2009 Nisan Anneleri

Sultan yazdıklarını ben de yeni gördüm,ne kafa şişirmesi,senden haber çıkmadığında hepimiz ne kadar meraklanmıştık,inşallah şimdi biraz daha iyidir Kerem.Bence de başka dr. a götürün ,içinizde kalmasın,ama sen de düyorsun boğazları kırmızı,öksürüyor diye,muhtemelen aynı şeyleri söyleyecektir , de belki başka bir tedavi uygulayıp daha kısa sürede iyileşebilir.

günaydın kızlarrr...
deniz az önce senin browniden yaptım süper görünüyor.
şimdi buzdolabında bakalım tadı nasıl oldu:)

Aysun girme kanıma)
Ben de yapiciiiim ama bugün değil,dünküler bitsin önce,çünkü ben, bitirmeden rahat edemeyenlerdenim de birazcııkkk

Deniz sen kalpli kurabiye tarifi vermiştin ya,o hamur gibi açılıp sonradan kalıpla mı kesiliyor?

günaydın kızlar dün gece hastaneye gittik nefes alamıyordu kerem
ateş 39.5 hemen fitil attım çıktık doktor muayene etti yanlış söylemeyeyim kuş boğazı mı kuş palazı mı ne dedi
boğazlar ödem yapmış dedi
soğuk buhar uyguladılar yarım saat
sonrada 2 iğne yedi ateş ve bu hastalık için gece uyuudu şükür
ateş yok biraz daha iyi gibi şükürler olun desteğiniz için candan teşekkür ederim

hep kendi derdimi yazmaktan sizlerinkni okuyamadım
selen de hasta olmuş galiba geçmiş olsun sehercim

aliye sende hastasın diye okudum Allah şifa versin hepimize:Saruboceq:

günaydınn..
keremcik kuş palazımı olmuş neyseki iyiymiş çabucak iyileşsin güzel gözlüm benim

merhaba çıtır anneler :)))

ancaa gelebildim. burası bugün tam anlamıyla çıfıtçı çarşısı gibi... sizler nasılsınız??

söylemeden geçemicem kızlar yeni anneler çantalarına mp3 bile koymuşlar saten gecelikler falan tatile gittiklerini samııyolar heralde deodorant falan :))

Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin,internetteki listelerin etkisinde fena kalmışlar herhalde.

olsun doğurup şezlongda uzanır gibi yatıcaz hayallarinden uyandırmayalım :)
helede sezeryan olunca oof of o günler geldi aklıma

Suni sancıyla doğum sonrasını da hiç düşünmek istemiyorum
ayyyyyyyyyyyyyy sancılarım tuttu yine))

Ay aklıma gelmişken yazayım,ne zamandır yazacam unutuyordum.
Sabiha Paktuna Keskin in 2 kitabını da almıştım ben,önce' Anne ışte 'yi okumuştum,herşey çok güzeldi.
Ama şimdi ' Çocuklarla Doğru ıletişim ' i okumaya başladım,ama bu kitap öbürünün remen aynısııııııııııııı
Yani tam aynısı değil tabi de,bazı şeyler için aynı örnekleri vermiş resmen.Kaç sayfası tıpatıp aynı.Çok sinir oldum,neden farklı örnekler vermiş kiiiiiiii?
Mail atacağım sitesine.
Denizela,sen de okumuştun dimi,farketmiş miydin?

sultan geçmiş olsun hayatımm şimdi okudum. nasılsınız şimdi???

onlar sansın tatil olduğunu bakalım az kaldı doğuma :))) ben hatırlıyorumda lazım olanları aldığım halde çoğunu açmadan getirdim katları bozulmamıştı.

seher geçmiş olsun canım. anneannen hastaymış şimdi nasıl??

bir hasta daha okudum ama hatırlamıyorum. yanılmıyorsam selen hala iyileşmemiş o na da çoookk geçmiş olsun...

melek hasta oluyorum galiba demişsin umarım yatmadan atlatırsın hatta hiç hastalanmadan geçer bu kırgınlık halin....

elif o kadar iyi anlıyorum ki annem ankara'ya gidiyor bir iki gün ben bakıyorum ya kızı görünce ilk lafı "aaa ne yaptınız ne kadar zayıflamış bu kız" oluyor. cinnet geçirmemek elde değil...
elif tarifleri kaydetmişsin ya bana da yollamanı istesem olur mu?? :kedi: ben kaydetmemişim...

esra'cığım kolay gelsin misafirlerin varmış umarım yusuf'un da sakin olduğu süpper bir gün geçirirsiniz :1hug:

sanırtım kimseyi atlamadım. umarım unuttuğum kimse yok a.s.

off hepsi zor yaa Allah doğumdan sonra kadının bütün günahlarını affediyor yeni doğmuş bebeğin gibi günahsız oluyorsun Allah korusun ölüm olursa da şehit mertebesine yükseltiyor bu zorlukların mükafatıda bu.ve tabii annelik...ben bu duyguyu ifade edecek bir cümle bulamıyorum...

annelik şefkati ve sevgisinin Allahın kullarına duyduğu şefkat ve sevgiden sadece 1 damla olduğunu biliyor muydunuz? sadece 1 damla vermiş annenin kalbine ve bizim içimiz böyle titriyor...Allahın kullarına sevgisi ne büyük...

Fatoş özeline atacağım birazdan,sorun olursa yazarsın canım.Bu arada sen de suni sancıyla yapmıştın:-(

evet suni sancı :bbo:
ilk gün 1,5 şişe serum sonuç sıfır sabahaa kadar hastanebalon misali ben ve sabah dışardan müdahale suyumu getirdiler. 1,5 şişe daha serum ve bir anda başlayan ağır sancı :bbo:
ayy içim bi hoş oldu... oysaki ahh bile dememiştim o zaman....

normal doğum yapan arkadaşları kutluyor gıptayla bakıyorummm.
aa fatoş sölemeyi unuttum ben ahırın 2.sini koydum sabah açtım baktım geri girmiş hediye kutusuna.madem kullandırmıcan neden verion 2 tane ahır dimi

dediğim gibi sanırım hayatım. neden yapıyorlar anlamıyorum ama dedim ya eşimin hediye kutusunda da 2 tane daha kümes bekliyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…