2009 Nisan Anneleri

bunuda aldım eliffffffffffffzemuszemuskaydirigubbakcemile3

Senin dediğin poğaça bu işte,sen onu isterken ben de tarif yazıyormuşlum demek ki.

elif ben genelde kare borcamda yapıyorum hem kesmesi de daha klay oluyo ölçtüm 27 cm lik ama sen küçük bi yerde yapma yeter sanırım büyükçe oluyo çünkü..

Tmm canım sağol.

tabi borcamda yapınca keki çıkarmıyorum hiç herşeyi üzerine döküyorum sanırım kek kalıbında hiç yapmadım aa ewet hiç kek kalıbında browni yapmamışım sende borcam da yap ne olur ne olmaz
senin tarifide aldım bu arada bende pohaçayı çok beceremiyorum bi deneyeyim :)
ayşe istersen kurabiye tarifi vereyim 4-5 malzemeli o da çok kolay :)

ayyy bayılcammm şimdii.. ben de istiyorummm. hatta bugün eve gidip gerçek browni yapacağım. bir tarif var deneyeyim tutarsa hemen sizlere de veririm...
kızlarr yoldan çıkarttınız beni :))))

bende severım mutfak işlerini yapmayı yedırmeyı yeni şeyler denemeyi ama yeme işi nanay bende yaparken doyuyorum sanırım

ayyy bayılcammm şimdii.. ben de istiyorummm. hatta bugün eve gidip gerçek browni yapacağım. bir tarif var deneyeyim tutarsa hemen sizlere de veririm...
kızlarr yoldan çıkarttınız beni :))))

kız benimki çakmamı bozulurum hee lülülülülülü cokacimcoook

amin elifcim.ama hersey karşılıklı.herşey tatlı dil güleryüz meselesi.bizim gelin benden 6 yaş küçük evlendiğinde ben bekardım onu kız kardeşimden ayırmadım hala ayırmam.yeğenimi evladımdan ayırmam o benim çocuğumun altını bile değiştirir ben gezmeye gidince.Allah bozmasın herkese ağız tadı versin.

kızlar sultanla konuştum kerem kuzuzsunu doktora götürmüşler bademcıklerı kızarmışyavrumun gene

Yiyelim Güzelleşelimmmmmmmm

ahh be elifimm ben sizler gibi incecik olsammm yiyelim güzelleşelim derdim ama ben güzelleşmişim güzelleşeceğim kadar hem de yemeden :))))
allahımm bir debeceririm böyle şeyleri yapmayı bir de güzel olur ki yaptım mı... kızlarrr durunn yoldan çıkartmayın beni!!!
güya erkek kardeşimi bekliyorum o gelene kadar tatlı yemeyeceğim bana misket limonlu cheesecake yapacak. geçen yapmış face'ye de fotoğrafını koymuş eridimmmm yaa :bbo: akannehir

kız benimki çakmamı bozulurum hee lülülülülülü cokacimcoook
canımmm ben de hep onu yaptım browni diye ama bizim yaptığımız ıslak kek amerikalılar bunu yapıyor bol ceviz ve fındıklı bol yumurta süpper oluyor. ama onlar kekin üstüne karışımdan dökmeden ıslak yapıyorlar... yoksa şekerim seninki neden çakma olsun. :1hug:
kızlar sultanla konuştum kerem kuzuzsunu doktora götürmüşler bademcıklerı kızarmışyavrumun gene
kuzucuğaa geçmiş olsun yaaa... kuzum benim ne sık hastalanıyor bebkler. işte sakınıyoruz ya atalar boşa dememiş sakınan göze çöp batar diye ((

evet canım 1 paket vanilya.sarısının içine koyup çırpınca o yumurtanın kesif kokusunu alıyor
saol canm yaa bişey daha sorcm benm kek kalıbı büyük olandan içinde sönük kalmasın malzeme i arttrcm
yetrlimi

elıf gecen o yaptığın poğçanın ratıfını ver ıstıcem ıstıcem unutuyom çok beyendıydım elıne sağlık :))
ılık dokuyorum nagıhan sutude yarım bardak az koyarım ben
saol sehercmm

tamm yazdım elifcm saol yumuşak mı oluyo bu pogaça

geçmişolsnnn yaa inşş kısa zamnda iiyileşir

benım kızce uyudu bende gıdıp dınlenem ayaklarımı uzatıp hadıyın görüşürüz sonra

canım tarifini aldım..

birsürü alıtı gitti... tühhh...

ayy bak nasıl sinir oldum yaaaaaa görümcem gelecek birazdan 1. görümcemn bebeside ödevi varmış int onu yapackmş anası tatil diye buraya saldı kaç gündr bebelerle ugraşmaktann sinirim bozuldu gittsin evinde yapsnn yani birde sabah bi oturuyolar bilg başına gece 12 ye kadr abartmıyorum yaşlarıda 8 ve 10 kalak desen adın çıkıyo bu seferr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…