2009 Nisan Anneleri

ii gecelerrr gerçi kimse yok bir ben birde misamirrr varrr
elifcim bildigimz yumurta gibi ister cıvık ister kıvamlı ama fazla bekltme çabuk bozuluyomş öle duymştum
sultan inşş hastalanırsn canm büyük ihtimalle haptandrr
anamm ben normal vaziyette korunuyom 1 seneyi devirdikkk bi 2 sene daha inşşş,
yarın gezmeye gitcmm kafam dagılır birazz çok bunalttı zeyno benii

dr götrmüştük zeynebi öksürügü ve burun akıntısı geçmedi aynı ilaçlar bi daha yazıldı bende almadım
öksürük için benical soguk algınlıgı için peditus kullanıyorum önerebilcenz daha çabuk geçiren başka ilaç varmı kuzumm çok öksürüyoo bogazı yırtılacak derecede

dişleri içinde çıkıcaga benziyoo dediii ama ne zamnn mechull

bende sezeryan yapanlardanım ama memnunum suni sancıda çektim 5 saat çok istedim normal ama olmadı.
kızlar sizi ara ara takip ediyorum ama yazmaya gelince hep bişeyler çıkıyo. mertin eski uslu halleri kalmadı uyuması zorlaştı. ara ara bağırmalarımız var. durup dururken huy değiştirmeye başladı. sizinkilerde böylemi. sinir oluyorum yaa... gitgide kolaylaşcak derken zorlaşıyor

tayinimi hayırlayanlar çok teşekkürler.
ayşe anadolu lisesindeyim branşım matematik canım.
sevgi biz de de var kansızlık.demir damlası kullanıyoruz canım.yapacak başka bişey yok.
nagihan öksürük için ben kara turpu oyup 1 çay kaşığı bal koydum.sabah akşam 3 gün boyunca 1 çay kaşığı verdim.sanırım iyi geldi.bi dene istersen.

iyi pazarlar,

sevgicim demirde kansızlık çıkmış damlalarla düzelir inş.doktorumuz yusufa hergün kendi avucu kadar et yesin demişti biz hemogram yaptırmadık daha ama hergün kan damlası veriyorum biran önce toparlar inş.

sultan sizede geçmiş olsun biran önce iyileşir keremcik....

biz kahvaltımızı yaptık keyif yapıyoruz akşama doğru çıkarız yemek yapmaktanda kurtulurum hepinize iyi tatiller...

merhaba kızlar artık giremiyorum bile egeden fırsat yok aklımda hep burda vallahi birisi okusada anlatsa bana hasta bebişlere geçmiş olsun biran önce iyileşsinler .ege diş çıkarmaya devam ediyor hala uyku yok bütün gece mızır mızır

iyi pazarlar..
yine kk da tenha bir pazar günü...
kızlar kivi veriyo musunuz bebişlere? netten baktım c vitamini deposudur bebeklere yedirilmeli diyor ama ayını yazan bulamadım.

iyi pazarlar temızlığım bıtıı selen uyudu şimdi babasına bırakıp kayganala dışarı cıkıcaz 1 saat işimiz var

selamlar geçmiş olsun tüm hasta bebeklerimize.....sinir oluyorum hastalıklara...bizim antibiyotik biteli 4 gün oluyor akşam burnu akmaya başladı(......ne biçim bişey bu yaa....hiçbiryere gitmeden hasta oluyorlar....şimdi keyfi iyi Allahtan bende daha yemek yapıcam ütü yapıcam nasıl yapıcaksam idille.....

adetim 13 gün geciktiiiiiiiiiiiii..2.testide yaptım hala negatiff..ama güvenemiyorummm..eşimde bende korkudan ölcez..yarın dr a gidip kanda baktırcam..cuma günü gidecektimm misafirim geldi anidennn.

hayırlısı olsun ama şu anda hiç istemiyorumm..daha benim çok işim var..kağan çok lüçük..onu ihmal edemem..(

bide kızlar..bıldırcın yumurtasını kaynatma meselesini konuşmuşsunuz..20 dk çok fazla değilmi..çok küçük zaten 5 dk yeter..

bildiğim kadarıyla yumurtanın çok kaynatılmasıda iyi değil..hani çok kaynayınca yumurtanın beyaz yeri kararıyoya o iyi değilmişş..bişey açıga çıkıyormuşş..tam hatırlamıyorumm..

tugbacım... kivi vermeyi bende dün düşündüm..hatta dün alacaktım..kiviler çok yumuşaktı.bazılarıda daha hamdıı..almadım..

ama zararı yoktur ya..severlermi bilmiomm..biraz ekşi oluyo..ben deniycem yedirmeyi..

güler..başka bi anadolu lisesine mi tayin istedin..evine yakın biyer filan mı??

eşimde sınavlara girdi..73 aldı..ama hiç çalışamamıştı..anadolu öğretmen istiyordu olmıycak heralde daha yüksek puanlı arkadaşlar var..anadoluyu arştırıoz şimdii..belki orayı ister..

Slm kızlar TuğbaCım verme kivi 1 yaşına kadar yasak dedi bizim dr.kivi ve çilek dün gene sordum 1 yaşına kadar verme dedi lahana,patlıcan filan dedi aklımda kalanlar ben vermiyorum...

nisan annelerinden biri doğum yapmışş..analı babalı büyüsün inşallahh

bende allah kısmet edersee kasım da kucağıma alıcammm..durum onu gösteriooo eyvahedigeldismile

nisan annelerinden biri doğum yapmışş..analı babalı büyüsün inşallahh

bende allah kısmet edersee kasım da kucağıma alıcammm..durum onu gösteriooo eyvahedigeldismile
ay cnm olmasın şimdi ya çok erken ama herşey allahtan bende tam tahlil alayım dedim dün oldum şaşırdım inş.sende bugün olursun...

inşallah olurum sevgi..dört gözle bekliom inan..az önce kk da baktım..biri kaset testte 2 ay boyunca negtif çıkmış kanda bakılmış bebek varmışş.allah korusun öyle bişey vardır die iyice stres yaptım..allahım olmayanlara versin..biz hiçç istemiozz..kağan çok küçük..bi tane daha olursa benim okulumda bitmez herşey alt üst olur...

kivi ile ilgli bişeyler buluyum dedim net bişey yok..neden verilmemeli die sormadın mı sevgi..bende vereyim diyodum..artık seneye kışın ancak yer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…