2009 Nisan Anneleri

ayşe ben sadece etleri buzluğa atıyorum pişmiş hiç bişii koymuyorum..o yüzden nasıl oluyo çorba bilemicem..selinin kızı yasemin değil mi o ayağında oyuncak bebeğini sallıyomuş

çok kararsızım gerçektenn..teraziyimm ondandırr..en ii badi ve pantolonla rahat ediomm valla..hatta mümkünse eşofmanlaa..

bende pişmiş koyup saldırmam selene yedıreceğim şeyı gunluk pişiririm

geçen gün birinden duydumm..artan pirinç pilavını buzluğa atıyomuşş çorba yaparken içine atıyomuşş yuhh dedimm..bi pirinci haşlamada ne var yaa..bu kadarda üşengeçlikk olmazzzz..kınıyorummm..

ayşe ben sadece etleri buzluğa atıyorum pişmiş hiç bişii koymuyorum..o yüzden nasıl oluyo çorba bilemicem..selinin kızı yasemin değil mi o ayağında oyuncak bebeğini sallıyomuş

artık kalkıp giyinsem ii olacak..kağana çorba yaptımm..miss gibi yayla çorbasıı..tereyağlıı.giyinip süslenip çıkıcazz..babamızz götürceekk..

feride çok geçmiş olsun...

geldimi hepsi peşpeşe geliyo zaten.

inşallah bebiş iyidir

:)) tchibo candır can.....ben çok severim hem fiyat olarak makul olup hem aynı oranda kaliteyi barındıran tek yer bana göre...hiçbişey olmasada kahvesi güzel:)) dışarıya çıkmışsam eşimle uğramadan eve gelmediğim yegane yerdir...üyeyimde zaten her haftanın tamesına bakıyorum....sanırım bu tema renkli mutfaklar güzel şeyler var....haftaya sevgililer günü haberiniz ola...internet satışlarıda mevcut....

feride çok geçmiş olsun üstüste gelmiş ama bebeğiniz sağlıkla doğacaktır inşallah...tek handikap bu zor şartlarda hayata tutunabildiği için aynı oranda inatçı bir kişilik olması kuvvetle muhtemel:)) o kadar olur ama kadı kızı bile veremli

zeyno sende çalışmıyosun demii..niye daha sık girmiyosunn..

bizim kendi işyerimz var canım.keremden önce oradaydım hep.
hoş keremlede gidiyorum yemeğe özellikle.(ev yemekleri yapıyoruz cafe tarzı )ama çok ilgilenemiyorum şu aralar işle.

bende daha sık girmek istiyorum ama kerem çok durmuyooo.

yarın bim e çok amaçlı örtü geliyormuş..metre ile....sade desenler varsa ben alırım mutfak dolap içlerine iyi oluyor çoğu zaman.....

Tmm sağol canım kayedediyorum,ma yımırtamız yokmuş yeterince,akşam eşim geldikten sonraya kaldı malesef:-((

Var ya Deniz,sanki içimi okumuşsun,bir de browni tarifi mi isteseydim dedim çıktıktan sonra.çünkü bir arkadaşım dün sana geleceğiz,ama bize browni yap dedi,ben de bir kere yapmıştım ama olmamıştı,o yüzden bilmiyorum demiştim..Verirsen sevinirim canım..Nette tarifler var ama bazısını tutturamyorum ben,en iyisi yapan biri tavsiye edince oluyor.

Çok üstüste gelmiş ,inşallah bebeğiniz sağlıkla doğar canım.

demi yaa..biliom yiyince pişman olucamm..önce hüpletip sonra güpletsemm ama yiycem kesinn..ayıp olur yaa..o kadar hazırlık yapmışlardır şimdiiiiiiiiiiiiiii...

Valla pek de umutlanma.Geçen biz bir arkadaşıma gitmiştik annemle,önceden haber de verdik,çıkara çıkara 3 susamlı simit gibi tatlı bisküvi,2 ya da 3 tane tuzlu kuru pasta,ve annesi cevizli lokum yapmış,onları koydu.Ve bu arkadaşım çalışmıyor,üstüne çocuğu falan da yok.Evde bütün gün oturuyor yani.kimse kimsenin yemeğinde değil ama insan haberli gelen misafire de en kolayından bir kek çırpar yani.Ay insan misafire değil,kendine kocasına bile evde kurabiye kek bulundurur yani.Çok kınadımmmm

O arkadaş dediğin zat çok fazla şey biliyordu zaten..

Ohaaa diyebilir miyim???

Ben de koymuyorum buzluğa et dışında birşey.Ama kuşbaşı etleri düdüklğde birden haşlayıp onları yemeklik olarak ayırıp koydum,onlardan birşey olur mu sizce??Yeri gelmişken sorayım?Etler zor haşlanıyor ya,koskoca düdüklüyü de 2-3 tane kuşbaşı için açmayayım demiştim???

Bim deki elk süpürgeyi kaçırmıştık ya,yarın ondan da var,ben de alsam mı ki??

Ayshe sen daha burada mısın,bence de çocukla en çok neyle rahat edeceksen onu giy,eğil kalk zor oluyor elbiseyle,çok da samimi birileri değil anladığım kadarıyla..

ÖSS sınav sistemi de değişmiş,artık 2 aşamalı olacakmış bu sene,birden fazla oturum olacak,bildiğim kadarıyla da meslek liselerine artı puan yok artık,ama yinede Sultan ve diğer girecek olan varsa,bir araştırın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…