olumunekankayizsmileyok kız anlatmıcam seni o zevkten mahrum eder miyim.lostcu lostcunun halinden anlar kaydirigubbakcemile5
aay ayşe görende eşin akşamlara kadar çalışıyo sancak..müge ve eşi sürekli gidenler ne yapsın cnm..ama bende özenmiyo değilim yani sana keşke benimki de evde olsa da o kadar çok da yardım etse :))eşim içerde kağanı sallııooo..çok alıştım ben yaa hepp evde olmasınaa..gidince çokk sıkılıomm..okul açılcak az kaldııııııııııııı...
çok geçmiş olsun keremşantiye inşallah bişeyi yoktur haber ver sultan bizedeeeslm kızlar
sabahta kusmuştu yazmıştım zaten ateşide var gbiydi dolven vermiştim bu akşam tam yatıyorum sürekli mırın kırın bi bakayıım dedimi çocuk yanııyor ayağa kaldırmamla bir kusmak fışkırarak
tıkanır gibi oldu bayılyodum korkudan
ateşi çıkmş makattan 39du fitil attım düşmeyince acile giitk
hemen duşa soktuk 15dakka
öyle böyle bu saat oldu kan aldılar nasıl ağlamak anlatamam
bende ağladım;((
çiş yapmasını bekliyoruz eşim hastaneye götürcek
çok geçmiş olsun esecim anneneakşam Meriç yine 1 de uyudu ..
annem 3 ayrı ilaci 10dk arayla içmiş... titriyor midesinwe kıramp giriyordu saat 3 e kadar uyumadık..
çok kötüydü.. sanırım zehirlendii.
3 te gitti zorla çıkarttı..
biraz kendine geldii.
sabah 6,30 da baktım kötü görünüyordu..
kalbinde de rahatsızlık var.. kalbi de ağrımaya başlamışş
günaydın.....
bugün işim yok,aldım kahvemi geldim:)
kereme ve meriçe geçmiş olsun
bizimde gecemiz berbattı
kızlar ege ben nereye gidersem hep peşimde.
odadan çıktığım gibi arkamdan geliyor...
sizlere birşey sormak istiyorum,
egeye yemek saati reklam bulup yediriyorum,uyku saati gelince emziğini verip yatırıyorum reklamlarda uyuyor ama tv seyrettirilmemeli deniyor ya izletmesem mi acaba?
olumunekankayizsmile
aay ayşe görende eşin akşamlara kadar çalışıyo sancak..müge ve eşi sürekli gidenler ne yapsın cnm..ama bende özenmiyo değilim yani sana keşke benimki de evde olsa da o kadar çok da yardım etse :))
çok geçmiş olsun keremşantiye inşallah bişeyi yoktur haber ver sultan bizedeee
çok geçmiş olsun esecim annene
valla cnm reklam meklam yiyosa yedir bütün gün izletmiyoruz yaa o kadarcıl tv görüntüsüyle otistik olmaz sanırım hiç bi çocuk..geçen gün bi tanıdık anlattı çocuğun tüm sevdiği çizgi film ve reklamları kaydetmiş ailesi sabahtan akşama kadar ses çıkarmadan izliyomuş çocuk ööle büyümüş ailede rahat etmiş tabi ama şimdi o sağlıklı çocuk otistik..allahım korusun ela da evde 2 gündür baby tv yok günde toplasan 1 saat bakıyodu da işimi yapıyodum şimdi delirmek üzereyim o kadarcıktan bişey olmaz yok artık..bu arada halimize şükredelim ya biraz önce yakındım daha ama :) yaramazlık yapsınlarda hasta olmasınlar o ailenin çektiği vicdan azabı nasıldır şimdi allahım korusun..
kuzucuğun burnu akıyor
name nasıl
slm kızlar
sabahta kusmuştu yazmıştım zaten ateşide var gbiydi dolven vermiştim bu akşam tam yatıyorum sürekli mırın kırın bi bakayıım dedimi çocuk yanııyor ayağa kaldırmamla bir kusmak fışkırarak
tıkanır gibi oldu bayılyodum korkudan
ateşi çıkmş makattan 39du fitil attım düşmeyince acile giitk
hemen duşa soktuk 15dakka
öyle böyle bu saat oldu kan aldılar nasıl ağlamak anlatamam
bende ağladım;((
çiş yapmasını bekliyoruz eşim hastaneye götürcek
akşam Meriç yine 1 de uyudu ..
annem 3 ayrı ilaci 10dk arayla içmiş... titriyor midesinwe kıramp giriyordu saat 3 e kadar uyumadık..
çok kötüydü.. sanırım zehirlendii.
3 te gitti zorla çıkarttı..
biraz kendine geldii.
sabah 6,30 da baktım kötü görünüyordu..
kalbinde de rahatsızlık var.. kalbi de ağrımaya başlamışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?