2009 Nisan Anneleri

feride çok çok geçmiş olsun inşallah bebişe bişey olmaz sağlıkla doğar.
yakışıklı tunada bir an önce iyileşsin inşallah

ay ferıde gecmiş olsun canım inşallah bebeğe bişi olmamaıştırda annesıne sıkı sıkı tutunmuştur

canım hiç gitmek istemioo ama gesmeye gidecem..kağanıda götürcem..babamız bakarım dedi ama 2 -3 saat napacaklar..havada biraz soğuk ama kızkardeşim ısrar edioo..lütfen gel abla dioo..kırammıycamm..vakit geçiriomm bari geç gidiim..bizim damadın halasıııına gitcezz..

benim tarifini verdiğim kek denizcim.küçük kalıp zaten babamla abim bi oturuşta yerlerdi.ben alışmışım iştahlı erkeğe şimdi kocam çok garip geliyo bana.yaşamak için yiyenlerden.köfte harici öyle çok sevdiği bişey yoktur bile.köfte de bitek benim yaptığımı yiyor.

Teknik resim önemli bir ders :))))
Bir nesnenin soldan, sağdan ve yukardan görünüşünü çizmeden mühendis olunurmu hiç aşkolsun
Ben de kimya mühendisiyim ben aldım teknik resim ne alakaysa :uhm:

almışsın ya mühendisim demen hakkın artık senin :)

iyice cin gibi oldular maşallah. bizimki de sallanan sandalye var biz de onun ayaklığının üzerine bebeğini koyduk ee dedik o sallamaya başladı eeee diyor bide.

deniz..

bende yaptım bi ara o lapa diyetinii..ben pılbiber nane döküyodum üzerine..yanında domates yiyodum..bi müddet sonra bayıyıoo ama..ağzında çoğalıyoo..ben 2 günde 700 gr vermiştim..yarısı suydukesin..çünkü lapa vucuttan ödem attırıoo..bi nevi detox diyetiii..

yavv kek mek demeyinn..diyette olanlar varrrr..

zaten şimdi gesmeye gidecem..yapmışlardır şimdi bi sürü şey..yiyip mi ölüyüm yemeden miiiiii..

ben diyeti şöyle yapıomm kızlar..

bu ara mesela elma sirkesi içiom..

kilo vermem yavaşlayınca..2 haftalığına lahana suyuna başlıycamm.

yine yavaşlıoo kilo verme işi..bu kez de çorba diyeti yapıcamm..

istediğim kiloya ulaşıncada yeşil çaya başlayıp kilomu sabitlemek istiyorumm..bunlar metabolizmayı hızlandırıyoo..

yasemin e bak bebeğini mi uyutuyor allahım artık biz ne yaparsak aynılarını yapmak isteyecekler..yandıııkkkk...yerim onun minik sallayan ayaklarını

demi yaa..biliom yiyince pişman olucamm..önce hüpletip sonra güpletsemm ama yiycem kesinn..ayıp olur yaa..o kadar hazırlık yapmışlardır şimdiiiiiiiiiiiiiii...

kereme çok geçmiş olsun...şükür kan tahlili temiz çıkmış

esen annenede geçmiş olsun canım.

kek tariflerinizi bende kopyaladım.yapcam bi ara.

keremden çok güzel kokular geliyooooo......güzel popişini bi temizleyeyim

kızlar bişey sorcam..

geçen gün buraya yeni arkadaşlardan biri çorbayı yapıp buzluğa atıomm demişti ya..ne kadar sağlıklı bilmiomm..epeydir düşünüom çok garip geldi bana yaa..çorbada buzluğamı atılır..tazesi gibi olurmuu..siz koyuyonuz mu??

hem yazıomm hem ne giyceğimi düşünüomm..gri bi trikom varr..güzel bişey boğazlıı..onu mu giysem..bi elbisem var oda gri..modern bişey koton çorapla onu mu giysemm..jean ve badimi giysemm..

amanın ayse sende baya kararsızsın hangısınde rahat edıcksenle kağanla onu gıy

lapa evet ayşecim detoks..
iğrenç ağzında büyüor.
arada kekde yemek lazım ya.

nereye gidiyon ayşeki ne giycem diye düşünüyosun?
rahat olsun şeker ya çocukla zor oluyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…