ne inadını kıramıyosun cnm anlamadım,
gülercim bir arkadaşımının bebeğide öyle bütün gece uyumuyormuşş doktor bişeyi yok demiş hatta pasifloramı ne vermiş o bile etki etmemiş bazı bebeklerin huyu oluyor ama yinede göstermekte fayda varrr
76 :1shok:
hamile kalmadan önce 67 dim 170 boyum var kurtarıyordu.
güler cenım ben de endişelendim şimdi niye o kadar ağlıyor ki
gülerrr siz gülfemine kan tahlili yaptırdınız mı hiç?? ya da ne zaman çünkü arkadaşımın bebeği de böyleydi kansız çıktı dr 15 gün içinde ilaçlarla uykusu düzene girebilir kansızlıktan uyumuyo olabilir demiş...2. gün deli gibi uyumaya başlamış çocuk..ilaçları bıraktılar sanırım artık uykusu düzenli maşallah..hayır sizinki diş miş değil yani..çoook az uyuyoo
selam kızlar
gülercim gerçekten ben de üzülüyorum senin durumuna uykusuzluk hem de sürekli çok zor. bi dr a götür bence de
idilcik iyileşmiş ne güzel
tuğbacım Allah kavuştursun canım hayırlısı olsun
başka ne vardı unuttum
biz de bi değişiklik yok selen annemde ben ders çalışıyorum bugün kurs var
ben hala iyileşmedim antibiyotik bitti geçmedi tekrar dr a gittim bu sefer virüs dedi yapçak bişey yok yani beklicez
aman selene geçmesin de[/
geçmiş olsun aliyecim
fatoş sanıyorum patronlar kadın:)) allah kolaylık versin canım
gülercim sen eşine bakarsan ooo benimkide öyledr bişeyi yok kuruntulusun sen der hep bana ama ben hiç takmam valla hastane hastane gezerim sonrada ben haklı çıkarım çünki çocuğun bir sorunu çıkar bana iyiki götürmüşşün der
ecemde bir tabak dolusu çorbayı içti maşallah
mutlaka bir derdi vardır kuzumun... doktora götürmenizi tavsiye ederim bende allah muhafaza bir şey vardır falan öğrenmek gerekir. uyanması uyumaması neyseee ama bu kadar ağlamak düşündürücü...
umarım hiçbir şey çıkmaz....
fatoş sanıyorum patronlar kadın:)) allah kolaylık versin canım
gülercim sen eşine bakarsan ooo benimkide öyledr bişeyi yok kuruntulusun sen der hep bana ama ben hiç takmam valla hastane hastane gezerim sonrada ben haklı çıkarım çünki çocuğun bir sorunu çıkar bana iyiki götürmüşşün der
ecemde bir tabak dolusu çorbayı içti maşallah
selam kızlar
gülercim gerçekten ben de üzülüyorum senin durumuna uykusuzluk hem de sürekli çok zor. bi dr a götür bence de
idilcik iyileşmiş ne güzel
tuğbacım Allah kavuştursun canım hayırlısı olsun
başka ne vardı unuttum
biz de bi değişiklik yok selen annemde ben ders çalışıyorum bugün kurs var
ben hala iyileşmedim antibiyotik bitti geçmedi tekrar dr a gittim bu sefer virüs dedi yapçak bişey yok yani beklicez
aman selene geçmesin de
kızlar ben çıkıyorum gülercim bence de bir kontrol ettir. 3 saat durmadam ağlamak bu aylarda normal olduğunu sanmıyorum. İnşallah birşeyi yoktur tabi.
tuğba hangi balkona ıkardın çocuğu ya başıım döndü benim senin balkonda çıkarma çocuğu oraya çok tırstım ben :)
okumazlar canım. tenezzül etmezler buralara bakmaya. o kadar yoğun insanlarki meşgul, eşsiz özel önemli vs vs vs vs vs insanlar yanii :))) bir ara anlatırım size :)))slm kzlar kerem ve kayınvalidem uyuyolar fırsattan istifade açtım:)
ilksayfayı okudum anca gülfem ağlamış sanırım gece bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum kesin bir ağrısı vardır
fatoş dikkat et patronlar okumasın :))
tuğbacım maşallah ecem e
bende bugün sağlık ocağına gittim boğazlarım acıyor ilaç kullancam toptan hasta olduk vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?