aay seher tahrik unsurusun yaa akşama yapayım bari elifin pohaçasını :)
nagihan pardon cnm yaa karıştı..
kalpli kurabiye adı kalpli kalıptan çıkarıyoruz da :)
1 paket oda sıcaklığında margarin
1 fincan pudra şekeri
1 kabartma tozu
aldığı kadar un tam kulak memesi kıvamı olacak ele yapışmadığı an bırak
benim fırın hızlı pişiriyo ben 180 derecede 0 tutuyorum sen üzeri hafif kahverengileşince kapat fırını
ılıyınca üzerine tarçın ve pudra şekerini karıştırıp elinle döküyosun pembe kalp gibi oluyo..ama tarçın az şeker çok olsun malum içinde şeker çok azx var
toplu halde ağzınızı sulandırayım ben de. dedim ya kardeşim yapmış geçen koymuş faceye fotoğrafı rüyalarıma giriyor vallaaa.
hazır ve de nazır bekliyorum umarım hu hafta sonu yiyeceğiz cokacimcoook cokacimcoook
TuğbaCım senin ve ailen için hangisi hayırlısı ise o olsun.....kıbrıs işi için aradılar yine dinlemedeyimmm bilmiyorumkismile
ayşe ben sadece etleri buzluğa atıyorum pişmiş hiç bişii koymuyorum..o yüzden nasıl oluyo çorba bilemicem..selinin kızı yasemin değil mi o ayağında oyuncak bebeğini sallıyomuş
tuğba'cığım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.valla eşim adına herşey ayarlanmış şimdi sosyal yaşamdan konsuyolar hihih çevre kira vs. önceden gelip bakıcam dedi eşim.konusuyo hala
çok güzel görünüyooo...
varryaa şimdi canım neler neler istedii üfff...
kızımın doğum gününe kadar.. 4-5 kilo vermem lazım..
kızlar benim de canım istiyor valllaa. iki haftadır aklıma estikçe bakıyorum. yemiş kadar oluyorum. zaten fotoğrafı gördüm aradım "buraaakkk ben de istiyorum" dedim. "geliiinn" diyor :))banu enfes gözüküyor bu yaa......canım istedi:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?