2009 Nisan Anneleri

kızlarr bi konuda yardım istiyorum. kanguru kullananız var mı?? hanigisini kullanıyorsunuz ve sizce rahat ediyor mu bebekler??

süpersinnn sekerim bi daha alma insaallaaah geri o kilolarııı:::)))

bu arada lazer= lazerli epilasyon olayııı başladım da::))

kızlarr bi konuda yardım istiyorum. kanguru kullananız var mı?? hanigisini kullanıyorsunuz ve sizce rahat ediyor mu bebekler??

ben coook kullandım canım demir tüm yaz kangurada gezdii

kurban bayramında da urfa gezisinde dee cok kullandık ama artık ben tasıyamıyorummm
sırtım fena agrıyooo
bizim ki chicconundu 12 kiloya kadar
ama demir 9 600 yinede kısın kıyafetlerle cocugu oraya sıkıstırmıyım diyorummm

yaza 12 kiloyu geçmezse yine ayvalıkta kullanırızzzz

ccokkk rahat demirde ccokk rahat ki orda uyuyabiliyoooo

been yazın sıkılır diye almamıştım ama hemde başka bir şeyimiz vardı bilirsiniz baybsiling diye. neyse onda da yaz olduğu için yatmadı. şimdiyse kanguru gibi bir şey almak istiyorum ama emin değilim alsam mı almasam mı.. kararsız kaldım istemez kullanmazsa diye düşünüyorum. kaliteli ve ağırlık kapasitesi yüksek olan bir tane buldum. uzun vadede kullanabilelim diye ama çok pahalı 300 liraymı. ayy kararsız kaldım...

öncelikle merhabalar arkadaşlar.
sonra ben bu gece hep ayaktaydım malesef.
daha sonraaaaaaa benim istediğim okula tayinim çıktı.çok şükür.

Gözünaydın canım,hayırlı olsun yeni okulun!!

Biz de yazın çok kullandık,bizimki de Chicco,9 kg ye kadardı.Şu anda montlarla falan sıkıştepiş iyi olur mu bilemiyorum:.

Nagihan ne güzel,gitmiş kiloların,kutluyorum seni!!!

naslsınız kızlar
gulercım ayıın çıkmış
aklımda bu kaldı valla alıye selenıne kavuşmuş hasret gıdermişler
selen hasta değil aman allah korusun olmasında
sultancı keremıtoya gecmiş olsun canım hemencıcık ıyıleşir inşallah
nagıhan sende eskı kılona duşmüşsün tebrık ederım canım

ben gidiyorummm
oglumu ccokkk ösledim bugunn yaaa
aksama üst kattaki oglanın sünnet düğünüvar
bakalım demir edefndi düğünde ne yapacakkkkk::???
öpüyorum ccokkk

ıyı olduğuna çok sevındım çabucak toparlar annesı artık güçlü bızım bebışlerımız,sende kendıne dıkkat etkı daha ıyı olsun
ota suya ağlıyorum ya ne güzel söylemışsın,1 damlası bu kadarsa hııç tahmın edemıyorum rabbımın kudretını
çok sevındım adına hadı gözün aydın

ellerıne sağlık becerıklısınız yahu maşallah,maşallah

bence artık hııç alma banucum zıra taşıması zor olur ben kullandım şımdıye kadar fakat son 2 dır taşıyamadım belım ağrıdı,yoksa arabadan felan rahat hep dışarıya kanguruyla çıktık,ben arabada huzursuz oluyorum dıye kullandım başta paranoyamdı kızı kaçıracaklar dıye hıçkullanmadım desem yerıdır benımkı paranoya ışte bıldığın,burada bır ara oluyordu ondan kaldı bende neyse yahu nereye getırdım konuyu,kullanışlıydı ama o kadarını sölıım
slmm kızlar çok mutluyummm sonnda eski kiloma geldimmmmmmm ben kendimi hala 62 sanarkenn bugn aç karnına tartıldım 59.1 geldim yemek falan yedim 59.8 çıktıı çok mutluyum yaaaa yaşasınn

ne güzel valla bende o kıloya ınsem göbek atıp gönderecem hepınıze ahada görün bende verdım kılolarımı dıyede neyssssseee,maşallah canım maşallah

özlem yalnız değilsin hayatım ben de sanki kaçıracaklarmış gibi arabayı nasıl sıkı tutuyorsam bıraktım mı ya da eve gidince farkediyorum kollarım omuzlarım sancıyor :))) avuçiçlerim acıyor :kedi: guclubacismile

şimdilerde arabada oturmak istemiyor saldırıyor her yere düşecek kadar sarkıyor arabadan onun için istiyorum ama bakalım daha karrada veremedim. ben taşırım nasılsa kanguruyla kocamman olduğum için kaydirigubbakcemile3
asıl sorun name hanım sever mi :))

nagihan görmemiş gibi davranıyorum malum benim verecek olduğum ama bir türlü veremediğim 20 -25 kilom var :bbo:
ama tabii kii süpper olmuş senin için sevindim :))

kızlar merhaba bütün gün temizlik yaptı çook yorgunum ama kafam rahat artık işler bitti :)
günaydın kızlarrr...
deniz az önce senin browniden yaptım süper görünüyor.
şimdi buzdolabında bakalım tadı nasıl oldu:)
afiyet olsun cnm umarım görünümü gibi tadınıda beğenirsiniz..
Deniz sen kalpli kurabiye tarifi vermiştin ya,o hamur gibi açılıp sonradan kalıpla mı kesiliyor?
ewet elifcim aynen öölee..
ii hadi çok sevindim yaa hastalığının ne olduğu belli ve ilaçlar iğneler iyi gelmiş sende dinlenmişsindir sultan..
ewet cnm örnekler hep aynı ama ben kitapları aldığım da dr bu kadar tv ye falan çıkmıyodu sitesinide bilmiyordum yani kitabıın yarısı aynı bile olsa geri kalan yarısındakki diğer bilgiler benim için çook önemliydi o yüzden ben çok takmamıştım :) ama alacak arkadaşlar benim kadar hayran olmadılkarı için tek kitabı alsalar daha mantıklı,doğru söylüyosun
çok sevindim gülercim gözünaydın..

ben de ben de tebrik ederim canım. hayırlı olsun..
umarım her şey gönlünce olur...

çok haklısın kişiler belli zaten

gözünaydın gülercm

saol cnm ne iş ne lazeri:jeyyar:

geçmişolsn canmm

anane ne geçmişolsnn olsnnn

sultancım çok geçmişolsnn inş tez zamnda iiyileşirr

oh ohh hayırlı olsnn tayininn

bu arada gülercim hayırlı olsun tayinin gönlüne görde olmuş

slmm kızlar çok mutluyummm sonnda eski kiloma geldimmmmmmm ben kendimi hala 62 sanarkenn bugn aç karnına tartıldım 59.1 geldim yemek falan yedim 59.8 çıktıı çok mutluyum yaaaa yaşasınn

çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.

biz chiccco nun kangrusunu kullanıyoruz banu ve ben çok memnunum.

nagihan gözün aydın hangi ara zayıfladın.

ay banucum ya sadece bende var zannedıyordum o korku ne menem bırşey ya ne hale geldık,dedığım gıbı çok rahat bızımkı bayılır bana doğru tutuyorum yüzünüde konuşuyoruz,bazen uyur kollarımda,bence yakınında felan varsa bır dene ondan sonra al,olsaydım ıst hallederdık hemen valla

benım blg world yüklememışler geçenlerde bakımdaydı sözde sız saklayın kaydedın bende sızde alıım tarıflerı lütfeeeeeen:Saruboceq:

çok yoruldum.salatalarım hazır balık yıkandı tatlının şurubu hazır.çorbam pişti.

ben kaçtım kızlar.öpüyorum iyi akşamlar.

normal doğum yapan anneler bişeyi çooook merak ediyorum..ben sezeryan yaptım ama malum 1 ay erken geldiği için 3 tane sancı çekip ööle ameliyata girdim neyse ..sorum:ilk başlardaki ağrılar giderek güçleniyo mu yoksa aynı acıyı çekiyosun ama süresi mi çok kısalıyo sadec??? ben çook normal yapmak istemiş hatta hergün yürüyüş yapmıştım ama kısmet değilmiş..

dur bakalım deneyeceğim.. kraft olanı varmış burada bir mağazada telefon açtım. deneyebiliriz dediler. bakalım gidebilirsem orada gideriz yoksa deneme yanılma yoluyla babysiling'i kullanmayı öğreneceğiz name hanım'In keyfine göre.

benim direk en şiddetli haliyle başladı ve o şekilde devam etti. suni sancı ve dışardan müdahaleyle suyumu getirdikleri için. ve serumu o kadar hızlı vermeye başladılar ki çoktu sancım. bir ara serumun etrafında kan pıhtılaştı ve serum gitmemeye başladı yani normal sancımla kaldım. o zaman anladım ki suni sancı fena bir şeymiş. düşün uykuya dalacaktım neredeyse. o kadar rahattım normal sancımla. allah nasip ederde bir tane daha doğurursam kesin normal ama suni sancı olmadan doğurmak isterim...

ben kaçtım şımdılık,blg aşığı kızım uyandı,öpüldünüz tarafımdan,banucum ınşallah kullanabılırsın,akşamgırmeye çalışacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…