2009 Nisan Anneleri

ekim seni çok iyi anlıyorum canım kerem öyle bu aralar insan çok geriliyor

tuğba ecrini götürdünüzmü doktora neler dedi

Götürdük de yetişemedik.cumartesi yarım gün duruyormuş doktor.bizde ordan gezmeklere gittik.ecrin hanımın cevizi bitmişti gittik aldık mouse bozmuştu zilloşum mouse aldım.digital tartı aldım.iyi geldi gezmeler.yarında herrrzamanki gibi kayınpederime gidicez kalkayım bi kek çırpayım benim keke bayılıyor sevgili kayınpederim :)

egeye yan tarafata melek teyzemiz var kışlık patik gibi
ayakkabılar oluor ya onlardan almış ankaradaydı gezmelerde...

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, roseberry

şu misafirde hep var ......

ben kaçtım byee iyi haftsonlarıııı

ay ne heyecan ya,ben gayet sakın gıttım valla,15 gün öncesınde bebışın başı büyük stres yapmadan doğur hem çatında dar deyınce(kontrolden sonra)tamam dedım güle oynaya gıttım,çook ıstemıştım normal doğurmayı ama pışman olmadın yan odadakı kızın avazları gıtmedı kulağımdan uzun süre bıde bebek memeyı almamış,kızdan süt almak ıçın pompa kullanıolar dıye bağırdıda bağırdı,benım gelen çok dıye bende gazımı çıkaramadım,tam 3 gün çıkmadı e çıkaramayınca hastanedende çıkamadık tabı fakat yıne olsa yıne sezeryan derım ben çok memnun kaldım,herkesın bır olmuyor ışte fakat kım kolay derse gülerım totomla hahahahahaha,normal olan varsa dıkışı sölesın,sezeryanda karnın boşalıyor dıye hıssetmıyosun torba gıbı gelıyor bır süre tövbe estağfurullah
sunı sancı çok zormuş çoook
bende bayağı kılo vermen gerekıyor zannetmıştım canım ya,herkesın kendıne göre fazladır tabı,oh ıyı olmuş ıstedığın kıloya gelmışın ya sağlıkla önemlı olan o,herşeyın başı sağlık
kocasıyla çocuğu olan büyük konuşmayacakmış,ne zaman utandıracakları bellı olmazmış ya,aman akıllı durmuş ya,sana zorluk çıkarmamış annesı
ıyı olunda gezın valla sefanız olsun,ellerıne sağlık
egeye yan tarafata melek teyzemiz var kışlık patik gibi
ayakkabılar oluor ya onlardan almış ankaradaydı gezmelerde...

gülegüle kullanın canımcım

doğum kontrol hapı kullanan varmı kızlar benim bi kutu bitti 1 hafta ara veriliyo onu izleyen 3-4 gün içerisinde adet olunuyo ve 1 hafta sonra tekrar başlanıyor diye hatırlıyorum
bugün 4mü 5.gün mü ne hala adet olmadımsempatiksalakcinni

slm kızlar.... bugün dr.gittik kan tahlili yaptırdık hafif kansız çıktık kan damlasını 14 damlaya sabah akşam çıkardı bizimle hiç aynı durumda olan varmı çok üzüldüm o kadar yemesine içmesine dikkat ediyorum ki :-(( inş.hasta bebişler düzelmiştir geçmişi okuyayım..

geçmişi okudum biraz da gene doğum anılarından bahsedilmiş bizimde asker anıları gibi oldu hiiiç unutmayacağımız bir anı bir tek biz yaşayabiliyoruz ne güzel.....
benimde gece 2,5 gibi başladı sancı vurdukça ben tuvalete gidiyordum 5 e kadar filan öyle çektim ara ara belime bıçak gibi saplanıyordu ağrı eşiğim yüksek olduğundan baya dayandım sonlara doğru yataktan inemiyordum yuvarlanıyordum eşimi kaldırdım yok diyo doğum sancısı değildir diyo dedim sen kaç tane doğurdun sancı vuruyor nefes al hayatım nefes al bende ona saydırıyordum 7 gibi k.validem geldi sürekli hadi gidi hadi gidin diyo tabi tecrübeli, benim de sancı aram açıldı ben 5 dk bire düşsün diye bekledim ara daha da açıldı sonunda gittik 8 gibi 9 gibi hstde olduk yukarı götürdüler 10:45 de de ay parçamı aldım arada başka şeyler de oldu ama çok uzattım kısa kestim güya )

canım bızde sabah 10 akşam 10 alıyoruz merak etme düzelır,bızde akdenız bölgesıne özgü anemı hep var,sıkma canını olurmu bız uzun süredır kullanıyoruz bu şekılde,bende normale dönmesını beklıyorum bırde çok aldığımız ıçın tadıda önemlı dığerlerını almıyodu zorla yutuyordu bebışım fakat ferrumu severek ıçıyor aklında olsun

hiç kimse yok herkes uykuda sanırım, ben gene yazayım gülercim hayırlı olsun tayin işin....şimdi kaldığım yeri okudumda sultan çookk geçmiş olsun inş.tamamen iyileşmiştir keremcim şu anda kafa şişirmekte ne demek ki ben her zaman yazmıyorum ama sürekli okuyorum hele sizlerin yazıları ile bende hafifliyorum eşim bile artık çoğunuzu biliyor tanıyor ismen de olsa......

çok saol cnm daha öncede yazmıştın benim oğlişim entresan hep okudum ferro sanolu bebişlerin çoğu içemiyor diye ama benim oğlum severek içiyor.....

Deniz ben suni sancı çektim.5 dk ya indiğinde hiçbirşey umurunda olmuyor veee avazın çıktığı kadar bağırıyorsun canım.Bilmem anlatabildim mi)

Seçim günüydü,son kontrolümüz diye gittik hastaneye,alttan muayenede Dr. bebek geliyor dedi ve,6cm açıkmış
Bir heyecan bir heyecan eşimle bende.2-3 saat epiduralin etkisinden hiçbir ağrı hissetmedim ve seçim sonuçlarını değerlendirdik,eşim kardeşim annem ben .
Sonra epiduralin etkisini azalttılar veeeeeeeeeeeee dayanılmaz sancılar,1 saat çektim sancı,ama ne sancı!!!
Dedim kadınlar salak mı,bu sancıyı bile bile nasıl 2.yi doğururlar,hep böyle ağlamışım)

Ama şimdi geçti bile,ne sancı ,e birşey aklımda,kızıma baktıkça sevinçten mutluluktan ağlıyorum artık!!!

Hele bu akşam,başını göğsüme yaslayarak yatması yok muydu,herşeye değer..

Son düzenleme:
Bugün bıldırcın yımırtası aldım ama kaç dakika kaynatmam gerekiyor,bilen var mı ki?Ben normal yımırtayı yımırta kaynatma makinasında kaynatıyordum,ama bunlar ufak ya,o yerlere girmez..

sultan ben kullanıyorum ya benım 4 gun geldı 8 gun yanı hapa başladığım gunun ertesi bittiydi canım
anam sancıdan bahsetmışsınız ben çok çektim tam son 10 gun hergece ha oldu ha olucak ama sancı bırden gıdıyodu meğer benım koca kafalı kızım tam sokamıyomuş kafasını çıkamadı normal ama zor allahım gayret versın normal doğuma ama ben sezeryan olupta pşman olanardanı çok zor gectı 2 gunu hayatımın en berbat gunu dıye bağırdım halbukı en guzel gunu olması gerekırken (((((((((((((

Sultan sen reglin gelse de gelmese de 1 hafta sonra yeni kutu hapa başlayacaksın,bliyorsun dimi.

tamam elifçim bende öyle biliyordum

sevrey üzülme canım biz kaç aydan beri tedavi amaçlı kullandık günde 1 ölçek kan ilacı

elifcim ben 20 dk kaynatıyorum iyice pişsin diye......olsun ya normal doğum güzeldi tm kızmayın ben gene yapsam gene normal yaparım diyenlerdenim...

20 dakka yumurta için çok değilmi ben kaynamaya başladıktan sonra 5 dk kaynatıyorum pişiyo

Ben de normal yapamasaydım,hele de o kadar sancı çekip de yapamasaydım,çok üzülürdüm.Ama doğumdan önce hiiiiç korkmuyodum doğumdan,şimdi 2.ye olsa korkarım valla)

bilmem tvde duymuştum içinin iyice pişmesi için hamileliğimden beri öyle yapıyorum ben ocağa koyduktan sonra saat tutuyorum 20 dk.tabi yanlışta bilebilirim.... bu arada sizlere iyi geceler ben yatayım gece her zamanki gibi çooook uzun olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…