2009 Nisan Anneleri

ben bugün akşam yemeği biz ne yiyorsak verdim.karnabahar istemedi mercimek çorbasına ekmek doğradım nasıllll yedi kuş gibi ağzını açıp kaşığa yaklaştırıyo:) ona yaptığımı böyle iştahlı yemez bizim çorbayı hüpletti.azıcıkda pilavdan verdim.

evet cok kızlar kızlar

nikah olmadıgı için adamdan ve eektn sıvılar alıncakmışmı ne tam anlamadım....

dna testi yapılıp nufusu cıkacak cocugun dogunca....

a ahh kızı görmniz lazımdı zaten ufacıkbişiiiii

aglamaktann harap beli ve kasıkları agrıyomuş inşallah düşük yapma sıkıtıdan artık kocasını emaneti ooo

bencde o bebek kız olucak............

daha belli degılmiş cinsiyeti....

kızlar yarın bende dr gitcm parmak uçlarımda egzama var dogumdan sonra oluştu bir sürü ilaç kullandm ama hiç fayda etmedi dr elini suya degmicn diyo yıkamdn yıkamaya girck ve elimi hacışakirle yıkıcakmşm biraz daha yaglıya kesinlikle ıslak mendil ve detarjana degmickmiş ben nasıl elimi suya vurmayım sonçta zeynele ugraşıyorum

onuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, Ayshe, ceyo16, denizela, ekim.29, huzur84, sevgideniz, TugbaEcrin

nagihan geçmiş olsun cnm allah korumuş..
Aay o öıza da allah sabır versin,karnındaki bebeğince kaderi çok güzel olsun inşallah...
Elif hangi keki yaptın sen vazmıgeçtin browniden..
Bende yatsam ii olcak yaa

bi de kızlar kase diyonuzda herkesin farklı sonuçta mesela benim yedirdiğim kase çok büyük..kaşık hesabı daha mantıklı hehe..
Ela bu hafta rejime gşrmeden önce hihi üç yemek kaşığı kadar kahvaltı ,muhallebi ve yoğurt yiyordu 4 yemek kaşığı kadarda sebze püresi..gecede mama arada atlamazsak 1 ya da yarım elma kadar meyva

Tuğbanınkini yaptım canım,aslında yarın yapacaktım kek,ama bir anda kalktım yaptım,o daha kolay geldi gözüme)

Ama browniyi kesin yapacağım da,haftasonu yaparım artık,bolca bir vaktimde..

ben çıkıom iyi geceler ege dün gece 3,5da bi uyandı 5 kadar uyumadı sıpaa...

Deniz 4 yemek kaşığı , ne kadar büyük bir kaseye sığabilir ki)
Ben de onu düşündüm aslında kase yazarken,büyük küçük olabilir.1 kepçe diyeyim ben de o zaman)

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, Ayshe, ceyo16, denizela, ekim.29, huzur84, sevgideniz, TugbaEcrin

Ben de yatacağım iyi geceler!!!

Sabahtan da börek yapacağım.Annem erken gelecek neyse ki,yoksa Miray la elim ayağıma dolaşırdı.

film bulamadıkk..bi bakiim dedimm..çok üüzüldüümm..(

offf melekcimm..içim nasıl olduuu..çok üzüldümm..allahım sabır versin o kızaa..

ayşecim çok tşk ederim canımmm maş yarasın kaan paşama inş en kısa zamanda toparlarrr

saol canım..inşallah senin fıstıkta yemeye başlar..

canım sende kendini çok üüzmee..biliom kendini kızın yerine koyuyosun ama sanada yazık..daha egeyi emziriyosun birden sütün gider annesii..

Tuğbanınkini yaptım canım,aslında yarın yapacaktım kek,ama bir anda kalktım yaptım,o daha kolay geldi gözüme)

Ama browniyi kesin yapacağım da,haftasonu yaparım artık,bolca bir vaktimde..

elifcim..browniyi yaparsan karışımın içine yumurta koymadan yaparsan daha ii olur heralde galiba sanırsamm..çiğ yaa o bakımdann..
hmmmmmmmmm keki çıkardım fırından mis gibi vanilya koktu ev.

ohhh afiyet olsunn..

Ben de yatacağım iyi geceler!!!

Sabahtan da börek yapacağım.Annem erken gelecek neyse ki,yoksa Miray la elim ayağıma dolaşırdı.

kolay gelsin yarınnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…