2009 Nisan Anneleri

kızlar çok sağolun iyi dilekleriniz için. name üşütmedi. çok şükür hasta değil sorunumuz seherciğimle aynı sanırım. bence dişten oluyor bu kadar sıkıntı allahım bi çıkartsalarda kurtulsak hayırlısıyla...

ben de deniz gibi kışı seviyordum hala da seviyorum :kedi: yazın sıcak yapış yapış sevmiyorum... bana kış kar yağmur olacak ya da havası kuru bir yerde yaz :)))

kahvaltımzı ettik geldiik.pamukçuk ilaçlarını ağzına sıkarken çok ağlıyor ya hiç kıyamıyorum.
bugün şu bimdeki oyuncaklardan aldırmak istiyorum bakalım babamız ne dicek yaz gelsin kendimiz gider alırız kızımlaa

valla bılmıyorum kızlar ama bu olay sınırlerımde tahrıbata yol açtı resmen ya tam dalıyom bı ağlama sesı kalkıyom bakıyom tam dalıyom bıdaha butun gece devam eden bı döngü

valla bılmıyorum kızlar ama bu olay sınırlerımde tahrıbata yol açtı resmen ya tam dalıyom bı ağlama sesı kalkıyom bakıyom tam dalıyom bıdaha butun gece devam eden bı döngü
o kadar iyi anlıyorum ki hayatım. şu an gerçekten sersem gibiyim. gerçekten gece ne kadar kalktım hatırlamıyorum

evet Seher cim çok kötü oluyo... yat kalk yat kalk beyni suluanıyo insanınn...

evet valla serssem gıbıyım ama kucuk hanım oyun oynuyo şu an keyfı yerınde gunduz uyuyamamda kalkınca çok sınırlı olurum çünkü

aaa tuğba ne zamandır kullanıyonuz ilacı o uyutmuş olmasın ecrini :)

sabır sabır sehercim bizde döndük o hallerimize tekrar..4 dişi var önce diş çıkıyo uyanıyo sonra üst dişler çok zor çıkar ee onlarda çıktı şimdi de azılar çok can yakar diyo millet şaka gibi yoruma gerek yok o zaman bi çocuk dişi zor çıkarıyosa hepsini zor çıkarıyo işte..28 ,nin tamamlanmasını mı beklicez uyumak içn kafamçokkarıştı senağlama

uykusuzlara bir tüyo vereyim;
dilinizin altına biraz kahve koyun. bir süre tutun orada. daha zinde olursunuz. tecrübeyle sabittir kaydirigubbakcemile5

denız sence sabreden derviş muradına erermiymiş hani ben selenle pek ümitli değilim de aklinialirimsmile

haha ben öyle yapayım desem fatoş elanın uyuyacağı tutar bende sinirli sinirli cin gibi oturuum artık herşey ters olacak ya :)
ama uyku dışındaki sorunumuz...tam 9.30 dan beri uykum var diye mızmızmız benimki neelr yaptım yok uyumuyo ama o mızmız kız uyutmaya çalışırken gülüp dalga geçmeye başlıyo deliricem 10 kere uyutmaya çalıştım onunda da gülüyo oynuyo ama bıraksam ağlıyo gözleri kaşıyıp..elinde oynatıyo beni yaa sonunda uyudu sıpa oof bu da yeni çıktı..o uyuyunca neler yapıcam diye hayal ediyorum ama tüm enerjimi uyutma aşamasında alıyo zaten

geçen pazartesi götürdükdoktora 5 gündür kullanıyoruz dün yıkadım öyle uyudu belki rahatlamıştır 10da uyudu 7 de kalktı 12de ben yattım yatarken 1 kere pışpışladım o kadar

kıyamam nameeye...
amin cnm allah sabrını versin...

evet valla serssem gıbıyım ama kucuk hanım oyun oynuyo şu an keyfı yerınde gunduz uyuyamamda kalkınca çok sınırlı olurum çünkü
egede geceleri hep aglıyor kucaga alıom susuyor ayaga alıyorum susuyorum.. baa yatmak yok....

gündüzleri omba gibiii

ali babanın çiftligi sölüyoz nasıl gülüpte oynuyor sıpaa

biraz öncede bilgisayar masasına tutunup kalkmışta klavyeye basıyor delikafaduldendelikafadulden

ege uyudu bende akşama yemek yapıcam ....
egenin çorbsını hazırlıcam... banyo yapıcam...

bahcemi toplamam lazım off uyumak istıyorum

1de nehir zillisi gelıcek....

kızlar annemle konuştum name hanım mışıl mışıl uyuyormuş. ateşi de yokmuş kızım ateşini bile bana göre ayarlıyor. akşama yine olur ben de böyle mall gibi dolanırım delikafadulden

kızlarr deniz gelmedi değil mi hala?? pirinç rejimi yapıyordu ya nasıl bilen var mı??

tüm hasta bebişlere geçmişler olsun tez zamanda düzelirler inşallah.....dişsiz olup annesine kök söktürenlerede teessüflerimi bildiririm yani:)) çokta umurundasın yani gülşen teyze diyorlardır....:))....neyse herkese cuma günü yüzü suyu hürmetine bol dualar gönderiyorum....

yok vallabanu pirinç lapası öğğğğğğğkkkkkkkkkk çok kötü tadı var ben yapamam valla

selam Şekerler.......
ıŞler yoĞun takılamıyorum.
geÇmıŞe sonra bakarım.

YETTıM BACIM DÜN BıTTı..
VEEEEEEEEEEEE 1 KG GıTTı TAVSıYE EDERıM..MÜTHıŞ..
ŞıMDıDE

UYANINCA:1 bardak ılık suyun içine 6 damla limon suyu koyup için.
Sabah:1 adet elmayı rendeleyin ve üzerine yarım tatlı kaşığı tarçın dökün.
ARa:1 kase yağsız yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekleyin.
Öğle: Karışık salata (tuzsuz)
ARa:ıstediğiniz kadar salatalık.
Akşam:Yağsız makarna,haşlanmış tavuk

**Bol bol sıcak su için..

BUNA BAŞLADIM:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…