2009 Nisan Anneleri

cok bilir onlar aynısı bende anacım.........

bide ozamanlar cok bilmiş gibi eline muz tutuşturdu yesin diye kabız yapmıştı cocuguu
ben bu 2. şevkete hiç alışamadım önceki daha iiydi
aynennnnn
habetım yok hiç birinden

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, aliye83, Ayshe, bursasu+, NAVRIS+, roseberry, sevgideniz, ssengun+, TugbaEcrin, tugbiş123

ben geldimmmm..

ben şubat annelerıne baktım duru 24 kızına süper dogum günü yapmışşş...

başladımı tv kapalı acıcam ben kaçtım byee
çigdemde yiyecegim...

ohhhhhhhh
çiğdemm nee melekkkk??

valla ii uydurmuşsunn.nolcak canımm..affettimmm hihihiiii...

ben bu 2. şevkete hiç alışamadım önceki daha iiydi

bende hiçç alışamadımmm.

ama öbür şevkett eroinmanmışş..atmışlarrr..

pislik annesinin yüzüne bile bakmadıı bu ferhundeyi assınlar

he yaaa vallaa gıcıkkkk..

bizim burda çigdem sizin orda çekirdekkk sanırım.. çerezzzz kısacası:)delikafaduldendelikafadulden

ya sen faceye kedi resmını eklesene bacım görelim seni...

kızlar ben yatar,, size iyi muhabbetler ,, az yazışın.. okuması zor oluyor...

eşim diyor hani bilgisayarı kapıyordun.. gene yazışmaya başladın :)))
dedim iyi geceler diyorum..

iyiym kızlar saolun daha doğrusu ii olmaya çalışıyorum akşam geldi eşim özür diliyo bilmemne ama yemezler herşeyin bir bedeli var bende bıraktım çocuğu başına oyun oynadım falan sinir oldu oda ama beni ilgilenirmez o lafları söylerken düşünecekti şimdide traş oldu geldi yanıma sakın yaklaşma dedim bende valla hiç yumuşamaya niyetim yok tuttu arnavut damarımkötükedihüso

sultann..

msjını yeni gördümm..çocuk gelişimi mezunuysan işin çok kolay canımm..sınavda bölüm yok..yani hangi puanın daha yüksekse o puanınla açıköğretim tercih ediyosunn..

ben sözel puanımla girmiştim..

tüm yılların kitapları bende mevcutt..bu konudaa çok yardımcı olurumm..hiç kafana takma..süperr olurr bu beş yıl çokk önemli bizim bölüm içinn..ve çokk kolay atanılıoo..

isteğini sor canımm.

aay çınarın şubat annelerinin yani doğum günü fotolarına baktım karnım acıktııı kostümleride ok şirinmiş..ama çocuğun pastası korsanlı yılanlar falan var üstünde

bizim burda çigdem sizin orda çekirdekkk sanırım.. çerezzzz kısacası:)delikafaduldendelikafadulden

ya sen faceye kedi resmını eklesene bacım görelim seni...

hadi yaa..ayçekirdeğine çiğdem mi diyonuzz..ilk defa duyuyomm...

ekleyemiommmm..makinemmm yokk yaa..yoksa bu kadar gizemli olmak istemezdimm vallaa..leptopun usb girişi bozukk..

başkasından makine almak da istemiomm..hiç hoşuma gitmezzz..

ama hani gün bende yaa..15nden sonraa alıcam inşallah gün paramlaaa...

sen ne yapmayı düşünüonn paranıı??

yumuşama canımmm..anlasınn öyle afra tafra yapılmayacağınıı..erkekler bundan anlıyoo..dersini alsınn..bi daha yapamazz..

bende çokk inadımm..vee hepp pess ettiririimm..tabi haklıysammm..amao haklıysa bende bu kez onun gönlünü almaya çalışırımm..

kızlar ben yatar,, size iyi muhabbetler ,, az yazışın.. okuması zor oluyor...

eşim diyor hani bilgisayarı kapıyordun.. gene yazışmaya başladın :)))
dedim iyi geceler diyorum..
ehehee

aay çınarın şubat annelerinin yani doğum günü fotolarına baktım karnım acıktııı kostümleride ok şirinmiş..ama çocuğun pastası korsanlı yılanlar falan var üstünde
du bi bakayım ende
iyi yapmışsın

iii geceler kızlar valla geçmişi okuyamdım okumaya kalksam zeynep uyanır affedin
yaa dün gece çok kötü bi gece geçirdikkk zeynep 2.30 da bi kalktı aglayarak hiç susmadı abartmıyorum saat 6 ya kaadr devmlı agladıı kucakta gezdrdk azıcık eşim tuttu ben uyudum ben tuttum eşim uyudu sabahı ettik oturmamada izin vermiyo ayakta bekletti beni en son aglarken aglarken uyudu geride 8 de kalktı üstüne üstün misafirm gelecekti bir sürüdü hazırlık yaptım neyse misafirler gitti kaynanm vardı sen zeynebe bak ben yatcm dedim 1 saat uyudum ii oldu yani

tugbaecrin en at damını caldım kuru bişey biz bunu nasıl tamamlıcazz

yazık zeynebe korkmuştur yavrum ben kaçar kızlar sızleere ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…