caım ben verdim bile başkasına....kızlarr bi konuda yardım istiyorum. kanguru kullananız var mı?? hanigisini kullanıyorsunuz ve sizce rahat ediyor mu bebekler??
sevindim senın adına.........saoln kızlarrr darısı vermek isteyenlerin başınaaa
canım benım 5 cm gecmişti zaten 7den sonra dogum gercekleşiyor ama ben korkumdan sezeryan istedimnormal doğum yapan anneler bişeyi çooook merak ediyorum..ben sezeryan yaptım ama malum 1 ay erken geldiği için 3 tane sancı çekip ööle ameliyata girdim neyse ..sorum:ilk başlardaki ağrılar giderek güçleniyo mu yoksa aynı acıyı çekiyosun ama süresi mi çok kısalıyo sadec??? ben çook normal yapmak istemiş hatta hergün yürüyüş yapmıştım ama kısmet değilmiş..
yazdı kaçtı gibi oldu kızlar kusura bakmayın cevaplarınzı okudum
evde kusulmadık yer kalmadı ilacı içtiği gibi ne yediyse çıkardı ilacta gitti tabi nasıl iyileşcek anlamadım
biberonda zorla içiyor
bir kaç gündür kafanızı şişirdim
cevap vermyebilirsiniz alınmam
sadece yazmak istiyorum içimi dökmek
sizleri seviyorummafoldumben
günaydın kızlar dün gece hastaneye gittik nefes alamıyordu kerem
ateş 39.5 hemen fitil attım çıktık doktor muayene etti yanlış söylemeyeyim kuş boğazı mı kuş palazı mı ne dedi
boğazlar ödem yapmış dedi
soğuk buhar uyguladılar yarım saat
sonrada 2 iğne yedi ateş ve bu hastalık için gece uyuudu şükür
ateş yok biraz daha iyi gibi şükürler olun desteğiniz için candan teşekkür ederim
hep kendi derdimi yazmaktan sizlerinkni okuyamadım
selen de hasta olmuş galiba geçmiş olsun sehercim
aliye sende hastasın diye okudum Allah şifa versin hepimize:Saruboceq:
söylemeden geçemicem kızlar yeni anneler çantalarına mp3 bile koymuşlar saten gecelikler falan tatile gittiklerini samııyolar heralde deodorant falan :))
öncelikle merhabalar arkadaşlar.
sonra ben bu gece hep ayaktaydım malesef.
daha sonraaaaaaa benim istediğim okula tayinim çıktı.çok şükür.
herkese merhababaaa
misafirim var sabahtan beri hazırlıklarla uğraşıyorummm 7 çeşit şey yaptım öldüm vallaaa
burası durgun yine bugünnn kimseler yokk
gülercim allah kolaylık versin çok zor uykusuzlukkk
slmm kızlar çok mutluyummm sonnda eski kiloma geldimmmmmmm ben kendimi hala 62 sanarkenn bugn aç karnına tartıldım 59.1 geldim yemek falan yedim 59.8 çıktıı çok mutluyum yaaaa yaşasınn
normal doğum yapan anneler bişeyi çooook merak ediyorum..ben sezeryan yaptım ama malum 1 ay erken geldiği için 3 tane sancı çekip ööle ameliyata girdim neyse ..sorum:ilk başlardaki ağrılar giderek güçleniyo mu yoksa aynı acıyı çekiyosun ama süresi mi çok kısalıyo sadec??? ben çook normal yapmak istemiş hatta hergün yürüyüş yapmıştım ama kısmet değilmiş..
caım ben verdim bile başkasına....
artık kulannanama
seneye yaza demiş didem ama yaza koca adam olucaklar artık hiç kullanılmaz yürüyecekler
bende cok rahat ettim ama blim kopuyordu sen bilirsin ama artık bundan sonra lazım olmaz....ven burda kemeraltı var büük bi çarşı ordan aldım markas chicodegıll
10 tl ye almış rahattı
sende öle uyguna bulursan al öle cok paralar kaçırma günahhh
kullanılmaz artık bu sabhhten sınraa
sevindim senın adına.........
canım benım 5 cm gecmişti zaten 7den sonra dogum gercekleşiyor ama ben korkumdan sezeryan istedim
ama ilk sancıyla daa sonraki sancılar arasında tebiki fark var.......
olmazmı?
gözü bişi görmüyor insanın ben hastanede nts makinesinin mamsaı iktırmıştım
anneme ,eltime eşime neler saymışım.........
offfffffffff allhım yasatmasınnnnnnnnn gece 3den sabah 9 kadar cektm sancılarrr dahada hızlı gelıyor ve dakikalar azalıyor amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aklıma geldi.....
aynen zır zır glıyorlar bazen insan bunalıyor ege şimdi uyudu.......OOFF OOFFF çıldrmak üzereym zeynep çok bunaltıyo benii kucaktan hiç inmiyoo devmlı mız mız oturrsam aglıyo
kucakta gezerse ne ala
oyyy melekkk..bende hiçç sancı çekmedimm ama nasıl acıı bişey olduğunu anlayabiliyorumm..bi kız vardı sancı odasındaa...aynı yaştaydıı benimlee..çokk fena sancı çektii 23 saat sonunda doğurabildiii..ama sancı gelincee kızzz yataktaa hophop hopluyoduuu..çok bağırıyoduu..bende onu öyle görünce ağlamaya başladımmm..çok üzülmüştümm..niee sezeryan olmuyosunn diyodumm saf saff..çok fenaydıı çokk..o benden epey önce gelmişş hastaneye ben doğumu yaptım ertesi sabah 5 te doğum yapmışş..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?