canım benim ya kıyamam hiç çok hasta olmuş yavrucakk Allah acil şifalar versin inşallahgünaydın kızlar dün gece hastaneye gittik nefes alamıyordu kerem
ateş 39.5 hemen fitil attım çıktık doktor muayene etti yanlış söylemeyeyim kuş boğazı mı kuş palazı mı ne dedi
boğazlar ödem yapmış dedi
soğuk buhar uyguladılar yarım saat
sonrada 2 iğne yedi ateş ve bu hastalık için gece uyuudu şükür
ateş yok biraz daha iyi gibi şükürler olun desteğiniz için candan teşekkür ederim
hep kendi derdimi yazmaktan sizlerinkni okuyamadım
selen de hasta olmuş galiba geçmiş olsun sehercim
aliye sende hastasın diye okudum Allah şifa versin hepimize:Saruboceq:
ay aynen benim de aklıma geldi tuğbaolsun doğurup şezlongda uzanır gibi yatıcaz hayallarinden uyandırmayalım :)
helede sezeryan olunca oof ofo günler geldi aklıma
tüylerim diken diken olduoff hepsi zor yaaAllah doğumdan sonra kadının bütün günahlarını affediyor yeni doğmuş bebeğin gibi günahsız oluyorsun Allah korusun ölüm olursa da şehit mertebesine yükseltiyor bu zorlukların mükafatıda bu.ve tabii annelik...ben bu duyguyu ifade edecek bir cümle bulamıyorum...
annelik şefkati ve sevgisinin Allahın kullarına duyduğu şefkat ve sevgiden sadece 1 damla olduğunu biliyor muydunuz? sadece 1 damla vermiş annenin kalbine ve bizim içimiz böyle titriyor...Allahın kullarına sevgisi ne büyük...
normal doğum yapan arkadaşları kutluyor gıptayla bakıyorummm.
aa fatoş sölemeyi unuttum ben ahırın 2.sini koydum sabah açtım baktım geri girmiş hediye kutusuna.madem kullandırmıcan neden verion 2 tane ahır dimi
buyur gelir şekerim ama gelirken un vanilya kabartma tozu da al:)browni yapanlardan bana en yakın aliyee :jeyyar:
aynen canım:)kakao derken diğerleri yokmuşhihihihi kakao var da geri kalan malzeme yok sanırım :)) yok gelmem selen yok ecrin selen nerde diye ağlar
evet ya stresten karnım kasılmıştı sertleşmişti hep dr u bile aramıştım herkes senin ne işin var burda git evine diyodu bana:)İyi, senin de o anda korkudan falan sancın tutmamış)
browni yapanlardan bana en yakın aliyee :jeyyar:
:jeyyar::jeyyar:nerde acaba
kim nerde canım benmi:jeyyar::jeyyar:nerde acaba
aynen.bizim de kolayımız bulunmaz ama kış bitsin artık.çatı akar bı taraftan çocuk hastalanacak korkusu bi yandanbugün istanbulda yalancıktan bi güneş var hava çok soğuk ama en azından karları eritti.yarın tekrar yağacakmışhayatımın en uzun kışı bu ya günler geçmiyor sanki.
valla artık gelmiyo.ya kimse alınmasın kırılmasın ama artık yeni gelip benide aranıza alırmısınız diyenlere hoşgeldin beş gittin girizgahı yapmak içimden gelmiyor.gelip merak ettiklerini soruyolar sonra görene aşkolsun.allah bizim bu daimi kadromuza zeval vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?