şirvancım ne yaptın canım..ne karar verdin..çalışacakmısın..??
sindoma54 ..
gülşah senmisin... 54 yaa.. ordan çarışım yaptı...
çok sevindimm canm darısı çıkarmayanların başınaaherkesee günaydınnn :)))
teyzeleri kuzumunnn dişi çıktı :)))) :lepi: sırnaşık şey sositososito
darısı diş çıkartmaya çalışan diğer kuzularımızın başına!
birkaç gecedir olan huzusuzluğumuzun ağlama krizlerimizin sebebi gerçektende diştenmiş... umarım bundan sonra sakinleşiriz..
geçmişe bakamadım umarım bir arar bakarım. malum bugün evdeyim anca name ile ilgilenirim sanırım :)))
slm kızlar kerem hala toparlayamadı
birde üstüne ishal oldu öksürüyor çok kötü(
kaç doktor gezdik bir bilseniz
akşam yine doktora gidicez bu çocukta bişey var bu doktorlar anlamıyorlar
habire kan tahlili kızdım bugün doktora bu ne biçim iş çocuktan ikidebir kan alıyosunuz diye aldırmadım
öyle moralim bozukki
habire kusuyor ilacını içiyor kusuyor öksürüyor kusuyor
çöktüm bu bir kaç günde üzüntüden
mafoldumben
Kızlar benİm tazmİnat İŞİ yattı...
Adam bana olmaz dİyor.. Bİz artık yabancı bİr fİrmayız.. Onlara hesap vermem gerekİr geyİĞİ yapıyor...
Servİste kapıdan almayacak.. Servİse bİnmek İÇİn 2 vesayİt deĞİŞtİrecem ...
Bu arada ben bu Şartlarda nasıl ÇalıŞım dedİm.. Hep benden gİdİyor,,sİz hİÇ orta yolu bulmuyorsunuz dedm.. İmkanlar kısıtlı dİyor adam bana...
Sakİn hemen Çıkım deme ben senİn ÇalıŞmam taraftarıyımdİyor bİrde utanmadan ...
Kısacası bana Çık gİt dİyor.....
sultan geçmiş olsun.kızım boğaz enfeksiyonunu yeni atlattı.günlerce hiç birşey yediremedim.aç karna antibiyotik içirdik.her gün ağladım.dediğin gibi çöktüm. kilo verdim.zaten iştahsız.zayıfladı.ilk defa hastalandı.o yüzden yine hastalancak diye çok korkuyorum.şu kışı atlatmak istiyorum.burnu yine akıyo.allah yardımcımız olsun.kendine iyi bak.keremin sana ihtiyacı var
ayyyy Demir resmen Allah diyo yaaaaaa
ben onu Allaaahhhhhh süphanallah diye seviyodum
ordan duymuşşşş
mrh kızlar morelim çok ama çok bozuk az önce doktordan geldik
ecemin ateşi çok yükselti
tekrar idrar yolu enfeksiyonu çıktı
anlamıyorum ya her ay çocukta aynı şey
doktoru aradım idrar istedi bırde kültür
yarın kültür sonucu çıkıcak
ona göre yine antibiyotik vericek kesin
ama bu böyle nereye kadar ya heray antibiyotikmi içicek bu çocuk ya
allah aşkına bir yol gösterin kızlar ilaç dışında yardımcı olun
çocuğa antibiyotik yüklemek istemiyorum!!!!!!!!
günaydın
benim kızımın da hala burun akıntısı var .gece de tıkanıyor bir türlü uyuyamıyor. dün gece genzine akmaya başladı herhalde öksürüyor kusacak gibi oluyor kucağımda uyumaya çalışıyor içim gitti. çok üzücü. Allah yardımıcısı olsun tüm hasta bebeklerin annelerine. kerem de inş. bir an önce iyileşir.
irfana teyzesi uyku tulumu almış
dün ilkdefa yatırdık ama terledi ilk başta.kızlar uyku tulumunu giydirdikten sonra üzerine ne örtüyorsunuz?
ayrıca bende kalorifer yok bilginize
herkesee günaydınnn :)))
teyzeleri kuzumunnn dişi çıktı :)))) :lepi: sırnaşık şey sositososito
darısı diş çıkartmaya çalışan diğer kuzularımızın başına!
birkaç gecedir olan huzusuzluğumuzun ağlama krizlerimizin sebebi gerçektende diştenmiş... umarım bundan sonra sakinleşiriz..
geçmişe bakamadım umarım bir arar bakarım. malum bugün evdeyim anca name ile ilgilenirim sanırım :)))
selamlar herkese.....keremi okudum canım benim rahatsızlığı devam ediyormuş Allah tez zamanda şifasını versin çok üzülüyorum...
ecemde rahatsızmış çok geçmişler olsun onada....tuğbacım korkma çabuk düzelecektir kuzucum....
tüm hasta bebeklere geçmişler olsun...geçmiş gitmiş olsun artık gerçektende....her yeni hastalık haberinde bir ok saplanıyor kalbime artık...hepsi evlatlarım gibi....
nameciminde dişler gelmiş hoşgelmiş devamı mısır patlağı gibi olur inşallah....
seher anneanneye geçmişler olsun....
bzide iyiyiz çokşükür....eve gidergitmez idrar poşetini taktım ve altını açık bıraktım bu esnadada rezene çayı verdim asla hayır demez çünkü çayı içti ve hemen çişini yaptı...yani sadece 10 dakika sürdü babasıda 5 dakikada götürdü hastane çok yakın bize....idrarıda temiz şükürler olsun....hafif bir soğuk algınlığı antibotik gerekmez dedi...
ayşe 5 ten 10 a kadar uyumadın mı....eğer uyudunsa yeter de artar :))
kzlar ya benim at evi hala tamamlanmadı.
yasmin ilacı bildiğim kadarıyla zayıflatmıyor ama bazı kişilerde vücuttan fazla suyun atılmasına yardım ediyor. belki kilo kaybı onunla alakalıdır.
yan etkileri de çok az. yeni nesil doğum kontrol haplarından. ben yaklaşık olarak 2,5-3 yıl kullandım...
tuğba sakın senin doktorunda önereceği ilaç bu olmasın?? :jeyyar:
ben yasmin kullandım ve baş ağrısı ani kilo alımı yaptı bana hemde spor yapıyordum o sıralar.güvenmeyin kızlar.kuzenimde doğumdan sonra başladı valla tombiş oldu kısa zamanda
ben doktora söyledim yasmin mi o bana kilo aldırdı diye cıks başka dedi :) şubat sonu dönecek doğum izninden.hemen damlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?