2009 Nisan Anneleri

herkesee günaydınnn :)))
teyzeleri kuzumunnn dişi çıktı :)))) :lepi: sırnaşık şey sositososito
darısı diş çıkartmaya çalışan diğer kuzularımızın başına!

birkaç gecedir olan huzusuzluğumuzun ağlama krizlerimizin sebebi gerçektende diştenmiş... umarım bundan sonra sakinleşiriz..

geçmişe bakamadım umarım bir arar bakarım. malum bugün evdeyim anca name ile ilgilenirim sanırım :)))

selamlar herkese.....keremi okudum canım benim rahatsızlığı devam ediyormuş Allah tez zamanda şifasını versin çok üzülüyorum...
ecemde rahatsızmış çok geçmişler olsun onada....tuğbacım korkma çabuk düzelecektir kuzucum....
tüm hasta bebeklere geçmişler olsun...geçmiş gitmiş olsun artık gerçektende....her yeni hastalık haberinde bir ok saplanıyor kalbime artık...hepsi evlatlarım gibi....
nameciminde dişler gelmiş hoşgelmiş devamı mısır patlağı gibi olur inşallah....
seher anneanneye geçmişler olsun....
bzide iyiyiz çokşükür....eve gidergitmez idrar poşetini taktım ve altını açık bıraktım bu esnadada rezene çayı verdim asla hayır demez çünkü çayı içti ve hemen çişini yaptı...yani sadece 10 dakika sürdü babasıda 5 dakikada götürdü hastane çok yakın bize....idrarıda temiz şükürler olsun....hafif bir soğuk algınlığı antibotik gerekmez dedi...

inşallah ıyı HABERLERLE GELIRSIN TUĞBACIM
allah bebeklerımızı hastalıktan korusun

şükür gülşencim idilin kötü bişeyciği çıkmamış

banucum dişiniz hayırlı olsun darısı bıze inşallah :))))))))))))

canım acıl şıfalar ınşallah,hap kadar bebelere bu kadar antıbıyotık yazık günah ya,ınşallah tahlıllerı temız çıkacak annesı
bende yazacaktım aynılarını canım,ıçını kaka bulaşmadıkça çok yoklamayın arkadaşlar,ben kucakta yıkıyorum oda oyun oynuyor suyla çokşükür sevıyorda yıkanmayı,yoksa asla durmazdı,öyle kolay değıl yanı kucakta,2.ayından berı kucakta,yanınızda bırısı olsun derım yınede

çok sevındım annenın ıyı olmasına canım,acıl şıfalar
geçmış olsun canım,hemen ıyıleşsın ınşallah
irfana teyzesi uyku tulumu almış
dün ilkdefa yatırdık ama terledi ilk başta.kızlar uyku tulumunu giydirdikten sonra üzerine ne örtüyorsunuz?
ayrıca bende kalorifer yok bilginize
ben yaylada kullanıyordum kızıma,üstüne yorgan örterdım yınede,üstü başı açık yatar hala,şımdı kullanmıyorum bızde elektırık sobası kullanıyoruz tekrar kullanacam üst örtmekten uykum bölünüyor,yorganın üstüne çıkarıyor ayaklarını resmen öyle yatacakmış babası kılıklı
ayyyy hayırlı olsun ıncınız canım,sızı ısırsın o mınık dışlerle kaydirigubbakcemile3

ohhhhh darısı tuğbaların tahlılıne ınşallah :sm_cool:sositososito

teşekkürler kızlar ii dılekleriniz için ama bizim tahlilimizde zaten enfeksiyon çıktı bugün kültür sonucunu alıcaz oda hangi ilaca alerjisi var ona bakılacak

o dişlerle sizi ısıracak göreceksiniz... ehehehehe
hyırlısı olsun.......

annem geldi sabah baktım kacıyom byeeeeeeeeee

hekese merhabalar,,,,,
bugün biraz geç giriş yaptım...

nanem in dişi hayırlı uğurlu olsun annesi....

alllah namenin dişi çıkmış çook şükür gözünaydın fatoşcum...bugünü 1. diş günü ilan ediyorum ..selen ,miray ve kim kaldıysa onlarıda sırayla 2. ve 3. olarak devam ettiricem
çok sevindim gülşen tahlil temiz çıkmış..
tuğbacım bu seferide atlatında şu ilaçlardan sonra aalah bi daha hastalık özellikle idrar yoları iltihabı göstermesin inşallah

günaydın kızlarr..

hiçç uyumadımmm..ama kaan yüzünden değill uyuyamadımm yaa..sinir oldum dön döönnnn..abartmıyorum saat 5 ti ben hala uyanıktımm..10 dada kağanla kalktık..sersemm gibiyimmmm...

aklımda kalanlar..

kerem hastaydı ecemde hasta olmuş yavrucak..çok çok geçmiş olsun..

yorgan meselesi..ben sadece peluş battaniye örtüyorum..üzerindede bi kat pijama takımı oluyor..ev çok sıcakk..

name nin dişi hayırlı olsunn..darısı zeynebin mirayın başınaa..

idilin tahlilinin temiz çıkmasına çok sevindim valla..idrar yolları beter bişeyy..çok çektirioo..

elifcim gelince okursun..

ben 3 kutu ilacı sadece 10 tl ye aldım..eczaneye verilioo ya..

dr a rica ettim ben yasmin kullanmak istiyorum rapor yazarmısınız die olur dedi..6 aylık rapor yazdı..

6 ay sonra raporu yeniletecem..bu kez 1 yıllık almayı planlıyorum..

daha kullanmaya başlamadım..adet olmayı bekliom..adetin 1 günümü alsam 3 mü karar veremedimm..

5 te eşime rica ettim kağana mama içirirmisn die o ara uymuşum..yani toplamm 5 saattt..yetmiooo..ben nasılll uyurdum nasılll..

yarın yine yollardayımm..revamı yaa..geçen yıl staj yapanlar burda yaptlar..bizz taa oralara gidiozz.sanırım stres yaptım o yüzden uyuyamadımm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…