çok geçmişi olsun canım ve çok kolay gelsin sana...nasılsınız kızlar ben gezmeden geldım ama sınırlerım avan yapmış halde akşam eşimle atışmıştık bu gun aramadı zaten umrumdada değil aramasın ama babasını aramış akşam maça gıdıceğini söylemiş annem aradı ananem fenalaşmış hastaneye yatırmışlar pazartesi ameliyat olucak safra keseden ve böberekte damarlar tıkalı ve kıst varmış ben yarın gıderım buyuk ıhtımmal evde babam ve kızkardeşim var onlara yemek yap annemıde dınlendırmem lazım arada hastaneye gıt offf ya offffff bıde çok aksıdır kendsı bın bır nazla doktora götürdük ozel oda tutuk beyenmedı annemde arayıp bana söyluyo herşeyı ben ne yapıcaksam
aay çok güldüm tuğba hiç kalkmadı diye bilsen daha iyiymiş hehehehahahaah ben de ecrin deliksiz uyudu diyorum ya babası sabaha kadar çalışmış eşim arada 4 kere pışmışlamış valla hiç duymadım yaa :)
nasılsınız kızlar ben gezmeden geldım ama sınırlerım avan yapmış halde akşam eşimle atışmıştık bu gun aramadı zaten umrumdada değil aramasın ama babasını aramış akşam maça gıdıceğini söylemiş annem aradı ananem fenalaşmış hastaneye yatırmışlar pazartesi ameliyat olucak safra keseden ve böberekte damarlar tıkalı ve kıst varmış ben yarın gıderım buyuk ıhtımmal evde babam ve kızkardeşim var onlara yemek yap annemıde dınlendırmem lazım arada hastaneye gıt offf ya offffff bıde çok aksıdır kendsı bın bır nazla doktora götürdük ozel oda tutuk beyenmedı annemde arayıp bana söyluyo herşeyı ben ne yapıcaksam
yekrardan aramıza hoşgeldin.......slm kızlar .bugün işe başladım. :çok üzgünüm:kızımdan ve oğlumdan ayrıldım. :a015:minikler evde bakıcıları ile beraberler şimdi. kızım beni görünce çok seviniyo. yanımdan ayrılmak istemiyo. inşallah zamanla alışır .beni üzmez.:çok üzgünüm:
benimki olsa bana seslenir melek kalk ege aglıyorr ........hahahaah ben de ecrin deliksiz uyudu diyorum ya babası sabaha kadar çalışmış eşim arada 4 kere pışmışlamış valla hiç duymadım yaa :)
gecmiş olsun canım...............inşallah bir an önce iyleşirrnasılsınız kızlar ben gezmeden geldım ama sınırlerım avan yapmış halde akşam eşimle atışmıştık bu gun aramadı zaten umrumdada değil aramasın ama babasını aramış akşam maça gıdıceğini söylemiş annem aradı ananem fenalaşmış hastaneye yatırmışlar pazartesi ameliyat olucak safra keseden ve böberekte damarlar tıkalı ve kıst varmış ben yarın gıderım buyuk ıhtımmal evde babam ve kızkardeşim var onlara yemek yap annemıde dınlendırmem lazım arada hastaneye gıt offf ya offffff bıde çok aksıdır kendsı bın bır nazla doktora götürdük ozel oda tutuk beyenmedı annemde arayıp bana söyluyo herşeyı ben ne yapıcaksam
şemsamer saol canım inşallah geçmez çocuklarageçmiş olsun bursasu. bizim bakıcıda grip olmuş tam da benim başladığım gün. inş.kızıma geçmez.
nasılsınız kızlar ben gezmeden geldım ama sınırlerım avan yapmış halde akşam eşimle atışmıştık bu gun aramadı zaten umrumdada değil aramasın ama babasını aramış akşam maça gıdıceğini söylemiş annem aradı ananem fenalaşmış hastaneye yatırmışlar pazartesi ameliyat olucak safra keseden ve böberekte damarlar tıkalı ve kıst varmış ben yarın gıderım buyuk ıhtımmal evde babam ve kızkardeşim var onlara yemek yap annemıde dınlendırmem lazım arada hastaneye gıt offf ya offffff bıde çok aksıdır kendsı bın bır nazla doktora götürdük ozel oda tutuk beyenmedı annemde arayıp bana söyluyo herşeyı ben ne yapıcaksam
günaydıııııııııın.12 den 7 ye deliksiz uyuduk kızımlaaaa :sm_cool::teytey::hooray:
ben de deniz gibi kışı seviyordum hala da seviyorum :kedi: yazın sıcak yapış yapış sevmiyorum... bana kış kar yağmur olacak ya da havası kuru bir yerde yaz :)))
denız sence sabreden derviş muradına erermiymiş hani ben selenle pek ümitli değilim de aklinialirimsmile
Çok geçmiş olsun Seher anneannene.Safra kesesi kolay bir ameliyat,nş çabuk atlatır.nasılsınız kızlar ben gezmeden geldım ama sınırlerım avan yapmış halde akşam eşimle atışmıştık bu gun aramadı zaten umrumdada değil aramasın ama babasını aramış akşam maça gıdıceğini söylemiş annem aradı ananem fenalaşmış hastaneye yatırmışlar pazartesi ameliyat olucak safra keseden ve böberekte damarlar tıkalı ve kıst varmış ben yarın gıderım buyuk ıhtımmal evde babam ve kızkardeşim var onlara yemek yap annemıde dınlendırmem lazım arada hastaneye gıt offf ya offffff bıde çok aksıdır kendsı bın bır nazla doktora götürdük ozel oda tutuk beyenmedı annemde arayıp bana söyluyo herşeyı ben ne yapıcaksam
babamız bimdeki süpürgeden almış çok şeker ecrin oynuyor şuan :)
oyy kıyamam ben ona annesi herşeyi yapar o prensesler gibi büyüsüün.zaten koca evindeçooooook yapacak.
kızlar pingui almış babası azıcık yedirsem dokunur mu acabaa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?