meriç hnm durmuyormuş babası aradı..
bezmiş bir sesi vardı...
dedim sakin oll...
diş çıkarcak sanırım hiç durmuyo vızz vızzz.
mızmız ço huzursuz şımarık ateş çıkıyo ara sıra takip ediyoruz işte
tek tek alıntı yapmak istemedim görüntü kirliliği olmasın diye
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim sağolun
canım babası mı bakıyor
aaa ben gelene kadar gün bıttı bıle,allah kolaylık versın canım,artık korkar olduk herşeylerınden acaba hastamıolacaklar dıye ben burda okuyup tırtıyorum valla süreklı elım alnında Ecenın,rabbım korusun bu küçük kuzucuklarıherkese günaydınnn
ben ayakta uyuduğum bir güne daha başladım. name ateşlendi dün gece 02:30'a kadar başında bekledim. o uyudu ama ben sık ateşini ölçtüm vs vs...
sabit hale gelincede ateşi yükselmez artık diye yattım. ama bu seferde o kalktı saat 4 - 4,30'a kadar uyumadı. sonra daldı ama sanırım her yarım saatte bir uyandı. :bbo: gibiyim...
allahımmm bugün biter mi???
tebrık ederım şeker bendende gıtmış 1 kılo lahana suyuyla,sen kendını aştın valla,sıraya koymuşun,dene bende peşınden yapacam faydasını görürsenYETTİM BACIM DÜN BİTTİ..
VEEEEEEEEEEEE 1 KG GİTTİ TAVSİYE EDERİM..MÜTHİŞ..
ŞİMDİDE
UYANINCA:1 bardak ılık suyun içine 6 damla limon suyu koyup için.
Sabah:1 adet elmayı rendeleyin ve üzerine yarım tatlı kaşığı tarçın dökün.
ARa:1 kase yağsız yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekleyin.
Öğle: Karışık salata (tuzsuz)
ARa:İstediğiniz kadar salatalık.
Akşam:Yağsız makarna,haşlanmış tavuk
**Bol bol sıcak su için..
BUNA BAŞLADIM:))))))))
zaten hep annelerı yıyoruz,ben söylenıp söylenıp pışman olanlardanım,bızı gören gelın kaynana zanneder,kızmıyor artık bana hatta gülme krızıne gırıyor,üzülüyormuş bananoldu ki canım ya. benim de şimdi annem bakıyor 2 haftalık ona ters tepki veriyorum bazen üzlüyorum sonra. kayınvalideye pek bişi diyemiyorum içim de kalıyordu yine kendimi üzmüş oluyordum.
valla ben ne yaptıysam gelmedı gıdeceğı varsa herşey beyhudeayva süt yapıyor diye babamda dinlemiş dün tv de akşam sölüyordu. ayva reçeli hoşafı kendisi. ben de alayım akşam eve giderken. bu çocuklar bizi şebek ettiler ne duysak yiyoruz
canım ya ılk gün dıyedır,allah kolaylık versın,hoşgeldın vedeslm kızlar .bugün işe başladım. :çok üzgünüm:kızımdan ve oğlumdan ayrıldım. :a015:minikler evde bakıcıları ile beraberler şimdi. kızım beni görünce çok seviniyo. yanımdan ayrılmak istemiyo. inşallah zamanla alışır .beni üzmez.:çok üzgünüm:
slm kıslarrr..
misafirim vardııı..yeni gittilerrr..
canım babası mı bakıyor
aaa ben gelene kadar gün bıttı bıle,allah kolaylık versın canım,artık korkar olduk herşeylerınden acaba hastamıolacaklar dıye ben burda okuyup tırtıyorum valla süreklı elım alnında Ecenın,rabbım korusun bu küçük kuzucukları
tebrık ederım şeker bendende gıtmış 1 kılo lahana suyuyla,sen kendını aştın valla,sıraya koymuşun,dene bende peşınden yapacam faydasını görürsen
zaten hep annelerı yıyoruz,ben söylenıp söylenıp pışman olanlardanım,bızı gören gelın kaynana zanneder,kızmıyor artık bana hatta gülme krızıne gırıyor,üzülüyormuş bana
valla ben ne yaptıysam gelmedı gıdeceğı varsa herşey beyhude
canım ya ılk gün dıyedır,allah kolaylık versın,hoşgeldın vede
asıl ış şımdı kolay gelsın :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?