2009 Nisan Anneleri

sıızı yaprak dökümcüler benı hiç sarmadı o fılm canım ilemi izledim bı yandanda seloşla oynaştı bu gun akşam ustu 4 tu kalktı zilli 10 du yatırdım 10.30 olmadan uyudu şükür

kızlar ben bı kaç gun anneme gıdebılırım yarın olmassam bılınkı pazartesiye kadar fazla uğrayamam eşim gelsin konuşucam ona göre netleşir
elif tatil bitti bile senın için desene az kaldı bişi anlamamışsındır(

haha dizi bitti dolmuş burası
denizela, bursasu+, ceyo16+, roseberry, sevgideniz, ssengun+, TugbaEcrin

Offfffffff, bu adam beni deli edecek ya!!!!!!!!!!
Tam Miray a zorla mamasını yediriyordum,çocuk tam yerken gitti,suyunu gösterdi çocuğa,su verdi,şimdi de mamayı yemiyor,ben de bıraktım,gel sen yedir şimdi.çocuk da yemiyor tabi doğal olarak!!!!
Sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Seher gerçekte öyle ya,ne çabık bitti:-(((

Sultan spor işini bahara erteledim,soğukta temelli üşenirim ben gitmeye..

Yaprak Dökümünü de izleyemedim,bir kısmında yoldaydık,sonra da maç varmış ,kaldı yaniiii:-(((

benım koyunpedergıbı oda ha aynısını o yapar hep her defasında yapma desemdeklava:

Seher gerçekte öyle ya,ne çabık bitti:-(((

Sultan spor işini bahara erteledim,soğukta temelli üşenirim ben gitmeye..
heheh bende :))mart sonu gitsek yaza kadar toparlanırmıyıız kız:))
ben bu 2. şevkete hiç alışamadım önceki daha iiydi

yaprak dökümü kk ayağı bilmem kaçıncı olağan kurulu toplantısı başlamıştr yorumlaraa açıyoruuum açıyoruuum aççççççtıımmmmmmmmmm:tomato::tomato:

aynen tuğba öbürküsü tam örtüşmüştü rolüyle

sultan nereye yaaa

farmda şu atlara neden ahır yapmazlarki deyip dururdum yapmışlar :) ama arkadaşlar tıkladıkça yada gereken malzemeleri hediye göndererek tamamlanyo.gönderin gariii
bide çok güzel güller gelmiş sevgililer gününe özell :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…