2009 Nisan Anneleri

bizim kase kağanın yemek takımının kasesii..maksimum 15 yemek kaşıığı alırr..tabağıylada yiyoo oda alsa alsa 20 kaşık..hepsini bitirmez çoğu zaman..3 kaşık filan kalırr..

günaydınn..
valla kızlar çorba olsa 4 yemek kaşığı az ama ben püre veriyorum dolu dolu 4 kaşık çok oluyo hadi olmadı 5 olsun sizin için :)
ama muhallebi kahvaltı ve yğurt 3 kaşık o kesin :) şimdi kahvaltısını ölçtüm hatta sizin için :))
elifcim büyük kaseye koyuyorum içine çok şey koyduğum için büyük kase seçmedim ööle denk geldi
ayşecim evet yumurta çiğ ama çok lezzetli oluyo ve herkes de böyle yapıyo isteyen yapsın ama bebeklere yedirmeyin ben ela ya vermiyorum ne olur ne olmaz..

Son düzenleme:
sağol canım..

geçmiş olsun canım yaa kıyamam.

maşallah Kağan paşayaa...
Meriç bunuun yarısını yese razıyım:)

ay çok kötüü yaaa.. napcak o kız şimdii... bebesiyle hay Allahım..

EVET CANIM DNA YAPILCAKMIŞ BEBEGIN NUFUSU İÇİn..........

öyledir..

Bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn................

annem akşam eve gittiğimde kötüydü....
geceye doğru biraz daha iyi oldu çok sevindim..

herkese günaydınnn
ben ayakta uyuduğum bir güne daha başladım. name ateşlendi dün gece 02:30'a kadar başında bekledim. o uyudu ama ben sık ateşini ölçtüm vs vs...
sabit hale gelincede ateşi yükselmez artık diye yattım. ama bu seferde o kalktı saat 4 - 4,30'a kadar uyumadı. sonra daldı ama sanırım her yarım saatte bir uyandı. :bbo: gibiyim...
allahımmm bugün biter mi???

günaydın name ye çok çok geçmiş olsun.
tuğbacaım biz haftaya bursaya geleceğiz senin o doktorun adı neydi varsa bi de tel ve adres verebilirsen ona gidelim bari bayadır görünmedik doktora. altıparmaktaydı sanırım dimi

geçmiş olsun cnm.... ne çok bebişimiz hasta yaaaa..... şu kış hemen bitsin yeter artık eskiden kışı çok severdim çocuğum olduğundan beri sevmiyorum, üstbaş giydirmek ayrı sorun yazın ne güzel kaptığımız gibi dışarıdayız.....

Name ye çooook geçmiş olsun

canım geçmiş olsun kıyamam ya..

name ye çok geçmiş olsun fatoşcum..inşallah bu gece iyi olur da uyursunuz..ben kışı çok sevrdim hala da seviyorum :)) çünkü önümüzde ki yazı ve sıcağını hele elayla tahmin edemiyorum..sizin olduğunuz yerler buraları kadar sıcak olmadığı için yazın şanslısınız ooh bebeklerle gezersiniz bol bol

gunaydınlar
kötü bi geceydı saat başı ayaktaydı benım zıllı offf offffffffffff
melekçim allah o kıza sabırlar versın ne zordur
aliyecim selen ve sana gecmiş olsun canım
banucum nameyede gecmiş olsun
nagıhan allah korumuş zeynebı canım
tuğbacım ohhhhhhh ne guel uyumuşunuz benım kızın hiç böyle jestlerı yok(((
esencım annenede gecmiş olsu n
aklımda kalanlar bunlar oldu sade valla kımse kırılıp darılmasın benı nıye sormadı dıye

herkese günaydınnnn
cveplarınız için çok tşk ederim kızlar gördümki biz hiç bişey yemiyormuşuzzz:)))

canım çok sağol..
diş mi çıkarcak sehercim acaba Selen hanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…