2009 Nisan Anneleri

kuzucuğun burnu akıyor
name nasıl
ay kıyamam yaa..

Çok çok geçmiş olsun Keremciğe.
Kan alınırken çok kötüydü evet,tahmin edebiliyorum.

Anneciğine de çok geçmiş olsun.

sağol canım..

umarım önemli bişeyi yoktur..
kalp rahatsızlığı çok kötü ....
kıyamıyorum çok ağrısı oluyo anneciğimin..
Allah sağlık versin..

çok sağol canım..

umarım Kerem'in önemli bişeyi yoktur..

elif ben sana çok hafif bi kek tarifi yazayım birazdan yapıcam hatta
yumurtası bol.yağsı az

5 tane yumurtanın akıyla sarısını ayır sarısına 5 türk kahvesi fincanı şeker ve vanilya koy çırp ayrı kaptaki beyazına yarım paket karbonat koyup iyiiiice köpürene kadar çırp ve sarısıyla birleştirip çırp.sonra içine 5 kahve fincanı un 1 kahve fincanı sıvı yağ koy iyice çırp.yarısını margarinle yağlanmış kek kabına boşalt diğer yarısnı kakaoyla çırp tabi bu tercihe göre sade de olabilir.kaba kakaolu karışımı dök.160 derece fırında pişir.çok hafif ve pofuduk oluyo

bende çaldım tarıfını tuğbacım denıcem :))
gecmiş olsun selıncım valla zor bebeklerın hastalığıyla uğraşmak

ay sende bendesın bende fındıklı muhallebı yada kakaolu pudıng yapar dökerım genelde keklerımın ustune :)))))))))))))))

elifcim çok kolay şeker ve yumurtayı uzun çırpıyorum şeker tam eriyene kadar sonrası 5 dk sürmez :)
incirli,cevizli,tarçınlı benimki de..ama havuçlu da tarçınlı dersen browni tarifide verebilirim ikiside hiç şaşmaz süper oluyolar kesin yani :)
1,5 bardak şeker
4 yumurta
1 bardaktan az süt
1 bardaktan az çiçek yağı
3 bardak un
1 kabartma tozu(unu mutlaka elerim ve unla kabartma tozunu koyduktan sonra mikseri çok az çırparım ki çok kabarsın :) sonradan da
5-6 küçük dilimlenmiş incir
1 avuç dövülmüş ceviz
tarçın bunlarıda dağılacak kadar karıştırıyorum o kadar..kürdan testinden sonra alırım hemen afiyet olsun..

aa bende tuğbanın tarifini önceden kuzenimden duyup yapmıştım ama bize olmadı o kek çok az çıktı bizim kek ve eşim hepsini 1 gecede yedi hem az hem hafif geldi ona çok da hehehe

eheheh bekarken yapardım da abimle babamda 1 gecede yerlerdi.ama benim iştahsız kocama çok bile gelir kaaç gün gider o.kek kabına koyuyorum günlerce bayatlamıyo kurumuyoda ama üstü kapalı olursa tabi.

slm kızlarr.

kağan sızdııı..hemde oturarak uyudu..erken uyandırıncada böyle oluyoo..gündüzz çokk uyuyoo yine geç yatıyoo sıpaa..

kereme ço küzüldümm..ateşi hemen düşer inşallah..şu kuzular hasta olmasada biz olsak.dayanılmıyo..

Ben nickini altta gördüm. Mesajlarını okumuştum ama Baran'ın resmini görünce yadırgamadım.
bu arada eşim aradı...

rapor işini halletmiş....

pazartesine kadar evdeyim...

kovarlar beni belki ....sositososito

Geçmişi okuyamadım çok uzundu. Dün Tuna hastaydı. Ki hala aynı. Kusuyor. Sadece emdiğini kusmuyor. Dün ben de Şirvan gibi gitmemiştim işe. Size yazdıktan sonra Çapa'ya annemin sonucunu almaya gittim. Telefon geldi. Kızkardeşime araba çarpmış. Acildeymiş. Zaten canım burnumdaydı. Olduğum yerde kalmışım. Hemen hocamı aradım. O da rapor al dedi. Anneme haber vermeden onu aradım. İnsanın üzerinde bu kadar sorumluluk olursa çok zor. Annemle babamı karşıya getirdim. Biz de burdayız.
Kardeşim hastaneden çıktı. Dün için gebelik testi yaptıracaktı. Tedavi görüyordu. Acilde yapmışlar. POzitif çıkmış. Ama yazın bir düşük yapmıştı o yüzden çok korkuyor. O düşükten önce de kayıp düşmüştü. Anlatılana göre kaza bayağı büyük olmuş. Havalanıp düşmüş. Umarım bebeğe bir şey olmaz.
'Kimseye etmem şikayet
Ağların ben halime
Titrerim mücrim gibi
baktıkça istikbalime'

Dün dilime dolanmıştı. Üzerine bu geldi. İyi ki varsınız.

aaaaaaa çok geçmiş olsun feride ya!!
inşallah bebiş iyidir.
geldimi üst üste geliyor..

gülşencim..

aslında öyle bi kısıtlama yok herkes tercih edebiliyor ama tabiki öncelik çocuk gelişimi çıkışlılara veriliyo.bide zaten okulun verdiği puan var..hala varmı bilmiomm ama bana okuldan bölümümü tercih ettiğim için 87 puan verilmişti..

staj yaptığım okulda bi bayan var.30 yaşında ve daha lise okuyo..2 yıldabitecek lisesi..sonra össye girecek..ve çabalıyo kadın..üztelik küçük bide çocuğu var..haftanın 4,5 günü okulda ücretsiz staj yapıyoo..

çocuklarla uğraşmaya gelince.çokk süper bi meslek..ben işimi çok çok severek yapıyorum..i kere çok masumlar..bişey öğrendiklerinde gözlerindeki parıltıyı görmek herşeye değer..

anne olduktan sonra bu konuda daha hassas oldum..kıyamıyorum hiç birine..azcık dudakları büzülsün içim gidio valla..hemen oğlumu düşüüomm..buda bi anne kuzusu diomm..işi özü bu mesleği ve çocukları sevmek çok çok önemli..

Son düzenleme:
keremitoya da çok geçmiş olsun.
nazar değdi bizim tosbiklere ya!
allahım korusun

feridee..

çok geçmiş olsun..herşey üst üste gelmiş..bebeğe inşallah bişey olmaz ya..allah korusun..tuna nasıl şimdi??

kız tuğbiş ne yiyordunuz bi gecede kek mi?
gene tarifler uçuşuyor havada.
2. ve son gün prinç lapası limonlayıp yedim bugün midye gibin oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…