2009 Nisan Anneleri

hayırlı cumalar..
hayırlı gÜnler bu arada..
kaÇıyorum mucckkkkkkk

iyi insan lafının üstüne gelir :)) ben de seni soruyordum deniz... rejim işleri malum 3500 kilo olunca insan hele bir de böyle uykusuz kalınca zaman da çok düşünecek otu b.ku kurcalamaya :roflol: gecenin bir körü aklıma takıldı. allahımmm sen aklımı koru :Saruboceq:

dimi aman iyi olsunlar...
sağol cnm sizede hayırlı cumalar.....

maşallah yaa... nasıl kaçgün yaptın lapa diyetini..

3500kg derken ...

bende kalkıyorum bahcemi ektim bende akşam üzeri 5 gibi anca bakarım cok konuşmayın öptüm....

hayırlı cumalar.........

banu senın ahır bitmiş....

bu ahır gelen 50 hediyeylemi tamamlanacak...

tuğbacım kk pro uye olmuşsun hayırlı olsun benımde kaygana aradı bı yere gıdıcekmişiz mısafırlığe hazırlan dıyo öffffffffffffffff

3500kg derken ...
şöyle ki ben hamilelikte 15-18 kilo aldım yememde değişiklik yoktu ama kilom artıyordu. doktor şişlik olabilir dedi. neyse doğumdan öncede 3 şişe hormon aldım. serumlarla davul kadar şiştim.... ayaklarım balondan halliceydi. bulursam fotoğrafını koyarım buraya çekmiştim çünkü :roflol:
neysee doğurdum kızı aldık kucağımıza. derken şişlikler indi harbiden şişmişim sadece 5-6 kilo kaldı. neyseemalumunuz uykusuzluk emzirme vs vs derken bitap düştüğüm halde yine de kilo almaya devam ettim. doktora gittim "az ye!!!! " dedi bana kötükedihüso anlattım durumumu neler yediğimi ve vücudumla ilgili değişiklikleri ama o hala ısrarla YEME YEME YEME ! dedi bana anlayacağım resmen azarladı.
neysee ben tekrar 8-9 kilo daha aldım ve şimdi vermem gereken 13-15 kilo oldu. başka doktorlara gitmeye başladım en sonunda sorun çözüldü meğerse trioidlerim durmuş çalışmıyormuş o da kilo aldırıyormuş. şimdi başladım diyete ama yavaş yavaş veriyorum. uzun lafın kısası 100 kilonun biraz üstündeyim bilmiyorumkismile ohaoldumsmile :kedi: :çok üzgünüm:

günaydın arkadaşlar.

o kadar kötü bi gece geçirdik ki anlatamama.ya her gece diğer geceyi aratıyor.resmen her yarım saatte bir kalktık.ve ben hiç uyumadım.ağladı ağladı ağladı.salladım yerine koydum 15 dk yarım saat sonra yine ağladı.nolcak böyle ya.sinirleirm çok yıprandı.

bi geçmişe bakayım gözlerim kapanıyo başım ağrıyo yarın misafirim var temizlik yapmam lazım.banyo yapmam lazım.ben bugün giremem .size iyi sohbetler.
hayırlı cumalar.

canım bilinçli yaptığım bişey değildi.sütüm yetmediği için acıkıyo ve sürekli ağlıyodu.ben de sadece sabah kalktığında ve öğlen emzirmeye başladım.zaten gece sabaha kadar emiyo ama ne çıkıyo valla bilmiyorum bana boş çekiyo gibi geliyo.

gülfem de sabah kahvaltı
öğlen 1 kepçe çorba
ikindi de yoğurt veya meyve
akşam muhallebi yiyor.

çok kötü ya.çok üzüldüm.Allah yardımcısı olsun kızcağızın.

ben çıkıom iyi geceler ege dün gece 3,5da bi uyandı 5 kadar uyumadı sıpaa...

gülfem de 1 haftadır 3 ten 5 e kadar ayakta.noluyo bunlara ya.

günaydıııııııııın.12 den 7 ye deliksiz uyuduk kızımlaaaa :sm_cool::teytey::hooray:

maşallah maşallah..... darısı başımıza.ama nerdeeeeeeeeeeee

geçmiş olsun.inşallah önemli bişey değildir.
,

sağol canım.of bu veletlerin hiçbişey umrunda değil zaten.anneye eziyet olsun da

tuğba girmiş çıkmış ben öğle yemeğindeyken neyse nasıl olsa bri hafta daa var. dokoturn adını öğrenirim o zamana

şimdi yasoş hasta olunca içim içimi yedi çok süt olsun diye çok yemek yedim. halbuki sütüm falan da artmadı. sanki sütüm azaldı ondan hasta oluyor gibi düşünüyorum. diyetisyene falan mı gitsem acaba yoksa veremeyeceğim şu kiloları

ayva süper arttırıyor yarım ayva yedim göğüslerim ilk ayardaki gibi şişti tavsiye ederim..

selinciğim ben de aynı şekilde düşünüyorum sütüm azaldı işe başlamasam olmayacaktı sütüm azaldı ... olsa olmayacaktı ben yaptım benim yüzümden vs ama aslında bizimle alakası yok. bende bunu unutuyorum ama geçen nerde okudum diyordu ki "bebeğinize meme verebilirsiniz ama emip emmemek onun tercihi" aslında o kadar mantıklı ki... ben mesela emzirebilmek ne acılar çektim bir ben bilirim bir de allah ama bak sıpacık meme geldi saldırıp sonra ittiriyor. ne yapalım!!!! bırakırlarsa da yapacak bir şey yok...

az kaldı cinnet geçireceğim!!! annem bile azarlar hale geldi allahımm neden herkes ben diyor yaa. yetemiyorum kimseye!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…