2009 Nisan Anneleri

egeden sonra yatılı misafir olayını da sevmiyorum zaten.
ben düzenimi oturtmuşum,gece yatmadan şöyle bir etrafı toplarım sabaha az iş kalır.
ev dağınık iyice deliriyorum.
ay kar yağmaya devam ediyor bu kızlar hiç gidemicek bende eşimden ayrılcam o olcakkk

eve gelmeleri bile bir derece der susardım am aevde sigara mı keserdim valla klava: ben de sultan gibi içeri dalmış kibar kibar s.ç..p sıvamıştım.. ne ye uğradıklarını şaşmışlardı valla... terbiyesizliğe bak evlerini açmış insanlar size siz edepsizce yatınca ahali kalk saygısızlık yap...

tamam içmem ay şımardım niyeyse hihi olumunekankayizsmile

aynen ya çoktan popolarında söndürmüştüm o sigaraları kötükedihüso
:roflol::roflol:

kalcaklarmı şimdi

bu arada sen gözümden kaçtın sanma tuğba hem bronşit hem sigara yapma güzelim içme. hatta içmeyin kimse içmesin sigara... eski tiryaki ben üzülüyorum valla içenlere...

sehercim aysun hiç gidemicekler deyince hava iyileşirse çıkıcaklar gibi anladım sonradan

valla haberler öyle bı anlattıkı orasını ulaşım yok durdu fallan dıye ben burda korktum

aay aysuncum çok haklısın ya bende aynı tepkiyi veriyorum biri gelip elayı ihmal ediceğim zaman heleki gelen sinir olduğun biriyse çoook gıcık,sigara olayıda öyle,inşallah yarın hemen giderler yaa ,gitmezlersede sen yemek ver fazla misafirperverliğe gerek yok onun dışında bence çocuğunu ihmal etme derim ben,ki onlar sigara içip ve otel seçeneğini es geçip misafirperverlik isteme haklarını kaybetmişler..

tuğğbaaa çok samimi arkadaşım var o da bronşit ve babamda ööle ikiside az içiyoz diyo ama deliriyorum hepiniz mantıklı insanlarsınız..yapmayın kendinize bunu yaa içim gidiyo valla ben senelerce içtim hem hergün 1 palket 1,5 sene oldu bırakalı ama yazın sıcaklarda tıkanır içemezdim o yüzden bronşitli birinin sigara içince ne hale geldiğini tahmin edebiliyorum berbat bişi katlanılır mı ya ona

üşütüp öksürmediğim sürece bişi olmuyo deniz ama şimdilerde asla içemem hık diye mortingen :)
ama ben öksürüğümün başlayacağını sigara dumanında boğulma hissiyatıyla anlıyorum düngece 2 gibi oldu hatta uyuyamayıp burda yazdım.bugünde anfi yutmuş gibi öksürüyorum

ay evet ya nerden alıştık şu illete bilmem bende isterrdim bırakmayı ama olmuyoooo işte çok iradesizim bu konuda ya((

sawyer dan hoşlanmıcak bi dişi talükatı düşünemiyorum
çok mu iddialı oldu :)
adam küfür ederken bile karizma son of a bitch :):):):)

aysuncum valla bencede çok sabırlısın canım ya rahatlığa baksana şunlardaki bende ii bozardım vala onları sende pek sallamasaydın yüz vermeseydin bide yarında gelirler falan baksana kar duracağa benzemiyor aman bide musallat olmasınlardaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…