2009 Nisan Anneleri

ben geldim
tünaydınnn
işten bos buldum bi gireyim dedim ama girmez olaydımmm
ne o öyle kekler pastalarrrrrr:::)))))

zaten hamileyken bile bu kadar yemiyordum bu emzirme beni bitiriyorr

55 le hamile kaldım simdi 54 üm
ama inanılmaz yiyorum
ama işin sırrı uykusuzluk ve emzirme diye düşünüyorummmm

kocaman öpüyorummm

kıbrıs duyuyorumm
tugba kıbrıslılar cok kmik konusur
ucak düştü derler indi yerine falan

bilkentte yurdda bi sürü kıbrıslı arkadasım vardı cok eylenirdikkk

hayırlısı olsun canımmm::)))

ay negüsell yaaa... diyet mi yaptın nasıl verdim kiloları..
ben 14 kilo aldım ama hala 4 kilosu duruyorr üfff...

kızlar bide bişi sorucam

<lazer epilasyon....................desemmmmmm

ne dersiniz
ben kafayı bozdum başlıyacammm gibi

ama benim gibi dogal manyagı biri için ters
ama bide bıktım artık her ay canım acıyoooooooo:::))))))

kk da ki foruma baktım abartmıslar kimi kötülüğü kimi övüyoooo siz ne dersiizzzzz

yok caım ben hiç diyet yapamam
ne zaman diyet yapmak istesem daha cok kilo alırımmm
ne zaman sigarayı bırakcam desem daha cok içerdimmm (ama bırakalı 3 yıl oldu birdennnnn:::)))))
diyorum yaaa
emziriyorummm
gece 1000 kere kalkıyorummm
coookkkk calısıyorruuummmmmm::))))

didem bana sorarsan çok rahattır lazer epilasyon ama bende doğallığa karşı olduğu için ve direkt vücuda bi zaman sonra ne olacağı belli olmayan bişey verildiği için kendimce karşıyım :)

didem bana sorarsan çok rahattır lazer epilasyon ama bende doğallığa karşı olduğu için ve direkt vücuda bi zaman sonra ne olacağı belli olmayan bişey verildiği için kendimce karşıyım :)

evet canım bende aynen böyle düşünüyorum ama işte o rahat kısmı beni bitiriyooo cezbediyooooo:::)))))

ama lazerin zararları hakkında da yeterli bi done bulamıyorummmmmm:(((

Ben de çok sinir oluyorum çocukalrın bu kadar bilgisayara bağımlı olmasından.Ben çoğu zaman bilgisayar bozuk diyorum ..
Dünkü arkadaşımın kızı var anaokuluna gidiyor,bilgisayar istiyor annesinden.Dedim napacaksın bilgisayarı,OYUN OYNAYACAĞIM!!İşte bu yüzden sevmiyorum bilgisayarı,velilere de hiç önermiyorum.Araştırma ödeviniz varsa,diyorum alın çocuğunuzu,gidin bildiğiniz bir internet kafeye.Aile bilgisayardan anlamıyor,çocuk nerelere giriyor,meçhul!!
Şimdiki çocukların bahanesi de hazır,öğretmen ödev veriyor netten.
Dayımlar köyde yaşıyorlar,onların öğretmeni bile,netten ödev veriyormuş 2.sınıf öğrencisine!!Onlar da aldılar şimdi eve bilgisayar ve internet,girsin oynasınlar bol bol!!!
Ama bu muhteşem bişey!!!
valla eşim adına herşey ayarlanmış şimdi sosyal yaşamdan konsuyolar hihih çevre kira vs. önceden gelip bakıcam dedi eşim.konusuyo hala

Hakkınızda hayırlısı olsun Tuğbacım.

sağolun kızlar amin.ben ecrine ıspanak pişirip geleyim

Bizim Dr.umuz dememişti ama ,başka bir arkadaşımın dr. u ıspanak zararlı demiş 1 yaş öncesinde.

bende çok kalkıyorum gece 1 de anca yatıyor çok yoruluyor. işe gidiyorum çocuğu tasiyorum.
emziriyorum.
ama kilo veremiyorum...senağlama

aaa zararlımıymış ama doktorun verdiği listede var verilecek sebze yemekleri arasında.daha öncede yedirmiştim bol yoğurtlu seviyo ecrin ay veremem ben şimdi ona ıspanak evhamlandımm

Tuğba dedim ya,bizim dr. da söylemedi,ama sanki TV de de böyle birşey duymuştum ben.
Evhamlandırmış olmayayım ben seni..

ıspanak ve patlıcan verılmıcek dıye bılıyorum bende sankı tuğbacım

ben yaptırıyorum valla. bin tane doktorla konuştum. sorun olur diyeni yok hatta bazılrı bilgisayardan da o kadar etkileniyoruz dedi. benim hayalim yaaa sadece saçım kaşım kirpiğim kalsın yeter bilmiyorumkismile :kedi:

selam canlar.. nasılsınız bakım ....

bu gün ev işleriyle uğraşdım durdum.. anca oturmaya fırsat buldum..
birazdan da baran efendi kalkar zaten

aaaa namemm

ne zamandan beri yaptırıyorsun
kac seans olduuu
durum ne azalma oranııı:::))))
aayyyyy coookkkk ayyyıııppppp?????

yediremedim valla acıkmıştı da hero baby nin 7 sebzelisini yedirdim.
kızlar sebze yemeğ yada çorbayı yani ana öğün diim ben ona günde kaç kere veriyosunuz ana öğün olarak? mesela öğln çorba yediyse akşam sebze mi yediriyosunuz? ecrinin yemek olayı şöyle ki artık gece kalkmıyor süt içmek için 10 da 180-200 cc devam sütü içip uyuyor sabah 7 ye kadar mama için uyanmıyor.7 de yine süt içiriyorum çünkü uykulu oluyor halen.sütü emerken uyuyakalıyor 8.30 gibi kesin kalkışını yapınca oyalanıyoruz biraz süt içtiği için hemen kahvaltı vermiyorum.9 gibi kahvaltı 1 de ana öğün (çorba yada sebze) birkaç saat sonra meyve (kavanoz) ya da yoğurt akşam uykusuna yatarken de devam sütü içmeden uyumaz 6 gibi uyanır muhallebi yiyoruz sonra biz meyve yerken muza saldırıyo resmen yarım muz yer yatarkende süt demiştim zaten.

bir günlük yeme düzenimiz böyle.bazen yoğurt yada meyve yemediği oluyor.sebze yada çorbaya ağzını kilitlediği oluyor (ama hero babynin 7 sebzelisine hayır demez) öyle iştahsız günlerinde süt imada yetişiyor.

sizce yeterli mi eklemem gereken öğün var mı?
biraz uzun oldu kusura bakmayın ama son zamanlarda beslenme konusunda yetersiz hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…