2009 Nisan Anneleri

tuğbacım bizim düzen şüle elif 7.30 da emer 9.30 kahvaltıya otururuz ama yemez bende 10 da muh veriyorum onu biraz yiyor sonra 10.30 da emer uyur 12:30 emer emdikten sonra eline meyve veririm ne kadar yerse 14.30 da çorba etli yada tav 15.30 emer uyur 17.30 emer 18.30 da yoğurt verriyorum ama yemiyor 20.00 gibi akşam yemeği veriyorum onuda çok az yiyor sonra 21 yada 21.30 gibi emer uyur sabaga kadar 10 kere emer
kızlar şaka bir yana bütün gün yediği bir dolu kase anca yapıyorrr ne kadar az dimiii((

artık kağan kendi kendine oturuoo..yavaş yavaş o kısacıkbacaklarını büküoo..elini yere koyuyoo..hopp oturuoo..

kızlar kızımın yeme düzeni ile önerilerinizi fikirlerinizi yardımlarınızı neler yapabileciğim hakkında yorumlarınızı bekliyorummm :)))

kızlar kızımın yeme düzeni ile önerilerinizi fikirlerinizi yardımlarınızı neler yapabileciğim hakkında yorumlarınızı bekliyorummm :)))

valla..yelizcim o kadarcıksa az tabii..artık çok büyüdüler ve baya hareketliler..anne sütü attık tek başına olmaz..boy ve kilosu nasıl pekii??

tariflleri bende not aldım.ellerinize sağlık.cumartesi denerim 1-2 tanesini.portakal ağacından yapıyordum bende.güzel şeyler var diyordum ama bunlar daha güzeller sanki.

ayşecim emmeden uyumuyor ve açda olsa çok az yiyorrr birhaki emmeye kadar duruyorrr yani kızlar sizin bebişlerin bir öğünde yediği ne kadarı buluyor yani bunun bormali ne lütfen bana bir el atınnn

yelizcim bence normalini söylemeyelim..daha çok moralin bozulur ve stres yaparsın..çok üzülüom yeeyen bebekleree çok zor anne için..bi hevesle yap yemesin..

canım şu sevensaes den sende kullandınmıı??

mesela ferrumda kağanın iştahını açıyorr..veriymusunn??

saol canm yarın bi deneyimmm

canm benm senn kuzun emiyoo bu kadr dert etmee ya memeyi verden biraz aç bırakacaksn çorba falan içireceksin yok yine yemzse memeye talim olcakk
[

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, aliye83, Ayshe, bursasu+, ceyo16, denizela, EDAAAA, ekim.29, gulfemim, sevgideniz, TugbaEcrin

slm ben geldim....

herkesler iyidir umarım...........

çok geçmiş olsun sultan.içim acıyo yavrularımız hastalanınca.

annene geçmiş olsun.

valla değişiyolar deniz.gülfem de 2 gündür bişey istiyo vermeyince nasıl ağlıyo.gece de artık 4 ten 5 buçuğa kadar kendine oyun saati yaptı.

yaseminın de burnu hala akıyor gece doluyor herhalde burnu sabah uyanır uyanmaz şıldır şıldır akmaya başlıyor. hasta olduklarında ne zor oluyor. keşke biz hasta olsak onlar yerine içim parçalanıyor

geçmiş olsun canım.evet ya onlar hasta olmasın.ama biz de olmayalım.geçen hafta öyle dua etmiştim 2 gün çok feci hasta oldum.gülfemim sefil oldu yavrum.

canım ya ard arda neler olmuş böyle.dualarım minik bebişle inşallah.

kıyamam kereme.canım inşallah hemen iyleşir.bu bademcik çocukların kabusu.soğuk havalarda azıcık terleme soğumayla geliveriyo malesef.

bizde yarın zeynebi götrücz dr kabız oldu sanırım kakası bugn siyahtı ve top gibi yapmşş ve nasıl ıkınmıştı yavrummm birde öksürüyoo burnu akıyoo

noluyo kuzucuklara böyle.geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun aliye.

oofff offf çok kötü bişey olduu zeynep kanepeden düştü hemde tam kafası üstüne kaynanam vardı yanında ben mutfaktaydm görümcemn oğlu yemek dökmş halıya onu silerken zeynepte kendini birden yere atmş sanırımm eim vardıı çok kızdı bana degil tabi annesinee acile götrdk filim çektler bişey çıkmadı dr gece kontrol et dedi zaten normalde hiç uyumuyodu ama bende çok yorgn düştüm banyo yaptrdm ve fitil koymştum (düşmedn önce) gece kalkıp kontrl etcm artıkk

yok ayşe moralim bozulmaz niye bozulsunn alıştım artık sadece merak ediyorummm amaninnn o kadar çokmu yiyiyorlarr:)) söylemiyorsunuz bana :.))) gerçeketen öğrenmek istiyorummm
nagihancımmm yemeyen bebek çok zor valla ne yalan söyliyim kafaya takmamak pek mümkün olmuyorr çünkü gelişmesi için yememsi lazım ama yemiyorrr

yeliz canım emdiği sürece yemiyolar.ama olsun emiyosa sütün varsa emzir bence.benim sütüm çok azaldı gündüz 1 kere emiyo dolayısıyla acıkıyo ve yemek zorunda kalıyo.senin kızının kilosu çok güzel maşallah.demek ki sütün yarıyo.bu kadar üzülme.anne sütünden daha değerli ne varki verebileceğin.

gülfemim valla soguklardan ne kadr esirgesekte hastalanıyolar zaten bayadr hastaydı bogazı kızarmştı ilaç verdi kullandm şimdi geri başladı öksürügü

elif

üzerine hindistan ceviide koyy..bi bakkk..çok güzel görünüoo..yaparsan yaz emii..yani h.ceviz ile süslersenn..

Tmm canım evde sanırım yok,eğer dışarı çıkailrisem alıp süsleyeceğim,ben de çok severim hindistan cevizini.Hatta hindistan ceviziyle yapılan bir kurabiye vardı ,o da güzel oluyor,ama ben bilmiyorum??

Yelizcim,emdiği için iştahı kesiliyor desem benim sütüm az herhalde,Miray emdikten sonra yemek yiyebiliyor.
Ama bence sizin için sorun yok,çünkü maşallah kızın yürüyor çok erken,demek ki halsiz değil,enerjisi yerinde.
Ya da emme zamanını sadece geceye alsan ,o zaman yer mi denesen??Tabi yemek yemesi , emmesinden daha önemli diye düşünürsen..

kızlar size iyi geceler.eşim film izleyecekmiş.ben de yatayım.inşallah gülfem bu gece uyur.aylardır her gece aynı duayı yapıyorum.bakalım ne zaman gerçekleşecek.ben çooook ümitliyimdir.
:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…