ne süper görünüyor nagihan kekin afiyet olsun bugün pasta börek günü cumartesi günü misafirlerim var tariflerinizi deniycem........
Merhaba!!
Nagihan çok güzel görünüyor,ellerine sağlık canım,ben de akşam ya da engeç yarın yapacağım.
Kerem inş hastanede değildir,belki Sultan yoğun olduğu için bakamamıştır Telefona.
Dediklerinize göre ben de sanırım 1 öğünü atlıyorum,akşam bizimle yemek vermiyorum,8-9 gibi yatarken kaşık maması veriyorum Aptamilin ne olursa.
Süt Pınar ın 6-12 sütünü sevmemişti,ben de mi versem acaba artık normal süt??Zaten dişimiz de çıkmadı daha:-((
NAGIHANCIM ÇOK GUZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK CANIM
esracım selenın ıştahı açsın dedım ama benımkının iştahını açmadı pek
aman sultancım bunla gecmiş olsun kerempaşaya
denız şu brownıye taktım mutlaka yapıcam zaman bulunca
ayseeeeeee gıttı dıyet desene tuh :))))))))))))))))aman be sızde bulunca yıyın gıtsın anacım
sağol canım crp baktı bakteriyelmiş ondan verdi selen annemde 3 gecedir çok özledim ya annem çok yakın ama hastayım diye gitmiyorumaliyecim geçmiş olsun neden antibiyotik verdi doktor neyin var selen annende mi?
bizde yarın zeynebi götrücz dr kabız oldu sanırım kakası bugn siyahtı ve top gibi yapmşş ve nasıl ıkınmıştı yavrummm birde öksürüyoo burnu akıyoo
masallah Kağan paşayafena değill elifcimm..tek kötü yanıı diyettt gittiii..telafi edecem yarınn..baya kalabalıktıı..gençlerle takıldımm bennn..
kağana sinir oldumm..çocuğun yemek yiyesi tutttuuu..pilav vardıı nasıll yiyoo vermeyince bağırıoo..tamam yesin yarasındaa nazar değecek kuzuma yaa..ne güzell yiyoo diyipp durdularrr...halbuki aç değildiii..
geçmiş olsun. canim. çabucak atlatır inşallah.yok canım soğuk verirmiyim o kadarda dikkat ediyorum
havalardan dedi doktor
geçmiş olsun cnm...selam kimsecikler kalmamış ben geldim ben de bi taraftan aşkı memnu seyrediyorum
şimdi de ben hastalandım kızlar dün gece ateşlendim bütün vücudum nasıl ağdıyo bugün dr a gittim antibiyotik başladı
selenden de ayrıyım kaç gündür nasıl özledim
bugün tarifler havada uçuşmuş kızlar hasta hasta canımı istettiniz valla ben de hiç becerikli değilim böyle şeylerde ama denicem browniyi deniz kolay gözüküyo diğer tariflere bakmadım daha
arkadasim kuru kayisiyi suda bekletip rondodan geçirip yoğurduna kariştirip veriyormuş..bizde yarın zeynebi götrücz dr kabız oldu sanırım kakası bugn siyahtı ve top gibi yapmşş ve nasıl ıkınmıştı yavrummm birde öksürüyoo burnu akıyoo
:ecrin_bebek:şu bülente gıcık oluyooomm..hiç sevemedimmmm..şımarıkk..
fena değill elifcimm..tek kötü yanıı diyettt gittiii..telafi edecem yarınn..baya kalabalıktıı..gençlerle takıldımm bennn..
kağana sinir oldumm..çocuğun yemek yiyesi tutttuuu..pilav vardıı nasıll yiyoo vermeyince bağırıoo..tamam yesin yarasındaa nazar değecek kuzuma yaa..ne güzell yiyoo diyipp durdularrr...halbuki aç değildiii..
öyle yaptık canım da geçmedi halaselenede geçmiş olsn pamuğu biraz ısla yavaş yavaş sil
sağol canım öyle oldu galibaslm kıslarrr..
aliyecimm geçmiş olsun canımm..nazar değdi bizim topiğeeee...
nagihancım zeynebede geçmiş olsun..
ben veriyorum arada bişey olmadıkızlar bebeleree bezelye veriyomusunuzz..az önce yemeğin bezelyelerinden verdik..genelde pataes verdim ama bezelyede yedii..gaz yaparmı acaba??kağana hiç ummadığm şeyler gaz yapıyoo..
şimdi karşısında ayna var kocaman ona bakıp gell gelll yapıyoo kuzucukkkk..
tam ısırmallık oldu yaa..çok değiştii..artık yüzünden bebeklik gidioo çocukluk gelioo..hareketleri daha bilinçliii..:))
makyaj yaptım kızlarr..estiiii..eşim gıcıkk sil diooo..kıskançççççççççççç...
kızkardeşimde burda kalıcı makyaj yaptık silinmezz dioo inandıı safımm..nasıl siliniyosaa sill diooo..ahahaa..
artık okula giderken bakımlı oalacam diomm yokk olmazz diooo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?