kizlar bu arada tain kagitlarimiz geldi 16sina kadar yazip vercez sizce samsun mu bursami yazsak fikri olan varmi ikisinide yazicaz ama ilk tercih onemli samsun aklimizda ama bide karsta kalma olayi var
bilemiyorum hayirlisi Insallah bana dua edermisiniz Rabbim hakkimizda hayirlisini versin diye simdiden eden etmeyen herkesten Rabbim razi olsun
sagol arkadasim bakalim bursayi esim samsunu ben istiyorum bilmem ama buyuk ihtimalle karsta kalicaz ben biktim ama esim kalmak istiyorbursaya gel bence samsunda tanıdığın arsa bilemem tabi
hayırlsı olsun.
aynen bende öyle kaç tane değişik dktora gttik hiçbrinden tam olarak memnn kalmadım
sagol canim AMINcanım hakkınızda hayırlısı olsun
OLE MI DIYOSUN BIZ GECINEMEYIZ DIYE KORKUYORUZ YAAAA ablana sole kars kars soguk ama rahat teror yok 280tl teror parasi var gelir gelmez lojman var isterse ozel okullar ucuz ama adam gibi kres yok bide saglik hizmetleri birazcik kisitli ama erzurum ve erzincan harika erzincan da lojman kisitli artvin ardahan i hic tavsiye etmem guneyde malum teror cok gene bakinca kars sarkta eniyilerin icindecanım ya hayırlısı olsun ablamda aradı onların şark varmış nasıl üzüldüm anlatamam
bence bursaya gel bursa çok güzel hı babam samsunlu samsunda güzel ama
bursamız yerini bişey tutmaz yinede hayırlısı canım
kizlar bu arada tain kagitlarimiz geldi 16sina kadar yazip vercez sizce samsun mu bursami yazsak fikri olan varmi ikisinide yazicaz ama ilk tercih onemli samsun aklimizda ama bide karsta kalma olayi var
bilemiyorum hayirlisi Insallah bana dua edermisiniz Rabbim hakkimizda hayirlisini versin diye simdiden eden etmeyen herkesten Rabbim razi olsun
hoşgeldin sultancım kerem nasıl oldu iyimi?
ben size asıl olayı anlatmayı unuttum bu akşam ben keremi yanma aldım kayınvalidem yanlz yattı neyse sabah kalkmış kahvaltı falan hazırlamış eşimde daha gitmemişti sofraya oturcaz oğluna kadar sucuk pişirmiş ayıptr söylemesi
oğlunun önüne koydu bana bişey yok
bi bozuldumki sormayın dayanamadım söyledim eşimde bencil oturdu yiyor tek başına
afiyet olsun dedim
sonra kayınvalideme anne kusura bkma da çok darldım dedim oğluna kadar pişiriyosun ben insan değilmiyim bide onun önüne koyuyorsun dedim
işte o işe gitçek ondan bilmem ne sanki taş taşıyo işte bütüngün oturuyo
benim annem olsa eşimin önüne koyar ilk önce ama sen herşeyde aman oğlum yesin aman oğlum bunaldı gitsin gezsin aman oğlum uyusun
ben günlerce uykusuz kaldımkeremin hastalığında kalmaya geldi beraber yatsaymışık eşim dinlenseymiş zaten annesinde kaldıı ben kendi annemde kaldım o kaç gün uyudu annesinde cerebeyi ben çektim
velhasıl ne olursa olsun kaynana
ama benim annem ilk önce kızım demiyor
çok kırıldım
bende nisan annesiyim kızlar
hakkında hayırlısı olsunkizlar bu arada tain kagitlarimiz geldi 16sina kadar yazip vercez sizce samsun mu bursami yazsak fikri olan varmi ikisinide yazicaz ama ilk tercih onemli samsun aklimizda ama bide karsta kalma olayi var
daha iyi olmasına sevındım......hoşbulduk cnm iyi maşallah her ilaç içişinden sonra kustuğu için dokr antibiyotiğide vermeyin dedi vermiyorum biraz öksürüğü var
benım annemde hep onu haklı bulu bi konu oldumu hep ona yemekler hazırlar biz yemege kalıcaksak onun sevdıgı şeyleri yapar annesine gıdınce yemegide ben yaparım eşim bazen pazar günleri arar börek yap biz gelıcez diye ben böregi cok severımde yapar ama ......ben size asıl olayı anlatmayı unuttum bu akşam ben keremi yanma aldım kayınvalidem yanlz yattı neyse sabah kalkmış kahvaltı falan hazırlamış eşimde daha gitmemişti sofraya oturcaz oğluna kadar sucuk pişirmiş ayıptr söylemesi
oğlunun önüne koydu bana bişey yok
bi bozuldumki sormayın dayanamadım söyledim eşimde bencil oturdu yiyor tek başına
afiyet olsun dedim
sonra kayınvalideme anne kusura bkma da çok darldım dedim oğluna kadar pişiriyosun ben insan değilmiyim bide onun önüne koyuyorsun dedim
işte o işe gitçek ondan bilmem ne sanki taş taşıyo işte bütüngün oturuyo
benim annem olsa eşimin önüne koyar ilk önce ama sen herşeyde aman oğlum yesin aman oğlum bunaldı gitsin gezsin aman oğlum uyusun
ben günlerce uykusuz kaldımkeremin hastalığında kalmaya geldi beraber yatsaymışık eşim dinlenseymiş zaten annesinde kaldıı ben kendi annemde kaldım o kaç gün uyudu annesinde cerebeyi ben çektim
velhasıl ne olursa olsun kaynana
ama benim annem ilk önce kızım demiyor
çok kırıldım
hoşgeldinnnnnbende nisan annesiyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?