devam canım ya ve günde 3-4 kee yapıyor kış günü camaşırda kurumuor hemennhoş geldın melek ege duzeldımı bıraz balı yoksa devammı
valla şirvan düşünüp taşınıcak ona göre bakıcak artık kendı duzenı önemli olan
egenın tek sevdigi sey saclarrr cok sever cekerrrAy Miray dayımın kızıyla oynarken,kızı saçından tutup kendine doğru çekiyordu,yüzünü yüzüne değdirip öper gibi yapıyordu,biz de gülüyorduk,hoşumuza gidiyordu.Şimdi babasının kucağında aynı şeyi bana yapıyor,ama farkettim de meğer ne kadar acıtıyormuş canını insanın.Kız da Miray ı seviyor diye sesini çıkarmıyormuş demek ki.
evet yaaaaBiraz önce Sultanın klitlediği topiklerden birine baktım da,ne kadar değişik kişi varmış,bebişler doğduklarında girmişler,ama şimdi hiçbiri yok.
Ankaralılar ı toptan mı küstürdük ne,hiçbiri yok,bir Arzuer girmişti mesela,pek faaldi,ama şimdi yok..
bende egeyi itamel ettıgınm için kızıyorum kendime amabug ece cok oynadık...iyi geceler kızlar...
benim için sinir dolu bir gece((((((((
eşimin ist.daki şirketten buraya 2 çevre müh.kız geldi ve kardan dolayı gidemediler
eşim beni saat 17:00de aradı durumu bildirdi.
ben dünden kalan azcık yemeklerimizi yeriz bugün sadece çorba yaparım demiştim.
ama saat 17:00den sonra yemek yapma telaşına kapıldım.
ege paçama sarılıyor karnı aç,ben yemek yapma telaşında...............
bir yandan eşime söylenip durdum(
neyse geldiler,yemek yedik,oturduk şimdi yorgundurlar diye yattık.
mutfak makinaya sığmayan bulaşık dolu
şuan sesler geliyor ve zilli kızlar mutfakta sigara içiyor.
eşime kızdım bu ne ya diye
yarın onları götürdüğün gibi eve dön ben temizlik yaparken egeye bakıcaksın dedim.tmm dedi.
kıyamam ya ege ağlıyor ama bende onlar gelene kadar yemek işini halledeyim,üzerimi değiştireyim diye uğraşıyorum.
başkası yüzünden egeyi ihmal etmekten nefret ediyorum
zaten evde sigara içilmiyor.
eşim balkonda içiyor.
onlara söyledik ama biz yatınca içmeye başladılar,wc ye gittiğimde gördüm
aynen insanın düzeni b ozuluyorrr bende öyle yapıyorum heryeri derli toplu bırakıyorum daha kolay oluor ertesi gegeden sonra yatılı misafir olayını da sevmiyorum zaten.
ben düzenimi oturtmuşum,gece yatmadan şöyle bir etrafı toplarım sabaha az iş kalır.
ev dağınık iyice deliriyorum.
ay kar yağmaya devam ediyor bu kızlar hiç gidemicek bende eşimden ayrılcam o olcakkk
kaynananya da pes ymemiş içmemiş ytiştimiş... allah allah nasılnsan bunlarrkaydirigubbakcemile3
eşim için sonradan birşey söylesinler istemiyorum yoksa bende yapıcağımı bilirim
malesef,kaldılar bile
burası kardan berbat bir durumda,arabalar yolda kalıyor,eşim bile kızları almaya giderken olduğu yerde dönmüş
öyle canım
yarın gitmezlerde eşim bizzat kendi ilgilenir artık.
ben hizmet edemem kimseye.
kızların ikiside nişanlı,birinin nişanlısı kızdı ama kız takmadı bile
ben yemek yetiştirmeye çalışırken üzerine kayınvaldem aradı birde,dır dır dırrrrr işim var sonra görüşelim dedim.kötükedihüsooğlunun yaptığını ondan çıkartmadankötükedihüso
eşimi arayıp sölemiş.eşimde durumu anlatmış.
sende çaktırmadan sawyer ı izlionmu aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ewet akıllı adam ama bakışları gözleri çook iticiii...ben o adamı başka filmlerde izleyemiyorumm..bişii dicem hani 5 şubattaydı yeni bölüm ben hatta çarşambaları oluyodu cumayamı almışlar diyordum..yanlış mı hatırlıyorum ki??biz çarşambaları flash forward ve fringe izlemeye başlamıştık lost yokken ayşe de çok seviyodu di mi flash forward ı
evet kucaklar rahat ama heryeri deşiorlar ege bugün... yatak odası dolapına girmiş... bi korktum tuvaletemi gitti diyeee
allahtan egee gel diyom nerdeyse cıkıyor ortayaaa...
sağol fatoşcum darısı başınıza
kızlar ben de gidiyorum lostun son bölümlerinden oluşan bişi yapmışlar indirdim izleyip hatırlayalım gerçi unutmadık ya neyse.belki izledikten sonra uyku tutmazsa nette dolanırım yine.bol uykulu geceler olsn
bizde 10 ay 1 günlük olsuk
1 nisan gelıyorrrrrrrrrrrr:)
ay dogurdum gün geldi aklımaa
çiçeklekonuşmuştumda hadi dogru söyle gercektenmi demiştiii
evet dedim heecanla tamam tamam hemen haber verıcem demişti...........
1 nisandı ve aradıgımız hiç kimse inanmıyorduuu
heleki yan komşum melek ablam var 35yaşlarında tam kafa dengi ona son kontrol güünü 3 nisanda doguruyom kız dedım doktordan geldim demiştim31 mart
o yarın 1 nisan olmasın dedi ben yok kız 3 nisan dedi doktor dedim...
ogecede sancılar tutunca ve sabahın 9da eltımı arayıp kahve içmeye gelin diyince ordan ögrenıyorki ben doguma gitmişim
arıyor konuştum ve asıl kızıyom allah senii ne yapmasınn şom agızlı dedın1 nisan al doguruom tabi ben sancı cekıom 5 cm aöılmış dogua girecem ben yagdırıom kadına inanmdı aslında yemeyın beni dedii...
v.ssssssssssssssssssssssssss
buna benzer bi kaç kişi inamamıştı..............
AMA oglumla babamız göbişimden konuşuorlardı ya oglum babsına söylemişti 1 nisanda gelecegni saf kalbi kocamda hep derdi benım oglum şaka yapıp 1 nisanda dogacak diye oldudaaaaaaaaa
ay cok konuştum byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bol uykulu gecelerrrrrrrrrrrrr
ya bu ecem beni çıldırtıcak ya
2 saattir ayaklarımda sallıyorum ama hala gözler fıldır fıldır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?