az kaldı cinnet geçireceğim!!! annem bile azarlar hale geldi allahımm neden herkes ben diyor yaa. yetemiyorum kimseye!!!!!!!!!!!!!!!
tuğbacım kk pro uye olmuşsun hayırlı olsun benımde kaygana aradı bı yere gıdıcekmişiz mısafırlığe hazırlan dıyo öffffffffffffffff
tuğbiş sizin çocuk doktorunun adı teli adresi neydi haftaya geleceğim inş. bursaya altıparmaktaydı sanırım.
şimdiden randevu almam lazım mı cmt için dolu oluyor mu
ne çok şey sordum :)
olay şu hayatım;noldu ki canım ya. benim de şimdi annem bakıyor 2 haftalık ona ters tepki veriyorum bazen üzlüyorum sonra. kayınvalideye pek bişi diyemiyorum içim de kalıyordu yine kendimi üzmüş oluyordum.
all benden de o kadar! ama ben yarında çalışmalıyım...cuma öğleden sonra olmuş artık canım hiç çalışmak istemiyor.
ben baya test ettim ayvayı...
reçelide işe yarıyor..
hemen belli ediyor..
şöyle ki ben hamilelikte 15-18 kilo aldım yememde değişiklik yoktu ama kilom artıyordu. doktor şişlik olabilir dedi. neyse doğumdan öncede 3 şişe hormon aldım. serumlarla davul kadar şiştim.... ayaklarım balondan halliceydi. bulursam fotoğrafını koyarım buraya çekmiştim çünkü :roflol:
neysee doğurdum kızı aldık kucağımıza. derken şişlikler indi harbiden şişmişim sadece 5-6 kilo kaldı. neyseemalumunuz uykusuzluk emzirme vs vs derken bitap düştüğüm halde yine de kilo almaya devam ettim. doktora gittim "az ye!!!! " dedi bana kötükedihüso anlattım durumumu neler yediğimi ve vücudumla ilgili değişiklikleri ama o hala ısrarla YEME YEME YEME ! dedi bana anlayacağım resmen azarladı.
neysee ben tekrar 8-9 kilo daha aldım ve şimdi vermem gereken 13-15 kilo oldu. başka doktorlara gitmeye başladım en sonunda sorun çözüldü meğerse trioidlerim durmuş çalışmıyormuş o da kilo aldırıyormuş. şimdi başladım diyete ama yavaş yavaş veriyorum. uzun lafın kısası 100 kilonun biraz üstündeyim bilmiyorumkismile ohaoldumsmile :kedi: :çok üzgünüm:
hayırılsı olsun canım...slm kızlar .bugün işe başladım. :çok üzgünüm:kızımdan ve oğlumdan ayrıldım. :a015:minikler evde bakıcıları ile beraberler şimdi. kızım beni görünce çok seviniyo. yanımdan ayrılmak istemiyo. inşallah zamanla alışır .beni üzmez.:çok üzgünüm:
ay canım hayırlı olsun. ayrılmak zor üzüldüm senin adına ama aramıza döndüğün için sevindim
anladim verrisin canım..
nedeni anlaşılmış en azından.. güzel bişi..
hayırılsı olsun canım...
alışırsınız..
ay cnm kıyamam ne zordur şimdi bende ayın 22 de işbaşı yapıcam bakım işini naıl yaptın ??
fatoşCum takma anneler yapıyorlar böyle inş.biz böyle olmayız küçük şeyler yüzünden yavrumuzu üzmeyiz sonuçta başka birşey yap yada gelenler yabancı değil nasılsa dışardan veya bir kahvaltı edilir kadıncaz zaten akşama kadar bebek bakıyor birde yemek beklemesinler....
bende bebe bisküvisi yaptım güzel olur inş....fırından kokular geliyor..... akşama da nohut yaptım.....çorbada var .... pilavı düşünüyorum bakalım.....arada da 2 yasin okudum bizim komşu kızı için amanınnnnn ilk.defa bu kadar çalışmışım tabi oğluşumun yemeğini söylemiyorum bilem.... çok uzun oldu kusura bakmayın...
rica ederim cnm dediğim gibi ecemin annesi tuğba die söyle daha ii ilgilenir tamam cnm ama çok memnun kalıcaksın ya yada şöyle yaparız buraya gelince ara bende gelirim yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?