2009 Nisan Anneleri

kızkardeşim geldi yusuf teyzesini görünce sevinç çığlıkları attı yavru koçum yusufu mutlu görünce bende çok mutlu oluyorum ama annemler gidince yine depresyona girecek kuzum........

selam kimsecikler kalmamış ben geldim ben de bi taraftan aşkı memnu seyrediyorum
şimdi de ben hastalandım kızlar dün gece ateşlendim bütün vücudum nasıl ağdıyo bugün dr a gittim antibiyotik başladı
selenden de ayrıyım kaç gündür nasıl özledim
bugün tarifler havada uçuşmuş kızlar hasta hasta canımı istettiniz valla ben de hiç becerikli değilim böyle şeylerde ama denicem browniyi deniz kolay gözüküyo diğer tariflere bakmadım daha

ne süper görünüyor nagihan kekin afiyet olsun bugün pasta börek günü cumartesi günü misafirlerim var tariflerinizi deniycem........

çoookk saoln kızlar gelin beraber olsn dicem ama yollar geçit vermiyoo cokacimcoook

bizde yarın zeynebi götrücz dr kabız oldu sanırım kakası bugn siyahtı ve top gibi yapmşş ve nasıl ıkınmıştı yavrummm birde öksürüyoo burnu akıyoo

aliyecim geçmiş olsun neden antibiyotik verdi doktor neyin var selen annende mi?
sağol canım crp baktı bakteriyelmiş ondan verdi selen annemde 3 gecedir çok özledim ya annem çok yakın ama hastayım diye gitmiyorum
sem iyimisin canım

bizde yarın zeynebi götrücz dr kabız oldu sanırım kakası bugn siyahtı ve top gibi yapmşş ve nasıl ıkınmıştı yavrummm birde öksürüyoo burnu akıyoo

giçmiş olsun canım kabızlık zor inşallah hasta olmaz zeynep
selenin de gözü çapaklıymış hala geçmezse yarına bende götürücem dr a

slm kıslarrr..

aliyecimm geçmiş olsun canımm..nazar değdi bizim topiğeeee...

nagihancım zeynebede geçmiş olsun..

kızlar bebeleree bezelye veriyomusunuzz..az önce yemeğin bezelyelerinden verdik..genelde pataes verdim ama bezelyede yedii..gaz yaparmı acaba??kağana hiç ummadığm şeyler gaz yapıyoo..

şimdi karşısında ayna var kocaman ona bakıp gell gelll yapıyoo kuzucukkkk..

tam ısırmallık oldu yaa..çok değiştii..artık yüzünden bebeklik gidioo çocukluk gelioo..hareketleri daha bilinçliii..:))

Ayshe, aliye83, denizela, Esennn, oslem1907, TugbaEcrin, zeyno5

yoklamaaaaa..melek yok ben alimmmm..melek hiç girmedimi bugünnnn..

masallah Kağan paşaya

yok canım soğuk verirmiyim o kadarda dikkat ediyorum
havalardan dedi doktor
geçmiş olsun. canim. çabucak atlatır inşallah.

geçmiş olsun cnm...
arkadasim kuru kayisiyi suda bekletip rondodan geçirip yoğurduna kariştirip veriyormuş..
bende deniyeceğim.
kayisi kabızlığada iyi gelir...
şu bülente gıcık oluyooomm..hiç sevemedimmmm..şımarıkk..
:ecrin_bebek:

Ben de kaç kere birini yanında verdiysem çocuğun dikkati dağılıyor,ona buna bakacam diye,yemiyor:-((

makyaj yaptım kızlarr..estiiii..eşim gıcıkk sil diooo..kıskançççççççççççç...

kızkardeşimde burda kalıcı makyaj yaptık silinmezz dioo inandıı safımm..nasıl siliniyosaa sill diooo..ahahaa..

artık okula giderken bakımlı oalacam diomm yokk olmazz diooo..

selenede geçmiş olsn pamuğu biraz ısla yavaş yavaş sil
öyle yaptık canım da geçmedi hala

slm kıslarrr..

aliyecimm geçmiş olsun canımm..nazar değdi bizim topiğeeee...

nagihancım zeynebede geçmiş olsun..
sağol canım öyle oldu galiba
ben veriyorum arada bişey olmadı
ay canlarım ya ne çabuk büyüdüler dimi
ya ben çok özledim kızımı

kıskanç kociş:) evde kimden kıskanıyosa:)

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Ayshe, aliye83, AysunEge, burcu_arda, cankuska, ceyo16, EDAAAA, gulfemim, huzur84, TugbaEcrin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…