2009 Nisan Anneleri

mrh kızlar morelim çok ama çok bozuk az önce doktordan geldik

ecemin ateşi çok yükselti
tekrar idrar yolu enfeksiyonu çıktı
anlamıyorum ya her ay çocukta aynı şey
doktoru aradım idrar istedi bırde kültür
yarın kültür sonucu çıkıcak
ona göre yine antibiyotik vericek kesin
ama bu böyle nereye kadar ya heray antibiyotikmi içicek bu çocuk ya
allah aşkına bir yol gösterin kızlar ilaç dışında yardımcı olun
çocuğa antibiyotik yüklemek istemiyorum!!!!!!!!

kızlar geçmişe bir baktım sultan ya ne olacak bu bebişlerin hali bugün inanılmaz yoruldum gece ecem sabahladı çocuğun canı acıyormuş meğerse şu andada ateşi var yüksek allahım şifalar versin hepsine kereme ve tüm hasta bebişlerimize....

bu arada kimse yokmu ya????

çok çok geçmiş olsun eceme
keremin hala hasta olmasna çok üzüldüm
artık hastalık haberi duymasak keşke
tuğbacım idrar yolu enfeksiyonu için ilaç dışında nasıl bir tedavi uygulanabilir bilmiyorum ama önlem olarak alınacak şeyler var.belki biliyorsundur...kız çocukları banyo yaptırılırken banyo suyunun içine oturmamalı.ben ecrini halen filesine oturtuyorum.bu enfeksiyonun en büyük sebeplerinden biri buymuş.poposunu silerken mutlaka arkaya doğru silmek gerekiyor eğer kakası bulaşmamışsa içi silinmemeli.zaten onu koruyacak bir şey salgılıyormuş vücutları.

çok bilmiş bunların hepsiii

evt heryer kalktıı şimşekten fırtınadan heryer suuuuuuuuu

gcmiş olsun cnm.........

kuzuculklar inşallah hmn iylşir..
yaz gelsin artık

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, ekim.29, TugbaEcrin, tugbiş123

saol cnm nasıl morelim bozuk anlatamam hastaneden çıkınca hep ağladım ama inan o kadar dikkat ediyorumki tuğbacım anlatamam bende hep filede yıkıyorum sürekli altını açıyorum dediğin gibi siliyorum ve bu kadar titizliğe aynı hastalık ama doktorla yarın konuşucam geçen ay 5 gün iğne yedi yavrum artık dr görünce ağlıyor bu ayda aynı şey olsun istemıyorum ilacın etkisi geçiyor tekrar ateş ve enfeksiyon eğer yarında dr ilaç versin başka dr a götürücem....

tugbacım antıbıyotık vermemmeye calış ben cok karsıım allahımda kimslere nnasip etsinn..
onların neyine daha antibiyotik.........

allahım tez vakittee saglıklarına kavuşsun kuzularr

bende çıkıyorum kızlar bu gece uzun olucak umarım yarın ecemim ii olur ve tüm hasta bebişler ii geceler

off kıyamam kuzuya ya iyileşsin kurtulsun şu iğnelerden
evlat ne tatlı kıyılır mı onların hasta olmalarına

ecrin dişlri patlattı sakinleşeceğine çığlık atarak ağlıyor huysuzlaştı iyice.jel sürünce yarım saat kadar sakinleşiyo.nasıl canı acıyo acaba ya
bir de ayakta dikilmek istiyor hep ya da yürütelim istiyor dikilirken tutuyorum ellerimi ittiriyo bazen bırakınca düşüyor.ben korkup tepki verirsem ağlıyor vermezsem ağlamıyor.

akşam mamasını yerken elini daldırdı içine hemen yüzüne buladı sonra çığlık atıyor yine daldıracakmış zaten azıcık kalmıştı doymuştu ecrin bende izin verdim mamasını mıncıklamasına allahım nasıl mutlu oldu ama heryeri mama oldu saçları bile.yıkamak için kıyafetlerini hazırlarken baktım kovanın başında dikilmiş babası tutuyor şop şop suya vuruyo her yer su ama nasıl keyifli.yıka giydir ortalığı temizle derken yorgunluktan ölüyorum.duş başlığından korkmasa kucağımda yıkarım daha az yorulurum ama deli gibi korkuyor ordan su fışkırmasından :)

ay amma konustum bilmiyorumkismile

kızlar gecmişi okudum ama tek tek alıntı yapamadım
gülşencim idile tuğbacım eceme sultancım kereme çok geçmiş olsun allah onlara hastalık yuzu göstermesin çok zor onların hastalığı tuğbacım çocuk hastanesinde bi doktor önerebilirim sana canım isterssen selendede bı kez çıktı 5 gun bi şurup verdi ondan sonra bıdahada yakalanmadı şükür
elifçim miray senı özlediğinden öyle yapmıştır
banu name gulle gule kullansın kangurusunu
şirvancım onlar senın çıkmanı ıstıyor canım bence tazmınat ödememek için
ayse kız nasıl yıcen 2 gun o lapayı
ben annemdeyım kızlar bu hafta burda gecer herhalde ananem amelıyat oldu şükür şimdilik bi sorun yok ama en az cumaya kadar hastanede kalabılır bende burda kalabılırım
maşallah ecrıne meriçe egeye ve diğer nisan bebeklerine çok akıllılar

saolun kızlar allah razı olsun(

sehercim söylermisin bir ismini bugün biride dedi sadece çocuk hastanesınde bir dr iyileştirdi dıe enfeksiyonu onada götürürüm ya yeterki ii olsun kuzucuk

günaydıınnn..
kereme ve eceme çook üzüldüm yaa çok geçmiş olsunn..
sehercim sizede geçmiş olsun durumu iidir inşallah..

günaydın
kıyamam yaaa kereme ve eceme allahım acşl şifalar versin kendi yavrum hastalanmış gibi yüreğim sızlıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…