2009 Nisan Anneleri

hıı demek cuma ya alındı doğru hatırlamışım..ben indirmem tv den izlicem tuğba sakın anlatmayın hee..fatoş arkadaşım da sayid e hasta o da çok karizmatik ama sawyer ın gülüşü

ecrinede maşallah sanada kolay gelsin cnm artık peşinde gezersin bi süre ecrin hanım alışana kadar..

ben girip her saniyesini anlatıcam aklinialirimsmile
sağol denizcim valla yürüdüğü zaman ben yanmışım ama kucak olayı bitecek o da var kollarım yerine ayaklarım ağırsn birazda

ben cumaya kadar kk ya gelmiyorum arkadaşlar o zaman hehehe
ewet kucak konusunda çooook haklısın ela da emekleyip sıraladığından beri kollarım çoook mutlu..
seher gitmiş ama bol bol uyusun selen inşallah..

hoş geldın melek ege duzeldımı bıraz balı yoksa devammı
valla şirvan düşünüp taşınıcak ona göre bakıcak artık kendı duzenı önemli olan
devam canım ya ve günde 3-4 kee yapıyor kış günü camaşırda kurumuor hemenn

bugun egenın 2 makine camaşırı yıkandıı
2 makinde bizim ve yastık kılıfları

ev oldu camaşırhanee
makine youldu yarınada 1 makine varr...
hergün iş işşş bıktımmm

egenın tek sevdigi sey saclarrr cok sever cekerrr

EGE ÇAK YAPIOR annsinin kuzusuu

elimi acıorum çak yapıyorum çakıyoryerimsenibenyerimseniben

evet yaaaa
ankaradan ses seda yok artıkk

bende egeyi itamel ettıgınm için kızıyorum kendime amabug ece cok oynadık...

bende sigara içiyorum malesefff daha evımde içmedim...
balkondaaa u ne saygısızlıkkk

zaten evde sigara içilmiyor.
eşim balkonda içiyor.
onlara söyledik ama biz yatınca içmeye başladılar,wc ye gittiğimde gördüm

aynen insanın düzeni b ozuluyorrr bende öyle yapıyorum heryeri derli toplu bırakıyorum daha kolay oluor ertesi g
nee

kaynananya da pes ymemiş içmemiş ytiştimiş... allah allah nasılnsan bunlarr

bende yatıyorum okudum kacıyom ege uyudu bende yatıcam sabaha sersem gibi oluyorum

kızlar ben hasta değilim sadece adamım o benim :)))
sawyer'ın p.ç hali iyi :)
doktor karizmatik vs vs neysee gece gece yeter lost :))

ecrin'e de maaşallah tuğba... unutmadan söyleyeyim de :))

Son düzenleme:
evet kucaklar rahat ama heryeri deşiorlar ege bugün... yatak odası dolapına girmiş... bi korktum tuvaletemi gitti diyeee

allahtan egee gel diyom nerdeyse cıkıyor ortayaaa...

sağol fatoşcum darısı başınıza

kızlar ben de gidiyorum lostun son bölümlerinden oluşan bişi yapmışlar indirdim izleyip hatırlayalım gerçi unutmadık ya neyse.belki izledikten sonra uyku tutmazsa nette dolanırım yine.bol uykulu geceler olsn

bizde 10 ay 1 günlük olsuk

1 nisan gelıyorrrrrrrrrrrr:)

ay dogurdum gün geldi aklımaa

çiçeklekonuşmuştumda hadi dogru söyle gercektenmi demiştiii

evet dedim heecanla tamam tamam hemen haber verıcem demişti...........

1 nisandı ve aradıgımız hiç kimse inanmıyorduuu

heleki yan komşum melek ablam var 35yaşlarında tam kafa dengi ona son kontrol güünü 3 nisanda doguruyom kız dedım doktordan geldim demiştim31 mart

o yarın 1 nisan olmasın dedi ben yok kız 3 nisan dedi doktor dedim...

ogecede sancılar tutunca ve sabahın 9da eltımı arayıp kahve içmeye gelin diyince ordan ögrenıyorki ben doguma gitmişim
arıyor konuştum ve asıl kızıyom allah senii ne yapmasınn şom agızlı dedın1 nisan al doguruom tabi ben sancı cekıom 5 cm aöılmış dogua girecem ben yagdırıom kadına inanmdı aslında yemeyın beni dedii...

v.ssssssssssssssssssssssssss

buna benzer bi kaç kişi inamamıştı..............

AMA oglumla babamız göbişimden konuşuorlardı ya oglum babsına söylemişti 1 nisanda gelecegni saf kalbi kocamda hep derdi benım oglum şaka yapıp 1 nisanda dogacak diye oldudaaaaaaaaa

ay cok konuştum byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bol uykulu gecelerrrrrrrrrrrrr

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, denizela, didem1981, namem, oslem1907, sevgideniz, TugbaEcrin, tugbiş123

hadi ben de kaçtım. az biraz oyun oynayıp yatarım. uyuyamazsam bakarım yine.. öpüyorum herbikesleri kocaman kocaman...
seviyorum ben sizi bee yaa!
:1hug:

ya bu ecem beni çıldırtıcak ya
2 saattir ayaklarımda sallıyorum ama hala gözler fıldır fıldır...

ya o kadar ışaretledım cevap yazacam dıye gıttı,fatoşmu desem banumu acaba arkadaşım,kocamın çııftlık arkadaşı bende ısterım dönünce görüşmeyı zaten ıst.arkadaşım yok,ışımız sayesınde bır sürü ınsan görüp uğraşıyorduk ınan fırsat kalmıyordu tabı mıs gıbı odada oturup data gırerken ben kk yıda boşlamıyordum böylece yüzünü görmedığım fakat hemen hemen aynı şeylerı yaşadığım arada bır sürü ortak noktamız olduğunu gördüğüm arkadaşlarımı sayesınde gerekte kalmıyordu,suata geçmış olsun demışmıydım,ınşallah en yakın zamanda yüzyüzede görüşürüz

ayağa alıştırırsanız olacağı bu ışte,tuğbacım ya,kardeşımın adaşı,ben ecenın yanına uzanıyorum gözümle kaşımla oynayarak uyuyor hemencecık,darısı sana,hıçbırşey ıçın geç değıl

yok canım ya neler yaptım ne mucadeleler verdım anlatamam ama yok yani alıştıramadım doktorumuzla bile tartıştık bu yüzden (oda çok karşı sallamaya) ama yapılacak birşey kalmıyo geriye

sende çaktırmadan sawyer ı izlionmu aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

ben onuu isliommm vallaa..duymasınnnn benimkiiiiiiiiiiiiiiii...kardeşim olsunn heheheee..

evet evet evettttt..flash forward a bayılıommm..ama ben netten izliomm denizz..öyle bölüm beklemiyozz..boş vakitlerdee bi kaç bölüm izliyozz..

evet kucaklar rahat ama heryeri deşiorlar ege bugün... yatak odası dolapına girmiş... bi korktum tuvaletemi gitti diyeee

allahtan egee gel diyom nerdeyse cıkıyor ortayaaa...

maşallah egeyeee..

bizz izledikk onuuuu...ama unuttuğumm hiç bişeyyy yok nerdeyseee..kağan paşadan vakit kalırsaa yinee devammm..

bu lost hintlerle ilgiliimi neymişş..hani bi teori varya dünya geçmişte çok yüksek teknolojiye ulaştı vee sonunda çöktü diee..lost onu işliyomuşşş..

bendee hiçç inanmamıştımmm..kesinn şakadır demiştikkk..ne güzell günlerdii beee senden 5 gün sonrada ben SUYUM GELDİİİ yazdımm..inanmadılarrrr..sonraa hemen hastaneye gitt eşini ara demişlerdiii..

ya bu ecem beni çıldırtıcak ya
2 saattir ayaklarımda sallıyorum ama hala gözler fıldır fıldır...

ayy biliomm tuğbacımm ayakta sallamak harbiden çok zor yorucuu..niee uyumuyoo acaba kuzucukkk...

dikkat bebek var..

diee bi siteye bakıomm şimdide..zeka gelişimi ile ilgili yazılar güzell..

Uyku düzeni zeka gelişimi çok önemlidir. Özellikle 22.00-05.00 saatleri arası, endorfin salgısı (mutluluk hormonu) ve büyüme hormonunun en çok salgılandığı uyku sürecidir. Bebeğin bu süreçte uyumasını sağlamak önemlidir.

Son zamanlarda ispatlanmış bir görüşe göre; sevgi dolu, sıcak, hareketli bir aile ortamı çocuğunuzun beyin gücünü artırmada birçok önemli rol oynuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…