o kadar iyi anlıyorum ki hayatım. şu an gerçekten sersem gibiyim. gerçekten gece ne kadar kalktım hatırlamıyorumvalla bılmıyorum kızlar ama bu olay sınırlerımde tahrıbata yol açtı resmen ya tam dalıyom bı ağlama sesı kalkıyom bakıyom tam dalıyom bıdaha butun gece devam eden bı döngü
aaa tuğba ne zamandır kullanıyonuz ilacı o uyutmuş olmasın ecrini :)kahvaltımzı ettik geldiik.pamukçuk ilaçlarını ağzına sıkarken çok ağlıyor ya hiç kıyamıyorum.
bugün şu bimdeki oyuncaklardan aldırmak istiyorum bakalım babamız ne dicek yaz gelsin kendimiz gider alırız kızımlaa
valla bılmıyorum kızlar ama bu olay sınırlerımde tahrıbata yol açtı resmen ya tam dalıyom bı ağlama sesı kalkıyom bakıyom tam dalıyom bıdaha butun gece devam eden bı döngü
kıyamam nameeye...herkese günaydınnn
ben ayakta uyuduğum bir güne daha başladım. name ateşlendi dün gece 02:30'a kadar başında bekledim. o uyudu ama ben sık ateşini ölçtüm vs vs...
sabit hale gelincede ateşi yükselmez artık diye yattım. ama bu seferde o kalktı saat 4 - 4,30'a kadar uyumadı. sonra daldı ama sanırım her yarım saatte bir uyandı. :bbo: gibiyim...
allahımmm bugün biter mi???
amin cnm allah sabrını versin...gunaydınlar
kötü bi geceydı saat başı ayaktaydı benım zıllı offf offffffffffff
melekçim allah o kıza sabırlar versın ne zordur
aliyecim selen ve sana gecmiş olsun canım
banucum nameyede gecmiş olsun
nagıhan allah korumuş zeynebı canım
tuğbacım ohhhhhhh ne guel uyumuşunuz benım kızın hiç böyle jestlerı yok(((
esencım annenede gecmiş olsu n
aklımda kalanlar bunlar oldu sade valla kımse kırılıp darılmasın benı nıye sormadı dıye
egede geceleri hep aglıyor kucaga alıom susuyor ayaga alıyorum susuyorum.. baa yatmak yok....evet valla serssem gıbıyım ama kucuk hanım oyun oynuyo şu an keyfı yerınde gunduz uyuyamamda kalkınca çok sınırlı olurum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?