2009 Nisan Anneleri

yok kız anlatmıcam seni o zevkten mahrum eder miyim.lostcu lostcunun halinden anlar kaydirigubbakcemile5
olumunekankayizsmile
eşim içerde kağanı sallııooo..çok alıştım ben yaa hepp evde olmasınaa..gidince çokk sıkılıomm..okul açılcak az kaldııııııııııııı...
aay ayşe görende eşin akşamlara kadar çalışıyo sancak..müge ve eşi sürekli gidenler ne yapsın cnm..ama bende özenmiyo değilim yani sana keşke benimki de evde olsa da o kadar çok da yardım etse :))
çok geçmiş olsun keremşantiye inşallah bişeyi yoktur haber ver sultan bizedeee
çok geçmiş olsun esecim annene

valla cnm reklam meklam yiyosa yedir bütün gün izletmiyoruz yaa o kadarcıl tv görüntüsüyle otistik olmaz sanırım hiç bi çocuk..geçen gün bi tanıdık anlattı çocuğun tüm sevdiği çizgi film ve reklamları kaydetmiş ailesi sabahtan akşama kadar ses çıkarmadan izliyomuş çocuk ööle büyümüş ailede rahat etmiş tabi ama şimdi o sağlıklı çocuk otistik..allahım korusun ela da evde 2 gündür baby tv yok günde toplasan 1 saat bakıyodu da işimi yapıyodum şimdi delirmek üzereyim o kadarcıktan bişey olmaz yok artık..bu arada halimize şükredelim ya biraz önce yakındım daha ama :) yaramazlık yapsınlarda hasta olmasınlar o ailenin çektiği vicdan azabı nasıldır şimdi allahım korusun..

seher sen diyosdun ya üzülmeye gerek yok bunlar yürüyünce bizde zayıflıcaz diye akşam yemek yemedim elayla uğraşmaktan aynı sinir sabah devam ediyo kahvaltıda yok bizim ki yürümeden zayıflatacak annesini sanıırım

sağol canım..
Allah korsun ayy ürperdim..
evet yaramazlık yapsın.. uyutmasın ama hasta olmasın.
sağlığı yerinde olsun ..

Günaydınlar.... Sultan' dan haber varmı ?? keremcik nasıl oldu acaba ? esen geçmiş olsun cnm annene inş.önemli birşeyi yoktur... geçmişi okumaya devam edeyim ben...

yaseminın de burnu hala akıyor gece doluyor herhalde burnu sabah uyanır uyanmaz şıldır şıldır akmaya başlıyor. hasta olduklarında ne zor oluyor. keşke biz hasta olsak onlar yerine içim parçalanıyor

şirvan ne kadar sürede işe gittiğimi sormuş. ben 45-50 dakika sürüyor işe gitmem. dönüşte hemen hemen aynı sürüyor. benimde az değil yani. ama istanbul şartlarına göre normal. ben bi de 3 vesait değiştiriyorum yaa. dolmuş,vapur,otobüs.
arabayla gidersem yarım saat ama köprü parası ve otopark parası var (10 tl cik)
ben hareket olsun diye de arabasız gidiyorum. yoksa tüm gün oturuyorum işte.

Gunaydin
yazamadim nezamandir AMA takipteyimm pek cok yazmissiniz ki yetisemiyommm
kereme cok gecmis olsun
kaganada cok sevindim
ve tum hasta bebeisler henencicik iyilessinler INS
ccoookkk opuyorummm

Gece 3 de kalktım bi baktımki Kayra uyanmış karyolasında da ayağa kalkmış öyle bize bakıyor seside çıkmıyor. Bayılıyor ayağa kalkmaya. Zaten karyolasının yaylı yatağını da kaldırdık çünkü o olunca beline kadar sarkıyodu Allah esirgesin düşer diye korktuk.

günaydınn..

dün erken kalkalım demiştik 9 da kalktık..yarım saatte yatakta oyalandıkk şimdi kahvaltı yapiciiizz..ekmek yokmuşşş..

pek mühendis sayılmayız yani teknik resim bile almadık :)
bizimki de hemen oturuyor uyanır uyanmaz

Çok çok geçmiş olsun Keremciğe.
Kan alınırken çok kötüydü evet,tahmin edebiliyorum.

Anneciğine de çok geçmiş olsun.

gecmiş olsun sultancım kereme inşallah bişeyi çıkmaz kuzunun
denız dediğim gibi huyları suyları değiştikçe bızde değişicez sayelerinde

Son düzenleme:
Yaa bızde yeĞenım var bı de o yÜzden de ela Çok heyecanlı bayılana kadar uyumamak ıÇın dırenıyo ve sonunda kucaĞımda bayıldı resmen Çocuk ınsana alıŞkın deĞıl sevıncınden ne yapacaĞını ŞaŞırdı :) geÇenlerde elıflere de bı kız gelmıŞ de mıray 1 e kadar uyumamıŞ yaa ınsan gÖrÜncede yapıyolar sanırım..bakalım bugÜn gıdecek ela dÜzelecek mı uyku konusunda..

inşallah duzelır denız benım kız kardeşim geldımı selende öyle yapıyo uumamak iççin direniyo oynucakmış onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…