2009 Nisan Anneleri

benim kızda sadece geceleri arıyor meme. gündüz hiç iki çekip hemen kaçıyor. ben de napayım demiştim bırakırsa bıraksın artık şimdi hastalanınca benim yüzümden diye üzüldüm. halbuki alkası yok ama işte. ille suçu kendimizde bulacağız. cadı emmezsen emme :)

az kaldı cinnet geçireceğim!!! annem bile azarlar hale geldi allahımm neden herkes ben diyor yaa. yetemiyorum kimseye!!!!!!!!!!!!!!!

noldu ki canım ya. benim de şimdi annem bakıyor 2 haftalık ona ters tepki veriyorum bazen üzlüyorum sonra. kayınvalideye pek bişi diyemiyorum içim de kalıyordu yine kendimi üzmüş oluyordum.

ayva süt yapıyor diye babamda dinlemiş dün tv de akşam sölüyordu. ayva reçeli hoşafı kendisi. ben de alayım akşam eve giderken. bu çocuklar bizi şebek ettiler ne duysak yiyoruz

tuğbacım kk pro uye olmuşsun hayırlı olsun benımde kaygana aradı bı yere gıdıcekmişiz mısafırlığe hazırlan dıyo öffffffffffffffff

saol sehercim evet bugün kadınlar klubu kartıyla birde güzel bir bardak geldi

offff bende bugün kayganaya gidicem 4 gibi çıkarım artık

ecemede somon balığı yaptım kuzucuga

kerem nasıl oldu ya acaba

hasta bebeişlerimizede allah şifalar versin

tuğbiş sizin çocuk doktorunun adı teli adresi neydi haftaya geleceğim inş. bursaya altıparmaktaydı sanırım.
şimdiden randevu almam lazım mı cmt için dolu oluyor mu
ne çok şey sordum :)

tuğbiş sizin çocuk doktorunun adı teli adresi neydi haftaya geleceğim inş. bursaya altıparmaktaydı sanırım.
şimdiden randevu almam lazım mı cmt için dolu oluyor mu
ne çok şey sordum :)

murat kaçar canım bende bu pazar götürücem ecemi evet altıparmakta sen ara o sana adresi verir ama benim adımı ver tuğba ecemin annesi de o bilir ok cnm

adamın reklamını ii yaptım aa:)

Son düzenleyen: Moderatör:
noldu ki canım ya. benim de şimdi annem bakıyor 2 haftalık ona ters tepki veriyorum bazen üzlüyorum sonra. kayınvalideye pek bişi diyemiyorum içim de kalıyordu yine kendimi üzmüş oluyordum.
olay şu hayatım;
görümcemin oğlu bende ve akşama kardeşim gelecek. annem ayıptı söylemesi kuru dolma yapacakmış benden sabah patlıcan istedi. çıkabilirsem getiririm dedim. neyse aradı az önce hadi gel gelirkende alihan'a yemek getir. yapamadım ya yemek acıkmıştır çocuk dedi. bende çıkamadığım için yemek işlerini hallettim telefonla. aradım annemi "anne yolladım yemeğiniz gelecek az sonra. çıkabilirsem patlıcanı getireceğim ama çıkamazsam akşam getirsem olur mu?" dedim. başladı bağırıp kızmaya. allahım zaten dün akşam uyumamışım anne neden bağırıyorsun ben kendi işimde değilim çıkamıyorum dedim yine bağıra bağıra ben bilmiyorum mu nerde çalıştığını yok bilirsin ne bilmezsin ne söylendi durdu!

cuma öğleden sonra olmuş artık canım hiç çalışmak istemiyor.
all benden de o kadar! ama ben yarında çalışmalıyım... :çok üzgünüm:

ben baya test ettim ayvayı...
reçelide işe yarıyor..
hemen belli ediyor..

deneyelim bakalım....

hayırlı olsun tuğba pro olmuşsun :)))

sağol tuğbacım not ettim ararım bir ara randevu alırım
evde de ayva reçeli var ama ben yemiyordum. nerde zararlı şey onu yiyeyim zaten

kız bizde kuru patlıcan vardı getirseydim sana :)
ben işten çıkınca bakkala markete bile uğramak istemiyorum koşa koşa eve gidiyorum eşim gelirken alsın diye ona veriyorum siparişleri

slm kızlar .bugün işe başladım. :çok üzgünüm:kızımdan ve oğlumdan ayrıldım. :a015:minikler evde bakıcıları ile beraberler şimdi. kızım beni görünce çok seviniyo. yanımdan ayrılmak istemiyo. inşallah zamanla alışır .beni üzmez.:çok üzgünüm:

ay canım hayırlı olsun. ayrılmak zor üzüldüm senin adına ama aramıza döndüğün için sevindim

anladim verrisin canım..
nedeni anlaşılmış en azından.. güzel bişi..

hayırılsı olsun canım...
alışırsınız..

ay cnm kıyamam ne zordur şimdi bende ayın 22 de işbaşı yapıcam bakım işini naıl yaptın ??

fatoşCum takma anneler yapıyorlar böyle inş.biz böyle olmayız küçük şeyler yüzünden yavrumuzu üzmeyiz sonuçta başka birşey yap yada gelenler yabancı değil nasılsa dışardan veya bir kahvaltı edilir kadıncaz zaten akşama kadar bebek bakıyor birde yemek beklemesinler....

bende bebe bisküvisi yaptım güzel olur inş....fırından kokular geliyor..... akşama da nohut yaptım.....çorbada var .... pilavı düşünüyorum bakalım.....arada da 2 yasin okudum bizim komşu kızı için amanınnnnn ilk.defa bu kadar çalışmışım tabi oğluşumun yemeğini söylemiyorum bilem.... çok uzun oldu kusura bakmayın...

ay canım hayırlı olsun. ayrılmak zor üzüldüm senin adına ama aramıza döndüğün için sevindim

anladim verrisin canım..
nedeni anlaşılmış en azından.. güzel bişi..

hayırılsı olsun canım...
alışırsınız..

sağolun kızlar.

rica ederim cnm dediğim gibi ecemin annesi tuğba die söyle daha ii ilgilenir tamam cnm ama çok memnun kalıcaksın ya yada şöyle yaparız buraya gelince ara bende gelirim yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…