2009 Nisan Anneleri

kızlarr bi konuda yardım istiyorum. kanguru kullananız var mı?? hanigisini kullanıyorsunuz ve sizce rahat ediyor mu bebekler??
caım ben verdim bile başkasına....

artık kulannanama
seneye yaza demiş didem ama yaza koca adam olucaklar artık hiç kullanılmaz yürüyecekler

bende cok rahat ettim ama blim kopuyordu sen bilirsin ama artık bundan sonra lazım olmaz....ven burda kemeraltı var büük bi çarşı ordan aldım markas chicodegıll
10 tl ye almış rahattı
sende öle uyguna bulursan al öle cok paralar kaçırma günahhh
kullanılmaz artık bu sabhhten sınraa

saoln kızlarrr darısı vermek isteyenlerin başınaaa
sevindim senın adına.........

canım benım 5 cm gecmişti zaten 7den sonra dogum gercekleşiyor ama ben korkumdan sezeryan istedim

ama ilk sancıyla daa sonraki sancılar arasında tebiki fark var.......
olmazmı?
gözü bişi görmüyor insanın ben hastanede nts makinesinin mamsaı iktırmıştım
anneme ,eltime eşime neler saymışım.........
offfffffffff allhım yasatmasınnnnnnnnn gece 3den sabah 9 kadar cektm sancılarrr dahada hızlı gelıyor ve dakikalar azalıyor amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aklıma geldi.....

ehehe aklıma geldiiii şimdi gülüyorum halime sancım başladı benım gece 3 civarı eşime dedim kalksancılar var doktor gün vermişti 3 nisana o rahat yatıyor uyu dior bana yalancı dogum sancıları bi bagırdım kalk diyeee ben doguruyom sen yatıon fırladı sonra yatakları topla dedim. topladı bende bulaşık makinesinde temız bulaşıklar vardı onları yerleştırmıştimm eheheesonrada aldık cantayı sabah 6da gıttık hastaneye evımide dertli bıraktım ama iii dogurmadım... evde...

sancı biii gelıyor koltugun kenarlarını parcalıyordumm.....hastanede hemşirelere abagırıyordumm

bende kaçtım byeeeeee

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, Ayshe, namem

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, Ayshe, denizela, namem

slm ..yeni gelebildimm..bende temizlik yaprımm..halıları filan sildimm..şimdi balkonda içeri alıp açıcazz..bide mutfak dolap ve fayanslarını elden geçirdimm..

akşama yemek yapamadım..kağana çorba yapmıştım tavuk suyuna sebzeli eriştee bizdee ondan yiycezzz..

ay canım ya öyle şey olurmu tabiki içini dökücen..bugün sana yarın bana..birbirimeze destek oluyoruzz..bisdeee senii seviyooosss..:)))

çok üzüldüm keremciğe kuşpalazını biliomm..ateşli bi hastalık..çabucak atlatsın inşallah kerem..

söylemeden geçemicem kızlar yeni anneler çantalarına mp3 bile koymuşlar saten gecelikler falan tatile gittiklerini samııyolar heralde deodorant falan :))

bende deodarant koymuştummmm..çok terlerimdee dieee..ama sürdümmü hayırrrrrr...aklıma bile gelmedi canımın acısındannn..

odada tv uydu filan da vardı 1 kere bile açmadımmm..bakalım mp3 nasıl dinliycekler..

allahım kolay doğumlar nasip etsin inşallahhhh
..

öncelikle merhabalar arkadaşlar.
sonra ben bu gece hep ayaktaydım malesef.
daha sonraaaaaaa benim istediğim okula tayinim çıktı.çok şükür.

hayırlı olsun canım yeni okulunnn..yine anadolumuuu..bölümün neydii??

maşşallah 7 çeşitt..hemde bebekleee..marifetli annelerizz vallaaa..hepimizzdee..bende misafir ağırlamayı severimmm..bu aralar pek kimse gelsin istemiomm ama..staj derss kağan zorr oluyooo..

slmm kızlar çok mutluyummm sonnda eski kiloma geldimmmmmmm ben kendimi hala 62 sanarkenn bugn aç karnına tartıldım 59.1 geldim yemek falan yedim 59.8 çıktıı çok mutluyum yaaaa yaşasınn

ne güzellllllllllllllll..tebrik ederim canımm..diyetsiz mi verdin kiloyuuu...

3 tane sancı nasıl oluyo denizcim..3 serummu bitirdinn..??

bendee meleke katılıomm banucumm..artık gerek yok bence kanguruyaa..kocaman oldularr..yaza yürürler inşallah..mesela biz tatile temmuzda çıkacaz kağan tam 15 aylık olacakkk..hayatta kanguruda taşınmazz..

sürekli yürüyemezler ama arabaları var o daha ii olur gibime gelioo..

Son düzenleme:
oyyy melekkk..bende hiçç sancı çekmedimm ama nasıl acıı bişey olduğunu anlayabiliyorumm..bi kız vardı sancı odasındaa...aynı yaştaydıı benimlee..çokk fena sancı çektii 23 saat sonunda doğurabildiii..ama sancı gelincee kızzz yataktaa hophop hopluyoduuu..çok bağırıyoduu..bende onu öyle görünce ağlamaya başladımmm..çok üzülmüştümm..niee sezeryan olmuyosunn diyodumm saf saff..çok fenaydıı çokk..o benden epey önce gelmişş hastaneye ben doğumu yaptım ertesi sabah 5 te doğum yapmışş..(

az önce babam aradııı..annem benim sevdiiğim bi yemek yapmışş..bizi çağırıyolarr..

bende az önce yemeğim yok çorba yiycez yazmıştımm..canım annem hızır gibi yetiştiiiiiiiiii...:))

öpüyorumm sizi kızlarrrr..bizz kaçarrr...

ayşecim ilk başta iki saatte bi sancı geliyo her iki saatte bi ağrın oluyo öyle 3 sancı çektim yani 6 saat sonunda ameliyata girdim..

saoln kzlar tekrardan eski kiloma dönmek için 2 3 kilo verm gerekiyodu
sabahları ılık su içiyorum ardında biberiye çiçegini suda bekletp içiyorm sonra kahvaltı
tekrar bib eriye yagını göbek kısmıma sürüp streç folyo ilesarıp iş faln görüydm
birde niveanın sıkılaştrıcı inceltici kremini aldm ama kış geldi malum yürüş yapamyz yaz gelsn onu sürmeye başlıcm
birde akşam 6 dan sonra bişey yemiyrm

OOFF OOFFF çıldrmak üzereym zeynep çok bunaltıyo benii kucaktan hiç inmiyoo devmlı mız mız oturrsam aglıyo
kucakta gezerse ne ala

ekim seni çok iyi anlıyorum canım kerem öyle bu aralar insan çok geriliyor

tuğba ecrini götürdünüzmü doktora neler dedi

OOFF OOFFF çıldrmak üzereym zeynep çok bunaltıyo benii kucaktan hiç inmiyoo devmlı mız mız oturrsam aglıyo
kucakta gezerse ne ala
aynen zır zır glıyorlar bazen insan bunalıyor ege şimdi uyudu.......

evet ben öle cok cekmedim -5-6 saat cektım ama oda yetti bana...

benım burda bi arkadaşbenden 3 ay sonra dogurdu.....

öglen 2de aldılar ertesi gün sabah cıktı.......18-19 saat ckti...

allahım cok zor

allahım kolay dogumlar nasip etsin herkeeessee

iyi akşamlar,

misafirlerim gitti çok güzel birgün geçirdik benim yaramaz oğlum misafirlerin yanında mutluluktan uçtu ne yapcağını şaşırdı pis şımarık benimki insanları çok seviyor esra bunun neresi yaramaz çok uslu bu dediler nedendir anlamam hep böyle olur uyumayan çocuk biri geldi mi uykudan kalkamaz bunun gibi mamalarımızı yedik masa muhabbeti çok iyiydi mutfağı toparladım benimki sabahtan beri ilk uykusuna yattı birazdan kalkar....

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, denizela, roseberry, ugly

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…