ekinezya çayı var. dediklerinin hemen hemen hepsini içiriyor bi fikrin var mı bu konuda
canım acıl şıfalar ınşallah,hap kadar bebelere bu kadar antıbıyotık yazık günah ya,ınşallah tahlıllerı temız çıkacak annesımrh kızlar morelim çok ama çok bozuk az önce doktordan geldik
ecemin ateşi çok yükselti
tekrar idrar yolu enfeksiyonu çıktı
anlamıyorum ya her ay çocukta aynı şey
doktoru aradım idrar istedi bırde kültür
yarın kültür sonucu çıkıcak
ona göre yine antibiyotik vericek kesin
ama bu böyle nereye kadar ya heray antibiyotikmi içicek bu çocuk ya
allah aşkına bir yol gösterin kızlar ilaç dışında yardımcı olun
çocuğa antibiyotik yüklemek istemiyorum!!!!!!!!
bende yazacaktım aynılarını canım,ıçını kaka bulaşmadıkça çok yoklamayın arkadaşlar,ben kucakta yıkıyorum oda oyun oynuyor suyla çokşükür sevıyorda yıkanmayı,yoksa asla durmazdı,öyle kolay değıl yanı kucakta,2.ayından berı kucakta,yanınızda bırısı olsun derım yınedeçok çok geçmiş olsun eceme
keremin hala hasta olmasna çok üzüldüm
artık hastalık haberi duymasak keşke
tuğbacım idrar yolu enfeksiyonu için ilaç dışında nasıl bir tedavi uygulanabilir bilmiyorum ama önlem olarak alınacak şeyler var.belki biliyorsundur...kız çocukları banyo yaptırılırken banyo suyunun içine oturmamalı.ben ecrini halen filesine oturtuyorum.bu enfeksiyonun en büyük sebeplerinden biri buymuş.poposunu silerken mutlaka arkaya doğru silmek gerekiyor eğer kakası bulaşmamışsa içi silinmemeli.zaten onu koruyacak bir şey salgılıyormuş vücutları.
çok sevındım annenın ıyı olmasına canım,acıl şıfalarkızlar gecmişi okudum ama tek tek alıntı yapamadım
gülşencim idile tuğbacım eceme sultancım kereme çok geçmiş olsun allah onlara hastalık yuzu göstermesin çok zor onların hastalığı tuğbacım çocuk hastanesinde bi doktor önerebilirim sana canım isterssen selendede bı kez çıktı 5 gun bi şurup verdi ondan sonra bıdahada yakalanmadı şükür
elifçim miray senı özlediğinden öyle yapmıştır
banu name gulle gule kullansın kangurusunu
şirvancım onlar senın çıkmanı ıstıyor canım bence tazmınat ödememek için
ayse kız nasıl yıcen 2 gun o lapayı
ben annemdeyım kızlar bu hafta burda gecer herhalde ananem amelıyat oldu şükür şimdilik bi sorun yok ama en az cumaya kadar hastanede kalabılır bende burda kalabılırım
maşallah ecrıne meriçe egeye ve diğer nisan bebeklerine çok akıllılar
geçmış olsun canım,hemen ıyıleşsın ınşallahgünaydın
benim kızımın da hala burun akıntısı var .gece de tıkanıyor bir türlü uyuyamıyor. dün gece genzine akmaya başladı herhalde öksürüyor kusacak gibi oluyor kucağımda uyumaya çalışıyor içim gitti. çok üzücü. Allah yardımıcısı olsun tüm hasta bebeklerin annelerine. kerem de inş. bir an önce iyileşir.
ben yaylada kullanıyordum kızıma,üstüne yorgan örterdım yınede,üstü başı açık yatar hala,şımdı kullanmıyorum bızde elektırık sobası kullanıyoruz tekrar kullanacam üst örtmekten uykum bölünüyor,yorganın üstüne çıkarıyor ayaklarını resmen öyle yatacakmış babası kılıklıirfana teyzesi uyku tulumu almış
dün ilkdefa yatırdık ama terledi ilk başta.kızlar uyku tulumunu giydirdikten sonra üzerine ne örtüyorsunuz?
ayrıca bende kalorifer yok bilginize
ayyyy hayırlı olsun ıncınız canım,sızı ısırsın o mınık dışlerle kaydirigubbakcemile3herkesee günaydınnn :)))
teyzeleri kuzumunnn dişi çıktı :)))) :lepi: sırnaşık şey sositososito
darısı diş çıkartmaya çalışan diğer kuzularımızın başına!
birkaç gecedir olan huzusuzluğumuzun ağlama krizlerimizin sebebi gerçektende diştenmiş... umarım bundan sonra sakinleşiriz..
geçmişe bakamadım umarım bir arar bakarım. malum bugün evdeyim anca name ile ilgilenirim sanırım :)))
selamlar herkese.....keremi okudum canım benim rahatsızlığı devam ediyormuş Allah tez zamanda şifasını versin çok üzülüyorum...
ecemde rahatsızmış çok geçmişler olsun onada....tuğbacım korkma çabuk düzelecektir kuzucum....
tüm hasta bebeklere geçmişler olsun...geçmiş gitmiş olsun artık gerçektende....her yeni hastalık haberinde bir ok saplanıyor kalbime artık...hepsi evlatlarım gibi....
nameciminde dişler gelmiş hoşgelmiş devamı mısır patlağı gibi olur inşallah....
seher anneanneye geçmişler olsun....
bzide iyiyiz çokşükür....eve gidergitmez idrar poşetini taktım ve altını açık bıraktım bu esnadada rezene çayı verdim asla hayır demez çünkü çayı içti ve hemen çişini yaptı...yani sadece 10 dakika sürdü babasıda 5 dakikada götürdü hastane çok yakın bize....idrarıda temiz şükürler olsun....hafif bir soğuk algınlığı antibotik gerekmez dedi...
herkesee günaydınnn :)))
teyzeleri kuzumunnn dişi çıktı :)))) :lepi: sırnaşık şey sositososito
darısı diş çıkartmaya çalışan diğer kuzularımızın başına!
birkaç gecedir olan huzusuzluğumuzun ağlama krizlerimizin sebebi gerçektende diştenmiş... umarım bundan sonra sakinleşiriz..
geçmişe bakamadım umarım bir arar bakarım. malum bugün evdeyim anca name ile ilgilenirim sanırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?