2009 Nisan Anneleri

bizim dr a 2 ay önce çok sık kalkıyo dediğimde diş sıkıntısıdır ama saat başı kalkıyosa vardır bi derdi mutlaka tüm testleri yapmak lazım demişti ama ööle yarım saat ve saat başı kalkmıyodu ela tamam arada o kadar sıkda kalkabilir belki ama bu kadar uzun süre çook bence

ben de ısrar edecem zaten deniz.doktorlar kolayını bulmuşlar.çoğu uyumuyo diyince hemen atarax yazıyolar.ama inceleyelim yok.rutin kontroller kulağa bak srtını dinle boy kilo hadi güle güle.

dün gece ağlamadı çok şükür.ama kalkmalarımız devam etti.ama önceki gecelere göre daha az kalktı.

gülercimm bu kontrole yusuf beye götür istiyosan valla bizde sadece kontrol olmuyor bu kontrolümüzde yine 40 dk konuştukk bize neyi nasıl öğretiriz nasıl oyunlar oynatmalıyız zeka gelişimi için neler yapabiliriz sosyalleşmesi için neler yapabiliriz onu anlattı elifide o kadar sevdiki elif boynuna sarılıp öptü adamı düşü:)

birde dün avm ye gittik elif koşarken karşısına bir buçuk yaşlarında bi erkek bebek çıktı bizimki nasıl sevindi nasıl mutlu oldu sonra çocuğu montundan yakaladığı gibi sarıldı çocuk yüzünü kapattı bizzimki sarlınca:) ne oldu dedim annesi utandı dediiii:) ama bizşmki bırakmıyor çocuğuuu

şirvan barancık saat kaçta uyuyoooo..???

CANIM HİÇ SAATİMİZ BELLİ OLMUYOR..
EVDEYSEK 10-11 OLUYOR...
DIŞARDAYSAK DA DEĞİŞİYOR...

SABAH 8 -9 GİBİ KALKIYOR...

şirvan bacım çıkmadınmı işten sen daha..

BU HAFTA BURDAYIM ..
HAFTAYA DİLEKÇEMİ VERİM AYRILICAM ...
OLMUYOR BÖYLE NE YAPIM HAYATIM..

ZİLLİYE BAK SEN .. alsanaalsanasmile

ben de ısrar edecem zaten deniz.doktorlar kolayını bulmuşlar.çoğu uyumuyo diyince hemen atarax yazıyolar.ama inceleyelim yok.rutin kontroller kulağa bak srtını dinle boy kilo hadi güle güle.

aynen canım yaa.. Starndart düzen gidiyorlar...

canım ne güzel yaaa..
Ben öyle bir doktor bulamadım ..
En iyisi sen onun söylediklerini bize de söylede
birazcık bilginelim..

maşallah elife :))

bizim doktorumuzda öyle kontrol tm 1 saat sürüyor herşeyden bahsediyor sadece kilo boy değil yani
bence ii bir doktorunda yapması gerekn bu her anlamda bilgielndirmek anneyi

bende yemeklerimi koydum ecemin çorbasını yaptım rahatım
eceme et haşladım çorbasının içine az sonra yediricem umarım yer

selamun aleykum kizlar hayirdir hastamiz mi var bi doktor muhabbeti elmis gidiyo
iyi gene sizin seceneginiz var biz arasak karsta adam gibi doktor bulamiyoruz buyuk oglum sanliydi ama onun doktorlai gitti karstan rehayi bi kere goturdum 4aylikken dahada gitmedik ole doktora sukurler olsun insallah gerekte kalmaz cunku ben burada iyi doktor bulamadim

al benden de o kadar şirvan bi iyi doktora denk gelemedik. zaten bizimki artık sedyeye yatar yatmaz çığlık çığlığa gidiyor bir an önce çıkıp gitmek istiyorum doktorlardan

hjayırlısııı

göznün aydın..

ne mutlu bakıyorsaaa

ayyy sorma dün ilk defa bizimki de baranı uyuttu.. Bende diziyi seyrettim..

Tabiii çıkarı olmadan olurmu... Sonradan da aldı mukafatını...

benimde öyle ya bişey yapasım yok içim sıkılıyo yemek yapmam lazım ama canım istemiyor
ben yaptım rahatım eceme maşallah bu arda...

eceme de maşşalh 3 adım atmış daha ne olsun bizimki tutunmadan ilerlemiyor arada denemeler yapmaya başladı sadece
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
eheh zilli....

ŞİRVAN DÜN GECE GÜZEL GECMİŞ BELLİ EHEHEHEHHE

bizde keyif yaptık... kahvalerı
mız yaptım yanlarını cıkolata arkadan cerez kola ..
yaprak dökümünü izledik........

güzeldi cocuklar uyuynca insan biraz zaman gecırsın istıyo..

kizlar bu arada tain kagitlarimiz geldi 16sina kadar yazip vercez sizce samsun mu bursami yazsak fikri olan varmi ikisinide yazicaz ama ilk tercih onemli samsun aklimizda ama bide karsta kalma olayi var
bilemiyorum hayirlisi Insallah bana dua edermisiniz Rabbim hakkimizda hayirlisini versin diye simdiden eden etmeyen herkesten Rabbim razi olsun

al benden de o kadar şirvan bi iyi doktora denk gelemedik. Zaten bizimki artık sedyeye yatar yatmaz çığlık çığlığa gidiyor bir an önce çıkıp gitmek istiyorum doktorlardan
canım zaten ben güzel birini bulsam .. Senide çağıracam ama yok ki
canım hakkınızda hayırlısı olsun

elifin ağlamamsı için doktorumuz önce seviyor steteskopu ışığını felan veriyor eline kendine alıştırıyor sonra muayene ediyor uslu durusade balon şişirip veriyor:) bu muaynede aşı oldu hiç ağlamadı güldü hatta

bursaya gel bence samsunda tanıdığın arsa bilemem tabi
hayırlsı olsun.

al benden de o kadar şirvan bi iyi doktora denk gelemedik. zaten bizimki artık sedyeye yatar yatmaz çığlık çığlığa gidiyor bir an önce çıkıp gitmek istiyorum doktorlardan
aynen bende öyle kaç tane değişik dktora gttik hiçbrinden tam olarak memnn kalmadım

bu arada sultandan ses çıkmadı ya merak ettim kayınvalidesi gitmedi herhalde
burdayım cnm kayınvalidem de burda :)

eheheh:))çapkn kız
haklıısn güler hep aaynı şeyler
inşallah iyi çıkar tuba..
aman ya boşver salak erkekler işte.
karşılaşmamaya çalışıyorum ben.çok soğuyorum böle olunca gayet resmiyim.oda anladı zaten.
öldüresim geliyo bazen bölelerini

o kadar kilo verirsen olacağı buydu :))kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…