2009 Nisan Anneleri

valla tuğbacım keremıto hasta ve kaynanası yanındaymış sultanın elektrıkler falanda kesık dedıydı bana
ohhhhhh sende gule gule kırlen :))))))))))
selende sutu severek içenlerden ama muz koydummu içmiyo sıpa sabah kahvaltısında 1 çay bardağı sütü vardır gecede 100 cc kadar içer

sağol adaşım gelin tabi hele ablan da orda olursa sen kesin gelirsin sultanıda getirirsin süper olur :) ama su problemi varmış o canımı sıktı.kıbrıslı bi arkadaş vardı bi ara ya o girmiyo artık olsaydı beni bilgilendirseydi keşke

1 çay bardağı kesmez ecrini tuğba:)) idil 170 cc sütü götürür.....

ecrine versem o da tası dikip içecek kafasına o kadar seviyo sütü de anası bu kadar ürkek olmasa :))

namemmmmmmm
nasıl bulacam ben seniiiiiiiii?????

ben isim konusunda biraz balık hafızalıyımdaa
face de varmısın sennnnnn

seher bıngıldağı sormuşsun yusufun kapandı devit 3 verme dedi doktor sadece ferro sanol veriyyorum kilo başına 1 damla

ben daha geçmışe bakamadım herkese merhabalar,ben 2 aydır pınarın ılk adımı var 6 ay ve üstü 1 yaşına kadar olan ondan karıştırıyordum muhallebısıne fakat bugün pınarın normal sütünü aldım suyla karıştırıp yapacam muhallebısını nasıpse,bızımkı devam sütü hıııç almadı bıberon kullanmadığı ıçınde olabılır fakat meyve suyunu bardakla ıçtığıne göre ıstese onuda ıçerdı,son 1 aydır mama yemıyor bıldığınız tükürüyordu bende pırınç ununa geçtım

maşallah ecrine ela da böyle yiyoy daha doğrusu yiyodu bende akşam baze yemek bazen muhallebi veriyorum duruma göre hangisi kolayıma geliyosa artık o an :)
sorucam unutuyorum hep sızlerın bebışlerın bıngıldağı tam kapandımı kızlar
ben anlamıyorum bıngıldağın tam yerini ve kapanıp kapanmadığını :)

tuğba otri burun aspiratörü eğer onu soruyosan ve ben yanlış hatırlamıyosam :)

seher bıngıldağı sormuşsun yusufun kapandı devit 3 verme dedi doktor sadece ferro sanol veriyyorum kilo başına 1 damla

canım ya nasıl ıçıyor o zehır gıbı şeyı,ferrum ver onu severek ıçer,bır ara ankaraya kadar arattım fabrıkasında problem vardı 2 ay neler çektım çok şükür artık sorunsuz ferrumdan şaşmayın derım,bızde akdenız anemısı olduğu ıçın akdenız bölgesıne mahsus doğan her bebeğe verılır demır,sabah 10 akşam 10 alıyoruz hemde,devıt 3 ü ılk 3 aydan sonra kullanmadık zaten

orti canım ama gercelten çok güzelmiş saol sultancım bu arada sultana ulaşamadım ya evde cvp yok cepte???

bı sorun yaşamadım ben onu ıstahını acar dıye aldım selenın ama doktrumuz multıtabs önerdı o daha ıyı dedi

kıslar kekler poaçalar ohhhhh maşallah ıyıkı gırmemışım öğleden sonra ellerınıze sağlık deneyenler anlatsınlar benımde tarıfllerımsüper bayılırım mutfak kısmına kocamla mutfaktan çıkmazdıkkı onunda yemeklerde yoktur üstüne ahhhhh ahhh,bende kek,çörek börekte fena sayılmam tencere kapak yanı,hatta hamıleyken göbışlerımız yarıştaydı,nostaljı yaptım 2 dk,kerem hastalanmış geçmış olsun canım benım,bu kuzular bızı pışıryor sölııım sıze,e annelerımızde böyleydı demekkı bır laftada öderız valla,acıl şıfalar olsun ınşallah,hemencecık ıyıleşsınler

özlem yusuf o zehir gibi kan damlasını seviyor çok orjinal benim oğlum tatlı hiçbirşeyi sevmiyor .....
seher seven seas balık yağımı verdin faydasını gördün mü*

ben nutrigen üzümlü,marnys polenli sanki bunu kullanırken iştahı iyiydi,şimdi pharmaton kiddi veriyorum ama eczacıların dedği gibi olmadı onlar iştah açar dediler bize su gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…