2009 Nisan Anneleri

günaydınnn
bugün işe erken geldim bi baktım kapı kilitli neyseki temizlikçi geldi o ara. eskidan anahtarım vardı ama izine çıkarken birine vermiştim kayboldu gitti.

günaydın
benim kızımın da hala burun akıntısı var .gece de tıkanıyor bir türlü uyuyamıyor. dün gece genzine akmaya başladı herhalde öksürüyor kusacak gibi oluyor kucağımda uyumaya çalışıyor içim gitti. çok üzücü. Allah yardımıcısı olsun tüm hasta bebeklerin annelerine. kerem de inş. bir an önce iyileşir.

benimki de ilk defa hastalandı ve boğaz enfeksiyonu ilaçlarını alıyoruz ama burun akıntısı hala geçmedi. sana da geçmiş olsun

ay canım ya çok çok geçmiş olsun. kıyamam ben onlara. Allah acil şifalar versin

kış bitsin diyoruz ve hala kar yağıyor:1no2:. ben de rahatsızım boğazım falan ağrıyor. ben taşıyorum zaten yasemine hastalıkları.

günaydın kızlar..

kereme ve eceme çok geçmiş olsun.dua edelim onlar için biran önce iyileşsinler.
hepsi bizim canımız artık..hepsinin acısı hastalığı ta yüreğimizde hisssediliyor..

irfana teyzesi uyku tulumu almış
dün ilkdefa yatırdık ama terledi ilk başta.kızlar uyku tulumunu giydirdikten sonra üzerine ne örtüyorsunuz?
ayrıca bende kalorifer yok bilginize

irfana teyzesi uyku tulumu almış
dün ilkdefa yatırdık ama terledi ilk başta.kızlar uyku tulumunu giydirdikten sonra üzerine ne örtüyorsunuz?
ayrıca bende kalorifer yok bilginize

ben başka birşey giydirmiyorum ama kaloriferli tabi bizim ev ondan bilemicem

Hastalara geçmiş olsun. Süper bi tarif biliyorum. Kızımada içiriyorum .hastalanmaya yakın herkeze içiriyorum. Geçen bakıcıyada zorla içirdim.

Zencefil,ıhlamur,tarçın,kuşburnu .kaynatın için. Beklesin suyu bitiikçe ekleyin için. Balda katarsanız daha iyi olur.
Bizim kızında burnu tıkalı , arada akıyo. Inş ateş olmaz

Günaydın kızlar..... üfff yeter artık bebişler hasta olmasın çok üzülüyoruz akşam eşimede hep anlatıyorum hep dua ediyoruz inş.çabucak iyileşirler diye....
Ben uyku tulumuna çok soğuk olduğu zaman koyuyorum üzerine ayrıca birşey örtmüyorum o zaman çok terliyor birde dereceye bak cnm oda çok soğuksa örtersin bizim gecede ev 20-21 derece....

ekinezya çayı var. dediklerinin hemen hemen hepsini içiriyor bi fikrin var mı bu konuda

günaydıın.
deniz ben de ecrini tulumla yatırıyorum ama astront tipi değil bizimki torba gibi olanlardan.üzerine de yazdan kalma bi ince yorganı var onu örtüyorum bişi örtmesem rahat edemem.kalorifer en fazla 20 21 dereceye kadar ısıtıyor.terleyip rahatsız olmuyor.

bizim ev 23 derece falan oluyor tulumu da kolsuz torba gibi olanlardan çok kalın değil. sadece o yetiyor

kızlar selammm bizimki body çorap üstüne ince penye tulumla uyuyo üstüne de kaz tüyü yorganını örtüyorum. ev 23-24 derece oluyo geceleri

doktorun adı ekrem ateş canım ben ıkı kez gıttım çok memnun kaldım bırrde siben hanım var ama soyadı tam aklımda değil oda çok ıyı
sağol denızcım ıyı gıbı yaşı olunca amelıyat zor oluyo işte
bende uyku tulumunun uzerıne ınce bı yorgan örtüyorum denız ben astronot tulum kullanıyorum

benim kızım deli uyuduğu için hiç yorgan örtemiyorum dönüp duruyor. babası gibi. ben hiç kıpırdamam

saol sehercim teşekkürler aklımda bulunsun bakalım bugün 5 de sonuç çıkıcak ona göre dr la görüşücem ona göre hareket edicem

gece hiç uyumadım ateşten çok korkuyorum ya iştahıda hiç yok zorla yediridm 2 lokma bişiy allahım biran önce ii olsun hasta bebişler insanın bişey yapası gelmio(

bizim evde sıcak oluyo bende badi çorap ve penye pijamalarıyla yatırıyorum bazen 1 bazen iki battaniye örtüyorum..ama bizim olduğumuz yer sizinkiler kadar hem çok soğuk değik hemde kalorifer var..

dualarımız hep sizlerle tuğbacım.artık iyi haberler almak istiyorum.sultan gelsin kerem iyileşti desin tugba ecemin tahlilleri temiz çıktı desin.bütün hasta bebişler iyileşsin artık.

hava biraz olsun ısınsın diye dört gözle beklerken yine kar yağdı yine bembeyaz burası.hiç kıştan bu kadar sıkılmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…