yusufun alt iki dişi çıktı ama huzursuzluğu hiiiiiiiiç geçmedi ne zaman geçer kalmaz böyle inşallah.....
güler sende ohhhh mis gibi balık yapcakmışsın o da güzel afiyet olsun.
yazdı kaçtı gibi oldu kızlar kusura bakmayın cevaplarınzı okudum
evde kusulmadık yer kalmadı ilacı içtiği gibi ne yediyse çıkardı ilacta gitti tabi nasıl iyileşcek anlamadım
biberonda zorla içiyor
bir kaç gündür kafanızı şişirdim
cevap vermyebilirsiniz alınmam
sadece yazmak istiyorum içimi dökmek
sizleri seviyorummafoldumben
günaydın kızlar
çok üzüldüm kereme ya!inşallah çabucak iyileşir çok zor onları böyle görmek.insanın içi gidiyo
seheıcim selen de mi hasta.geçmiş olsun size de.
nolur havalar bir an önce düzelsin ve herkes iyileşsin
ben de ilaçlarıımı kullanıyorum ama iyileşeceğime daha hasta kalktı bugün
selen yine annede tabi.dün dayanamadım bütün gün selenleydim biraz maskeyla bıraz maskesiz inşallah hasta olmaz
dün dra gittik.gözü için dala verdi konjonktivit olmuş.10200 gr 77 cm geçen ay ve önceki ay 10400 gr dı 3aydır aynı kiloda yani
dr dediki sofra alışkanlığı kazansın tabakla peşinden koşmayın sofrada sizinle yemezse 3 4 saat yiyebileceğini öğrensin.
bol oyun bol sohbet bu dönemde yemekten daha çok ihtiyacı olan şey. çekmeeceleri birlikte karıştırın mesela dedi
dha çok konuştuk ama özetle bunlar
Ay aklıma gelmişken yazayım,ne zamandır yazacam unutuyordum.
Sabiha Paktuna Keskin in 2 kitabını da almıştım ben,önce' Anne İşte 'yi okumuştum,herşey çok güzeldi.
Ama şimdi ' Çocuklarla Doğru İletişim ' i okumaya başladım,ama bu kitap öbürünün remen aynısııııııııııııı
Yani tam aynısı değil tabi de,bazı şeyler için aynı örnekleri vermiş resmen.Kaç sayfası tıpatıp aynı.Çok sinir oldum,neden farklı örnekler vermiş kiiiiiiii?
Mail atacağım sitesine.
Denizela,sen de okumuştun dimi,farketmiş miydin?
browni yapanlardan bana en yakın aliyee :jeyyar:
öncelikle merhabalar arkadaşlar.
sonra ben bu gece hep ayaktaydım malesef.
daha sonraaaaaaa benim istediğim okula tayinim çıktı.çok şükür.
merhaba canım
sadece gülfem uyumadığı için mi başka bişğy mi oldu
hadi hayırlı olsun neresi
tayinin hayırlı olsun gülercim.hangi semtte istediğin okul?
bende temizlik yapmak istiyorum ama ecrin uyuyor.uyanıncada doktora götürücem kontrole.ecrin uyanıkken süpürge çalştırmama bayılıyo yürüteçle peşimden ayrılmaz kapatındada ıhh yapıyor kızıyormuş ::)
ne demek efendim rice ederim...
ehh ehehhee her yere yetmeye çalışıyorum :jeyyar:
çok haklısın kişiler belli zatenvalla artık gelmiyo.ya kimse alınmasın kırılmasın ama artık yeni gelip benide aranıza alırmısınız diyenlere hoşgeldin beş gittin girizgahı yapmak içimden gelmiyor.gelip merak ettiklerini soruyolar sonra görene aşkolsun.allah bizim bu daimi kadromuza zeval vermesin.
gözünaydın gülercmöncelikle merhabalar arkadaşlar.
merabbaaaaa
sultancım kereme cooookkk gecmiş olsunnn
uyyy kıyamam bn onaa yaaa
tüm hasta olanlarada ayrıca gecmişler olsunnn
banu (namem)le konustuk simdi su lazer işi için içim rahatladı:::))))
tesekkürler banuuuu:::))))
kıyamam ya o kadar kötü ya allahım tez vakitte iyleşin keremcikolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
saol canım benim
yarınıda atlatalıım bakalım
ya ses çıkmıo çocuktan boru gibi bir ses şişmiş heralde boğazlar
aynen nasıl yorgunumm öyle köh köh öksürdükçe içim kopuyo ya
amin bebeklerimiz hasta olmasın yarabbim:a015:
offf kötü olmuşgünaydın kızlar dün gece hastaneye gittik nefes alamıyordu kerem
ateş 39.5 hemen fitil attım çıktık doktor muayene etti yanlış söylemeyeyim kuş boğazı mı kuş palazı mı ne dedi
boğazlar ödem yapmış dedi
soğuk buhar uyguladılar yarım saat
sonrada 2 iğne yedi ateş ve bu hastalık için gece uyuudu şükür
ateş yok biraz daha iyi gibi şükürler olun desteğiniz için candan teşekkür ederim
hep kendi derdimi yazmaktan sizlerinkni okuyamadım
selen de hasta olmuş galiba geçmiş olsun sehercim
aliye sende hastasın diye okudum Allah şifa versin hepimize:Saruboceq:
ehehehhehe görücem ben onlarııııııı delikafaduldensöylemeden geçemicem kızlar yeni anneler çantalarına mp3 bile koymuşlar saten gecelikler falan tatile gittiklerini samııyolar heralde deodorant falan :))
sagol cnm iyiyim dün gece ege ne kadr cok kalktııı sayamadımmmmsultan geçmiş olsun hayatımm şimdi okudum. nasılsınız şimdi???
onlar sansın tatil olduğunu bakalım az kaldı doğuma :))) ben hatırlıyorumda lazım olanları aldığım halde çoğunu açmadan getirdim katları bozulmamıştı.
seher geçmiş olsun canım. anneannen hastaymış şimdi nasıl??
bir hasta daha okudum ama hatırlamıyorum. yanılmıyorsam selen hala iyileşmemiş o na da çoookk geçmiş olsun...
melek hasta oluyorum galiba demişsin umarım yatmadan atlatırsın hatta hiç hastalanmadan geçer bu kırgınlık halin....
elif o kadar iyi anlıyorum ki annem ankara'ya gidiyor bir iki gün ben bakıyorum ya kızı görünce ilk lafı "aaa ne yaptınız ne kadar zayıflamış bu kız" oluyor. cinnet geçirmemek elde değil...
elif tarifleri kaydetmişsin ya bana da yollamanı istesem olur mu?? :kedi: ben kaydetmemişim...
esra'cığım kolay gelsin misafirlerin varmış umarım yusuf'un da sakin olduğu süpper bir gün geçirirsiniz :1hug:
sanırtım kimseyi atlamadım. umarım unuttuğum kimse yok a.s.
hayırlısı olsun cnmmöncelikle merhabalar arkadaşlar.
geçmişolsn canmmherkese günaydınnn
ben ayakta uyuduğum bir güne daha başladım. name ateşlendi dün gece 02:30'a kadar başında bekledim. o uyudu ama ben sık ateşini ölçtüm vs vs...
sabit hale gelincede ateşi yükselmez artık diye yattım. ama bu seferde o kalktı saat 4 - 4,30'a kadar uyumadı. sonra daldı ama sanırım her yarım saatte bir uyandı. :bbo: gibiyim...
allahımmm bugün biter mi???
anane ne geçmişolsnn olsnnnnasılsınız kızlar ben gezmeden geldım ama sınırlerım avan yapmış halde akşam eşimle atışmıştık bu gun aramadı zaten umrumdada değil aramasın ama babasını aramış akşam maça gıdıceğini söylemiş annem aradı ananem fenalaşmış hastaneye yatırmışlar pazartesi ameliyat olucak safra keseden ve böberekte damarlar tıkalı ve kıst varmış ben yarın gıderım buyuk ıhtımmal evde babam ve kızkardeşim var onlara yemek yap annemıde dınlendırmem lazım arada hastaneye gıt offf ya offffff bıde çok aksıdır kendsı bın bır nazla doktora götürdük ozel oda tutuk beyenmedı annemde arayıp bana söyluyo herşeyı ben ne yapıcaksam
sultancım çok geçmişolsnn inş tez zamnda iiyileşirrgünaydın kızlar dün gece hastaneye gittik nefes alamıyordu kerem
ateş 39.5 hemen fitil attım çıktık doktor muayene etti yanlış söylemeyeyim kuş boğazı mı kuş palazı mı ne dedi
boğazlar ödem yapmış dedi
soğuk buhar uyguladılar yarım saat
sonrada 2 iğne yedi ateş ve bu hastalık için gece uyuudu şükür
ateş yok biraz daha iyi gibi şükürler olun desteğiniz için candan teşekkür ederim
hep kendi derdimi yazmaktan sizlerinkni okuyamadım
selen de hasta olmuş galiba geçmiş olsun sehercim
aliye sende hastasın diye okudum Allah şifa versin hepimize:Saruboceq:
oh ohh hayırlı olsnn tayininnöncelikle merhabalar arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?