2009 Nisan Anneleri

Annem de sürekli benim Miray a yaptıklarımı eleştiriyor,bugün dedim,anne farkında mısın sürekli beni eleştiriyorsun!!!
15 tatilde çocuğun huyları değişti ya,sürekli huysuz ,ağlıyor falan.Diyor ben çocuğu böyle ağlatmıyordum,siz naptınız çocuğa,gezmeye alıştırmışsınız(halbuki gittiğimiz yerler hep onun istediği onunla gittiğimiz yerlerdi)
Biz eşimle Miray la AVM ye gideceğimiz zaman,diyor,çocuğu gezmeye alıştıracaksınız,sonra ona ben nasıl bakacam,durmayacak bende!!
Ama kendisi ev gezmesine gitmek istediğinde,ve ben çocuğu bahane ettiğmde,çocuğu biraz dışarı çıkarın,temiz hava alsın,insan yüzü görsün!!!

Miray büyüdükçe bu sorunları daha çok yaşayacağız eminim.

Demek ki bu ayda bir huy değişikliği oluyor bütün çocuklarda,çoğumuz aynı şeyleri söylüyoruz..

uyuyordu ayağımda burnu tıkanmış ondan uyandı ağzından almaya çalşyor nefes onudalmadı garip garip sesler çıkardı daha kötü olmuş çocuk ya bu akşam başka bir doktora daha götürcem napayım ne dersiiniz içim acıyor ya

Sultan Kereme geçmiş olsun birde balıkları temizliyorlar satın alınca 1-2 TL fazla veriyorsun temzileyip veriyorlar bilgin olsun alırken bir sor istersen,
Seher geçmiş olsun canım,
Elif hangi tariflerdi ben kaçırdım galiba mesaj geçmişinden bir bakayım merak ettim afiyet olsun,
Geçmişe bakamadım hasta olan varsa geçmiş olsun Kayra da öksürüyor hala biraz da huzursuz

Bizim pazarda balıkları temizliyorlar,üstüne para almadan,ama kendi bahşiş verebilirsin tabi,asmışlar bir torba,bahşiş için)Ama pek de temizlemiş olmuyorlar,sadece iç organlarını çıkartıyorlar balıkların)

Lorlu börek
Tuğba nın kekinden
Etimek pasta
Makarna salatası
Annem ev ekmeği yapmış,cevizli ekmek ti menü.

beğenmene sevindim elifcim afiyet olsun.bekarken bizim apt da pek meşhur olmuştu benim kek.adıda tubanın kekiydi :)

Ben de dünkü tarifleri öyle kaydedttim zaten:
TuğbaEcrin kek
Denizela browni
Gülşenidil ıslak kek))

yaa ( bizde çok kısa zaman önce aynı şeyleri yaşadığımız için çok iyi anlıyorum sultancım yaa dua edicem keremito iyi olsun hemen üzülmesin yavrum..rahat rahat nefes alsın..

ooh ellerinize sağlık afiyet olsun elifcim bu günüde atlattın

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
denizela, TugbaEcrin
ela uyursa gelirim ben yine...

sultan bencede başka bir doktora götür.bak mesela ecrinin egzaması var dedi bizim doktor dünya kadar krem damla kullandık.damla çocuğu uyuşturuyodu resmen gece 1 kere bile uyanmazdı damlatınca uyuması güzelde ilacın etkisiyle uyuşarak olmamalı bu bin kere uyansa razı olurum ilacla uyuyacağına.

ama burda zeyno ve deniz şu bebek yağı olayını söylediler kullanmıyorum ve ecrinde hiçbirşey kalmadı.egzama bile değildi yavrumun cildi sadece alerjiydi ama anlamadı dayadı ilacı kremi.

başka bir doktor da görsün tamam kereminki üşütme ya da mikrop kapmış olabilir ama belki farklı bir tedavi uygular başka ilaçlar verir.ne biliim bi çare olur belki

selam kızlar .............

yusuf çok yaramaz hiçbir yerde durmuyor hep kucak şimdi bile kıpır kıpır kucağımda yarın gündüz baya kalabalık misafirlerim var bugünden yaptım çoğu mamaları

limonlu cheescake
vişneli milföylü küçük tatlı
peksimet tahinli
kıymalı poğaça
paçanga böreği
pirinç salatası
amerikan salatası

paçangaları sardım yarın kızartıcam pirinç salatam hazır taze soğan ve kornişon turşuları yarın ekliycem poğaça ve peksimet pişti yarın ısıtıcam fırında limonlu cheescake im de hazır buzdolabında çocukla çok zor hazırlamak benimki artık gündüz hiç uyumuyor bakalım yarın ne yapacak.

bende et ellemezdim........
koa evinde neler görüyor insan
annem hep derdi bi kaspala evlenırse ne olcak allah korusun derdim...

kasap degıl şükür...ıyyyyyyyyyyyyy
Esra pirinç salatası nasıl birşey,ilk kez duydum??
bendeeeeeee

bende grip olucam herhalde cok üşüyorum... ve vucudum cogu heryeri agrıyor...........

pirinç salatası:

1 tavuk göğsü küçük küçük doğranır 2 soğanla pişirilir daha sonra küp küp doğranmış havuç eklenir daha sonra pirinç eklenip suyu ilave edilip pişmesi beklenir pilav demlendikten sonra içine kornişon turşu taze soğan dere otu eklenir bol limon suyu sıkılıp pilava eklenir benim favorim arkadaşlarım çok beğenir.

bencede sultan baska bı doktora dha götür canım keremi
elif atlatmışın misafrlerı darısı esra nın asına
şifa temennısı bulunanlar çok sağolun kızlar inşllah atlatır hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…