ekim seni çok iyi anlıyorum canım kerem öyle bu aralar insan çok geriliyor
tuğba ecrini götürdünüzmü doktora neler dedi
ay ne heyecan ya,ben gayet sakın gıttım valla,15 gün öncesınde bebışın başı büyük stres yapmadan doğur hem çatında dar deyınce(kontrolden sonra)tamam dedım güle oynaya gıttım,çook ıstemıştım normal doğurmayı ama pışman olmadın yan odadakı kızın avazları gıtmedı kulağımdan uzun süre bıde bebek memeyı almamış,kızdan süt almak ıçın pompa kullanıolar dıye bağırdıda bağırdı,benım gelen çok dıye bende gazımı çıkaramadım,tam 3 gün çıkmadı e çıkaramayınca hastanedende çıkamadık tabı fakat yıne olsa yıne sezeryan derım ben çok memnun kaldım,herkesın bır olmuyor ışte fakat kım kolay derse gülerım totomla hahahahahaha,normal olan varsa dıkışı sölesın,sezeryanda karnın boşalıyor dıye hıssetmıyosun torba gıbı gelıyor bır süre tövbe estağfurullahehehe aklıma geldiiii şimdi gülüyorum halime sancım başladı benım gece 3 civarı eşime dedim kalksancılar var doktor gün vermişti 3 nisana o rahat yatıyor uyu dior bana yalancı dogum sancıları bi bagırdım kalk diyeee ben doguruyom sen yatıon fırladı sonra yatakları topla dedim. topladı bende bulaşık makinesinde temız bulaşıklar vardı onları yerleştırmıştimm eheheesonrada aldık cantayı sabah 6da gıttık hastaneye evımide dertli bıraktım ama iii dogurmadım... evde...
sancı biii gelıyor koltugun kenarlarını parcalıyordumm.....hastanede hemşirelere abagırıyordumm
bende kaçtım byeeeeee
sunı sancı çok zormuş çoookbenim direk en şiddetli haliyle başladı ve o şekilde devam etti. suni sancı ve dışardan müdahaleyle suyumu getirdikleri için. ve serumu o kadar hızlı vermeye başladılar ki çoktu sancım. bir ara serumun etrafında kan pıhtılaştı ve serum gitmemeye başladı yani normal sancımla kaldım. o zaman anladım ki suni sancı fena bir şeymiş. düşün uykuya dalacaktım neredeyse. o kadar rahattım normal sancımla. allah nasip ederde bir tane daha doğurursam kesin normal ama suni sancı olmadan doğurmak isterim...
bende bayağı kılo vermen gerekıyor zannetmıştım canım ya,herkesın kendıne göre fazladır tabı,oh ıyı olmuş ıstedığın kıloya gelmışın ya sağlıkla önemlı olan o,herşeyın başı sağlıksaoln kzlar tekrardan eski kiloma dönmek için 2 3 kilo verm gerekiyodu
sabahları ılık su içiyorum ardında biberiye çiçegini suda bekletp içiyorm sonra kahvaltı
tekrar bib eriye yagını göbek kısmıma sürüp streç folyo ilesarıp iş faln görüydm
birde niveanın sıkılaştrıcı inceltici kremini aldm ama kış geldi malum yürüş yapamyz yaz gelsn onu sürmeye başlıcm
birde akşam 6 dan sonra bişey yemiyrm
kocasıyla çocuğu olan büyük konuşmayacakmış,ne zaman utandıracakları bellı olmazmış ya,aman akıllı durmuş ya,sana zorluk çıkarmamış annesıiyi akşamlar,
misafirlerim gitti çok güzel birgün geçirdik benim yaramaz oğlum misafirlerin yanında mutluluktan uçtu ne yapcağını şaşırdı pis şımarık benimki insanları çok seviyor esra bunun neresi yaramaz çok uslu bu dediler nedendir anlamam hep böyle olur uyumayan çocuk biri geldi mi uykudan kalkamaz bunun gibi mamalarımızı yedik masa muhabbeti çok iyiydi mutfağı toparladım benimki sabahtan beri ilk uykusuna yattı birazdan kalkar....
ıyı olunda gezın valla sefanız olsun,ellerıne sağlıkGötürdük de yetişemedik.cumartesi yarım gün duruyormuş doktor.bizde ordan gezmeklere gittik.ecrin hanımın cevizi bitmişti gittik aldık mouse bozmuştu zilloşum mouse aldım.digital tartı aldım.iyi geldi gezmeler.yarında herrrzamanki gibi kayınpederime gidicez kalkayım bi kek çırpayım benim keke bayılıyor sevgili kayınpederim :)
egeye yan tarafata melek teyzemiz var kışlık patik gibi
ayakkabılar oluor ya onlardan almış ankaradaydı gezmelerde...
slm kızlar.... bugün dr.gittik kan tahlili yaptırdık hafif kansız çıktık kan damlasını 14 damlaya sabah akşam çıkardı bizimle hiç aynı durumda olan varmı çok üzüldüm o kadar yemesine içmesine dikkat ediyorum ki :-(( inş.hasta bebişler düzelmiştir geçmişi okuyayım..
çok saol cnm daha öncede yazmıştın benim oğlişim entresan hep okudum ferro sanolu bebişlerin çoğu içemiyor diye ama benim oğlum severek içiyor.....canım bızde sabah 10 akşam 10 alıyoruz merak etme düzelır,bızde akdenız bölgesıne özgü anemı hep var,sıkma canını olurmu bız uzun süredır kullanıyoruz bu şekılde,bende normale dönmesını beklıyorum bırde çok aldığımız ıçın tadıda önemlı dığerlerını almıyodu zorla yutuyordu bebışım fakat ferrumu severek ıçıyor aklında olsun
normal doğum yapan anneler bişeyi çooook merak ediyorum..ben sezeryan yaptım ama malum 1 ay erken geldiği için 3 tane sancı çekip ööle ameliyata girdim neyse ..sorum:ilk başlardaki ağrılar giderek güçleniyo mu yoksa aynı acıyı çekiyosun ama süresi mi çok kısalıyo sadec??? ben çook normal yapmak istemiş hatta hergün yürüyüş yapmıştım ama kısmet değilmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?