tugba çok geçmişolsn canm yaa inşş kısa zamnda düzelir kuzunn
çok bilmiş bunların hepsiiiOdada köşede sarmaşık var,Miray habire gidip onu çekiştirmeye çalışıyor,hatta birkaç yaprağını da kopardı.Biraz önce de oraya gidiyor,elini uzatmadan bir bana bakıyor ,gülüyor,sonra seviniyor,çırpınıyor.Benim tepkimi bekliyor ,koparsa mı koparmasa mı)
evt heryer kalktıı şimşekten fırtınadan heryer suuuuuuuuuevet bende ne arasam önce burası çıkar,ne arasan var maşallah anacım
maşallah sıze süprız yapmış ışte en çokta yengeye,babasını özlüyor ışte annesı onun ıçın uyumuyor bızımkıde o kadar aradan sonra görüyor amakan çekıyor demekkı babasından bana gelmez
kıs orada neler olmuş ya haberlerde ızledım,rabbım esırgesın afetınden
kan tahlılı temız çıkmış çok şükür sevındım çünkü mıkrobık bırşey varsa ıdrardan çok kanda çıkarmış ya
hayırlısı olsun be şırvancım zaten gönülsüz gıdıp gelıyosun başka bır ış bak hakkını alıp tabıkı
nerdesın çıçek yahu ben bıle döndüm sen yoksun
takabılırsın arkadaşım zor değıl yalnız yarım saatte götürmenız gerekıyor,bezı çok sıkmadan takacaksın,torbayı görünce anlarsın zaten nasıl takılacağını
valla bıze yarı hakıkı ınek sütü ve su kullanıyolarmış hemde annemın sütü 3 çocuktada gelmemış ama yınede dınlıyoruz dr. bende 1 aydır muhallebısıne 1 bardak eklıyorum çay bardağı
benımde canım çok sıkıldı şımdı yarın olsun güzel haberlerle dön lütfen sultan ya,dualarım keremle
gcmiş olsun cnm.........mrh kızlar morelim çok ama çok bozuk az önce doktordan geldik
ecemin ateşi çok yükselti
tekrar idrar yolu enfeksiyonu çıktı
anlamıyorum ya her ay çocukta aynı şey
doktoru aradım idrar istedi bırde kültür
yarın kültür sonucu çıkıcak
ona göre yine antibiyotik vericek kesin
ama bu böyle nereye kadar ya heray antibiyotikmi içicek bu çocuk ya
allah aşkına bir yol gösterin kızlar ilaç dışında yardımcı olun
çocuğa antibiyotik yüklemek istemiyorum!!!!!!!!
çok çok geçmiş olsun eceme
keremin hala hasta olmasna çok üzüldüm
artık hastalık haberi duymasak keşke
tuğbacım idrar yolu enfeksiyonu için ilaç dışında nasıl bir tedavi uygulanabilir bilmiyorum ama önlem olarak alınacak şeyler var.belki biliyorsundur...kız çocukları banyo yaptırılırken banyo suyunun içine oturmamalı.ben ecrini halen filesine oturtuyorum.bu enfeksiyonun en büyük sebeplerinden biri buymuş.poposunu silerken mutlaka arkaya doğru silmek gerekiyor eğer kakası bulaşmamışsa içi silinmemeli.zaten onu koruyacak bir şey salgılıyormuş vücutları.
tugbacım antıbıyotık vermemmeye calış ben cok karsıım allahımda kimslere nnasip etsinn..
onların neyine daha antibiyotik.........
allahım tez vakittee saglıklarına kavuşsun kuzularr
kızlar gecmişi okudum ama tek tek alıntı yapamadım
gülşencim idile tuğbacım eceme sultancım kereme çok geçmiş olsun allah onlara hastalık yuzu göstermesin çok zor onların hastalığı tuğbacım çocuk hastanesinde bi doktor önerebilirim sana canım isterssen selendede bı kez çıktı 5 gun bi şurup verdi ondan sonra bıdahada yakalanmadı şükür
elifçim miray senı özlediğinden öyle yapmıştır
banu name gulle gule kullansın kangurusunu
şirvancım onlar senın çıkmanı ıstıyor canım bence tazmınat ödememek için
ayse kız nasıl yıcen 2 gun o lapayı
ben annemdeyım kızlar bu hafta burda gecer herhalde ananem amelıyat oldu şükür şimdilik bi sorun yok ama en az cumaya kadar hastanede kalabılır bende burda kalabılırım
maşallah ecrıne meriçe egeye ve diğer nisan bebeklerine çok akıllılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?