2009 Nisan Anneleri

çok geçmiş olsun nagihann..kanepe yüksekmiydiii..

o kadar çok yemiyolarda..yinede 1 kase bitirmeyecek kadar az değil yani onun için dedim..toplam 5 kase oluyoo heralde..400 cc kadar da süt..meyve..

anlıyorm canm senii benm görmcemn kızıda pek yemz 2 yaşında 11 kilo çokta hareketli
canm meyve yogurtyiyomu eger yiyorsa bunları kes derim
bi yerde okumştum çoçukların eline yemekten önce ıvır zıvır vermeyin diyodu bu tokluk hissi yaratıyomş bu sefer çoçuk sofra ortamına alışamıyoo
kıyamam geçmiş olsun nagihan.

saol canm

Offf ,çok şükür ki birşey çıkmamış Nagihan.Aslında kızılacak birşey yok bence,o an yanında eşin de olabilirdi.Sonuçta bilerek ihmal etmedi ki babaanesi dimi ama..

Bu arada keki çırptım fırında şu an.Kaç dk da pişer acaba??Nagina sen de yapmıştın bunu sanırım,ne kadar da pişmişit kek??

mesela yeliz kağan şöyle yiyoo

sabah 6 da 200 cc süt.

10 da 1 kase kadar kahvaltı..karıştırmıomm..

öğlen 1 kase çorba biraz ekmek..

sonra meyve püresi..

1 kase yoğurt..

akşam bizimle yemek..1 kase kadar..

sonrada muhallebi veya devam sütüü..

yatmadan yine 200 cc kadar sütt..

ayşecim aşırı yüksek degil alçakta degill direk kafa üstü çakılmş birde takla atmş eşim diyooo kaynanamdan bana gelmeyen çoçuk ona gitmedi inanırmsnzz

gülercim emme sayılarını nasıl azalttın ben bir türlü azaltamıyorum nerde yanlış yapıyorumm şimdi bizde şöyle mutlaka emerek uyuyorr uyanıncada emmek istiyor emzirmedim yie bişey yemedi bir dahaki öğün emsede yediği kadar yedii uyurkan yine emdi uyudu yani emirmesemde aynı emzirsemdee benimki inatçı
elifçim bende doktora dedim gündüz emzirmyim gece emziriyim anne sütü allahın verdiği bir mucize benim vicdanım el vermez kesmeye dediii şu an gelişimi iyi böyle devam ettiği sürece 2 yaşına kadar böyle devam edebilir dediii ama gerçeketn sütüm çok değilll anlayabiliyorummm endişemde bu ya nasıl duruyorrr

saol elifcim işte eşimde korktu bişey olur falan diyeee
canm valla 180 derecede pişirdm 40dk falan piştii ve üst kısmı aşırı pişmiyo şeker den dolayı kıtır kıtır oluyo fazla sert degill ama çok güsel oluyoo bebeler çok sevdiiii kalanında yarın götrcm ilk defa puding koydm çok hoşuma gittii

kızlarr çıkıyorumm..

3 sn içinde kapat dediiiii..diktatör kocammm..film izliycekmişizz..emir büyük yerdenn..

ii gecelerr..

Yeliz öğün aralarını aç bence de.Bir de birşey yemediyse yarım saat sonra başka şey,onu da yemezse yarım saat sonra başka şey verilmemiliymiş.Yemediyse 2 saat sonra ver mesela.Zaten en başta aç olsa yerdi.
Miray sabah kahvaltı + babymix yoğurt + 1 kase çorba + en fazla 2 dilim portakal ya da mandalina + akşam yatmadan önce de 1 kase muhallebi yiyor.

Aslında bugün farkettim de,ben de akşam 1 öğün eklemeliyim ,gece yatarken de muhallebiyi veririm.

Gece uyuturken emziriyorum,gece kaç kere kalkarsa artık emziriyorum bir de.

kızlar gecmişi okuyamam zamanım yok.. eşim hadi ama melek ya diyor....

bacemide toplamam lazım of...

eve yeni geldik bugun sabahtan gitiim kayınvalideme

keşke gitmeseydimmmm

kayınvalidemlrin karsı komşusu var 5 ay önce evlendiler bartınlı... oglan kızda bartınlı akrbalarmış zaten oglanın annesinin teyzesının kızını almış...

5 ay önce kız bartından kaçmış gelmiş oglan uzun zamandan berı burdaymış balık çiftliginde calışıordu 1-2 kere görmüştüm
karsı komşularııı

nikah yok ama aralarında kız daha 15 yaşında
amile 3 aylık ve eşi dün gece denızde çiftlikte ölmüş.. balıklra yem atmaya gıttmış tekneyle fırtınadan ölmüş.......

görmeniz lazımdı o kızı karnında bebek kaderi kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

aglamaktan gözlerim şişti bugun

benım eşimde önceden pına.... balık çiftligindeydi
eşim 12 seneden beri orda acalışıyorrrrrrrr

ah ah görmeniz lazımdı o kızııııııııı,,

kızla oglanda kızın annesinin elini öpmeye 10 gün önce gıdıp gelmişlerr

ölen oglanda 2-3 gün önce demişkiii

kızımız olursa nazlı koyalım....

ateş düştügü yeri yaktı işteeee

kayınvalidem bütün gün ordaydı ben gidemedim egeyle.... eltımın 2 cocuga ve egye baktım...
gzlerim patladı aglamaktan.........

ayşe maşşallh kuzunaaa

kızlar ben mamayı keseli 2 ay olduu sadece devm sütünü bırakamdım çünkü süt zeynebi kabız yapıyoo o yüzden 1 yaşına kadr kullanamm sütü

Yeliz bence de Dr un dediği doğru ama,sen yemek yemyor,nasıl yedirebilirm deyince bunu söyledim ben de.
Ben de gün içinde Miray çok ağlar da susturamadığım zamanlarda susturucu olarak emziriyorum)

kerem hastalanmış gecmiş olsun
zenep kanepeden düşmüş gecmiş olsun bakamaıom bahcmı toplayıp cıkacagım..

Offfffffff,ne kötü birşey!Allah kimsenin başına vermesin,ay sanki başıma bir ağrı girdi yaaaaaaaa

zeynep sabah 9 da bizimle kahvaltı yapıyo
12 gibi çorbasını içiyoo
1 kase yogurt yiyo
elma mandalina portakal karştrıp yediriyorum
sonra ben akşam yamegimi 530 6 gibi yiyorum zeynepte benmle yiyoo ne verdiyse allah
babamz geliyoo 8 9 gibi de babayla yemek yiyoo en son devm sütünü içiyoo yatıyo birde gece içiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…