2009 Nisan Anneleri

aliye çokkk geçmiş olsun ne oluyo bebişlere annelere böyle

sağol canım zaten tam iyileşmemiştim üsteledi
sizinde kıbrıs işi ciddileşti galiba hadi hayırlı olsun,eşimin de kıbrısta bayileri var gidebiliriz yaza. belki orada görüşürüz ne dersin:) türkiye dar geldi desene

Etimek tatlısı yapacağım akşamdan,keki de yarına yaparım artık,ya da üşenmezsem bana belli olmaz akşamdan onu da yapabilirm..

Aliye sen hastasın diye mi ayrısın Selen'den??

ders çalışıyorum diye gündüz gidiyodu salı akşamı kar var getir götür hasta olmasın diye bıraktık.dün de hiç gitmedim iyiki gitmedim belki bulaşırdı,gece ateşlendim ben de. bugün dr dan sonra dayanamadım uğradım maskeyle çok az bu gece de orda

yaaa bak böyle deyip beni cesaretlendiriyosunuzz bi gelmeyin küsecem valla.bizim gitmemizde yazı bulur.gerçi eşim ne dicek gidip görünce ona bağlı.netten eşyalı kiralık evbile baktık kiralar uygun

elif

bugün yediim kar pastası da etimekle yapılmıştıı..süperdii..bembeyazz..çokda kolayy

etimekleri şerbette bekletmiş..yumuşayınca üzerine tavuk göğsü yapmışş..etimeğin üzerine sürmüşş..en üste de kaplayacak kadar hindistan cevizi dökmüşş..bembeyaz yumuşaktıı..

yaaa bak böyle deyip beni cesaretlendiriyosunuzz bi gelmeyin küsecem valla.bizim gitmemizde yazı bulur.gerçi eşim ne dicek gidip görünce ona bağlı.netten eşyalı kiralık evbile baktık kiralar uygun

küsme küsme geliriz inşallah. birazcık hayat pahalıymış galiba kıbrısta

bi cypruss yolcusuda benim tuğbaa..

teyzem var ordaa..yazın yanlarına tatile gitmeyi planlıozz..geliriz ziyaretinizeee:))

bi de o şerbeti şekeri karamelize edip yapıyolar en uste bide krem şanti sürülüyo süper bişey oluyo

Ben de Etimeklerin üstüne muhallebi,oun üstüne krem şanti sürüyorum.Hindistan cevizi de güzel olabilir,hmmmmm

Akşamüstü Miray koltuğunda oturuyordu,eline boş biberon verdim,habire yere atıyor ses çıkıyordu,sonra ben de veriyordum.Sonradan farkettim ki tam yere atacağı zaman yüzünü nasıl buruşturuyor,gözlerini kırpıştırıyor,ses oluyor ya ondan)

elif

üzerine hindistan ceviide koyy..bi bakkk..çok güzel görünüoo..yaparsan yaz emii..yani h.ceviz ile süslersenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…