canım geçmiş olsun çok üzüldüm iyiki kaldırmışsın keremi çıkartınca rahatlamıştır biraz. sen bekle evet kontrol et bebekler 39 derece ateşi kaldırabiliyorlar. hatta 40 ı bile inşallah bi daha yükselmez ateşi.
kızlar ben ara ara okuyorm ama mert gündüzleri pek uyumadığı için sık giremiyorum. onun haricinde bizde herşey yolunda. çok hareketlendi benimki 1 dk. durmuyor yürüdüğünde neler yapacak kimbilir. şimdilerde koltuktan kendini sallayıp ayakta dikeliyor. hiç emeklemedi. sanırım direk yürüyecek bu. bilmiyorumkismile
tarifini ben de aldım deniyeceğim güzel görünüyor...muhallebinin ayrıntılı tarifini istemiş gülşen ve huzur..yazıyorumm..
1 elma cam rende ile rendelenir..2 mandalina suyu sıkılır..cezveye 1 bardak inek sütü 1 bardak su konur..içine 5 kaşık pirinç unu konulur..elma ve mandalina suyuda katılırrr..2 tatlı kaşığı tereyağda konulur ve kısık ateşte kıvama gelinceye kadar pişirilirr..
kaselere alınırr..üzerine fındık ceviz ne varsa rendelenirrr..hoooppp kuzucukun midesineee..afiyeet olsunn lop lopp et olsunn denirr efenimmm..buyrunnnnnnnnn
kızlar aşağıdakı yazıyı nestle yazmış ama öyle güzel yazmışkı sızlede paylaşıım ıstedım zırzır ağlattı benı,rabbım çocuklarımızı korusun ve esırgesın yanlarında olamadığımız zamanlarda,ınşallah bana kızmaz nestle dayanamadım kopyaladım,yasak değıldır umarım
annesinden kuzusuna çınar'a
bil ki anne/baba limandır insana....hava açar demir alırsın..bir fırtına patlar yanaşırsın..ne liman gücenir teknelere..ne biz güceniriz sana...sen iyi havalarda hep denizde ol, ama fırtınaya yakalanmadan dön isteriz...
bil ki hayat bir sınavdır...ama karnesi yoktur..sadece vicdan bilir senin iyiliğini kötülüğünü...sen vicdan sahibi, merhametli bir hayat yolcusu ol oğlum...
bil ki yaşam bazen belki de genellikle zordur...öyle uzun uzun insana ne iyi olmuş da dünyaya gelmişim dedirtmez...acılara boğulacağın günler gelecek oğlum...kalbin titreyecek, gözlerinden yaşlar akacak, umudun tükenecek, sabrın tükenecek, korkacaksın...korkma oğlum...hangi alemden olursa olsun bir nefes olacak ensende...ben olacağım...
bil ki büyük sevinçler, inanılmaz coşkular yaşayacaksın...yaşa oğlum...sevinçlerini delice ama üzüntülerini aklının sınırlarınca yaşa..sevinçten deliye dön ama acıdan asla...
bil ki anne babalar da hata yapabilir, eksik kalabilir...onca çabalarına rağmen üstelik...bu yüzden bizi şimdiden affet oğlum....
ve bil ki bir gün kucağına süt gibi kokan senin canından bir can alacaksın...o zaman kalbinin kapalı yarısı açılacak...yani o zaman gerçekten yaşamaya başlayacaksın...
oğlum hayat sana hep gülecek desem yalan, hayat sana her istediğini verecek desem yalan, hayat senden hiç çalmayacak desem yalan...Tek gerçeği şu hayatın sevgi...ve sevginin en büyüğü evlat sevgisi..işte biz seni böyle büyük bir sevgiyle, böylesine içten ve karşılıksız seviyoruz anneciğim...yolun açık olsun güzel oğlum..şansın bol olsun....evrende ne güzellik varsa seninle olsun...1. yaşın kutlu olsun...
annen...
slm kızlar
sabahta kusmuştu yazmıştım zaten ateşide var gbiydi dolven vermiştim bu akşam tam yatıyorum sürekli mırın kırın bi bakayıım dedimi çocuk yanııyor ayağa kaldırmamla bir kusmak fışkırarak
tıkanır gibi oldu bayılyodum korkudan
ateşi çıkmş makattan 39du fitil attım düşmeyince acile giitk
hemen duşa soktuk 15dakka
öyle böyle bu saat oldu kan aldılar nasıl ağlamak anlatamam
bende ağladım;((
çiş yapmasını bekliyoruz eşim hastaneye götürcek
eşim sabah 6da kalkmıştı nerdeyse 24 saattir uyumadı çok korktuk ateşide tam düşmüş değil
bu gece uyumucam takipte olucam
Meriç te hiç emeklemedi direk yürüdü.. emeklemiyorsa yürür direk..canım geçmiş olsun çok üzüldüm iyiki kaldırmışsın keremi çıkartınca rahatlamıştır biraz. sen bekle evet kontrol et bebekler 39 derece ateşi kaldırabiliyorlar. hatta 40 ı bile inşallah bi daha yükselmez ateşi.
kızlar ben ara ara okuyorm ama mert gündüzleri pek uyumadığı için sık giremiyorum. onun haricinde bizde herşey yolunda. çok hareketlendi benimki 1 dk. durmuyor yürüdüğünde neler yapacak kimbilir. şimdilerde koltuktan kendini sallayıp ayakta dikeliyor. hiç emeklemedi. sanırım direk yürüyecek bu. bilmiyorumkismile
canım çok geçmiş olsun..slm kızlar
sabahta kusmuştu yazmıştım zaten ateşide var gbiydi dolven vermiştim bu akşam tam yatıyorum sürekli mırın kırın bi bakayıım dedimi çocuk yanııyor ayağa kaldırmamla bir kusmak fışkırarak
tıkanır gibi oldu bayılyodum korkudan
ateşi çıkmş makattan 39du fitil attım düşmeyince acile giitk
hemen duşa soktuk 15dakka
öyle böyle bu saat oldu kan aldılar nasıl ağlamak anlatamam
bende ağladım;((
çiş yapmasını bekliyoruz eşim hastaneye götürcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?