2009 Nisan Anneleri

ehehehe yerim onun sevincini yaa ecrinde biyere gittiğimiz zaman münkün değil uyumuyor dönüş yolunda arabaya biner binmezde sızıyor.ne yapsın yavrucaklar en aktif ve meraklı zamanlarında eve tıkıldılar soğuktan.

elma sirkesi içtim poff iğrenç ya midem isyanlarda bi bulanıyo bi ağırıyo

Aynen öyle Denizcim,ama kendinden büyük çocuklarla oynuyorlar,yani büyük olan onunla oynayınca çok eğleniyorlar.Sonraki gün dayımın kzıını bir daha görünce Miray ı yüzünü görmeliydiniz,onu nasıl kendine doğru çekiyordu,öpmeye çalışıyordu)

Şimdi annem aradı,misafir gelecekmiş bana,ben de yarın gelsinler dedim.kaç gündür gezmekteyim,bir de Miray hiç durmuyor resmen,yere indireceğim zaman,sanki iğne vurmuşlar ya da düşmüş de canı yanıyor gibi ağlıyor,üstüne yelek giydirirken oturdu kandırdım da.Çünkü artık bliyor,üstünü giyince bir yere gidecek.
Dün annemlerde de durmuyordu,annem de balkona çıkarayım dedi.Atkısını şapkasını giydirmeye başlayınca nasıl sustu,ki normalde atkı hayatta tutmayan çocuk,hiç seesini çıkarmadı.Balkonda da annem eline kar verdi,nasıl seviniyor,kar düşünce ağlıyor falan.Elleri buz kesti,ama halinden gayet memnundu..

elma Sirkesini sek içmeseydin sakın,ben ilk defasında öyle bir hata yaptım da:-(((

bu arada sabah Ebru Şallı yı açmıştım da,püf püf ü geçtim ben da daha çok elini şeyine sokacak gibi bir hareketler yapıyor ya ona çok sinir oldum yaaa!!!Alt eşofmanını taaa indiriyor,zaten göbeee açık,daha ne indiriyonnnn

çok merak ettim şimdi o şıfrıntıyıkaydirigubbakcemile.....sen bana msn den tüyo verirsin artık...gıcık bir doktormuş cidden iyiki değiştimişsin....benimde doktorum kilo konusunda çok temkinliydi ama asla kırıcı değildi tabi....erkek olmasına rağmen acayip formuna dikkat eden bir tipti zaten...57 yaşında ama görsen 40 gibi....kayınvalideyle gitmiştik bir keresinde doktora tam ağzını açtı dert yanıyor....İstepan bey bizim bu kız hiç ekmek yemez pilav,makarna yemez demeye kalmadı kayınvalideye dedi ki siz niye yiyorsunuz kadın şaşırdı tabi...pilav,börek niye yersiniz bana bunun mantığını açıklayın hepsi şeker nişasta yüklü şeyler niye yoruyorsunuz güzel midenizi dedi:)) ne mantığı doktor bey ben duygusal düşünüyorum seviyorum onları dedimopuyorumnanaktan

gel valla esra ara verme bu kadar özlüyoruz seni....herkesin yokluğu belli oluyor hiç olmazsa günde 1-2 dakika uğrayın...:1hug:

bir ara çocuk gelişimi çıkışlı olmayan kişiler seçemiyordu ayşe hala var mı öyle bir kural...eğer yoksa bende okumak isterim ilerde belki işimi bırakıp o işi yapmak isterim...gerçi ben sayılarıda çok seviyorum ama insanla uğraşmak daha keyifli olsa gerek...

çok beğendim ben bu yazıyı kullanacağım.....teşekkürler özlemcim.....

çok geçmiş olsun sultan hayırlı haberlerle dön güzel arkadaşım....

anneciğine geçmiş olsun esen....önemli bişeyi yoktur inşallah....

valla bizimki izliyor aysun...üstelik çokta zararlı denilen klipleri izliyor....ama müzikli birşey dışında hiç ilgini çekmiyor...reklam falan açınca seyretmez mesela ama powertürkte sevdiği 5-6 parça çıkınca kilitleniyor...inanmıyorum tv nin zararına....önüne koyup iş yapmaya gitmiyorsun ki baktığı 5-10 dakika.....

ne çok alıntı yaptım işime döneyim azıcık yine gelirimopuyorumnanaktan

nagihancımm..

zeynebin dişi çıktı çıkacak ondan öyle yapıoo sanırımm..inşallah bu gece uyurda azcık dinlenirsin..uykusuzluk çokk zor..hastanede bizde uykusuzdukk..zoomm gibiydimm..
sanırım dişten canmm bu gecede uyumadık 2 de bi kalktı 4 e kadr oturduk sabahta 7 de ayaktaydıı ve keyfiye aglıyoo yaa

sultan çok geçmişolsnn
şimdi nasıl kuzun

annecigine çok gçmişolsnn esencim

ayy deniz valla bunların huyları günden güne degişiyoooo ne zamn düzelirler meçhul

kuzucuğun burnu akıyor
name nasıl
iyi derdi zoru benle zaten. gece üç beş uyandı delirtti beni ama şimdi iyi anneanesiyle oturuyor :))
yasemin üşüttü mü ki burnu akıyor??

kuzucukk yaa sevinmiştir onları görünce bilememiştir ne yapacağını... tıkılıp kaldılar evde havalar ısınsa da atsak sokaklara kendimizi :)))

hatunn işe yararsa söyle ben de içeyim kaydirigubbakcemile5

Deniz bende Miray ın çıkardığı sesleri tanıyamıyorum,nasıl çığrınıyorrrrrrrrr

pek mühendis sayılmayız yani teknik resim bile almadık :)
bizimki de hemen oturuyor uyanır uyanmaz

Teknik resim önemli bir ders :))))
Bir nesnenin soldan, sağdan ve yukardan görünüşünü çizmeden mühendis olunurmu hiç aşkolsun
Ben de kimya mühendisiyim ben aldım teknik resim ne alakaysa :uhm:

unutmuşum yazmayı sultan'ı aradım. konuştum kerem'in hala ateşi varmış. uyutmuş şimdi uyuyormuş kuzu... uyanınca polikliniğe gideceklermiş. idrar tahlili yaptıramamışlar dün. ama şükür kanında bir şey çıkmamış...
başka haber alırsam yazarım :)))

ayaklı gazete gibiyim maşallahhh

aay yerim o minik ellerini ben onun sıpalar nasıl gezmeyi seviyolar artık da biliyolar herşeyi
aay koptum aynen yaa bi de hergün yapıyo salak o hareketi..göbeğini içeri nasıl çekeceğini gösteriyomuş çok şüür tüm türkiye onun sayesinde öğrendi yoksa kimse bilmiyordu..

iyi hadi ya kan temiz çıkmış inşallah idrarda da bişey çıkmaz...

Son düzenleme:
dün sabah elanın oyun halısına bi değişiklik yapıp ben yattım o değil..nasıl sevindi ben onun yerine geçince hemen geldi yanıma bana oyun oynatıyo yaa ve nasıl eğlenip gülüyo o anne oldu ben çocuk sonra babası gelince anlattım ama yaptığı oyunları hatırlayacağını tahmin etmiyordum ki ben yatar yatmaz tekrar aynılarını yapmaya başladı..eskiden bişeyleri öğretmek için tekrar gerekiyodu ama şimdi 1 kere yapmak yetiyo resmen..beyinleri çok hızlı gelişiyo

tuğba lost nasıldıı???
yani sıfat olarak sordum :)) güzel,süper,beklenmedik gibi.. :))
yoksa konusu değil yani :))

sultan gecmış olsun kereme dişlerden mı yapıyo acaba kanda şükür bişey çıkmamış

Deniz senin yaptığın kek kolay mı,ben de yarın için yapayım,ben bir tek havıçlı kek yapıyorum,güzel de oluyor,ama başka bir kek öğrensem ii olacak bu yaştan soooraaa:,)
Tarifini yazarsan ben sonra bakarım canım,çıkayım da biraz iş yapayım..

Bu arada Tchibo nun sitesine bir bakın,çok güzel rengarenk ürünler var bu temada,seviyprsanız renkli şeyleri.

Ay çıkamadım)
Bide ben Ebru Şallı nın muhabbetini hiç sevmiyorum,muhabbeti çok zorlama,hiç samimi değil,Evvveeeet,Harriikkaaaaaaa habire bunları söylüyor sıkıştıkça.Bugün Yeşim Salıkm var mesela,o daha etkili konuşuyor.

Tam Gülşen nerede acaba,yok diye düşünüyordum,altta baktım gelmişsin Gülşen..Tchibo yu da ilk senden duymuştum,şimdi çok beğenerek takip ediyorum,ama bişey aldımmıı Hayıııııııııır)
Bir tek kollu önlük almıştım Miray a.

herhalde üşüttük canım. sanki karda yattı dışarı bile çıkmıyor doğru dürüst.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…