2009 Nisan Anneleri

Ayshe, cicekcicek, denizela, gulshenidil, huzur84, NAVRIS, sindoma54, TugbaEcrin

yoklamaaaaaaaaa...

elma sirkemi içtim..

şimdi yeşil çay yaptım o demlenioo.ama spor yapamıyorum bu ara..hiç o modda değilim..

şirvancım ne yaptın canım..ne karar verdin..çalışacakmısın..??

canım şuan tazminat almanın yollarını eşim araştırıyor...

herkese sunulan servis imkanı ,, bana sunulmuyor diye dava açmaya hakkım varmı,, varsa şayit lazım .. gerçi bugün şirketten biriyle konuşurken tel. kayıt ettim konuşulanları....
çünkü kimse çıkıp işten atılıcam korkusuyla şayitlik yapmaz...

eşimde varsa böyle bir şey yapalım diyor... nerden baksam içerde 15000 param var.. birde işsizlik parası alırım ...
ama çıkarmıyor ,, tabii anladılar benim çıkacğımı şimdi yokuş yapıyorlar...

bu arada herkes yürüme mesafesinde yada kapısının önünden biniyor..
ben istenilen noktaya 2 araç deiştrip gitmek zorundayım..
münibüs parasıda verilemeyecek..

çok sevindimm canm darısı çıkarmayanların başınaa

sehercim annecine çok geçmişolsnn

off daha kahvaltı yapmadım 1 tane elma yedim onunla duruyrm bişeyler yeyim diyorum kendimi yokluyom aç degilim yine kabızlıgım tuttu ooff

ah canım benim.inşallah en kısa zamanda iyleşir keremcim.aklına öyle şeyler getirme.inan tüm bebekler hasta.biz de 3 hafta oldu ilacımız biteli şu an da yine sabahları öksürmeye başladı burnu tıkalı.normal bi durum.kışı böyle atlatcaz.az kaldı.

hayırlısı olsun şirvan ama onlar çıkarsa da tazminatını alabilsen keşke.

geçmiş olsun.inşallah bi daha hastalanmaz.

ayyyy Demir resmen Allah diyo yaaaaaa
ben onu Allaaahhhhhh süphanallah diye seviyodum
ordan duymuşşşş

yerim ben demirciğin Allah diyen dillerini.opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun.kaçıncı enfeksiyonu bu.biz toplamda 2 kere olduk.her ay kültür veriyoruz.1 yaşından önce 3. enfeksiyon olursa böbrekten film isteyecek doktorumuz.çünkü tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonun sebebi olarak böbrekte idrar kaçağı olma ihtimali yatıyor.

geçmiş olsun canım.

irfana teyzesi uyku tulumu almış
dün ilkdefa yatırdık ama terledi ilk başta.kızlar uyku tulumunu giydirdikten sonra üzerine ne örtüyorsunuz?
ayrıca bende kalorifer yok bilginize

bizim uyku tulumu ince polar .oda 23 derece.ben üstüne bi peluş battaniye atıyorum.içinde uzun kollu iç badi oluyo sadece.

oy maşallah.darısı başımıza.gerçi ben dün geceden sonra bugün çıkar diyorum ama nasip.

çok çok çok sevindim.günün güzel haberi ihtiyacımız vardı.hihoyyyt

ayşe 5 ten 10 a kadar uyumadın mı....eğer uyudunsa yeter de artar :))

gülşen ben diyecektim sen benden önce yazdın.

ayşeeee 5 saat kesintisiz uyumuşsun ya bacım daha ne uykusu.:sm_cool:

geçmişe baktım ama alıntı yapmadım kızlar . kerem ve ecem için çok üzülüyorum tabiidiğer hasta bebişlerimize de allahım en kısa zamanda geçsin rahatsızlıkları. hayırlı olsun diyen herkese çok teşekkür ederim... ısırsın kızım ne yapalım ona da razıyım dişten çektiği sıkıntısı azalacaksa...
şirvan bir avukata danış derim... iş mahkemeleri ve iş kanunu her zaman çalışandan yana. ben sana iş kanununun linki yollayacağım özelden bir oku ve mutlaka avukata danış...
ayşeciğim allah sabır versin sana da...
seherciğim umarım anneannen en kısa zamanda iyileşir...
gülşenn idil'in idrarda temiz çıkmış çok sevindim canımm ..

aklımda kalanlar bunlar birşeyleri atladımsa affola :kedi:

kızlar ben bugün kızıma çok şık bi ayakkabı aldım.perlina diye bi marka ilk adım ayakkabısı.hafif ve ortapedik.inşallah memnun kalırım.
yeni okulumu görmeye de gittim.arkadaşlar azıcık korkmaya başladım.ben 2 senedir çalışmıyorum.bu da 2 sene boyunca matematikten ayrı düşmem demek.bu süre içinde ben baya köreldim.şimdi bu durumda bu kadar iyi bi anadolu lisesinde gülfemle nasıl ders çalışacam bilmiyorum.hayırlısı ama gerçekten çok stres oluyorum.

yasmin ilacı bildiğim kadarıyla zayıflatmıyor ama bazı kişilerde vücuttan fazla suyun atılmasına yardım ediyor. belki kilo kaybı onunla alakalıdır.
yan etkileri de çok az. yeni nesil doğum kontrol haplarından. ben yaklaşık olarak 2,5-3 yıl kullandım...

tuğba sakın senin doktorunda önereceği ilaç bu olmasın?? :jeyyar:

banu brick ile şimdi ingilizcesini hatırlayamadım ağızlarına takılıyo ya atların ondan kaldı.a.s.

ben yasmin kullandım ve baş ağrısı ani kilo alımı yaptı bana hemde spor yapıyordum o sıralar.güvenmeyin kızlar.kuzenimde doğumdan sonra başladı valla tombiş oldu kısa zamanda

ben doktora söyledim yasmin mi o bana kilo aldırdı diye cıks başka dedi :) şubat sonu dönecek doğum izninden.hemen damlıcam

damlayamadın hala tuğba çatlayacağım meraktan az kaldı... fena mı kız az kilo vercektikk :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…