2009 Nisan Anneleri

çok geçmişi olsun canım ve çok kolay gelsin sana...

hahahaah ben de ecrin deliksiz uyudu diyorum ya babası sabaha kadar çalışmış eşim arada 4 kere pışmışlamış valla hiç duymadım yaa :)
aay çok güldüm tuğba hiç kalkmadı diye bilsen daha iyiymiş hehehe

sehercim çok geçmiş olsun yaa hemen düzelir annen inşallah allah sana da güç kuvvet versin arkadaşım..

yekrardan aramıza hoşgeldin.......

hahahaah ben de ecrin deliksiz uyudu diyorum ya babası sabaha kadar çalışmış eşim arada 4 kere pışmışlamış valla hiç duymadım yaa :)
benimki olsa bana seslenir melek kalk ege aglıyorr ........

gecmiş olsun canım...............inşallah bir an önce iyleşirr

Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, eftelyasu, TugbaEcrin, zeyno5

geçmiş olsun bursasu. bizim bakıcıda grip olmuş tam da benim başladığım gün. inş.kızıma geçmez.
şemsamer saol canım inşallah geçmez çocuklara
tekrar hoşgeldin aramızaa.s.

geçmiiş olsun seher
kolay gelsin sanada

kayınvalidem gitti
umarım kerem yarın daha iyice olur 2 gecedir hiç uyumadım desem yeri
bu akşam nasıl geçecek acaba

Son düzenleme:
güle güle kullansın ecrin hanım ee ev işlerini o devir alıcak senden annesi...

oyy kıyamam ben ona annesi herşeyi yapar o prensesler gibi büyüsüün.zaten koca evindeçooooook yapacak.

kızlar pingui almış babası azıcık yedirsem dokunur mu acabaa ya

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, bursasu+, ceyo16, denizela, dozkan+, TugbaEcrin

ege yarım yemişti gecenlerde babamız cok sever...

babaogul yemişlerdi..
bişi olmaz

yedirdim ben de yarısını.yarısınıda ben yedim çok güzel :) çocuk dediğin tatlıya bayılır ama benim kızım öyle iştahlı yemiyor benim kızım ekşici :) yoğurt ekşi meyveler peynir çook sever ee anası gibi bi tatlı manyağını hamileyken tatlıdan iğrendirmiş turşu delisi yapmıştı ne demişler ye ekşiyi doğur ayşeyi :)

günaydıııııııııın.12 den 7 ye deliksiz uyuduk kızımlaaaa :sm_cool::teytey::hooray:

Maşallah,diyecektim ama babası mı bakmış uyanınca)Kocana maşallah o zaman ne diyeyim)

ben de deniz gibi kışı seviyordum hala da seviyorum :kedi: yazın sıcak yapış yapış sevmiyorum... bana kış kar yağmur olacak ya da havası kuru bir yerde yaz :)))

Yazın da çocuklar çok hasta olurla,bir sıcakta terlerler,ondan sonra da en ufak esintide soğuk alırlar.En iyisi bahar ayları

denız sence sabreden derviş muradına erermiymiş hani ben selenle pek ümitli değilim de aklinialirimsmile

Ya da , sabreden derviş sabretmekten gebermiş:-D

Çok geçmiş olsun Seher anneannene.Safra kesesi kolay bir ameliyat,nş çabuk atlatır.

babamız bimdeki süpürgeden almış çok şeker ecrin oynuyor şuan :)

Misafir vardı bugün ya,alamadık:-((

oyy kıyamam ben ona annesi herşeyi yapar o prensesler gibi büyüsüün.zaten koca evindeçooooook yapacak.

kızlar pingui almış babası azıcık yedirsem dokunur mu acabaa ya

Biz de süt dilimi yediriyoruz arada,eşimin de hoşuna gidiyor yiyor diye,ama çok sık almamaya çalışıyoruz.

Ayşe,dediğin gibi tatlının üstüne serptim hindistan cevizi,güzel oldu,thanks!

Tuğba senin kekini yapmıştım ya,herkes hazır kek sanmış hihihiiiiii,tşk ettim!!

Sultan ,Kerem in biraz daha iyi olmasına sevindim canım,daha da ii olsun ,gülücükler saçsın inşallah!!

balık temizlemeyi hayatta bilmezdim ellemezdim bile annemin evinde
şimdi kayıınpeder seviyor diye öğrendim bu 2. balık temizleyişim ve ta1,5kilo hamsi temizledim

düşünüyorumda bekarken annem sende yapsana kzım dediğinde burnumu büküyordum
sen anana babana yapma gel sonradan elaleme yap

afiyet olsun zaten isteyrek yaptım, yaptığm şeyler sevilerek yenince benimde hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…