hadisin ordan kaşık kaşık yiyomuşmuşda almamış onlar aç geziyo kilo almayalım diye 7 aylık hamileyken bile minicik karnı vardı ne yani bunlar doğuştanmı şanslı anacım
birde karınları çatlamasın diye çocuğu erkenden doğuranlar var sezeryanla.ben bir mankenin doktoruna gidiyordum hamileliğimin başında.doktorunda mankeninde ismini vermiim şimdi başıma iş açılır site yönetimi kızıyo :) o manken kızımız öyle yapmış zamanından önce aldırmış çocuğunu.doktorda beni depresyona sokmuştu resmen kabus yaşadım onu değiştirene kadar.hergün ağlıyodum ya bana neler söledi bi bilsenizz
merhaba sevgili arkadaşlarım..........
az önce sevgiyle görüştüm telde sağolsun merak etmiş,son 10 gündür kendimi iyi hissetmiyordum hiçbirşeyle mutlu olamıyorum yusufun yeme problemi üstüne tuzu biberi oldu yusuf beni hep yanında istiyor huyu diş çıktıktan sonra çok değişti cumartesi günü babamlar gelmişti annem bendeki değişikliği farketti ve sağolsun burda cumartesi misafirim var çok şükür bugün kendimi daha iyi hissediyorum.........
dışarı çıktık 1 saat yürüdük iyi geldi, geçmişe bi bakayım inşallah hasta anniiş ve bebişimiz yoktur..
sultann..
msjını yeni gördümm..çocuk gelişimi mezunuysan işin çok kolay canımm..sınavda bölüm yok..yani hangi puanın daha yüksekse o puanınla açıköğretim tercih ediyosunn..
ben sözel puanımla girmiştim..
tüm yılların kitapları bende mevcutt..bu konudaa çok yardımcı olurumm..hiç kafana takma..süperr olurr bu beş yıl çokk önemli bizim bölüm içinn..ve çokk kolay atanılıoo..
isteğini sor canımm.
kızlar aşağıdakı yazıyı nestle yazmış ama öyle güzel yazmışkı sızlede paylaşıım ıstedım zırzır ağlattı benı,rabbım çocuklarımızı korusun ve esırgesın yanlarında olamadığımız zamanlarda,ınşallah bana kızmaz nestle dayanamadım kopyaladım,yasak değıldır umarım
annesinden kuzusuna çınar'a
bil ki anne/baba limandır insana....hava açar demir alırsın..bir fırtına patlar yanaşırsın..ne liman gücenir teknelere..ne biz güceniriz sana...sen iyi havalarda hep denizde ol, ama fırtınaya yakalanmadan dön isteriz...
bil ki hayat bir sınavdır...ama karnesi yoktur..sadece vicdan bilir senin iyiliğini kötülüğünü...sen vicdan sahibi, merhametli bir hayat yolcusu ol oğlum...
bil ki yaşam bazen belki de genellikle zordur...öyle uzun uzun insana ne iyi olmuş da dünyaya gelmişim dedirtmez...acılara boğulacağın günler gelecek oğlum...kalbin titreyecek, gözlerinden yaşlar akacak, umudun tükenecek, sabrın tükenecek, korkacaksın...korkma oğlum...hangi alemden olursa olsun bir nefes olacak ensende...ben olacağım...
bil ki büyük sevinçler, inanılmaz coşkular yaşayacaksın...yaşa oğlum...sevinçlerini delice ama üzüntülerini aklının sınırlarınca yaşa..sevinçten deliye dön ama acıdan asla...
bil ki anne babalar da hata yapabilir, eksik kalabilir...onca çabalarına rağmen üstelik...bu yüzden bizi şimdiden affet oğlum....
ve bil ki bir gün kucağına süt gibi kokan senin canından bir can alacaksın...o zaman kalbinin kapalı yarısı açılacak...yani o zaman gerçekten yaşamaya başlayacaksın...
oğlum hayat sana hep gülecek desem yalan, hayat sana her istediğini verecek desem yalan, hayat senden hiç çalmayacak desem yalan...Tek gerçeği şu hayatın sevgi...ve sevginin en büyüğü evlat sevgisi..işte biz seni böyle büyük bir sevgiyle, böylesine içten ve karşılıksız seviyoruz anneciğim...yolun açık olsun güzel oğlum..şansın bol olsun....evrende ne güzellik varsa seninle olsun...1. yaşın kutlu olsun...
annen...
slm kızlar
sabahta kusmuştu yazmıştım zaten ateşide var gbiydi dolven vermiştim bu akşam tam yatıyorum sürekli mırın kırın bi bakayıım dedimi çocuk yanııyor ayağa kaldırmamla bir kusmak fışkırarak
tıkanır gibi oldu bayılyodum korkudan
ateşi çıkmş makattan 39du fitil attım düşmeyince acile giitk
hemen duşa soktuk 15dakka
öyle böyle bu saat oldu kan aldılar nasıl ağlamak anlatamam
bende ağladım;((
çiş yapmasını bekliyoruz eşim hastaneye götürcek
akşam Meriç yine 1 de uyudu ..
annem 3 ayrı ilaci 10dk arayla içmiş... titriyor midesinwe kıramp giriyordu saat 3 e kadar uyumadık..
çok kötüydü.. sanırım zehirlendii.
3 te gitti zorla çıkarttı..
biraz kendine geldii.
sabah 6,30 da baktım kötü görünüyordu..
kalbinde de rahatsızlık var.. kalbi de ağrımaya başlamışş
günaydın.....
bugün işim yok,aldım kahvemi geldim:)
kereme ve meriçe geçmiş olsun
bizimde gecemiz berbattı
kızlar ege ben nereye gidersem hep peşimde.
odadan çıktığım gibi arkamdan geliyor...
sizlere birşey sormak istiyorum,
egeye yemek saati reklam bulup yediriyorum,uyku saati gelince emziğini verip yatırıyorum reklamlarda uyuyor ama tv seyrettirilmemeli deniyor ya izletmesem mi acaba?
sanırım dişten canmm bu gecede uyumadık 2 de bi kalktı 4 e kadr oturduk sabahta 7 de ayaktaydıı ve keyfiye aglıyoo yaanagihancımm..
zeynebin dişi çıktı çıkacak ondan öyle yapıoo sanırımm..inşallah bu gece uyurda azcık dinlenirsin..uykusuzluk çokk zor..hastanede bizde uykusuzdukk..zoomm gibiydimm..
sultan çok geçmişolsnnslm kızlar
sabahta kusmuştu yazmıştım zaten ateşide var gbiydi dolven vermiştim bu akşam tam yatıyorum sürekli mırın kırın bi bakayıım dedimi çocuk yanııyor ayağa kaldırmamla bir kusmak fışkırarak
tıkanır gibi oldu bayılyodum korkudan
ateşi çıkmş makattan 39du fitil attım düşmeyince acile giitk
hemen duşa soktuk 15dakka
öyle böyle bu saat oldu kan aldılar nasıl ağlamak anlatamam
bende ağladım;((
çiş yapmasını bekliyoruz eşim hastaneye götürcek
annecigine çok gçmişolsnn esencimakşam Meriç yine 1 de uyudu ..
annem 3 ayrı ilaci 10dk arayla içmiş... titriyor midesinwe kıramp giriyordu saat 3 e kadar uyumadık..
çok kötüydü.. sanırım zehirlendii.
3 te gitti zorla çıkarttı..
biraz kendine geldii.
sabah 6,30 da baktım kötü görünüyordu..
kalbinde de rahatsızlık var.. kalbi de ağrımaya başlamışş
ayy deniz valla bunların huyları günden güne degişiyoooo ne zamn düzelirler meçhulgünaydın sinirlerim çok bozuldu sabah sabah..benim kızım gitti başkasının çocuğuna bakıyorum sanki şu an yaa((
bütün huyları değişti yemiyoo,uykum var diye ağlıyo uyumuyoo,hiç durmuyo,allahım tek sorunumuz gece az uyumasıydı şimdi gündüz de böyle deli olucam sanırım büyüyo ve benim bildiğim herşeyi unutup yeni ela ya alışmam lazım kendimi baştan programlamalıyım ama zamana ve sabra ihtiyacım var ühühühü
iyi derdi zoru benle zaten. gece üç beş uyandı delirtti beni ama şimdi iyi anneanesiyle oturuyor :))kuzucuğun burnu akıyor
name nasıl
kuzucukk yaa sevinmiştir onları görünce bilememiştir ne yapacağını... tıkılıp kaldılar evde havalar ısınsa da atsak sokaklara kendimizi :)))Yaa bİzde yeĞenİm var bİ de o yÜzden de ela Çok heyecanlı bayılana kadar uyumamak İÇİn dİrenİyo ve sonunda kucaĞımda bayıldı resmen Çocuk İnsana alıŞkın deĞİl sevİncİnden ne yapacaĞını ŞaŞırdı :) geÇenlerde elİflere de bİ kız gelmİŞ de mİray 1 e kadar uyumamıŞ yaa İnsan gÖrÜncede yapıyolar sanırım..bakalım bugÜn gİdecek ela dÜzelecek mİ uyku konusunda..
ehehehe yerim onun sevincini yaa ecrinde biyere gittiğimiz zaman münkün değil uyumuyor dönüş yolunda arabaya biner binmezde sızıyor.ne yapsın yavrucaklar en aktif ve meraklı zamanlarında eve tıkıldılar soğuktan.
elma sirkesi içtim poff iğrenç ya midem isyanlarda bi bulanıyo bi ağırıyo
pek mühendis sayılmayız yani teknik resim bile almadık :)
bizimki de hemen oturuyor uyanır uyanmaz
aay yerim o minik ellerini ben onun sıpalar nasıl gezmeyi seviyolar artık da biliyolar herşeyiAynen öyle Denizcim,ama kendinden büyük çocuklarla oynuyorlar,yani büyük olan onunla oynayınca çok eğleniyorlar.Sonraki gün dayımın kzıını bir daha görünce Miray ı yüzünü görmeliydiniz,onu nasıl kendine doğru çekiyordu,öpmeye çalışıyordu)
Şimdi annem aradı,misafir gelecekmiş bana,ben de yarın gelsinler dedim.kaç gündür gezmekteyim,bir de Miray hiç durmuyor resmen,yere indireceğim zaman,sanki iğne vurmuşlar ya da düşmüş de canı yanıyor gibi ağlıyor,üstüne yelek giydirirken oturdu kandırdım da.Çünkü artık bliyor,üstünü giyince bir yere gidecek.
Dün annemlerde de durmuyordu,annem de balkona çıkarayım dedi.Atkısını şapkasını giydirmeye başlayınca nasıl sustu,ki normalde atkı hayatta tutmayan çocuk,hiç seesini çıkarmadı.Balkonda da annem eline kar verdi,nasıl seviniyor,kar düşünce ağlıyor falan.Elleri buz kesti,ama halinden gayet memnundu..
aay koptum aynen yaa bi de hergün yapıyo salak o hareketi..göbeğini içeri nasıl çekeceğini gösteriyomuş çok şüür tüm türkiye onun sayesinde öğrendi yoksa kimse bilmiyordu..elma Sirkesini sek içmeseydin sakın,ben ilk defasında öyle bir hata yaptım da:-(((
bu arada sabah Ebru Şallı yı açmıştım da,püf püf ü geçtim ben da daha çok elini şeyine sokacak gibi bir hareketler yapıyor ya ona çok sinir oldum yaaa!!!Alt eşofmanını taaa indiriyor,zaten göbeee açık,daha ne indiriyonnnn
unutmuşum yazmayı sultan'ı aradım. konuştum kerem'in hala ateşi varmış. uyutmuş şimdi uyuyormuş kuzu... uyanınca polikliniğe gideceklermiş. idrar tahlili yaptıramamışlar dün. ama şükür kanında bir şey çıkmamış...
başka haber alırsam yazarım :)))
ayaklı gazete gibiyim maşallahhh
meriçin ananesinee de kereme de çok geçmiş olsun
iyi derdi zoru benle zaten. gece üç beş uyandı delirtti beni ama şimdi iyi anneanesiyle oturuyor :))
yasemin üşüttü mü ki burnu akıyor??
kuzucukk yaa sevinmiştir onları görünce bilememiştir ne yapacağını... tıkılıp kaldılar evde havalar ısınsa da atsak sokaklara kendimizi :)))
hatunn işe yararsa söyle ben de içeyim kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?