kızlarr bi konuda yardım istiyorum. kanguru kullananız var mı?? hanigisini kullanıyorsunuz ve sizce rahat ediyor mu bebekler??
öncelikle merhabalar arkadaşlar.
sonra ben bu gece hep ayaktaydım malesef.
daha sonraaaaaaa benim istediğim okula tayinim çıktı.çok şükür.
kızlarr bi konuda yardım istiyorum. kanguru kullananız var mı?? hanigisini kullanıyorsunuz ve sizce rahat ediyor mu bebekler??
ıyı olduğuna çok sevındım çabucak toparlar annesı artık güçlü bızım bebışlerımız,sende kendıne dıkkat etkı daha ıyı olsungünaydın kızlar dün gece hastaneye gittik nefes alamıyordu kerem
ateş 39.5 hemen fitil attım çıktık doktor muayene etti yanlış söylemeyeyim kuş boğazı mı kuş palazı mı ne dedi
boğazlar ödem yapmış dedi
soğuk buhar uyguladılar yarım saat
sonrada 2 iğne yedi ateş ve bu hastalık için gece uyuudu şükür
ateş yok biraz daha iyi gibi şükürler olun desteğiniz için candan teşekkür ederim
hep kendi derdimi yazmaktan sizlerinkni okuyamadım
selen de hasta olmuş galiba geçmiş olsun sehercim
aliye sende hastasın diye okudum Allah şifa versin hepimize:Saruboceq:
ota suya ağlıyorum ya ne güzel söylemışsın,1 damlası bu kadarsa hııç tahmın edemıyorum rabbımın kudretınıoff hepsi zor yaaAllah doğumdan sonra kadının bütün günahlarını affediyor yeni doğmuş bebeğin gibi günahsız oluyorsun Allah korusun ölüm olursa da şehit mertebesine yükseltiyor bu zorlukların mükafatıda bu.ve tabii annelik...ben bu duyguyu ifade edecek bir cümle bulamıyorum...
annelik şefkati ve sevgisinin Allahın kullarına duyduğu şefkat ve sevgiden sadece 1 damla olduğunu biliyor muydunuz? sadece 1 damla vermiş annenin kalbine ve bizim içimiz böyle titriyor...Allahın kullarına sevgisi ne büyük...
çok sevındım adına hadı gözün aydınöncelikle merhabalar arkadaşlar.
ellerıne sağlık becerıklısınız yahu maşallah,maşallahherkese merhababaaa
misafirim var sabahtan beri hazırlıklarla uğraşıyorummm 7 çeşit şey yaptım öldüm vallaaa
burası durgun yine bugünnn kimseler yokk
gülercim allah kolaylık versin çok zor uykusuzlukkk
bence artık hııç alma banucum zıra taşıması zor olur ben kullandım şımdıye kadar fakat son 2 dır taşıyamadım belım ağrıdı,yoksa arabadan felan rahat hep dışarıya kanguruyla çıktık,ben arabada huzursuz oluyorum dıye kullandım başta paranoyamdı kızı kaçıracaklar dıye hıçkullanmadım desem yerıdır benımkı paranoya ışte bıldığın,burada bır ara oluyordu ondan kaldı bende neyse yahu nereye getırdım konuyu,kullanışlıydı ama o kadarını sölıımbeen yazın sıkılır diye almamıştım ama hemde başka bir şeyimiz vardı bilirsiniz baybsiling diye. neyse onda da yaz olduğu için yatmadı. şimdiyse kanguru gibi bir şey almak istiyorum ama emin değilim alsam mı almasam mı.. kararsız kaldım istemez kullanmazsa diye düşünüyorum. kaliteli ve ağırlık kapasitesi yüksek olan bir tane buldum. uzun vadede kullanabilelim diye ama çok pahalı 300 liraymı. ayy kararsız kaldım...
slmm kızlar çok mutluyummm sonnda eski kiloma geldimmmmmmm ben kendimi hala 62 sanarkenn bugn aç karnına tartıldım 59.1 geldim yemek falan yedim 59.8 çıktıı çok mutluyum yaaaa yaşasınn
afiyet olsun cnm umarım görünümü gibi tadınıda beğenirsiniz..günaydın kızlarrr...
deniz az önce senin browniden yaptım süper görünüyor.
şimdi buzdolabında bakalım tadı nasıl oldu:)
ewet elifcim aynen öölee..Deniz sen kalpli kurabiye tarifi vermiştin ya,o hamur gibi açılıp sonradan kalıpla mı kesiliyor?
ii hadi çok sevindim yaa hastalığının ne olduğu belli ve ilaçlar iğneler iyi gelmiş sende dinlenmişsindir sultan..günaydın kızlar dün gece hastaneye gittik nefes alamıyordu kerem
ateş 39.5 hemen fitil attım çıktık doktor muayene etti yanlış söylemeyeyim kuş boğazı mı kuş palazı mı ne dedi
boğazlar ödem yapmış dedi
soğuk buhar uyguladılar yarım saat
sonrada 2 iğne yedi ateş ve bu hastalık için gece uyuudu şükür
ateş yok biraz daha iyi gibi şükürler olun desteğiniz için candan teşekkür ederim
hep kendi derdimi yazmaktan sizlerinkni okuyamadım
selen de hasta olmuş galiba geçmiş olsun sehercim
aliye sende hastasın diye okudum Allah şifa versin hepimize:Saruboceq:
ewet cnm örnekler hep aynı ama ben kitapları aldığım da dr bu kadar tv ye falan çıkmıyodu sitesinide bilmiyordum yani kitabıın yarısı aynı bile olsa geri kalan yarısındakki diğer bilgiler benim için çook önemliydi o yüzden ben çok takmamıştım :) ama alacak arkadaşlar benim kadar hayran olmadılkarı için tek kitabı alsalar daha mantıklı,doğru söylüyosunAy aklıma gelmişken yazayım,ne zamandır yazacam unutuyordum.
Sabiha Paktuna Keskin in 2 kitabını da almıştım ben,önce' Anne İşte 'yi okumuştum,herşey çok güzeldi.
Ama şimdi ' Çocuklarla Doğru İletişim ' i okumaya başladım,ama bu kitap öbürünün remen aynısııııııııııııı
Yani tam aynısı değil tabi de,bazı şeyler için aynı örnekleri vermiş resmen.Kaç sayfası tıpatıp aynı.Çok sinir oldum,neden farklı örnekler vermiş kiiiiiiii?
Mail atacağım sitesine.
Denizela,sen de okumuştun dimi,farketmiş miydin?
çok sevindim gülercim gözünaydın..öncelikle merhabalar arkadaşlar.
ben de ben de tebrik ederim canım. hayırlı olsun..
umarım her şey gönlünce olur...
çok haklısın kişiler belli zaten
gözünaydın gülercm
saol cnm ne iş ne lazeri:jeyyar:
kıyamam ya o kadar kötü ya allahım tez vakitte iyleşin keremcik
offf kötü olmuş
ehehehhehe görücem ben onlarııııııı delikafadulden
sancı cekerken mp 3 calar ne güzelde dinlenir yada sezeryandan cıkınca yarım insan gibi hiisedınce kedini.....
sancıyıda cektim sezeryanıda oldum :lepi::lepi:
deodrantıda hem kendime hem bebege sıkarımmdelikafaduldendelikafadulden
varmı bebege göre anne kokusu gibi anneyede bebekkokusuuu ehehehehehe
sagol cnm iyiyim dün gece ege ne kadr cok kalktııı sayamadımmmm
eşime ddim ne olur sen ilgilen emzırdıktn sonra sabahta 5,3 uyandı 8,30da beraber yattık 10 kadar ama delirdim.........
eşimde saat 9da gitti işee cokgec kaldıııııııı
hayırlısı olsun cnmm
yarın eltiminkızının d.günü bendegıttım ona wınksli yatak tek kişilk nevresim takımı aldım bayılcak.....
wıks manyagı cünkü....
ben kaçarr
geçmişolsn canmm
anane ne geçmişolsnn olsnnn
sultancım çok geçmişolsnn inş tez zamnda iiyileşirr
oh ohh hayırlı olsnn tayininn
herkese merhababaaa
misafirim var sabahtan beri hazırlıklarla uğraşıyorummm 7 çeşit şey yaptım öldüm vallaaa
burası durgun yine bugünnn kimseler yokk
gülercim allah kolaylık versin çok zor uykusuzlukkk
bu arada gülercim hayırlı olsun tayinin gönlüne görde olmuş
slmm kızlar çok mutluyummm sonnda eski kiloma geldimmmmmmm ben kendimi hala 62 sanarkenn bugn aç karnına tartıldım 59.1 geldim yemek falan yedim 59.8 çıktıı çok mutluyum yaaaa yaşasınn
Gözünaydın canım,hayırlı olsun yeni okulun!!
Biz de yazın çok kullandık,bizimki de Chicco,9 kg ye kadardı.Şu anda montlarla falan sıkıştepiş iyi olur mu bilemiyorum:.
Nagihan ne güzel,gitmiş kiloların,kutluyorum seni!!!
naslsınız kızlar
gulercım ayıın çıkmış
aklımda bu kaldı valla alıye selenıne kavuşmuş hasret gıdermişler
selen hasta değil aman allah korusun olmasında
sultancı keremıtoya gecmiş olsun canım hemencıcık ıyıleşir inşallah
nagıhan sende eskı kılona duşmüşsün tebrık ederım canım
ıyı olduğuna çok sevındım çabucak toparlar annesı artık güçlü bızım bebışlerımız,sende kendıne dıkkat etkı daha ıyı olsun
ota suya ağlıyorum ya ne güzel söylemışsın,1 damlası bu kadarsa hııç tahmın edemıyorum rabbımın kudretını
çok sevındım adına hadı gözün aydın
ellerıne sağlık becerıklısınız yahu maşallah,maşallah
bence artık hııç alma banucum zıra taşıması zor olur ben kullandım şımdıye kadar fakat son 2 dır taşıyamadım belım ağrıdı,yoksa arabadan felan rahat hep dışarıya kanguruyla çıktık,ben arabada huzursuz oluyorum dıye kullandım başta paranoyamdı kızı kaçıracaklar dıye hıçkullanmadım desem yerıdır benımkı paranoya ışte bıldığın,burada bır ara oluyordu ondan kaldı bende neyse yahu nereye getırdım konuyu,kullanışlıydı ama o kadarını sölıım
ne güzel valla bende o kıloya ınsem göbek atıp gönderecem hepınıze ahada görün bende verdım kılolarımı dıyede neyssssseee,maşallah canım maşallah
benim direk en şiddetli haliyle başladı ve o şekilde devam etti. suni sancı ve dışardan müdahaleyle suyumu getirdikleri için. ve serumu o kadar hızlı vermeye başladılar ki çoktu sancım. bir ara serumun etrafında kan pıhtılaştı ve serum gitmemeye başladı yani normal sancımla kaldım. o zaman anladım ki suni sancı fena bir şeymiş. düşün uykuya dalacaktım neredeyse. o kadar rahattım normal sancımla. allah nasip ederde bir tane daha doğurursam kesin normal ama suni sancı olmadan doğurmak isterim...normal doğum yapan anneler bişeyi çooook merak ediyorum..ben sezeryan yaptım ama malum 1 ay erken geldiği için 3 tane sancı çekip ööle ameliyata girdim neyse ..sorum:ilk başlardaki ağrılar giderek güçleniyo mu yoksa aynı acıyı çekiyosun ama süresi mi çok kısalıyo sadec??? ben çook normal yapmak istemiş hatta hergün yürüyüş yapmıştım ama kısmet değilmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?