2009 Nisan Anneleri

19. Televizyonu asla bir bebek bakıcısı gibi kullanmayın. Çünkü o çocuklarınızla iletişim kurmakta sizin yerinize geçemez

ayy gerçekten sinir...

zaten evde sigara içilmiyor.
eşim balkonda içiyor.
onlara söyledik ama biz yatınca içmeye başladılar,wc ye gittiğimde gördüm

çok rahatarmışş yaa..

maşallah ege ye
arkadaşlar günaydın
bende 2009 nisan annesiyim
bana da yer var mı
günaydin hoşgeldin. cnm.

ayy gerçekten sinir...

çok rahatarmışş yaa..

maşallah ege ye

günaydin hoşgeldin. cnm.

ya arkadaşlar gece hiç uyumadım saat 23:00 den beri ayaktayım-tatlicadiarzu- kk da gezerken
yeni gördüm burayı 2009 nisan anneleri yazısını görünce bir merhaba demek istedim

spor salonunda aradılar dün ara vermiştim ya ne olur gelin kampanyamız var diyolar.
orda güzel arakadaşlıklar edindim.
aslında gidesim var ama ne yapsam ki.
zaten sadece ara verdim geleceğim dedim sadece günler uzasın havalar aydınlansın dedim.
bilmiyorum..
tekrar gideceğim galiba.

gunaydınlar kahvaltıyo ettı selen sultan bende damladım artık ayrı ayrı yıyo benım zıllı yumurta sarısından omlet peynır ve domates elındede oyalanması için salatalık yoksa ınat ağzını çaçmıyo gemlık bı kalktım bembeyaz ama gece 5 te başladı gördüm selene kalkmıştım :)))))))))) iyi akşam fazla kkonuşmamışınız balı
tuğbacım sellende ayakta sallanıyo ama gördun uyku gelınce alıyorum hemen bayılıyo sende ecemı öyle yapsan

Günaydıın
Aysun misafirlere ben de çok kızdım,hadi zor durumda kalmışlar,gelmişler de,neden bebek olduğunu ve de evin içinde sigara içilmediğini bildikleri halde evin içinde sigara içiyorlar!!!!!!
Burada da çok kar yağıyor.Miray kucağımda çok yazamıyorum.
Tuğbacım,sana da çok geçmiş olsun.

Dün TV deki dr.burun tıkanıklığı i.çin evin nem oranı %50 civarlarında olmalı,kuruysa tıkanıklık olabilir demişti.Deniz biliyorsundur sen de eminim,ama yine de söyleyeyim dedim.

Hiç Lost seyretmedim ben,Sawyer mi ne,bilmiyorum onu yani.Şu Türkiye ye gelen miydi o,hani reklamlarda da oynamıştı?Oysa ben de ondanınmmmmmmmm))

arkadaşlar günaydın
bende 2009 nisan annesiyim
bana da yer var mı
hoşgeldin tabiki.........

ayy gerçekten sinir...

çok rahatarmışş yaa..

maşallah ege ye

günaydin hoşgeldin. cnm.

sagolun kızlarr
ay evet ne günlerdi yaaaa

denizcim spora +devam ozamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın anneler
benim kız da burnu akanlar kervanına katıldı. yavaş yavaş akıyor burnu. uyurken akamadığı iin zor nefes alıyor
bişi yapmama gerek var mı
tıkanık olsa serum fizyolojik damlatırım ama akıyor ya yine de damlatalım mı

canım kayınvalide ile oturmuyorduk da işe başlayınca yasemine bakmak için o geldi bizde kalıyor.
yaza inş. taşınacaklar ist a o zaman yine ayrılacağız

oyyyyy şirvanım ilk izin günü ha!!!!!!!!!!
hadi bakalım biraz enerji topla kokla oğlunu:)

herkese günaydınn..
nasılsınız ?? iş başındayım ama uykum var ayakta uymayı da öğretti bu kız bana. yeni yeteneğim gözlerim açık ayakta uyuma :roflol:

günaydın kızçeler....kar yüzünden aktarmalı geldim işe( akşamda acilden giriş yaptım hastaneye tenha olur diye çokta iyi yapmışım herkes beni bekliyormuş....sanırım 15-20 dakikada çıktım filmlerde dahil...ve sinüzit...boğazım öksürmekten çok tahriş olmuş ama ciğerleriniz temiz dedi saolsun...akşam bir lost geçmiş buralardan zor valla bağımlı olmak...bende takip etmiyorum Allahtan bide onu koşturmak vardı...)) tek vadim var benim:kedi:.....

herkese günaydınn..
nasılsınız ?? iş başındayım ama uykum var ayakta uymayı da öğretti bu kız bana. yeni yeteneğim gözlerim açık ayakta uyuma :roflol:

hehe güzel öyle uyumakta banucum...ben yazın idille odalar ayrıyken yani kendi yatağımdan idilin beşiğe gidene kadar rüya bile görüyordum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…