2009 Nisan Anneleri

hahahaah ben de ecrin deliksiz uyudu diyorum ya babası sabaha kadar çalışmış eşim arada 4 kere pışmışlamış valla hiç duymadım yaa :)

mızmız ço huzursuz şımarık ateş çıkıyo ara sıra takip ediyoruz işte
tek tek alıntı yapmak istemedim görüntü kirliliği olmasın diye
geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim sağolun

meriç hnm durmuyormuş babası aradı..
bezmiş bir sesi vardı...
dedim sakin oll...
diş çıkarcak sanırım hiç durmuyo vızz vızzz.

geçmiş olsun bursasu. bizim bakıcıda grip olmuş tam da benim başladığım gün. inş.kızıma geçmez.

canım babası mı bakıyor

bugün haftalık izin günü.. genelde babanesine gidiyorduk sabahtan orda babanne ve baba bakıyordu ama çogunlukla babası bakıyor..
bugün evimizde kaldık babannesi geldii..

ama dediğim gibi cumaları babası bakıyor..
babannesi olsada babası ilgileniyor..

ahhh be banucum herkes bizden soruluyor ne yazık ki.....kimse demiyor ki nasıl yükünü hafifletiriz diye( evet Allah razıolsun bakıyorlar ama yoruyorlarda.....bizimkide dün(kayınvalide) aradığımda nasılsınız anne diyorum kız nasıl o bana valla kızın hep ilgi istiyor yemek yapamadım daha diyor...her akşamda derim anne yapamamayı bırak canın istemiyorsa yemek yapmayı o zaman bile yapma....ama gel gör ki kafa yoruyorlar.....
şemşamer aramıza döndüğün için sevindim çok kalmıştın evde:))
sevgi desene senide görücez sahalarda 2 haftaya kadar.....
ayşe niye gitti misafirler bu saatte kahve misafiri mi yoksa.....
tuğba Allah eşinden razıolsun duyurmamış kızının sesini:))
keremitoya geçmiş olsun tekrar...
tuğbacım kırmızıların hayırlı olsun

aaa ben gelene kadar gün bıttı bıle,allah kolaylık versın canım,artık korkar olduk herşeylerınden acaba hastamıolacaklar dıye ben burda okuyup tırtıyorum valla süreklı elım alnında Ecenın,rabbım korusun bu küçük kuzucukları
tebrık ederım şeker bendende gıtmış 1 kılo lahana suyuyla,sen kendını aştın valla,sıraya koymuşun,dene bende peşınden yapacam faydasını görürsen
noldu ki canım ya. benim de şimdi annem bakıyor 2 haftalık ona ters tepki veriyorum bazen üzlüyorum sonra. kayınvalideye pek bişi diyemiyorum içim de kalıyordu yine kendimi üzmüş oluyordum.
zaten hep annelerı yıyoruz,ben söylenıp söylenıp pışman olanlardanım,bızı gören gelın kaynana zanneder,kızmıyor artık bana hatta gülme krızıne gırıyor,üzülüyormuş bana
ayva süt yapıyor diye babamda dinlemiş dün tv de akşam sölüyordu. ayva reçeli hoşafı kendisi. ben de alayım akşam eve giderken. bu çocuklar bizi şebek ettiler ne duysak yiyoruz
valla ben ne yaptıysam gelmedı gıdeceğı varsa herşey beyhude
canım ya ılk gün dıyedır,allah kolaylık versın,hoşgeldın vede
slm kıslarrr..

misafirim vardııı..yeni gittilerrr..

asıl ış şımdı kolay gelsın :lepi:

bugün pek bi sakin burası
ben de çıkacağım birazdan ama boğazım ağrımaya başaldı yine mi hasta olacağım

off kızlar başım ağrıyor.
hasta bebeklerimize çok geçmiş olsun.
işe ilk başlayanlarada hayırlı olsun..alışırsın meraketme..

aştım valla özlem kafama koyduğumu yaparım hırs işte.
açım ama aç.
sadece salata yedim yağsız tuzsuz..inek gibi ot yedim ya!!

canım babası mı bakıyor

lahana suyu nekadar içiyordun ne kadar zamanda verdim özlemcim..
bende anneme bazen kayınvalideme söyleyemeyeceğim seyler söylüyorum..
oluyo..
tabi annelerimizde gelinlerine söyleyemeyecekleri şeyleri bize söylüyorlardı. dimi ammaa

annemin bir lafı var onu yapmayaçalışıyorum..
çok kızzgın olduğunda bir şey söyleyeceğin zaman yutkun da söyle ... yani bir an düsün dediği..

keremşantimize üzüldüm ben ya..
sultan iyi değil hissedebiliyorum.
bu kadarda koruyoruz ha bebeklerimizi
hayranım zaten sokaklarda büyüyen çocuklara.

mesai bitti hafta bitti çok şükür.. ben kaçtım kızlar..
haftaya ptesi işe gelicem .. sonra 4 gün izin aldım. öptüm sizi..

nasılsınız kızlar ben gezmeden geldım ama sınırlerım avan yapmış halde akşam eşimle atışmıştık bu gun aramadı zaten umrumdada değil aramasın ama babasını aramış akşam maça gıdıceğini söylemiş annem aradı ananem fenalaşmış hastaneye yatırmışlar pazartesi ameliyat olucak safra keseden ve böberekte damarlar tıkalı ve kıst varmış ben yarın gıderım buyuk ıhtımmal evde babam ve kızkardeşim var onlara yemek yap annemıde dınlendırmem lazım arada hastaneye gıt offf ya offffff bıde çok aksıdır kendsı bın bır nazla doktora götürdük ozel oda tutuk beyenmedı annemde arayıp bana söyluyo herşeyı ben ne yapıcaksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…