2009 Nisan Anneleri

bende okumuştum özlem..bana pek dokunmadı bu yazı nedensee..hep hüngürderdim ama...

teşekkür ederım canımcım bende meyvelı yapıım yarın,arının kullanıyorum bende elmalı ve muzlusu var,bende bugün gördüm bıskuvıyı ama almadım,ben kaçar yavaştan,tatlı rüyalar görün ınşallah,meleklerımızde mışıl mışıl uyusunlar

slm kızlar

sabahta kusmuştu yazmıştım zaten ateşide var gbiydi dolven vermiştim bu akşam tam yatıyorum sürekli mırın kırın bi bakayıım dedimi çocuk yanııyor ayağa kaldırmamla bir kusmak fışkırarak
tıkanır gibi oldu bayılyodum korkudan
ateşi çıkmş makattan 39du fitil attım düşmeyince acile giitk
hemen duşa soktuk 15dakka

öyle böyle bu saat oldu kan aldılar nasıl ağlamak anlatamam
bende ağladım;((
çiş yapmasını bekliyoruz eşim hastaneye götürcek

eşim sabah 6da kalkmıştı nerdeyse 24 saattir uyumadı çok korktuk ateşide tam düşmüş değil
bu gece uyumucam takipte olucam

canım geçmiş olsun çok üzüldüm iyiki kaldırmışsın keremi çıkartınca rahatlamıştır biraz. sen bekle evet kontrol et bebekler 39 derece ateşi kaldırabiliyorlar. hatta 40 ı bile inşallah bi daha yükselmez ateşi.
kızlar ben ara ara okuyorm ama mert gündüzleri pek uyumadığı için sık giremiyorum. onun haricinde bizde herşey yolunda. çok hareketlendi benimki 1 dk. durmuyor yürüdüğünde neler yapacak kimbilir. şimdilerde koltuktan kendini sallayıp ayakta dikeliyor. hiç emeklemedi. sanırım direk yürüyecek bu. bilmiyorumkismile

merhaba eda ne zamandır girmiyosun ya şaşırdım iyi dileklerin için teşekkürler

tarifini ben de aldım deniyeceğim güzel görünüyor...

içm sızlardı son paragrafta...

canım geçmiş olsyn iyiki kusmus... rahatlamıştır..

eşim sabah 6da kalkmıştı nerdeyse 24 saattir uyumadı çok korktuk ateşide tam düşmüş değil
bu gece uyumucam takipte olucam

kıyamam geçmiş olsun..

Meriç te hiç emeklemedi direk yürüdü.. emeklemiyorsa yürür direk..

akşam Meriç yine 1 de uyudu ..
annem 3 ayrı ilaci 10dk arayla içmiş... titriyor midesinwe kıramp giriyordu saat 3 e kadar uyumadık..
çok kötüydü.. sanırım zehirlendii.
3 te gitti zorla çıkarttı..
biraz kendine geldii.
sabah 6,30 da baktım kötü görünüyordu..
kalbinde de rahatsızlık var.. kalbi de ağrımaya başlamışş

günaydınnnnnnn
hava buz
arabanın heryeri buz tutmuş..
-3 okudu sensörler.

evet çok soğuk bide yarim saat otobüs bekledim gelmedi.
grev var ya hanii. arkadasların arabayla gedik..
dondum..

günaydın.girer girmez keremin hastalığını okudum çok çok geçmişler olsun şimdi nasıl acaba

canım çok geçmiş olsun....hasta olmasın bebişlerimiz yaaa

günaydın.....
bugün işim yok,aldım kahvemi geldim:)
kereme ve meriçe geçmiş olsun
bizimde gecemiz berbattı
kızlar ege ben nereye gidersem hep peşimde.
odadan çıktığım gibi arkamdan geliyor...
sizlere birşey sormak istiyorum,
egeye yemek saati reklam bulup yediriyorum,uyku saati gelince emziğini verip yatırıyorum reklamlarda uyuyor ama tv seyrettirilmemeli deniyor ya izletmesem mi acaba?

ben de reklamla yediriyorum. başka türlü yemiyor..
bu aralar zaten hiçbirşey yemiyr ki..

hasta olmasın bebekler....

Meriç te hep peşimde benim.. bi bakıyorum bide aniden çabuk çabuk gelmiş bacağıma tutunuyorr..
yada beni yetişmek için hızlı hızlı yürüyor...
düşecek diye korkuyorum..
tabi düsücek ama..
bişey olmasın Allh korusun bebeklerimizi..

günaydın sinirlerim çok bozuldu sabah sabah..benim kızım gitti başkasının çocuğuna bakıyorum sanki şu an yaa ((
bütün huyları değişti yemiyoo,uykum var diye ağlıyo uyumuyoo,hiç durmuyo,allahım tek sorunumuz gece az uyumasıydı şimdi gündüz de böyle deli olucam sanırım büyüyo ve benim bildiğim herşeyi unutup yeni ela ya alışmam lazım kendimi baştan programlamalıyım ama zamana ve sabra ihtiyacım var ühühühü

egede aynen bacaklarıma tutunup kalkmaya çalışıyor özl.mutfakta yemek yaparken.
eğer bişey görüp yere inmesi gerekiyorsa da yavaşça eğilip atıyor kendini:)
deniz düzenleri hep değişicek malesef....
dişlerden mi rahatsız oluyor acaba?
eğer öyleyse araştırmıştım gündüz diş ağrısını unutması için oyalanması gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…