- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
dimi aman iyi olsunlar...kızlar annemle konuştum name hanım mışıl mışıl uyuyormuş. ateşi de yokmuş kızım ateşini bile bana göre ayarlıyor. akşama yine olur ben de böyle mall gibi dolanırım delikafadulden
kızlarr deniz gelmedi değil mi hala?? pirinç rejimi yapıyordu ya nasıl bilen var mı??
sağol cnm sizede hayırlı cumalar.....
YETTİM BACIM DÜN BİTTİ..
VEEEEEEEEEEEE 1 KG GİTTİ TAVSİYE EDERİM..MÜTHİŞ..
ŞİMDİDE
UYANINCA:1 bardak ılık suyun içine 6 damla limon suyu koyup için.
Sabah:1 adet elmayı rendeleyin ve üzerine yarım tatlı kaşığı tarçın dökün.
ARa:1 kase yağsız yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekleyin.
Öğle: Karışık salata (tuzsuz)
ARa:İstediğiniz kadar salatalık.
Akşam:Yağsız makarna,haşlanmış tavuk
**Bol bol sıcak su için..
BUNA BAŞLADIM:))))))))
iyi insan lafının üstüne gelir :)) ben de seni soruyordum deniz... rejim işleri malum 3500 kilo olunca insan hele bir de böyle uykusuz kalınca zaman da çok düşünecek otu b.ku kurcalamaya :roflol: gecenin bir körü aklıma takıldı. allahımmm sen aklımı koru :Saruboceq:
şöyle ki ben hamilelikte 15-18 kilo aldım yememde değişiklik yoktu ama kilom artıyordu. doktor şişlik olabilir dedi. neyse doğumdan öncede 3 şişe hormon aldım. serumlarla davul kadar şiştim.... ayaklarım balondan halliceydi. bulursam fotoğrafını koyarım buraya çekmiştim çünkü :roflol:3500kg derken ...
gülercim emme sayılarını nasıl azalttın ben bir türlü azaltamıyorum nerde yanlış yapıyorumm şimdi bizde şöyle mutlaka emerek uyuyorr uyanıncada emmek istiyor emzirmedim yie bişey yemedi bir dahaki öğün emsede yediği kadar yedii uyurkan yine emdi uyudu yani emirmesemde aynı emzirsemdee benimki inatçı
elifçim bende doktora dedim gündüz emzirmyim gece emziriyim anne sütü allahın verdiği bir mucize benim vicdanım el vermez kesmeye dediii şu an gelişimi iyi böyle devam ettiği sürece 2 yaşına kadar böyle devam edebilir dediii ama gerçeketn sütüm çok değilll anlayabiliyorummm endişemde bu ya nasıl duruyorrr
kızlar gecmişi okuyamam zamanım yok.. eşim hadi ama melek ya diyor....
bacemide toplamam lazım of...
eve yeni geldik bugun sabahtan gitiim kayınvalideme
keşke gitmeseydimmmm
kayınvalidemlrin karsı komşusu var 5 ay önce evlendiler bartınlı... oglan kızda bartınlı akrbalarmış zaten oglanın annesinin teyzesının kızını almış...
5 ay önce kız bartından kaçmış gelmiş oglan uzun zamandan berı burdaymış balık çiftliginde calışıordu 1-2 kere görmüştüm
karsı komşularııı
nikah yok ama aralarında kız daha 15 yaşında
amile 3 aylık ve eşi dün gece denızde çiftlikte ölmüş.. balıklra yem atmaya gıttmış tekneyle fırtınadan ölmüş.......
görmeniz lazımdı o kızı karnında bebek kaderi kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
aglamaktan gözlerim şişti bugun
benım eşimde önceden pına.... balık çiftligindeydi
eşim 12 seneden beri orda acalışıyorrrrrrrr
ah ah görmeniz lazımdı o kızııııııııı,,
kızla oglanda kızın annesinin elini öpmeye 10 gün önce gıdıp gelmişlerr
ölen oglanda 2-3 gün önce demişkiii
kızımız olursa nazlı koyalım....
ateş düştügü yeri yaktı işteeee
kayınvalidem bütün gün ordaydı ben gidemedim egeyle.... eltımın 2 cocuga ve egye baktım...
gzlerim patladı aglamaktan.........
ben çıkıom iyi geceler ege dün gece 3,5da bi uyandı 5 kadar uyumadı sıpaa...
günaydıııııııııın.12 den 7 ye deliksiz uyuduk kızımlaaaa :sm_cool::teytey::hooray:
herkese günaydınnn
ben ayakta uyuduğum bir güne daha başladım. name ateşlendi dün gece 02:30'a kadar başında bekledim. o uyudu ama ben sık ateşini ölçtüm vs vs...
sabit hale gelincede ateşi yükselmez artık diye yattım. ama bu seferde o kalktı saat 4 - 4,30'a kadar uyumadı. sonra daldı ama sanırım her yarım saatte bir uyandı. :bbo: gibiyim...
allahımmm bugün biter mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?