mrh kızlar nasılsınız ben bugün kalktım annemi çağardım temizliğe gittim ohhh:))
ordan öss formu aldım umarım ii olur benim bölüm kamu yönt 4 yıllık onu dondurucam 2 yıllık dvm edicem..
keremitoya ne olmuş ya benim haberim yok eczaneden burun temizliyicisin adı için sultanı aradım sesi kötüydü bende uyuyo sandım cnm arıyayım şimdi tekrar((
elif hamaratsın valla senin tarifler alınır bende alayım:))
adaşım benim ablamın eşi subay onlarda bu sene kıbrıs istediler herkez öneriyo yazın yanına geliriz kız tatile hadi hayırlısı.))
aklıma gelenler bunlar ya
1 çay bardağı kesmez ecrini tuğba:)) idil 170 cc sütü götürür.....
maşallah ecrine ela da böyle yiyoy daha doğrusu yiyoduyediremedim valla acıkmıştı da hero baby nin 7 sebzelisini yedirdim.
kızlar sebze yemeğ yada çorbayı yani ana öğün diim ben ona günde kaç kere veriyosunuz ana öğün olarak? mesela öğln çorba yediyse akşam sebze mi yediriyosunuz? ecrinin yemek olayı şöyle ki artık gece kalkmıyor süt içmek için 10 da 180-200 cc devam sütü içip uyuyor sabah 7 ye kadar mama için uyanmıyor.7 de yine süt içiriyorum çünkü uykulu oluyor halen.sütü emerken uyuyakalıyor 8.30 gibi kesin kalkışını yapınca oyalanıyoruz biraz süt içtiği için hemen kahvaltı vermiyorum.9 gibi kahvaltı 1 de ana öğün (çorba yada sebze) birkaç saat sonra meyve (kavanoz) ya da yoğurt akşam uykusuna yatarken de devam sütü içmeden uyumaz 6 gibi uyanır muhallebi yiyoruz sonra biz meyve yerken muza saldırıyo resmen yarım muz yer yatarkende süt demiştim zaten.
bir günlük yeme düzenimiz böyle.bazen yoğurt yada meyve yemediği oluyor.sebze yada çorbaya ağzını kilitlediği oluyor (ama hero babynin 7 sebzelisine hayır demez) öyle iştahsız günlerinde süt imada yetişiyor.
sizce yeterli mi eklemem gereken öğün var mı?
biraz uzun oldu kusura bakmayın ama son zamanlarda beslenme konusunda yetersiz hissediyorum kendimi
ben anlamıyorum bıngıldağın tam yerini ve kapanıp kapanmadığını :)sorucam unutuyorum hep sızlerın bebışlerın bıngıldağı tam kapandımı kızlar
mrh kızlar nasılsınız ben bugün kalktım annemi çağardım temizliğe gittim ohhh:))
ordan öss formu aldım umarım ii olur benim bölüm kamu yönt 4 yıllık onu dondurucam 2 yıllık dvm edicem..
keremitoya ne olmuş ya benim haberim yok eczaneden burun temizliyicisin adı için sultanı aradım sesi kötüydü bende uyuyo sandım cnm arıyayım şimdi tekrar((
elif hamaratsın valla senin tarifler alınır bende alayım:))
adaşım benim ablamın eşi subay onlarda bu sene kıbrıs istediler herkez öneriyo yazın yanına geliriz kız tatile hadi hayırlısı.))
aklıma gelenler bunlar ya
seher bıngıldağı sormuşsun yusufun kapandı devit 3 verme dedi doktor sadece ferro sanol veriyyorum kilo başına 1 damla
namemmmmmmm
nasıl bulacam ben seniiiiiiiii?????
ben isim konusunda biraz balık hafızalıyımdaa
face de varmısın sennnnnn
aa didemcim face kraliyet ailesi mensubu kaç kişi var....namem= Fatoş Banu Sırmaçekici Meral:))
maşallah ecrine ela da böyle yiyoy daha doğrusu yiyodubende akşam baze yemek bazen muhallebi veriyorum duruma göre hangisi kolayıma geliyosa artık o an :)
ben anlamıyorum bıngıldağın tam yerini ve kapanıp kapanmadığını :)
tuğba otri burun aspiratörü eğer onu soruyosan ve ben yanlış hatırlamıyosam :)
bebeleriize vitamin veren var mı?
bebeleriize vitamin veren var mı?
ben verıyorum esra seven seas ama o bıtınce multıtabs alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?