slm ..yeni gelebildimm..bende temizlik yaprımm..halıları filan sildimm..şimdi balkonda içeri alıp açıcazz..bide mutfak dolap ve fayanslarını elden geçirdimm..
akşama yemek yapamadım..kağana çorba yapmıştım tavuk suyuna sebzeli eriştee bizdee ondan yiycezzz..
ay canım ya öyle şey olurmu tabiki içini dökücen..bugün sana yarın bana..birbirimeze destek oluyoruzz..bisdeee senii seviyooosss..:)))
çok üzüldüm keremciğe kuşpalazını biliomm..ateşli bi hastalık..çabucak atlatsın inşallah kerem..
bende deodarant koymuştummmm..çok terlerimdee dieee..ama sürdümmü hayırrrrrr...aklıma bile gelmedi canımın acısındannn..
odada tv uydu filan da vardı 1 kere bile açmadımmm..bakalım mp3 nasıl dinliycekler..
allahım kolay doğumlar nasip etsin inşallahhhh..
hayırlı olsun canım yeni okulunnn..yine anadolumuuu..bölümün neydii??
maşşallah 7 çeşitt..hemde bebekleee..marifetli annelerizz vallaaa..hepimizzdee..bende misafir ağırlamayı severimmm..bu aralar pek kimse gelsin istemiomm ama..staj derss kağan zorr oluyooo..
ne güzellllllllllllllll..tebrik ederim canımm..diyetsiz mi verdin kiloyuuu...
3 tane sancı nasıl oluyo denizcim..3 serummu bitirdinn..??
bendee meleke katılıomm banucumm..artık gerek yok bence kanguruyaa..kocaman oldularr..yaza yürürler inşallah..mesela biz tatile temmuzda çıkacaz kağan tam 15 aylık olacakkk..hayatta kanguruda taşınmazz..
sürekli yürüyemezler ama arabaları var o daha ii olur gibime gelioo..
slm kızlar.... bugün dr.gittik kan tahlili yaptırdık hafif kansız çıktık kan damlasını 14 damlaya sabah akşam çıkardı bizimle hiç aynı durumda olan varmı çok üzüldüm o kadar yemesine içmesine dikkat ediyorum ki :-(( inş.hasta bebişler düzelmiştir geçmişi okuyayım..
hiç kimse yok herkes uykuda sanırım, ben gene yazayım gülercim hayırlı olsun tayin işin....şimdi kaldığım yeri okudumda sultan çookk geçmiş olsun inş.tamamen iyileşmiştir keremcim şu anda kafa şişirmekte ne demek ki ben her zaman yazmıyorum ama sürekli okuyorum hele sizlerin yazıları ile bende hafifliyorum eşim bile artık çoğunuzu biliyor tanıyor ismen de olsa......
dr götrmüştük zeynebi öksürügü ve burun akıntısı geçmedi aynı ilaçlar bi daha yazıldı bende almadım
öksürük için benical soguk algınlıgı için peditus kullanıyorum önerebilcenz daha çabuk geçiren başka ilaç varmı kuzumm çok öksürüyoo bogazı yırtılacak derecede
dişleri içinde çıkıcaga benziyoo dediii ama ne zamnn mechull
ay cnm olmasın şimdi ya çok erken ama herşey allahtan bende tam tahlil alayım dedim dün oldum şaşırdım inş.sende bugün olursun...nisan annelerinden biri doğum yapmışş..analı babalı büyüsün inşallahh
bende allah kısmet edersee kasım da kucağıma alıcammm..durum onu gösteriooo eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?