cok bilir onlar aynısı bende anacım.........Offfffffff, bu adam beni deli edecek ya!!!!!!!!!!
Tam Miray a zorla mamasını yediriyordum,çocuk tam yerken gitti,suyunu gösterdi çocuğa,su verdi,şimdi de mamayı yemiyor,ben de bıraktım,gel sen yedir şimdi.çocuk da yemiyor tabi doğal olarak!!!!
Sinir oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aynennnnnben bu 2. şevkete hiç alışamadım önceki daha iiydi
habetım yok hiç birindensultan nereye yaaa
farmda şu atlara neden ahır yapmazlarki deyip dururdum yapmışlar :) ama arkadaşlar tıkladıkça yada gereken malzemeleri hediye göndererek tamamlanyo.gönderin gariii
bide çok güzel güller gelmiş sevgililer gününe özell :asigim:
çiğdemm nee melekkkk??ben şubat annelerıne baktım duru 24 kızına süper dogum günü yapmışşş...
başladımı tv kapalı acıcam ben kaçtım byee
çigdemde yiyecegim...
ohhhhhhhh
Öner i de iyi uydurmuşum haaa,bide Ayşe nin bana attığı maili açıp da yazmıştım,yanlış yazmışım,özürrrrrr:-((Bir de oradan ulaşmaya çalışıyoruz:-((
Deniz valla aynen öyle,baktım burada kimse yok,geçmişe dalayım dedim,bitti ama,son sayfaları öyleeee bir gözden geçirdim hemencecik.
ben bu 2. şevkete hiç alışamadım önceki daha iiydi
pislik annesinin yüzüne bile bakmadıı bu ferhundeyi assınlar
evet eehehhehekacmaz çıkıyom der en az 1 saat burda :)))))))))))
sen nasılsın....:))))))))))))))9slm kızlar naber
bizim burda çigdem sizin orda çekirdekkk sanırım.. çerezzzz kısacası:)delikafaduldendelikafaduldenben geldimmmm..
çiğdemm nee melekkkk??
valla ii uydurmuşsunn.nolcak canımm..affettimmm hihihiiii...
bende hiçç alışamadımmm.
ama öbür şevkett eroinmanmışş..atmışlarrr..
he yaaa vallaa gıcıkkkk..
bizim burda çigdem sizin orda çekirdekkk sanırım.. çerezzzz kısacası:)delikafaduldendelikafadulden
ya sen faceye kedi resmını eklesene bacım görelim seni...
iyiym kızlar saolun daha doğrusu ii olmaya çalışıyorum akşam geldi eşim özür diliyo bilmemne ama yemezler herşeyin bir bedeli var bende bıraktım çocuğu başına oyun oynadım falan sinir oldu oda ama beni ilgilenirmez o lafları söylerken düşünecekti şimdide traş oldu geldi yanıma sakın yaklaşma dedim bende valla hiç yumuşamaya niyetim yok tuttu arnavut damarımkötükedihüso
eheheekızlar ben yatar,, size iyi muhabbetler ,, az yazışın.. okuması zor oluyor...
eşim diyor hani bilgisayarı kapıyordun.. gene yazışmaya başladın :)))
dedim iyi geceler diyorum..
du bi bakayım endeaay çınarın şubat annelerinin yani doğum günü fotolarına baktım karnım acıktıııkostümleride ok şirinmiş..ama çocuğun pastası korsanlı yılanlar falan var üstünde
iyi yapmışsıniyiym kızlar saolun daha doğrusu ii olmaya çalışıyorum akşam geldi eşim özür diliyo bilmemne ama yemezler herşeyin bir bedeli var bende bıraktım çocuğu başına oyun oynadım falan sinir oldu oda ama beni ilgilenirmez o lafları söylerken düşünecekti şimdide traş oldu geldi yanıma sakın yaklaşma dedim bende valla hiç yumuşamaya niyetim yok tuttu arnavut damarımkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?