2009 Nisan Anneleri

derss çalışıommm offf offf..çocuktaa yaparımm kariyerdeeeee diyolaryaaaa kesinlikleeee olmuyoooo..

özlem sağol hayatım. seninle pek sohbet edemiyoruz ama eşinle bayaa konuşuyoruz. eşimle de sohbetleri iyi siz mersin'den dönünce görüşebiliriz umarım..

yastık konusuna gelince ben ipince bir yastıkta yatırıyordum ilk günden beri. geçen ayda yastık aldım. rahat uyuyor sorun yok. başı yukarda olduğu için nefes alırken de daha rahat ediyor bana göre...

ecrin beni bitirdi..öğlen uykusuna 12 de yattı 2 de kalktı sonrası devamlı ağlamak hırçınlık memnuniyetsizlik.ilk defa onu böyle hırçın gördüm.damaklarına jel sürdüm fitil verdim yok yok yook.az önce uyudu çok şükür.sanırım üst dişler geliyor Allah kolaylık versin yavruma neler çekiyolar yaa

fatoş geçmiş olsun eşine inşallah normale dönerde ömür boyu ilaç kullanmazsınız.namenin pamukçuğu geçtimiştir umarım.

bende sultanın kilitlediği topiklere baktım hakaten çok çok işi varmış ben çoğunu hatırlayamadım.sonlara doğru yazmaya başladığım için.28.haftama kadar hamilelik değil kabus yaşadım sadece girip okuyor sizlerin ne güzel hamilelik dönemi geçirdiğinizi görüp imreniyordum.hep o ilk doktorum yüzünden ;(

o kadar başımız şişmiş ki ne tv açık ne müzik ne kocam konuşuyo ne ben önümüzde laptoplar o çalışıo ben buralardayım.sessizliği tek bozan benim nesfit yerken çıkardığım kırt kırtt sesler :) kahvaltıdan sonra boğazımdan bişi geçmedi minik yaramazım sayesinde

aminn tuğba umarım dilediğin gibi olur..... name de az önce uyudu ama öldürdü beni. pamukçuğu da azaldı ama baktırmıyor ki nasıl göreyim. jel kullanmayayım diyorum ama sanırım yarın ben de alacağım bir tane diş olmalı bu sıkıntı dellendirdi beni yaaa ((

ben jeli sürüyorum 5 dk sakin sakin oynuyor sonra yine çığlıklarr...üstler daha sıkıntılı olur demişlerdi doğruymuş.diş kaşıyıcısını ısırdı nasıl ağladı kuzucukum hassaslaştı herhalde.benim laptop masasına tutunup üstündekileri talan ederken sesi çıkmıyordu bitek :)

benim öksürüğüm başladı arada yine sigara dumanında boğuluyorum sanki nefes alamıyorum daha kötülerse ilerlerse ne yaparım.kar fırtına...anamda gelmez hasta olsam kar var diye.ben yanmışım

iyi geceler kızlar...
benim için sinir dolu bir gece((((((((
eşimin ist.daki şirketten buraya 2 çevre müh.kız geldi ve kardan dolayı gidemediler
eşim beni saat 17:00de aradı durumu bildirdi.
ben dünden kalan azcık yemeklerimizi yeriz bugün sadece çorba yaparım demiştim.
ama saat 17:00den sonra yemek yapma telaşına kapıldım.
ege paçama sarılıyor karnı aç,ben yemek yapma telaşında...............
bir yandan eşime söylenip durdum(
neyse geldiler,yemek yedik,oturduk şimdi yorgundurlar diye yattık.
mutfak makinaya sığmayan bulaşık dolu
şuan sesler geliyor ve zilli kızlar mutfakta sigara içiyor.
eşime kızdım bu ne ya diye
yarın onları götürdüğün gibi eve dön ben temizlik yaparken egeye bakıcaksın dedim.tmm dedi.
kıyamam ya ege ağlıyor ama bende onlar gelene kadar yemek işini halledeyim,üzerimi değiştireyim diye uğraşıyorum.
başkası yüzünden egeyi ihmal etmekten nefret ediyorum

aman gitsin otelde kalsınlar içirtme kız evde içmiyoruz de balkona çıksnlar donsunlar aaaa bu ne genişlik

ayy ne sinir oldum bende çocuk olan evde sigaramı içilir yaaaa gıcıklarr.okumakla adam olunmuyo işte bunu düşünemiyolar.bende misafir geleceği zaman özellikle kayınpederim geleceği zaman ecrini çok ihmal ediyorum ve kendime çok kızıyorum ona karşı suçlu hissediyorum.ama kayınpederim dip köşe bakınır herşeyi yemez sebzesi buharda eti bilmem ne kıvamında pişecek falan fişmekan çok yoruluyorum valla

aysun çorlu çok kötü dedıler havadan için aman ya ne zor elalemın kızları gelsın kalsın bıde keyıflerıne göre davransınlar
tuğba kız sakın içme bide bronşıtım var dıyosun

zaten evde sigara içilmiyor.
eşim balkonda içiyor.
onlara söyledik ama biz yatınca içmeye başladılar,wc ye gittiğimde gördüm

çorlu berbat(((
ben havanın bu kadar kötü olduğunu hatırlamıyorum seher.
kızlar anlatıyor akıllarına engin by gelmişşşşş........
korkmuşlarrrrrr.
bizimkide kurtarıcı

bir tanesi tam uyuz zaten.
bütün sinirimi eşimden çıkardım.
bir daha misafir ağırlarsan haber ver egeyle gidelim dedim
bu ne yaaa.

yinede etkiler bidenem

aynen yaa gitsinler otele!güzeller mii barieyvahedigeldismile

aysun çorlu çok kötü dedıler havadan için aman ya ne zor elalemın kızları gelsın kalsın bıde keyıflerıne göre davransınlar
tuğba kız sakın içme bide bronşıtım var dıyosun
tamam içmem ay şımardım niyeyse hihi olumunekankayizsmile
ay ne sabırlısın aysun hemen dalardım içeri bi güzel paylardım onlarıklava:

aynen ya çoktan popolarında söndürmüştüm o sigaraları kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…