slm kızlar .bugün işe başladım. :çok üzgünüm:kızımdan ve oğlumdan ayrıldım. :a015:minikler evde bakıcıları ile beraberler şimdi. kızım beni görünce çok seviniyo. yanımdan ayrılmak istemiyo. inşallah zamanla alışır .beni üzmez.:çok üzgünüm:
nasılsınız kızlar ben gezmeden geldım ama sınırlerım avan yapmış halde akşam eşimle atışmıştık bu gun aramadı zaten umrumdada değil aramasın ama babasını aramış akşam maça gıdıceğini söylemiş annem aradı ananem fenalaşmış hastaneye yatırmışlar pazartesi ameliyat olucak safra keseden ve böberekte damarlar tıkalı ve kıst varmış ben yarın gıderım buyuk ıhtımmal evde babam ve kızkardeşim var onlara yemek yap annemıde dınlendırmem lazım arada hastaneye gıt offf ya offffff bıde çok aksıdır kendsı bın bır nazla doktora götürdük ozel oda tutuk beyenmedı annemde arayıp bana söyluyo herşeyı ben ne yapıcaksam
uyuyordu ayağımda burnu tıkanmış ondan uyandı ağzından almaya çalşyor nefes onudalmadı garip garip sesler çıkardı daha kötü olmuş çocuk ya bu akşam başka bir doktora daha götürcem napayım ne dersiiniz içim acıyor ya
selam kızlar .............
yusuf çok yaramaz hiçbir yerde durmuyor hep kucak şimdi bile kıpır kıpır kucağımda yarın gündüz baya kalabalık misafirlerim var bugünden yaptım çoğu mamaları
limonlu cheescake
vişneli milföylü küçük tatlı
peksimet tahinli
kıymalı poğaça
paçanga böreği
pirinç salatası
amerikan salatası
paçangaları sardım yarın kızartıcam pirinç salatam hazır taze soğan ve kornişon turşuları yarın ekliycem poğaça ve peksimet pişti yarın ısıtıcam fırında limonlu cheescake im de hazır buzdolabında çocukla çok zor hazırlamak benimki artık gündüz hiç uyumuyor bakalım yarın ne yapacak.
bende grip olucam herhalde cok üşüyorum... ve vucudum cogu heryeri agrıyor...........
ne diyosun sultan yaa ne kafa şişirmesi..zor günlerinde destek olmayacak mıyız birbirimize
çok üzüldüm keremime ya Allahım lütfen çabuk iyileşsinnn
başka doktora gösterme işinide düşün istersen.
allahım sana da güç sabır versin hem yorgunluk hem üzüntü
artık bebişlerin hasta haberlerini duymasak ne olur yaa Rabbim beterinden korusun acil şifa versin aşkitoya :Saruboceq:
slm kızlar
sabahta kusmuştu yazmıştım zaten ateşide var gbiydi dolven vermiştim bu akşam tam yatıyorum sürekli mırın kırın bi bakayıım dedimi çocuk yanııyor ayağa kaldırmamla bir kusmak fışkırarak
tıkanır gibi oldu bayılyodum korkudan
ateşi çıkmş makattan 39du fitil attım düşmeyince acile giitk
hemen duşa soktuk 15dakka
öyle böyle bu saat oldu kan aldılar nasıl ağlamak anlatamam
bende ağladım;((
çiş yapmasını bekliyoruz eşim hastaneye götürcek
yazdı kaçtı gibi oldu kızlar kusura bakmayın cevaplarınzı okudum
evde kusulmadık yer kalmadı ilacı içtiği gibi ne yediyse çıkardı ilacta gitti tabi nasıl iyileşcek anlamadım
biberonda zorla içiyor
bir kaç gündür kafanızı şişirdim
cevap vermyebilirsiniz alınmam
sadece yazmak istiyorum içimi dökmek
sizleri seviyorummafoldumben
nasılsınız kızlar ben gezmeden geldım ama sınırlerım avan yapmış halde akşam eşimle atışmıştık bu gun aramadı zaten umrumdada değil aramasın ama babasını aramış akşam maça gıdıceğini söylemiş annem aradı ananem fenalaşmış hastaneye yatırmışlar pazartesi ameliyat olucak safra keseden ve böberekte damarlar tıkalı ve kıst varmış ben yarın gıderım buyuk ıhtımmal evde babam ve kızkardeşim var onlara yemek yap annemıde dınlendırmem lazım arada hastaneye gıt offf ya offffff bıde çok aksıdır kendsı bın bır nazla doktora götürdük ozel oda tutuk beyenmedı annemde arayıp bana söyluyo herşeyı ben ne yapıcaksam
canım ilçalar tok karnına veriliyo ama yer yemez verme..şöle yarım saat 45 dak geçsin öle ver..midesi hazmederse yediklerini kusmayabilir...geçmiş olsun tekrar..bir an önce iyileşsin keremcikolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
saol canım benim
yarınıda atlatalıım bakalım
ya ses çıkmıo çocuktan boru gibi bir ses şişmiş heralde boğazlar
aynen nasıl yorgunumm öyle köh köh öksürdükçe içim kopuyo ya
amin bebeklerimiz hasta olmasın yarabbim:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?