2009 Nisan Anneleri

az sonra kaynanam gelio kızlar ecemi merak etmiş

bende yasmin kullanmıştım yeni evliyken sinir ve şişlik yaptı cnm bıraktım

ben akşama anca girerim kızlar malum :)))kaynanam kaynatam burda

ne yapim tam niyetlendim doktorcuğum doğurmuş.öncesinde gidemezdim ecrini bırakacak kimsem yok salgın azıtmıştı.ben de hiç memnun değilim kilolarımdan ve korunmak için kullanılan o şeyden alerji yapıyo o banaaa düşün halimi

ya banu ben de yok demişsin ya.sen de olanı nasıl gönderiyosun.ben sadece o hediye gönderme sayfasından gönderiyorum.

aay kimseler yazmamış bende yasmin kullandım sıfır yan etki yaptı bende ne zayıfladım ne şişmanladım ne sinirr.
bizde elayla markete falan gittik yağmur ve çok soğuk yok diye ama ağzı burnu buz olmuş tabi
o kadar özlemişki yavrum dışarısını ben üşüdümde ondan döndük hiç sesi çıkmadı 1 saat aman hep böyle olsa rabasında ben hiç eve girmem

alerji zor ya allah kolaylik versin canim
valla kızlar biz korunma noktasında çok rahatız.bizim hiç öyle bi derdimiz olmadı
oh ne rahat canim bazen insan neye sukredecegini sasiriyo
yasmın kullanıyorum bende bana kıölo aldırmadı ama sinir yaptı
bende tedavi amacli kullanmistim durduk yere sinirlerinm bosaliyodu oturup agliyodum hatirladim simdi iyyyyyyyyyyy

bizde kendimiz korunuyoruz zor oluyo ama adetlerim duzelene kadar bekliyacagiz sonra gidip spiral taktiriyim diyorum onunda ilk 6ayi gicik bakalim offff offfff

slm kıslarrr..

az önce bi arkadaşım aradıı.bi okulda anasınıfı açığı varmış..çalışırmısın dedi..

ek ders ücreti karşılığı 700 tl filan..

çok düşündümm..

çocuk
evişleri
kpss
9 ders daha
haftada 1 gün maraş
4 gün de okulda çalış
kkafayı sıyırırım herladeee..ücretde azz..yokk dedimm...eşimde olmaz dedi zatenn..çok yıpranırsın..okulunu bitiremezsin dediii.

aman kıslarr yasmin kilo aldırır filan demeyin dr çok az ,ihtimal dedi..en az kilo aldıran ve yanetkili olan buymuşş..başlıycam aedt olunca kiloo almak istemioomm..

sonunda 54 gordugun herkezı ben sanmalmaz:ben hala bıgudi54'üm:lepi:
senı merak ettım ne yaptın verdınmı dılekceyı

canım yok henüz dilekçe falan vermedim..
dün akşam mail yollayacaktınız.. gelmemiş..

linki gönder bakalım ..
gerçi bugudi54 eşi avukat dün akşam onla bayaa konuştum ama...
şahit olmadan bişeycik olmaz deniyor...

sözün kısası ben hiç birşey talep etmeden çıkıp gidecem herhalde...

Son düzenleme:

canım zor gerçekten
bak benim olmuyor,, yakın bir mesafe olsa idare edecem ama.. yol mesafe çok fazla..çıkacam ama en azından tazminat olayını halledebilsem ... çok iyi olacak....

canım zor gerçekten
bak benim olmuyor,, yakın bir mesafe olsa idare edecem ama.. yol mesafe çok fazla..çıkacam ama en azından tazminat olayını halledebilsem ... çok iyi olacak....
ŞirvanCım tazminatı gözden çıkarırsan tazminat vermeden işten çıkarsınlar en azından işkurdan 1 sene maaş alırsın o bile görür baya işini bence....

Şırvan gonderdım dun aksam az once tekrar gondedım hotmaıl adresınee bı bak

selam calarım okuldan geldim bi girip çıkayım dedim.
daha yemek yapcam.. inş. herkes iyidir... geçmişi okuyom sadece:)

mrh kızlar şükürler olsun kültür temiz çıkmış nasıl sevindim anlatamam şu an ateşide yok doktor 3 gun sonra tekrar idrar istedi içim rahatladı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…