şirvan barancık saat kaçta uyuyoooo..???
şirvan bacım çıkmadınmı işten sen daha..
ZİLLİYE BAK SEN .. alsanaalsanasmilebirde dün avm ye gittik elif koşarken karşısına bir buçuk yaşlarında bi erkek bebek çıktı bizimki nasıl sevindi nasıl mutlu oldu sonra çocuğu montundan yakaladığı gibi sarıldı çocuk yüzünü kapattı bizzimki sarlınca:) ne oldu dedim annesi utandı dediiii:) ama bizşmki bırakmıyor çocuğuuu
ben de ısrar edecem zaten deniz.doktorlar kolayını bulmuşlar.çoğu uyumuyo diyince hemen atarax yazıyolar.ama inceleyelim yok.rutin kontroller kulağa bak srtını dinle boy kilo hadi güle güle.
gülercimm bu kontrole yusuf beye götür istiyosan valla bizde sadece kontrol olmuyor bu kontrolümüzde yine 40 dk konuştukk bize neyi nasıl öğretiriz nasıl oyunlar oynatmalıyız zeka gelişimi için neler yapabiliriz sosyalleşmesi için neler yapabiliriz onu anlattı elifide o kadar sevdiki elif boynuna sarılıp öptü adamı düşü:)
hjayırlısıııCANIM BİŞEY YAPMADIM .. SERVİSE BİNECEK YERE TAKSİYLE GELDİM BUGÜN..
1-2 GÜN BÖYLE İDARE EDİP ,, PAZARTESİ GÜNÜ DİLEKÇE VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM..
BU ŞEKİLDE DEVAM EDEMİYECEĞİMİ BİLDİREN..
ONDAN SONRADA EV HANIMI OLURUM ARTIKIN ...
güzelim bunların hepsi aynı...
ben tüm gün çalışıyorum. yorgunumda diyormu seninki..
sanki biz evde keyif yapıyoruz...
göznün aydın..slmmm kıslarrrr..nasılsıınızz..
dün yoktumm..yollardaydım yinee..adet olmadım olmadım dün yola çıkmadan önce oldumm..iğrençç bi yolculuktu..sürekli midem bulandıııı..sancılandımmm..(
şimdi iyiyim ama ilk günü ben fena oluyomm yaa..sinirler tavannnn...
ne mutlu bakıyorsaaaya bu erkekler neden böyle anlamıyorum
gerçi benimki saolsun bakar sıkılmaz
zaten çocuk diye delirıyo ona kalsa 2.yide doğururdum şimdiye
bakmak zorunda ama ben tek başımamı yapıyorum
akşamları gelio atıyorum hemen çocuğu ona valla
bende yoruluyorum evde
ayyy sorma dün ilk defa bizimki de baranı uyuttu.. Bende diziyi seyrettim..
Tabiii çıkarı olmadan olurmu... Sonradan da aldı mukafatını...
ben yaptım rahatım eceme maşallah bu arda...benimde öyle ya bişey yapasım yok içim sıkılıyo yemek yapmam lazım ama canım istemiyor
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheceme de maşşalh 3 adım atmış daha ne olsun bizimki tutunmadan ilerlemiyor arada denemeler yapmaya başladı sadece
eheh zilli....birde dün avm ye gittik elif koşarken karşısına bir buçuk yaşlarında bi erkek bebek çıktı bizimki nasıl sevindi nasıl mutlu oldu sonra çocuğu montundan yakaladığı gibi sarıldı çocuk yüzünü kapattı bizzimki sarlınca:) ne oldu dedim annesi utandı dediiii:) ama bizşmki bırakmıyor çocuğuuu
canım zaten ben güzel birini bulsam .. Senide çağıracam ama yok kial benden de o kadar şirvan bi iyi doktora denk gelemedik. Zaten bizimki artık sedyeye yatar yatmaz çığlık çığlığa gidiyor bir an önce çıkıp gitmek istiyorum doktorlardan
canım hakkınızda hayırlısı olsunkizlar bu arada tain kagitlarimiz geldi 16sina kadar yazip vercez sizce samsun mu bursami yazsak fikri olan varmi ikisinide yazicaz ama ilk tercih onemli samsun aklimizda ama bide karsta kalma olayi var
bilemiyorum hayirlisi ınsallah bana dua edermisiniz rabbim hakkimizda hayirlisini versin diye simdiden eden etmeyen herkesten rabbim razi olsun
bursaya gel bence samsunda tanıdığın arsa bilemem tabikizlar bu arada tain kagitlarimiz geldi 16sina kadar yazip vercez sizce samsun mu bursami yazsak fikri olan varmi ikisinide yazicaz ama ilk tercih onemli samsun aklimizda ama bide karsta kalma olayi var
bilemiyorum hayirlisi Insallah bana dua edermisiniz Rabbim hakkimizda hayirlisini versin diye simdiden eden etmeyen herkesten Rabbim razi olsun
aynen bende öyle kaç tane değişik dktora gttik hiçbrinden tam olarak memnn kalmadımal benden de o kadar şirvan bi iyi doktora denk gelemedik. zaten bizimki artık sedyeye yatar yatmaz çığlık çığlığa gidiyor bir an önce çıkıp gitmek istiyorum doktorlardan
burdayım cnm kayınvalidem de burda :)bu arada sultandan ses çıkmadı ya merak ettim kayınvalidesi gitmedi herhalde
eheheh:))çapkn kızbirde dün avm ye gittik elif koşarken karşısına bir buçuk yaşlarında bi erkek bebek çıktı bizimki nasıl sevindi nasıl mutlu oldu sonra çocuğu montundan yakaladığı gibi sarıldı çocuk yüzünü kapattı bizzimki sarlınca:) ne oldu dedim annesi utandı dediiii:) ama bizşmki bırakmıyor çocuğuuu
haklıısn güler hep aaynı şeylerben de ısrar edecem zaten deniz.doktorlar kolayını bulmuşlar.çoğu uyumuyo diyince hemen atarax yazıyolar.ama inceleyelim yok.rutin kontroller kulağa bak srtını dinle boy kilo hadi güle güle.
inşallah iyi çıkar tuba..
aman ya boşver salak erkekler işte.
karşılaşmamaya çalışıyorum ben.çok soğuyorum böle olunca gayet resmiyim.oda anladı zaten.
öldüresim geliyo bazen bölelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?