iyi geceler kızlar...
benim için sinir dolu bir gece((((((((
eşimin ist.daki şirketten buraya 2 çevre müh.kız geldi ve kardan dolayı gidemediler
eşim beni saat 17:00de aradı durumu bildirdi.
ben dünden kalan azcık yemeklerimizi yeriz bugün sadece çorba yaparım demiştim.
ama saat 17:00den sonra yemek yapma telaşına kapıldım.
ege paçama sarılıyor karnı aç,ben yemek yapma telaşında...............
bir yandan eşime söylenip durdum(
neyse geldiler,yemek yedik,oturduk şimdi yorgundurlar diye yattık.
mutfak makinaya sığmayan bulaşık dolu
şuan sesler geliyor ve zilli kızlar mutfakta sigara içiyor.
eşime kızdım bu ne ya diye
yarın onları götürdüğün gibi eve dön ben temizlik yaparken egeye bakıcaksın dedim.tmm dedi.
kıyamam ya ege ağlıyor ama bende onlar gelene kadar yemek işini halledeyim,üzerimi değiştireyim diye uğraşıyorum.
başkası yüzünden egeyi ihmal etmekten nefret ediyorum
zaten evde sigara içilmiyor.
eşim balkonda içiyor.
onlara söyledik ama biz yatınca içmeye başladılar,wc ye gittiğimde gördüm
maşallah ege yedevam canım ya ve günde 3-4 kee yapıyor kış günü camaşırda kurumuor hemenn
bugun egenın 2 makine camaşırı yıkandıı
2 makinde bizim ve yastık kılıfları
ev oldu camaşırhanee
makine youldu yarınada 1 makine varr...
hergün iş işşş bıktımmm
egenın tek sevdigi sey saclarrr cok sever cekerrr
EGE ÇAK YAPIOR annsinin kuzusuu
elimi acıorum çak yapıyorum çakıyoryerimsenibenyerimseniben
evet yaaaa
ankaradan ses seda yok artıkk
bende egeyi itamel ettıgınm için kızıyorum kendime amabug ece cok oynadık...
bende sigara içiyorum malesefff daha evımde içmedim...
balkondaaa u ne saygısızlıkkk
aynen insanın düzeni b ozuluyorrr bende öyle yapıyorum heryeri derli toplu bırakıyorum daha kolay oluor ertesi g
nee
kaynananya da pes ymemiş içmemiş ytiştimiş... allah allah nasılnsan bunlarr
bende yatıyorum okudum kacıyom ege uyudu bende yatıcam sabaha sersem gibi oluyorum
günaydin hoşgeldin. cnm.arkadaşlar günaydın
bende 2009 nisan annesiyim
bana da yer var mı
ayy gerçekten sinir...
çok rahatarmışş yaa..
maşallah ege ye
günaydin hoşgeldin. cnm.
hoşgeldin tabiki.........arkadaşlar günaydın
bende 2009 nisan annesiyim
bana da yer var mı
ayy gerçekten sinir...
çok rahatarmışş yaa..
maşallah ege ye
günaydin hoşgeldin. cnm.
sagolun kızlarrben onuu isliommm vallaa..duymasınnnn benimkiiiiiiiiiiiiiiii...kardeşim olsunn heheheee..
evet evet evettttt..flash forward a bayılıommm..ama ben netten izliomm denizz..öyle bölüm beklemiyozz..boş vakitlerdee bi kaç bölüm izliyozz..
maşallah egeyeee..
bizz izledikk onuuuu...ama unuttuğumm hiç bişeyyy yok nerdeyseee..kağan paşadan vakit kalırsaa yinee devammm..
bu lost hintlerle ilgiliimi neymişş..hani bi teori varya dünya geçmişte çok yüksek teknolojiye ulaştı vee sonunda çöktü diee..lost onu işliyomuşşş..
bendee hiçç inanmamıştımmm..kesinn şakadır demiştikkk..ne güzell günlerdii beee senden 5 gün sonrada ben SUYUM GELDİİİ yazdımm..inanmadılarrrr..sonraa hemen hastaneye gitt eşini ara demişlerdiii..
ayy biliomm tuğbacımm ayakta sallamak harbiden çok zor yorucuu..niee uyumuyoo acaba kuzucukkk...
ii akşamlarrrrrrr..
off şirvancımm yaa..ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorumm..bende haftanın 1 günü..toplam 5 saat yolculuk yapıomm..sonrada çocuklarla canım çıkıoo vallaa..eve gelince şaftım kaymışş ben bitmişş oluyomm..ihtiyacın yoksa çalışma derimm..
ben çalışmayı istiyomm..ama mümkünse evime yakın bi yerdee ve yarım gün olarakkk..inşallah olurrr..
sen kayınvalidenlerle mi kalıyosunn selin??aklımda öyle kalmışş..
çok saol teyzesii..inşalllah alır kiloyuu..çokkk zayıfladıı çünküüü..kaburgasııı nasıll belliii...(((
ay ne demek canımm..burda birbirimize destek oluyozz..aynı şeyi sende bizee yapıyosunn..
oyyy melekimmm..çokk merak etmişş bizii..evimizee geldikk canımm..iyileşiyoruzz..
egeme çok çokk geçmiş olsunn..ishall berbattt bişiyy..hiçbişiyy kalmıyoo giyecekk..inşallah hemen düzelirr..
muzu kaynar suda 2 dk haşla paşaya yedirr canımm..çok ii gelioo..bide ekmek içi yedirr..biz bunları yaptıkk..kakamız çiköfteee kıvamındaaa hehehee..
aaaaa manyakkkk mı neeeee...kızz evliii olduğunuu bilmiomuuu???allah akıl fikir versinnnn..
bence deeeeeeee....
herkese günaydınn..
nasılsınız ?? iş başındayım ama uykum var ayakta uymayı da öğretti bu kız bana. yeni yeteneğim gözlerim açık ayakta uyuma :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?