2009 Nisan Anneleri

afiyet olsun ecrinneeee
yarasınn:::)))

demir söyle ki
gece 10 gibi memede uyur
12---2---4---6---8- de sasmadan kalkar emer uyur
8 de kalkarız
yumurta sarısı-peynir-elma suyu
yada muz elma shake yapıyorum fındıkla falan

öglene dogru ananesi meyve
öglen corba
aksam üstü meyve yogur vb
aksam bz ne yersek
yatana kadar meyve -cerez ki cok sever
sonra memememmemmememeeeeeeee::))))

maşallah Demir'e

1081 sayfadayım... geri kalanını sonra devam edeceğim..

sultan ve esencim çok geçmiş olsun.. ,
hemencik eski sağlıklarına dönerler inş.

selen .. 45-50 dak normal canım ist. trafiğinde.. ben 2 saatden bahsediyorum..6 çık -8:15 eve gel

valla ruğbacım selenınde saat 9 yada 9.30 kahvaltı saat 12.30 -1 arası çorba 3.30- 4 arası yoğurt 7 gıbı akşam yemeği bıze ne pişmise mesela akşam köfte ğatates kızartma vardı 2 köfte 4 yada 5 patates azda yoğurt yanında akşam saat 10.oo -10.20 gıbı muhallebı bıdaha sabah kadar ısterse 100cc sut içiyo ve gun içinde 1 tane elmayı dişsizmişsiz ama kemırır yer

Son düzenleme:
selam kızlar..............

temizlik vardı bugün ohhhhhhhh her yer mis oldu annem yemek yapıyor bende bi bakiim dedim yusuf reklam izliyor birazdan kızkardeşim gelecek..

yani 2 öğün ana yemek yiyor bebişler.ben akşam ağır gelir diye muhallebi veriyordum ama bende öğlen çorba akşam sebze vereyim o zaman

sağolun teyzoşları

ben ıspanak veriyorum ki zaten veriliyor tuğba....yalnızca bir kez daha ısıtamazsın...milupanın sitesine bile girersen 7.aydan itibaren verilen ıspanaklı tarifler var....doktorumuzda bize 7.ayda vermişti ıspanağı...çokta sever idilcim pirinçli şekilde...:)) için rahat olsun yani....
biz yemek öğününü 2 kez yaptık....yani bizimle akşam yemeğide yiyor.....onun dışında sabah kahvaltı sonra meyve sonra çorba,yoğurt,bizimle akşam yemeği,devam maması(2 kere)

kızlar maşallah bebişler güzel yiyor yusuf maalesef ne süt ne devam maması almıyor memede emmiyor yusuf biberonda su harici hiçbirşeyi bu aya kadar maalesef emmedi

saat 11 de kahvaltı 16 da çorba 18 yoğurt 1 saat sonra meyva gece muhallebi gece su haricinde hiçbirşey içmiyor boyu ve kilosu normal olduğu için iştahsızlığını doktorlar kaale almıyor yusuf bu ayına kadar yarım muz yememiştir daha bende uğraşmıyorum artık hipp kavanoz meyvası veriyorum bağıra bağıra yediriyorum ama artık sinir sistemim kaldırmıyor tövbe yarabbim bıktım 125 cc çorbayı yemin ediyorum 50-60 dak yediriyorum annem biraz bana ver bizde dursun sende dinlen diyor ama onsuz duramam

sorucam unutuyorum hep sızlerın bebışlerın bıngıldağı tam kapandımı kızlar

bende öyle yapmıştım pirinçle işte bize nasıl yapıyosam öyle.çok da sever aslında dediğin gibi 7. aydan beri veriyordum ben hem yemeğini hem karışık sebze yaptığım zaman ona ekliyordum.ama korktum birden veremedim.akşam için onun yiyebileceği karnabahr var bende yedireyim artık akşam yemeği.

gülşencim sen süt vermiyor musun? ecrin benim nesfitin sütünden birazcık vericem beklentisiyle sabahları bütün kahvaltısını bitiriyor.acaba diyorum sabahları yarım çay bardağı süt versem mi ama pınarın çocuk sütünde bile 1 yaşından sonra yazıyor

veriyorum canım....devam maması ile dönüşümlü veriyorum sütü...çünkü devam mamasınıda çok seviyor...sütü ben bimdeki dost süt varya ondan veriyorum...çocuk sütü diye geçiyor 1 yaş üstü diyor ama idil 5 aydır içiyor zaten...tadı çok güzel

mrh kızlar nasılsınız ben bugün kalktım annemi çağardım temizliğe gittim ohhh:))

ordan öss formu aldım umarım ii olur benim bölüm kamu yönt 4 yıllık onu dondurucam 2 yıllık dvm edicem..

keremitoya ne olmuş ya benim haberim yok eczaneden burun temizliyicisin adı için sultanı aradım sesi kötüydü bende uyuyo sandım cnm arıyayım şimdi tekrar((

elif hamaratsın valla senin tarifler alınır bende alayım:))

adaşım benim ablamın eşi subay onlarda bu sene kıbrıs istediler herkez öneriyo yazın yanına geliriz kız tatile hadi hayırlısı.))

aklıma gelenler bunlar ya

didemm cevap vereceğim ama sen en iyisi beni msn'den bul şekerim uluotra kıldan tüyden şeylerle ilgili konulara girmeyelim :roflol:

benim kızım şekerler
sabah azcık meme emiyor
kahvaltısını yapıyor
uyanınca çorbasını içiyor
uyuyor (uyursa tabii kaydirigubbakcemile3 )
uyandı mı meyvesini yiyor
sonra yoğurt
en son da mamasını yiyor muhallebi olarak bebelac falan yani
gece keyfi isterse meme emiyor azcık ama ... bu kadar. ne devam sütü ne başka bi şi
haa bir de bizimle yoğurt yiyor yine ve ekmek kemiriyor :roflol:

maşallah afiyetler olsun idile sağlam sağlam kemikler bembeyazz dişler uzuun boy olsunnn.benim gariibim nesfite kattığım 0 yağ sütlere bile bayılıyo kaşığın ucuyla veriyorum azıcık.demek onu içse hiç bırakamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…