2009 Nisan Anneleri

çok ilginçmiş gerçekten.bir de şu buzağılar için bişi yapsalar..yoksa satıcam hepsini.hergün hergün onlarımı kaşağılıcam ya :)

bu arada harness ihtiyacım 3 e düştü :)

canım benim ya kıyamam hiç çok hasta olmuş yavrucakk Allah acil şifalar versin inşallah
sağol canım sen de
olsun doğurup şezlongda uzanır gibi yatıcaz hayallarinden uyandırmayalım :)
helede sezeryan olunca oof of o günler geldi aklıma
ay aynen benim de aklıma geldi tuğba
geçen selenin resimlerini toparladım hastanede ilk dogduğu akşam dışında 2 günde tek başına pozu var sadece bizimle hiç yok sonra eve gelmişiz 3 gün yine hiç foto yok 3 gün sora var emzirme mücadelemi ve pisikolojimi siz düşünün artık
tüylerim diken diken oldu

ben de yapmaya gidiyodum browniden:)kakao varsa tabi

ben de öyle tuğba içide kaldı normal doğum
ben 8 aylıkken arkadaşım gözümün önünde 8 saat suni sancı çekti normal doğum yaptı sancılar sırasında kameraya bile çektim onu ne cesaret!

Aliye , kamaraya çekmek mi cesaret,yoksa suni sancıyı çekmek mi)
Ben Allahtan 1 saat çektim,ama o bile yetti,sağolsun:-(((

hihihihi kakao var da geri kalan malzeme yok sanırım :)) yok gelmem selen yok ecrin selen nerde diye ağlar

hihihihi kakao var da geri kalan malzeme yok sanırım :)) yok gelmem selen yok ecrin selen nerde diye ağlar
aynen canım:)kakao derken diğerleri yokmuş
oy kıyamam ben eona hemen alırız seleni.sonra hep beraber hastaneye:)
İyi, senin de o anda korkudan falan sancın tutmamış)
evet ya stresten karnım kasılmıştı sertleşmişti hep dr u bile aramıştım herkes senin ne işin var burda git evine diyodu bana:)

bugün istanbulda yalancıktan bi güneş var hava çok soğuk ama en azından karları eritti.yarın tekrar yağacakmış hayatımın en uzun kışı bu ya günler geçmiyor sanki.

:jeyyar::jeyyar:nerde acaba

valla artık gelmiyo.ya kimse alınmasın kırılmasın ama artık yeni gelip benide aranıza alırmısınız diyenlere hoşgeldin beş gittin girizgahı yapmak içimden gelmiyor.gelip merak ettiklerini soruyolar sonra görene aşkolsun.allah bizim bu daimi kadromuza zeval vermesin.

sultancım naber çok geçmiş olsun kereme canım ya sen bilirswin ama birde benim doktora göstersen ben yarın gidicem ecemin kontrolu var istersen keremide muayne eder

:jeyyar::jeyyar:nerde acaba
kim nerde canım benmi
bugün istanbulda yalancıktan bi güneş var hava çok soğuk ama en azından karları eritti.yarın tekrar yağacakmış hayatımın en uzun kışı bu ya günler geçmiyor sanki.
aynen.bizim de kolayımız bulunmaz ama kış bitsin artık.çatı akar bı taraftan çocuk hastalanacak korkusu bi yandan

kim gelmiyo. tuğba sen bana en yakın aliye demedinmi benmi yanlış anladım

yok hayatım bi arkadaş katılmıştı aramıza meraklı misafirden hallice sultan ona birşey yazarken o ikonu kullandı diye tepki göstermişti bizde o ikonu onu anarken kullanıyoruz

öncelikle merhabalar arkadaşlar.
sonra ben bu gece hep ayaktaydım malesef.
daha sonraaaaaaa benim istediğim okula tayinim çıktı.çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…