saol canm yarın bi deneyimmmmasallah Kağan paşaya
geçmiş olsun. canim. çabucak atlatır inşallah.
geçmiş olsun cnm...
arkadasim kuru kayisiyi suda bekletip rondodan geçirip yoğurduna kariştirip veriyormuş..
bende deniyeceğim.
kayisi kabızlığada iyi gelir...
:ecrin_bebek:
canm benm senn kuzun emiyoo bu kadr dert etmee ya memeyi verden biraz aç bırakacaksn çorba falan içireceksin yok yine yemzse memeye talim olcakkkızlar kızımın yeme düzeni ile önerilerinizi fikirlerinizi yardımlarınızı neler yapabileciğim hakkında yorumlarınızı bekliyorummm :)))
slm kızlar
sabahta kusmuştu yazmıştım zaten ateşide var gbiydi dolven vermiştim bu akşam tam yatıyorum sürekli mırın kırın bi bakayıım dedimi çocuk yanııyor ayağa kaldırmamla bir kusmak fışkırarak
tıkanır gibi oldu bayılyodum korkudan
ateşi çıkmş makattan 39du fitil attım düşmeyince acile giitk
hemen duşa soktuk 15dakka
öyle böyle bu saat oldu kan aldılar nasıl ağlamak anlatamam
bende ağladım;((
çiş yapmasını bekliyoruz eşim hastaneye götürcek
akşam Meriç yine 1 de uyudu ..
annem 3 ayrı ilaci 10dk arayla içmiş... titriyor midesinwe kıramp giriyordu saat 3 e kadar uyumadık..
çok kötüydü.. sanırım zehirlendii.
3 te gitti zorla çıkarttı..
biraz kendine geldii.
sabah 6,30 da baktım kötü görünüyordu..
kalbinde de rahatsızlık var.. kalbi de ağrımaya başlamışş
günaydın sinirlerim çok bozuldu sabah sabah..benim kızım gitti başkasının çocuğuna bakıyorum sanki şu an yaa((
bütün huyları değişti yemiyoo,uykum var diye ağlıyo uyumuyoo,hiç durmuyo,allahım tek sorunumuz gece az uyumasıydı şimdi gündüz de böyle deli olucam sanırım büyüyo ve benim bildiğim herşeyi unutup yeni ela ya alışmam lazım kendimi baştan programlamalıyım ama zamana ve sabra ihtiyacım var ühühühü
yaseminın de burnu hala akıyor gece doluyor herhalde burnu sabah uyanır uyanmaz şıldır şıldır akmaya başlıyor. hasta olduklarında ne zor oluyor. keşke biz hasta olsak onlar yerine içim parçalanıyor
Ben nickini altta gördüm. Mesajlarını okumuştum ama Baran'ın resmini görünce yadırgamadım.
Geçmişi okuyamadım çok uzundu. Dün Tuna hastaydı. Ki hala aynı. Kusuyor. Sadece emdiğini kusmuyor. Dün ben de Şirvan gibi gitmemiştim işe. Size yazdıktan sonra Çapa'ya annemin sonucunu almaya gittim. Telefon geldi. Kızkardeşime araba çarpmış. Acildeymiş. Zaten canım burnumdaydı. Olduğum yerde kalmışım. Hemen hocamı aradım. O da rapor al dedi. Anneme haber vermeden onu aradım. İnsanın üzerinde bu kadar sorumluluk olursa çok zor. Annemle babamı karşıya getirdim. Biz de burdayız.
Kardeşim hastaneden çıktı. Dün için gebelik testi yaptıracaktı. Tedavi görüyordu. Acilde yapmışlar. POzitif çıkmış. Ama yazın bir düşük yapmıştı o yüzden çok korkuyor. O düşükten önce de kayıp düşmüştü. Anlatılana göre kaza bayağı büyük olmuş. Havalanıp düşmüş. Umarım bebeğe bir şey olmaz.
'Kimseye etmem şikayet
Ağların ben halime
Titrerim mücrim gibi
baktıkça istikbalime'
Dün dilime dolanmıştı. Üzerine bu geldi. İyi ki varsınız.
slm kızlar geçmişe bakamıyorum kayınvalidem burda zatenbilgiayarada bakamıyorum gözlerim ağrıyor kerem iyi sayılır yine boğazlarından ateş yapmış gördüm kıpkırımızı ve şişmiş daha 2 hafta önce biz bu hastalığı atlatmıştık nasıl iş anlamadım
müsait olursam bakarm
bizde yarın zeynebi götrücz dr kabız oldu sanırım kakası bugn siyahtı ve top gibi yapmşş ve nasıl ıkınmıştı yavrummm birde öksürüyoo burnu akıyoo
selam kimsecikler kalmamış ben geldim ben de bi taraftan aşkı memnu seyrediyorum
şimdi de ben hastalandım kızlar dün gece ateşlendim bütün vücudum nasıl ağdıyo bugün dr a gittim antibiyotik başladı
selenden de ayrıyım kaç gündür nasıl özledim
bugün tarifler havada uçuşmuş kızlar hasta hasta canımı istettiniz valla ben de hiç becerikli değilim böyle şeylerde ama denicem browniyi deniz kolay gözüküyo diğer tariflere bakmadım daha
elif
üzerine hindistan ceviide koyy..bi bakkk..çok güzel görünüoo..yaparsan yaz emii..yani h.ceviz ile süslersenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?