2009 Nisan Anneleri

gerekli malzemeleri hediye olarak arkadaşlar gönderirse tamamlanacak.bir de arsaya yerleştirdiğinde çıkan bildiriyi paylaş.ona arkadaşların tıkladıkça da olacak.

kızlar ben gider lostu izlicez zor dayandım zaten ecrin uyusunda rahat rahat izlerim diye.iyi geceler..

aay tuğba sana iyi izlmeler yarın görüşmeyelim
herkese iyi geceler bende 1-2 doğum günü fotosuna bakıp yatıyorum

bende cıkıyorum kızlar iyi geceler bol uyuyalım sabaha kadr inşallah bende yarın kayınvalideye gıdecegim börek yaıcakmış... sırf börek için gidecegim.......

bencede kızlar ii yaptım ha ha yaşasın kötülük bu erkekler bundan anlar:hooray:

ay cnm ya kıyamam niye uyumadıki acaba korktu herhalde birkere ecemde öyle yapmıştı çıldıracaktım ama çocuk uyuyamıyordu geçmiş olsun cnm

tüh ben paylaşmadım......

neyse baa ondan gönderın ozamanda damı bitirelim....

nagihan korkmuş desem bi süre sonra gecerdi kucaktayken bence diş agrısındn sanırım yine bılmem gecmiş olsun bu gece herkesler bol bol uyur inşallahbyeeeeeeeeeeeeeee

saoln kızlarr valla bilemiyorum artık neye yorumlucagımıdaa ama isterim dişten olsnn kuzucugum biran önce kurtulsnn bende yatcm herkese ii gecelerrr

nagihancımm..

zeynebin dişi çıktı çıkacak ondan öyle yapıoo sanırımm..inşallah bu gece uyurda azcık dinlenirsin..uykusuzluk çokk zor..hastanede bizde uykusuzdukk..zoomm gibiydimm..

eşim içerde kağanı sallııooo..çok alıştım ben yaa hepp evde olmasınaa..gidince çokk sıkılıomm..okul açılcak az kaldııııııııııııı...

muhallebinin ayrıntılı tarifini istemiş gülşen ve huzur..yazıyorumm..

1 elma cam rende ile rendelenir..2 mandalina suyu sıkılır..cezveye 1 bardak inek sütü 1 bardak su konur..içine 5 kaşık pirinç unu konulur..elma ve mandalina suyuda katılırrr..2 tatlı kaşığı tereyağda konulur ve kısık ateşte kıvama gelinceye kadar pişirilirr..

kaselere alınırr..üzerine fındık ceviz ne varsa rendelenirrr..hoooppp kuzucukun midesineee..afiyeet olsunn lop lopp et olsunn denirr efenimmm..buyrunnnnnnnnn

kızlar aşağıdakı yazıyı nestle yazmış ama öyle güzel yazmışkı sızlede paylaşıım ıstedım zırzır ağlattı benı,rabbım çocuklarımızı korusun ve esırgesın yanlarında olamadığımız zamanlarda,ınşallah bana kızmaz nestle dayanamadım kopyaladım,yasak değıldır umarım
annesinden kuzusuna çınar'a

bil ki anne/baba limandır insana....hava açar demir alırsın..bir fırtına patlar yanaşırsın..ne liman gücenir teknelere..ne biz güceniriz sana...sen iyi havalarda hep denizde ol, ama fırtınaya yakalanmadan dön isteriz...

bil ki hayat bir sınavdır...ama karnesi yoktur..sadece vicdan bilir senin iyiliğini kötülüğünü...sen vicdan sahibi, merhametli bir hayat yolcusu ol oğlum...

bil ki yaşam bazen belki de genellikle zordur...öyle uzun uzun insana ne iyi olmuş da dünyaya gelmişim dedirtmez...acılara boğulacağın günler gelecek oğlum...kalbin titreyecek, gözlerinden yaşlar akacak, umudun tükenecek, sabrın tükenecek, korkacaksın...korkma oğlum...hangi alemden olursa olsun bir nefes olacak ensende...ben olacağım...

bil ki büyük sevinçler, inanılmaz coşkular yaşayacaksın...yaşa oğlum...sevinçlerini delice ama üzüntülerini aklının sınırlarınca yaşa..sevinçten deliye dön ama acıdan asla...

bil ki anne babalar da hata yapabilir, eksik kalabilir...onca çabalarına rağmen üstelik...bu yüzden bizi şimdiden affet oğlum....

ve bil ki bir gün kucağına süt gibi kokan senin canından bir can alacaksın...o zaman kalbinin kapalı yarısı açılacak...yani o zaman gerçekten yaşamaya başlayacaksın...

oğlum hayat sana hep gülecek desem yalan, hayat sana her istediğini verecek desem yalan, hayat senden hiç çalmayacak desem yalan...Tek gerçeği şu hayatın sevgi...ve sevginin en büyüğü evlat sevgisi..işte biz seni böyle büyük bir sevgiyle, böylesine içten ve karşılıksız seviyoruz anneciğim...yolun açık olsun güzel oğlum..şansın bol olsun....evrende ne güzellik varsa seninle olsun...1. yaşın kutlu olsun...

annen...

canım kaselere alınır demışın ya yaptığından kaç sefer verıyorsun,ben her seferınde bır pışırımlık yapıyorum,sana danışıım ıstedım

bırde bu bardak su bardağımı çay bardağımı su galıba,ben 3 çay bardağına 5 kaşık pırınç unu ılave edıyorum

bende 1 sefer veriyorum canım hergün taze yapıyorumm..

ama bizim babamız hep ortak muhhalebiyee mutlaka oda yerrr..bende 3 tane yaparımm..

su bardağı özlemcimm..çok katı sevmiyorum ben..böyle daha hafif oluyorr..sindirimide kolayyy..

ben gogly nin pirinç ununu kullanıyorumm..

bisküviside varmış..yeni gördüm..hemde gogly ülkerinmiş..güvenilir bi marka..denemek için bisküvisinden aldım..tadı güzel..ılık sütle bile kolay eziliyoo..tuttumm..

bu misafirde kimseeeeee..hep burdaa beeeee..sapık kardeşş..niee gizli okuyonnn..??bana hep buraya üyesin ve kopamıyon gibi geliyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…