alerji zor ya allah kolaylik versin canimne yapim tam niyetlendim doktorcuğum doğurmuş.öncesinde gidemezdim ecrini bırakacak kimsem yok salgın azıtmıştı.ben de hiç memnun değilim kilolarımdan ve korunmak için kullanılan o şeydenalerji yapıyo o banaaa düşün halimi
oh ne rahat canim bazen insan neye sukredecegini sasiriyovalla kızlar biz korunma noktasında çok rahatız.bizim hiç öyle bi derdimiz olmadı
bende tedavi amacli kullanmistim durduk yere sinirlerinm bosaliyodu oturup agliyodum hatirladim simdi iyyyyyyyyyyyyasmın kullanıyorum bende bana kıölo aldırmadı ama sinir yaptı
sonunda 54 gordugun herkezı ben sanmalmaz:ben hala bıgudi54'üm:lepi:
senı merak ettım ne yaptın verdınmı dılekceyı
geçmişe baktım ama alıntı yapmadım kızlar . kerem ve ecem için çok üzülüyorumtabiidiğer hasta bebişlerimize de allahım en kısa zamanda geçsin rahatsızlıkları. hayırlı olsun diyen herkese çok teşekkür ederim... ısırsın kızım ne yapalım ona da razıyım dişten çektiği sıkıntısı azalacaksa...
şirvan bir avukata danış derim... iş mahkemeleri ve iş kanunu her zaman çalışandan yana. ben sana iş kanununun linki yollayacağım özelden bir oku ve mutlaka avukata danış...
ayşeciğim allah sabır versin sana da...
seherciğim umarım anneannen en kısa zamanda iyileşir...
gülşenn idil'in idrarda temiz çıkmış çok sevindim canımm ..
aklımda kalanlar bunlar birşeyleri atladımsa affola :kedi:
slm kıslarrr..
az önce bi arkadaşım aradıı.bi okulda anasınıfı açığı varmış..çalışırmısın dedi..
ek ders ücreti karşılığı 700 tl filan..
çok düşündümm..
çocuk
evişleri
kpss
9 ders daha
haftada 1 gün maraş
4 gün de okulda çalış
kkafayı sıyırırım herladeee..ücretde azz..yokk dedimm...eşimde olmaz dedi zatenn..çok yıpranırsın..okulunu bitiremezsin dediii.
ŞirvanCım tazminatı gözden çıkarırsan tazminat vermeden işten çıkarsınlar en azından işkurdan 1 sene maaş alırsın o bile görür baya işini bence....canım zor gerçekten
bak benim olmuyor,, yakın bir mesafe olsa idare edecem ama.. yol mesafe çok fazla..çıkacam ama en azından tazminat olayını halledebilsem ... çok iyi olacak....
canım yok henüz dilekçe falan vermedim..
dün akşam mail yollayacaktınız.. gelmemiş..
linki gönder bakalım ..
gerçi bugudi54 eşi avukat dün akşam onla bayaa konuştum ama...
şahit olmadan bişeycik olmaz deniyor...
sözün kısası ben hiç birşey talep etmeden çıkıp gidecem herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?