2009 Nisan Anneleri

ferıdecım geçmış olsun,bebeğede geçmış olsun kardeşınede,esencım annene Eceye yakalandım uyandı,kaçtım ben

kereme ne olmuş kızlar hasta mı olmuş geçmiş olsun havalardan bebeklerimiz hep hasta oluyor bi yaz gelse ohhh güneşli havalar

ne süper görünüyor nagihan kekin afiyet olsun bugün pasta börek günü cumartesi günü misafirlerim var tariflerinizi deniycem........

Merhaba!!

Nagihan çok güzel görünüyor,ellerine sağlık canım,ben de akşam ya da engeç yarın yapacağım.

Kerem inş hastanede değildir,belki Sultan yoğun olduğu için bakamamıştır Telefona.

Dediklerinize göre ben de sanırım 1 öğünü atlıyorum,akşam bizimle yemek vermiyorum,8-9 gibi yatarken kaşık maması veriyorum Aptamilin ne olursa.
Süt Pınar ın 6-12 sütünü sevmemişti,ben de mi versem acaba artık normal süt??Zaten dişimiz de çıkmadı daha:-((

slm kızlar geçmişe bakamıyorum kayınvalidem burda zatenbilgiayarada bakamıyorum gözlerim ağrıyor kerem iyi sayılır yine boğazlarından ateş yapmış gördüm kıpkırımızı ve şişmiş daha 2 hafta önce biz bu hastalığı atlatmıştık nasıl iş anlamadım
müsait olursam bakarm

ii akşamlarr..

burda kek pasta börek dedik dedikk..sonra gesmeye gittim.ne yedim ne yedimm...

3 zeytinyağlı dolmaa..

pilav ve üstüne kavurma

salata..

sonra kar pastasıymış..yarısını yedimm..

sonrada 1 portakal yedimm..

akşamada bezelye yemeği ve pilav yaptım yimeyceemmm..

bende ohaa demiştim tabii içimdennn..

ben de arada bırakıyorum haşlanmış et..ama nadir..çok olursa..bişey olmaz sanmıyorumm..tadında değişiklik olmuyoo..çokda bekletmiosan zararı yoktur heralde..

ya ben bişeyi anlamadım deniz..o karışım nasıl dökülüyoo yaa..kek pişince ılık sütten sonramıı..peki karışım dökülünce tekrar pişiyomuu..

ben mi diycektimm..nagihana demişsnn heralde canımm..

bende severım mutfak işlerini yapmayı yedırmeyı yeni şeyler denemeyi ama yeme işi nanay bende yaparken doyuyorum sanırım

bende çok severim mutfak işleriniii..yapmayıda yemeyideeeee...

ya ben anlamadımmm.bu yaş pastamı banuuuu..nefiss görünüoooo..

bir görüm konuşuyor sankiiiii..hihihiiiiii..

tugbacım..ben artık iki ana öğün yemek veriyorum..yani öğlen çorba akşam biz ne yiyosak..

yatarkende muhallebi yiyoo..yani yatmadan 1 buçuk saat önce filan..sonra devam sütü içioo..sonrada uyuyooo paşammm..

sorucam unutuyorum hep sızlerın bebışlerın bıngıldağı tam kapandımı kızlar

dr her ay kontrol edioo..ama tam kapanmadııı..daha zamanı var sanırımm..

ben verıyorum esra seven seas ama o bıtınce multıtabs alıcam

bende multitabs kullanıyorumm..1 yaşa kadar 1 pipet vercemm..

bende hala normal süt vermiomm elifcimm..1 yaşını bekliomm..bi kaç defa verdim çokk gazz yaptıı..1 yaşından sonrada gaz yaparsa laktazz sütt veririmm belkii..

fena değill elifcimm..tek kötü yanıı diyettt gittiii..telafi edecem yarınn..baya kalabalıktıı..gençlerle takıldımm bennn..

kağana sinir oldumm..çocuğun yemek yiyesi tutttuuu..pilav vardıı nasıll yiyoo vermeyince bağırıoo..tamam yesin yarasındaa nazar değecek kuzuma yaa..ne güzell yiyoo diyipp durdularrr...halbuki aç değildiii..

ay canım yaa..boğazları niee şişmişş..soguk bişeyler vermezsin de..çok üzüldüm inşallah bi an önce iyileşir..yutkundukça boğazı ağrır kuzununn..

kerem e üzüldüm sultan yaa hemen ilaçlar ii gelsin inşallahh..bi daha da olmasın o hastalıktan..
ayşe kek sıcakken soğuk süt döküyorum kısa bi süre sonrada karışımı döküyorum ve fırınlamıyorum bi daha..

NAGIHANCIM ÇOK GUZEL OLMUŞ ELıNE SAĞLIK CANIM
esracım selenın ıştahı açsın dedım ama benımkının iştahını açmadı pek
aman sultancım bunla gecmiş olsun kerempaşaya
denız şu brownıye taktım mutlaka yapıcam zaman bulunca
ayseeeeeee gıttı dıyet desene tuh :))))))))))))))))aman be sızde bulunca yıyın gıtsın anacım

oy canım ya o kadar da dikkat ediyoruz..ben daha hiç soğuk bişey vermedim sultancım..benim bademciklerim çok hassas kağana da çok diikkat ederimm..

bizim dr da demişti bebekler en çok ağızdan alınan soğuk hava ile hasta olurlar diee..direk ciğerlerine çekiyolar havayı..ama biz kesik kesik nefes alırız taa içimize kadar çekmeyizz..bilmiyoki yavrucaklarr..

hemde nasıl gitti sehercimm..çohhh yedimmm..üzgünümmm..yarın maydanoz kürü yapiiicmmm..ender saraçınmışş..(

denizcim ee hani o karışımın içinde yumurta varyaa o nasıl oluyooo yaa..ben onu anlamadımm..yani çiğ yumurta pişmeden..

çok bilmişlik gibbiii olmasındaaa..valla anlamadımmmm:))

bu gün itibariylee 61 kiloyumm..boydan kaybediommm..53 filan olmalıyımmm..ne zamansaa:))

neyse ben çıkıomm kızlarrr..eşim beklioo..byee..kocacımla ilgileniim azcıkk..yalnıss kaldıııı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…