2009 Nisan Anneleri

hahaha koptum tuğba yaa süpersin son of a bitch mi :))) valla özlemişim sawyer ı ...ama herkes biz gibi değil cnm jack ci de çook var..
ben sigarayı bırakmış biri olarak çook mutluyum ki gece evde sigara kalmasa deliye dönen ben bunu söylüyo..ayrıca sigara içseydim şimdiye 50 kiloya düşmüştüm ama içmeden vermek çok zor 24 saatim geçerdi bişey yemeden valla..

öksürük şurubu.ama ben abartısız gripin içsem ya midem bulanır istifra ederim ya başım döner sarhoş gibi olurum.doktor bilmem ne bünyesi demişti unuttum.hamileyken kalsiyum içiyordukya suya karıştırıp onu bile kaldırmadı benim muhteşem bünye

tamam içmem ay şımardım niyeyse hihi olumunekankayizsmile

aynen ya çoktan popolarında söndürmüştüm o sigaraları kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3
eşim için sonradan birşey söylesinler istemiyorum yoksa bende yapıcağımı bilirim
:roflol::roflol:

kalcaklarmı şimdi
malesef,kaldılar bile
sehercim aysun hiç gidemicekler deyince hava iyileşirse çıkıcaklar gibi anladım sonradan
burası kardan berbat bir durumda,arabalar yolda kalıyor,eşim bile kızları almaya giderken olduğu yerde dönmüş
valla haberler öyle bı anlattıkı orasını ulaşım yok durdu fallan dıye ben burda korktum
öyle canım
yarın gitmezlerde eşim bizzat kendi ilgilenir artık.
ben hizmet edemem kimseye.
kızların ikiside nişanlı,birinin nişanlısı kızdı ama kız takmadı bile
ben yemek yetiştirmeye çalışırken üzerine kayınvaldem aradı birde,dır dır dırrrrr işim var sonra görüşelim dedim.kötükedihüsooğlunun yaptığını ondan çıkartmadankötükedihüso
eşimi arayıp sölemiş.eşimde durumu anlatmış.

ben geçen sene lost un fanclub ından yeni sezona son kaç gün kaldığını takip ediyordum geri sayım..yani o kadar ..aah aah çoluk çocuğa karıştık ne zevklerimiz vardı unutmuşum bile valla :)))

ben nasıl sabırsızlandım ya bu kadar ara verilir mi.gerçi adamlar bi bölümü film bütçesinde ve zorluğunda çekiyolardır.bizim dizilere benzemezz.

ben dizideki karakterler içinde benjamini çok seviyorum.onun gibi kurnaz laf cambazı be ikna kabiliyeti yüksek olmak isterdim :)

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, AysunEge, denizela, didem1981, namem, sevgideniz, ssengun+, TugbaEcrin, tugbiş123

ecrin bugün ilk ez kendi kendine ayakta durmaya başladı tabi benim laptop masasına tutunarak.nasıl sevindi ya resimler çektim ama hem ecrinin üstü başı kötü külotlu çorapla falan hem ev dağınık koyamadım face e :)

benim almanyadaki teyzem ve trabzondaki halam arayıp ecrinin yeni resimleri yokmu face e koy diye sipariş veriyolar :)

aslında her yaptıkları gözüme battı amaaaa.............
eşime kahvaltı hazırlamıcam haberin olsun dedim.
tmm dedi.
herşeye tmm deyince daha bir kızıyorum.......benim çok bağırasım varalsanaalsanasmile
ben yatayım kızlar yarın temizlik yapıcam dinleneyim,ege uyanmazsa.
sizlere iyi geceler...

valla bende sawyer diyenlerdenim gecen sene hıç kaçırmadan ızlıyodum bıde preson brek takıntısı vardı hele o boncuk gözlü maşallah maşallah eşim sinir oluyodu onu ızlerken neysekı bıttıde adam kurtuldu

ewet akıllı adam ama bakışları gözleri çook iticiii...ben o adamı başka filmlerde izleyemiyorumm..bişii dicem hani 5 şubattaydı yeni bölüm ben hatta çarşambaları oluyodu cumayamı almışlar diyordum..yanlış mı hatırlıyorum ki??biz çarşambaları flash forward ve fringe izlemeye başlamıştık lost yokken ayşe de çok seviyodu di mi flash forward ı

iyi geceler aysuncum takma kafana bu kadar canım yazık kendıne edersın kımsenın umrunda olmaz

elenor'u severim bende. bir de desmond, jack kate ama asıl adamım sayid...
"my name is sayid jarrah and i am a torturer"

ecemde uzun zamandan beri tay tay duruyo bugün kendi kendine adım attı ilk defa ve koltuğa tutunup kalktı sanıyorum yakın zamanda yürüycek inşallahhh.....

5 şubatta türkiyede yayınlanacak yarın amerikada yayında olacak.ben beklemem valla indiricem hemen.flash forward seven gülerdi sanırım.

heheh seher yaa kızlar valla iyi güldüm gece gece saolun..bizde ilk sezonu izledik prison break in ama gerisi sarmamıştı çok..

yurur tuğbacım selende oyle yapmaya başladıktan sonra 2 haftaya kalmadı yurumesı

iyi geceler kızlar ben kaçar selen hazır uyurken yatayım bu gece muhallebısın yemedı gece uzun zırt pırt kalkar zaten yer arıyo kalkmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…