2009 Nisan Anneleri

ne inadını kıramıyosun cnm anlamadım,

ben eşiem bi derdi var bu çocuğun uyanması hadi neyse ama bi çocuk 3 saat aralıksız ağlar mı bişeyi var diyorum o da inatla iyi olduğunu doktora gerek olmadığını söylüyo.

bilmiyorum yeliz ama gerçekten ben de sabır kalmadı.

76 :1shok:
hamile kalmadan önce 67 dim 170 boyum var kurtarıyordu.

güler cenım ben de endişelendim şimdi niye o kadar ağlıyor ki

ah bi bilsem niye ağladığını
rahatlıcam.

demir ilacını 5. aydan beri kullanıyoruz deniz.valla çaresiz kaldım iyce ya.moralim çok bozuk gündüz de uyumuyo.toplamda 2 saat anca.

çok sağol tuğbacığım.. işlerin yoğunluğundan delirmiş durumdayım ama iyi işte yaşıyoruz. patronlarım delirmiş bgün kaprislerinden yorgun düştüm bir de. sonunda bulucam bunlar birer koca rahata ereceğiz cümleten :roflol:

gülfem hayrola ne oldu?? kusura bakmayın geçmiş okumadım da cahilim :kedi:

gecveleri çok ağlıyo banu.saat başı kalkması bi yana dün saat 11 de 3 e kadar aralıksız ağladı.

mutlaka bir derdi vardır kuzumun... doktora götürmenizi tavsiye ederim bende allah muhafaza bir şey vardır falan öğrenmek gerekir. uyanması uyumaması neyseee ama bu kadar ağlamak düşündürücü...
umarım hiçbir şey çıkmaz....

fatoş sanıyorum patronlar kadın:)) allah kolaylık versin canım

gülercim sen eşine bakarsan ooo benimkide öyledr bişeyi yok kuruntulusun sen der hep bana ama ben hiç takmam valla hastane hastane gezerim sonrada ben haklı çıkarım çünki çocuğun bir sorunu çıkar bana iyiki götürmüşşün der

ecemde bir tabak dolusu çorbayı içti maşallah

selam kızlar
gülercim gerçekten ben de üzülüyorum senin durumuna uykusuzluk hem de sürekli çok zor. bi dr a götür bence de
idilcik iyileşmiş ne güzel
tuğbacım Allah kavuştursun canım hayırlısı olsun
başka ne vardı unuttum
biz de bi değişiklik yok selen annemde ben ders çalışıyorum bugün kurs var
ben hala iyileşmedim antibiyotik bitti geçmedi tekrar dr a gittim bu sefer virüs dedi yapçak bişey yok yani beklicez
aman selene geçmesin de

kızlar ben çıkıyorum gülercim bence de bir kontrol ettir. 3 saat durmadam ağlamak bu aylarda normal olduğunu sanmıyorum. ınşallah birşeyi yoktur tabi.

maşallah maşallah
selen biz yerken verdiğimde yerdi balık geçen yaptım yemedi sonra çorbaya kattık yine yemedi bu kez senin tarifi deneyelim bakalım tuğba. gerçi annem de galiba mercimek patates havuç koymuştu galiba ama bi deneyelim yine

selen de bu arada hiç meyve yemiyo hastalığından önce yerdi

kızlar ben çıkıyorum gülercim bence de bir kontrol ettir. 3 saat durmadam ağlamak bu aylarda normal olduğunu sanmıyorum. İnşallah birşeyi yoktur tabi.

sağolun arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim.
inşallah bişeyi yoktur kızımın.
yarın görüşürüz iyi akşamlar.

slm kzlar kerem ve kayınvalidem uyuyolar fırsattan istifade açtım:)
ilksayfayı okudum anca gülfem ağlamış sanırım gece bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum kesin bir ağrısı vardır

fatoş dikkat et patronlar okumasın :))

tuğbacım maşallah ecem e
bende bugün sağlık ocağına gittim boğazlarım acıyor ilaç kullancam toptan hasta olduk vallahi

tuğba hangi balkona ıkardın çocuğu ya başıım döndü benim senin balkonda çıkarma çocuğu oraya çok tırstım ben :)

Aliye geçmiş olsun canım,
balık tarifini bende deneyeceğim besleyici bizde cumartesi günleri balık günümüz

geçmiş olsun canım ya of valla yaz gelsin artık ya
hastalıklar kalksın ortalıktan
kaynanan ordamı daha canım?

tuğba hangi balkona ıkardın çocuğu ya başıım döndü benim senin balkonda çıkarma çocuğu oraya çok tırstım ben :)

:)))ön balkonda canım anakucağını baya geriye koydum ama yemedi orda

bende tırstım valla minare gibi balkon:)girdik sonra içerde devam ettik:)

okumazlar canım. tenezzül etmezler buralara bakmaya. o kadar yoğun insanlarki meşgul, eşsiz özel önemli vs vs vs vs vs insanlar yanii :))) bir ara anlatırım size :)))

name de yemiyor balığı çorba tarifini alayım hayatım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…