2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, gulfemim
bende yatıcam valla ege uyuyurkennn

yeniden hoşgeldin.

herşey üst üste gelmiş.anneannene geçmiş olsun.

bence götür.ama ben çok evhamlıyımdır.yani ben olsam götürürdüm canım.içim rahat etsin diye.

ya bu kadar çok şeyi nasıl hazırlıyosunuz.ben de mi bi problem var acaba.yarın misafirim gelecek ama ben balık yapcam.en basiti diye.

bende grip olucam herhalde cok üşüyorum... ve vucudum cogu heryeri agrıyor...........

aman aman inşallah olmazsın canım.

sehercim geçmiş olsun annanene inş ameliyatları iyi geçer ............

nagihan zeynepciğede geçmiş olsun........

gülercim mutfakta çok hızlıyımdır yaparken yusuf çoştu ne zaman işim olsa çocuk evrim geçiriyor biraz yusuf biraz mamalar yaptım şükür.......

yusufun alt iki dişi çıktı ama huzursuzluğu hiiiiiiiiç geçmedi ne zaman geçer kalmaz böyle inşallah.....

güler sende ohhhh mis gibi balık yapcakmışsın o da güzel afiyet olsun.

yazdı kaçtı gibi oldu kızlar kusura bakmayın cevaplarınzı okudum
evde kusulmadık yer kalmadı ilacı içtiği gibi ne yediyse çıkardı ilacta gitti tabi nasıl iyileşcek anlamadım
biberonda zorla içiyor
bir kaç gündür kafanızı şişirdim
cevap vermyebilirsiniz alınmam
sadece yazmak istiyorum içimi dökmek
sizleri seviyorummafoldumben

yazmayı unutmuşum
doruktaki doktoru aradım 2 gün daha içsin antibiyotiği geçmezse getirin dedi
başka tanıdık doktorlarada sorduk onlarda ayn şeyi söylediler

ne diyosun sultan yaa ne kafa şişirmesi..zor günlerinde destek olmayacak mıyız birbirimize
çok üzüldüm keremime ya Allahım lütfen çabuk iyileşsinnn
başka doktora gösterme işinide düşün istersen.
allahım sana da güç sabır versin hem yorgunluk hem üzüntü
artık bebişlerin hasta haberlerini duymasak ne olur yaa Rabbim beterinden korusun acil şifa versin aşkitoya :Saruboceq:

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
saol canım benim
yarınıda atlatalıım bakalım
ya ses çıkmıo çocuktan boru gibi bir ses şişmiş heralde boğazlar
aynen nasıl yorgunumm öyle köh köh öksürdükçe içim kopuyo ya
amin bebeklerimiz hasta olmasın yarabbim:a015:

sultancım tüm dualarım keremle canım,hemencecık ıyıleşsın mınığın,ınşallah bu gece rahat uyur yarına kendını toplar,sende kendını bırakma annesı çok yoruldun hem,keşke yanınızda bır büyük kalsaydıda sende dınlenseydın,herkese ıyı geceler ben okuyup yazıp çıkıyorum,rabbım bebeklerımızı korusun

Allah şifa versin çok üzüüldüm.

canım o nasıl laf öyle... biz burda neciyiz.. birbirimize destek olmak için burdayız..
herzaman güzel şeyler olmuyor malesef..
çoçuk bunlar hastalanacak tabii, öyle büyüyecekler..
ama kısa süreli olsun bu hastalıkları ve hemencik iyileşşinler..
canım çok geçmiş olsun..
keşke elimizden bişey gelsede yapsak...

Geçmiş olsun sehercim...

herkese iyi geceler kimseler yok bu saatte
sehercim geçmiş olsun
keremede allahım acil şifa versinnn kıyamama ben kuzuya biran önce iyileşssinnn

canım ilçalar tok karnına veriliyo ama yer yemez verme..şöle yarım saat 45 dak geçsin öle ver..midesi hazmederse yediklerini kusmayabilir...geçmiş olsun tekrar..bir an önce iyileşsin keremcik

gunaydn kızlar herkese teşekkur ederım ıyı dıleklerınız için
sultanım sende kız ne kafa şişirmesi hep ıyı gunde bır arada olcak değiliz ya aşk lsun yani inşallah kerem toplamıştır bu gunde bıraz daha ıyıdır

günaydın kızlar
çok üzüldüm kereme ya!inşallah çabucak iyileşir çok zor onları böyle görmek.insanın içi gidiyo
seheıcim selen de mi hasta.geçmiş olsun size de.
nolur havalar bir an önce düzelsin ve herkes iyileşsin
ben de ilaçlarıımı kullanıyorum ama iyileşeceğime daha hasta kalktı bugün
selen yine annede tabi.dün dayanamadım bütün gün selenleydim biraz maskeyla bıraz maskesiz inşallah hasta olmaz
dün dra gittik.gözü için dala verdi konjonktivit olmuş.10200 gr 77 cm geçen ay ve önceki ay 10400 gr dı 3aydır aynı kiloda yani
dr dediki sofra alışkanlığı kazansın tabakla peşinden koşmayın sofrada sizinle yemezse 3 4 saat yiyebileceğini öğrensin.
bol oyun bol sohbet bu dönemde yemekten daha çok ihtiyacı olan şey. çekmeeceleri birlikte karıştırın mesela dedi
dha çok konuştuk ama özetle bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…