kaydirigubbakcemile3tamam içmem ay şımardım niyeyse hihi olumunekankayizsmile
aynen ya çoktan popolarında söndürmüştüm o sigaraları kötükedihüso
eşim için sonradan birşey söylesinler istemiyorum yoksa bende yapıcağımı bilirimeve gelmeleri bile bir derece der susardım am aevde sigara mı keserdim vallaklava: ben de sultan gibi içeri dalmış kibar kibar s.ç..p sıvamıştım.. ne ye uğradıklarını şaşmışlardı valla... terbiyesizliğe bak evlerini açmış insanlar size siz edepsizce yatınca ahali kalk saygısızlık yap...
malesef,kaldılar bile:roflol::roflol:
kalcaklarmı şimdi
burası kardan berbat bir durumda,arabalar yolda kalıyor,eşim bile kızları almaya giderken olduğu yerde dönmüşsehercim aysun hiç gidemicekler deyince hava iyileşirse çıkıcaklar gibi anladım sonradan
öyle canımvalla haberler öyle bı anlattıkı orasını ulaşım yok durdu fallan dıye ben burda korktum
yarın gitmezlerde eşim bizzat kendi ilgilenir artık.aay aysuncum çok haklısın ya bende aynı tepkiyi veriyorum biri gelip elayı ihmal ediceğim zaman heleki gelen sinir olduğun biriyse çoook gıcık,sigara olayıda öyle,inşallah yarın hemen giderler yaa ,gitmezlersede sen yemek ver fazla misafirperverliğe gerek yok onun dışında bence çocuğunu ihmal etme derim ben,ki onlar sigara içip ve otel seçeneğini es geçip misafirperverlik isteme haklarını kaybetmişler..
aysuncum valla bencede çok sabırlısın canım ya rahatlığa baksana şunlardaki bende ii bozardım vala onları sende pek sallamasaydın yüz vermeseydin bide yarında gelirler falan baksana kar duracağa benzemiyor aman bide musallat olmasınlardaeyvahedigeldismile
elenor'u severim bende. bir de desmond, jack kate ama asıl adamım sayid...
"my name is sayid jarrah and i am a torturer"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?