ay kıyamam yaa..kuzucuğun burnu akıyor
name nasıl
Çok çok geçmiş olsun Keremciğe.
Kan alınırken çok kötüydü evet,tahmin edebiliyorum.
Anneciğine de çok geçmiş olsun.
çok merak ettim şimdi o şıfrıntıyıkaydirigubbakcemile.....sen bana msn den tüyo verirsin artık...gıcık bir doktormuş cidden iyiki değiştimişsin....benimde doktorum kilo konusunda çok temkinliydi ama asla kırıcı değildi tabi....erkek olmasına rağmen acayip formuna dikkat eden bir tipti zaten...57 yaşında ama görsen 40 gibi....kayınvalideyle gitmiştik bir keresinde doktora tam ağzını açtı dert yanıyor....İstepan bey bizim bu kız hiç ekmek yemez pilav,makarna yemez demeye kalmadı kayınvalideye dedi ki siz niye yiyorsunuz kadın şaşırdı tabi...pilav,börek niye yersiniz bana bunun mantığını açıklayın hepsi şeker nişasta yüklü şeyler niye yoruyorsunuz güzel midenizi dedi:)) ne mantığı doktor bey ben duygusal düşünüyorum seviyorum onları dedimopuyorumnanaktan
gel valla esra ara verme bu kadar özlüyoruz seni....herkesin yokluğu belli oluyor hiç olmazsa günde 1-2 dakika uğrayın...:1hug:
bir ara çocuk gelişimi çıkışlı olmayan kişiler seçemiyordu ayşe hala var mı öyle bir kural...eğer yoksa bende okumak isterim ilerde belki işimi bırakıp o işi yapmak isterim...gerçi ben sayılarıda çok seviyorum ama insanla uğraşmak daha keyifli olsa gerek...
çok beğendim ben bu yazıyı kullanacağım.....teşekkürler özlemcim.....
çok geçmiş olsun sultan hayırlı haberlerle dön güzel arkadaşım....
anneciğine geçmiş olsun esen....önemli bişeyi yoktur inşallah....
valla bizimki izliyor aysun...üstelik çokta zararlı denilen klipleri izliyor....ama müzikli birşey dışında hiç ilgini çekmiyor...reklam falan açınca seyretmez mesela ama powertürkte sevdiği 5-6 parça çıkınca kilitleniyor...inanmıyorum tv nin zararına....önüne koyup iş yapmaya gitmiyorsun ki baktığı 5-10 dakika.....
ne çok alıntı yaptım işime döneyim azıcık yine gelirimopuyorumnanaktan
sanırım dişten canmm bu gecede uyumadık 2 de bi kalktı 4 e kadr oturduk sabahta 7 de ayaktaydıı ve keyfiye aglıyoo yaa
sultan çok geçmişolsnn
şimdi nasıl kuzun
annecigine çok gçmişolsnn esencim
ayy deniz valla bunların huyları günden güne degişiyoooo ne zamn düzelirler meçhul
unutmuşum yazmayı sultan'ı aradım. konuştum kerem'in hala ateşi varmış. uyutmuş şimdi uyuyormuş kuzu... uyanınca polikliniğe gideceklermiş. idrar tahlili yaptıramamışlar dün. ama şükür kanında bir şey çıkmamış...
başka haber alırsam yazarım :)))
ayaklı gazete gibiyim maşallahhh
canım bu c.tesi buluşalım dedimiştik.. ama kesinlik yoktu..
malüm havalar..
Ben yine gelemem ya eşim geliyor izne. Bir aydır hiç gelemedi.
o işte....
Bence de o. Ben kendi geçmişimdeki yazıları bile o kadar çabuk bulamam. 22 nisan da tesadüf olamaz.
esasında yeni nikimle aranıza yeni katılıyomuş gibi yapsaydım.. bak bunu niye düşünmedimki...
bu arada eşim aradı...
rapor işini halletmiş....
pazartesine kadar evdeyim...
kovarlar beni belki ....sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?