sağol canım..çok geçmiş olsun sultan.içim acıyo yavrularımız hastalanınca.
annene geçmiş olsun.
valla değişiyolar deniz.gülfem de 2 gündür bişey istiyo vermeyince nasıl ağlıyo.gece de artık 4 ten 5 buçuğa kadar kendine oyun saati yaptı.
geçmiş olsun canım.evet ya onlar hasta olmasın.ama biz de olmayalım.geçen hafta öyle dua etmiştim 2 gün çok feci hasta oldum.gülfemim sefil oldu yavrum.
canım ya ard arda neler olmuş böyle.dualarım minik bebişle inşallah.
kıyamam kereme.canım inşallah hemen iyleşir.bu bademcik çocukların kabusu.soğuk havalarda azıcık terleme soğumayla geliveriyo malesef.
noluyo kuzucuklara böyle.geçmiş olsun canım.
geçmiş olsun aliye.
geçmiş olsun canım yaa kıyamam.oofff offf çok kötü bişey olduu zeynep kanepeden düştü hemde tam kafası üstüne kaynanam vardı yanında ben mutfaktaydm görümcemn oğlu yemek dökmş halıya onu silerken zeynepte kendini birden yere atmş sanırımm eim vardıı çok kızdı bana degil tabi annesinee acile götrdk filim çektler bişey çıkmadı dr gece kontrol et dedi zaten normalde hiç uyumuyodu ama bende çok yorgn düştüm banyo yaptrdm ve fitil koymştum (düşmedn önce) gece kalkıp kontrl etcm artıkk
maşallah Kağan paşayaa...mesela yeliz kağan şöyle yiyoo
sabah 6 da 200 cc süt.
10 da 1 kase kadar kahvaltı..karıştırmıomm..
öğlen 1 kase çorba biraz ekmek..
sonra meyve püresi..
1 kase yoğurt..
akşam bizimle yemek..1 kase kadar..
sonrada muhallebi veya devam sütüü..
yatmadan yine 200 cc kadar sütt..
kızlar gecmişi okuyamam zamanım yok.. eşim hadi ama melek ya diyor....
bacemide toplamam lazım of...
eve yeni geldik bugun sabahtan gitiim kayınvalideme
keşke gitmeseydimmmm
kayınvalidemlrin karsı komşusu var 5 ay önce evlendiler bartınlı... oglan kızda bartınlı akrbalarmış zaten oglanın annesinin teyzesının kızını almış...
5 ay önce kız bartından kaçmış gelmiş oglan uzun zamandan berı burdaymış balık çiftliginde calışıordu 1-2 kere görmüştüm
karsı komşularııı
nikah yok ama aralarında kız daha 15 yaşında
amile 3 aylık ve eşi dün gece denızde çiftlikte ölmüş.. balıklra yem atmaya gıttmış tekneyle fırtınadan ölmüş.......
görmeniz lazımdı o kızı karnında bebek kaderi kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
aglamaktan gözlerim şişti bugun
benım eşimde önceden pına.... balık çiftligindeydi
eşim 12 seneden beri orda acalışıyorrrrrrrr
ah ah görmeniz lazımdı o kızııııııııı,,
kızla oglanda kızın annesinin elini öpmeye 10 gün önce gıdıp gelmişlerr
ölen oglanda 2-3 gün önce demişkiii
kızımız olursa nazlı koyalım....
ateş düştügü yeri yaktı işteeee
kayınvalidem bütün gün ordaydı ben gidemedim egeyle.... eltımın 2 cocuga ve egye baktım...
gzlerim patladı aglamaktan.........
EVET CANIM DNA YAPILCAKMIŞ BEBEGIN NUFUSU İÇİn..........
günaydın.....günaydıııııııııın.12 den 7 ye deliksiz uyuduk kızımlaaaa :sm_cool::teytey::hooray:
günaydıııııııııın.12 den 7 ye deliksiz uyuduk kızımlaaaa :sm_cool::teytey::hooray:
hakketten denizz 4 yemek kaşığııı az değilmi elanın maş var:))
geçmiş olsun cnm.... ne çok bebişimiz hasta yaaaa..... şu kış hemen bitsin yeter artık eskiden kışı çok severdim çocuğum olduğundan beri sevmiyorum, üstbaş giydirmek ayrı sorun yazın ne güzel kaptığımız gibi dışarıdayız.....herkese günaydınnn
ben ayakta uyuduğum bir güne daha başladım. name ateşlendi dün gece 02:30'a kadar başında bekledim. o uyudu ama ben sık ateşini ölçtüm vs vs...
sabit hale gelincede ateşi yükselmez artık diye yattım. ama bu seferde o kalktı saat 4 - 4,30'a kadar uyumadı. sonra daldı ama sanırım her yarım saatte bir uyandı. :bbo: gibiyim...
allahımmm bugün biter mi???
herkese günaydınnn
ben ayakta uyuduğum bir güne daha başladım. name ateşlendi dün gece 02:30'a kadar başında bekledim. o uyudu ama ben sık ateşini ölçtüm vs vs...
sabit hale gelincede ateşi yükselmez artık diye yattım. ama bu seferde o kalktı saat 4 - 4,30'a kadar uyumadı. sonra daldı ama sanırım her yarım saatte bir uyandı. :bbo: gibiyim...
herkese günaydınnn
gunaydınlar
kötü bi geceydı saat başı ayaktaydı benım zıllı offf offffffffffff
melekçim allah o kıza sabırlar versın ne zordur
aliyecim selen ve sana gecmiş olsun canım
banucum nameyede gecmiş olsun
nagıhan allah korumuş zeynebı canım
tuğbacım ohhhhhhh ne guel uyumuşunuz benım kızın hiç böyle jestlerı yok(((
esencım annenede gecmiş olsu n
aklımda kalanlar bunlar oldu sade valla kımse kırılıp darılmasın benı nıye sormadı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?