Tam Gülşen nerede acaba,yok diye düşünüyordum,altta baktım gelmişsin Gülşen..Tchibo yu da ilk senden duymuştum,şimdi çok beğenerek takip ediyorum,ama bişey aldımmıı Hayıııııııııır)
Bir tek kollu önlük almıştım Miray a.
zeyno sende çalışmıyosun demii..niye daha sık girmiyosunn..
elif ben sana çok hafif bi kek tarifi yazayım birazdan yapıcam hatta
yumurtası bol.yağsı az
5 tane yumurtanın akıyla sarısını ayır sarısına 5 türk kahvesi fincanı şeker ve vanilya koy çırp ayrı kaptaki beyazına yarım paket karbonat koyup iyiiiice köpürene kadar çırp ve sarısıyla birleştirip çırp.sonra içine 5 kahve fincanı un 1 kahve fincanı sıvı yağ koy iyice çırp.yarısını margarinle yağlanmış kek kabına boşalt diğer yarısnı kakaoyla çırp tabi bu tercihe göre sade de olabilir.kaba kakaolu karışımı dök.160 derece fırında pişir.çok hafif ve pofuduk oluyo
elifcim çok kolay şeker ve yumurtayı uzun çırpıyorum şeker tam eriyene kadar sonrası 5 dk sürmez :)
incirli,cevizli,tarçınlı benimki de..ama havuçlu da tarçınlı dersen browni tarifide verebilirim ikiside hiç şaşmaz süper oluyolar kesin yani :)
1,5 bardak şeker
4 yumurta
1 bardaktan az süt
1 bardaktan az çiçek yağı
3 bardak un
1 kabartma tozu(unu mutlaka elerim ve unla kabartma tozunu koyduktan sonra mikseri çok az çırparım ki çok kabarsın :) sonradan da
5-6 küçük dilimlenmiş incir
1 avuç dövülmüş ceviz
tarçın bunlarıda dağılacak kadar karıştırıyorum o kadar..kürdan testinden sonra alırım hemenafiyet olsun..
Ben nickini altta gördüm. Mesajlarını okumuştum ama Baran'ın resmini görünce yadırgamadım.
Geçmişi okuyamadım çok uzundu. Dün Tuna hastaydı. Ki hala aynı. Kusuyor. Sadece emdiğini kusmuyor. Dün ben de Şirvan gibi gitmemiştim işe. Size yazdıktan sonra Çapa'ya annemin sonucunu almaya gittim. Telefon geldi. Kızkardeşime araba çarpmış. Acildeymiş. Zaten canım burnumdaydı. Olduğum yerde kalmışım. Hemen hocamı aradım. O da rapor al dedi. Anneme haber vermeden onu aradım. İnsanın üzerinde bu kadar sorumluluk olursa çok zor. Annemle babamı karşıya getirdim. Biz de burdayız.
Kardeşim hastaneden çıktı. Dün için gebelik testi yaptıracaktı. Tedavi görüyordu. Acilde yapmışlar. POzitif çıkmış. Ama yazın bir düşük yapmıştı o yüzden çok korkuyor. O düşükten önce de kayıp düşmüştü. Anlatılana göre kaza bayağı büyük olmuş. Havalanıp düşmüş. Umarım bebeğe bir şey olmaz.
'Kimseye etmem şikayet
Ağların ben halime
Titrerim mücrim gibi
baktıkça istikbalime'
Dün dilime dolanmıştı. Üzerine bu geldi. İyi ki varsınız.
demi yaa..biliom yiyince pişman olucamm..önce hüpletip sonra güpletsemm ama yiycem kesinn..ayıp olur yaa..o kadar hazırlık yapmışlardır şimdiiiiiiiiiiiiiii...
kızlar bişey sorcam..
geçen gün buraya yeni arkadaşlardan biri çorbayı yapıp buzluğa atıomm demişti ya..ne kadar sağlıklı bilmiomm..epeydir düşünüom çok garip geldi bana yaa..çorbada buzluğamı atılır..tazesi gibi olurmuu..siz koyuyonuz mu??
geçen gün birinden duydumm..artan pirinç pilavını buzluğa atıyomuşş çorba yaparken içine atıyomuşş yuhh dedimm..bi pirinci haşlamada ne var yaa..bu kadarda üşengeçlikk olmazzzz..kınıyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?