2009 Nisan Anneleri

canım ya hayırlısı olsun ablamda aradı onların şark varmış nasıl üzüldüm anlatamam
bence bursaya gel bursa çok güzel hı babam samsunlu samsunda güzel ama
bursamız yerini bişey tutmaz yinede hayırlısı canım

bursaya gel bence samsunda tanıdığın arsa bilemem tabi
hayırlsı olsun.

aynen bende öyle kaç tane değişik dktora gttik hiçbrinden tam olarak memnn kalmadım
sagol arkadasim bakalim bursayi esim samsunu ben istiyorum bilmem ama buyuk ihtimalle karsta kalicaz ben biktim ama esim kalmak istiyor

canım hakkınızda hayırlısı olsun
sagol canim AMIN

OLE MI DIYOSUN BIZ GECINEMEYIZ DIYE KORKUYORUZ YAAAA ablana sole kars kars soguk ama rahat teror yok 280tl teror parasi var gelir gelmez lojman var isterse ozel okullar ucuz ama adam gibi kres yok bide saglik hizmetleri birazcik kisitli ama erzurum ve erzincan harika erzincan da lojman kisitli artvin ardahan i hic tavsiye etmem guneyde malum teror cok gene bakinca kars sarkta eniyilerin icinde

hayırlısı olsun canım.dualarımız seninle .samsun da bursa da çok güzel.

sular kesilmiş ya sinir oluyorum.zırt pırt kesiliyo burda.gülfem uyumuşken mutfağı banyoyu domestoslayacaktım

eysan eşin ne iş yapıyo bilemiyoruma ama diyarbakırda izmire ne ben<zero başka tabi ama terir açısından tvdekilere benzemiyo hiç lojman hem asker hem polis için çok fazla var ve burası iklim açıısndan doğuya benzemiyo havası karasal tabi ama gndzleri gayet ii oluyo akşamla gndüz arası fark çok oluyo ıısı açısından ama evler hep kaliferli anlaşılmıyo oda
hakkınnıoda hayırlxısı tayinli yaşam çok zor
bende 3 sene geçsede ne olcaksa bi olsa diyorıum

ben size asıl olayı anlatmayı unuttum bu akşam ben keremi yanma aldım kayınvalidem yanlz yattı neyse sabah kalkmış kahvaltı falan hazırlamış eşimde daha gitmemişti sofraya oturcaz oğluna kadar sucuk pişirmiş ayıptr söylemesi
oğlunun önüne koydu bana bişey yok
bi bozuldumki sormayın dayanamadım söyledim eşimde bencil oturdu yiyor tek başına

afiyet olsun dedim
sonra kayınvalideme anne kusura bkma da çok darldım dedim oğluna kadar pişiriyosun ben insan değilmiyim bide onun önüne koyuyorsun dedim
işte o işe gitçek ondan bilmem ne sanki taş taşıyo işte bütüngün oturuyo
benim annem olsa eşimin önüne koyar ilk önce ama sen herşeyde aman oğlum yesin aman oğlum bunaldı gitsin gezsin aman oğlum uyusun

ben günlerce uykusuz kaldımkeremin hastalığında kalmaya geldi beraber yatsaymışık eşim dinlenseymiş zaten annesinde kaldıı ben kendi annemde kaldım o kaç gün uyudu annesinde cerebeyi ben çektim

velhasıl ne olursa olsun kaynana
ama benim annem ilk önce kızım demiyor
çok kırıldım

selam kızlar uzun zamandır giremedim arada okuudma ma yazamadım annem bize geldi:)))))))
ve 15 gün su gibi aktı giti((((((((
şimdi ben bilet aldım 2 martta ben izmire gidiyom eğer bölede olmasa hiç zaman geçmez bana
izmirdeki her yanımda tanıdıktan sonra burad yapayalnız lık çok zor
neyse
cenkte ii maşallah diyim azı dişi kabardı iyice patladı patlıccak şu 13 ayda çıkan bi azı varya o
önden gidiyo ama hiiç memnun değilim uyumuyoz ikimzide
geçince bişey kalmıcak o başka tabi ama zor geçiyo valla
ama sağlıktan yana iyiyiz şükür
herkese sağlıklar dilerim
şu kışı bi atlatsak bahara kıpırdak bebeklerimizle gezeriz biraz

ya nasıl insan bu ya asıl sana önem vermesi lazım gelinim diye
asıl yorulan sensin yıprananda
ama çok ii yapmışşın cnm
tepkini ortaya koymakla oda anlasın hatasını

kızlar bende çıkıyorum eşim aradı yarım saate kadar geliomuş
ecemi tahlile götürücez
dua edin ne olur temiz çıksın
öpüyorum hepinzi
sultancım uamrım keremde hemen iyileşir

merhaba hatun kişiler
koşturdum durdum başımı kaşıayacak vaktim yoktu ama selam vereyim dedim. aklım sizlerde kaldı :)))

nasılsınız?? sizlerden ziyade hasta bebeklerimiz de kaldı aklım.. nasıl oldular gelişme var mı??

hakkında hayırlısı olsun
valla eyşan 2 cocukla nasıl ugraşıon aam allah bundada yardımcın olsun eltımın kızına bakıom 1 aydan beri... yoruldum hergün 12,30 kadar koşturmaca sonradonlarla ılgılen corbaları v.s

daha 1 ay bakıcam başım agrıyor bugun...
egenınde uyku düzeni gitti. offffffffffffff

hoşbulduk cnm iyi maşallah her ilaç içişinden sonra kustuğu için dokr antibiyotiğide vermeyin dedi vermiyorum biraz öksürüğü var
daha iyi olmasına sevındım......

benım annemde hep onu haklı bulu bi konu oldumu hep ona yemekler hazırlar biz yemege kalıcaksak onun sevdıgı şeyleri yapar annesine gıdınce yemegide ben yaparım eşim bazen pazar günleri arar börek yap biz gelıcez diye ben böregi cok severımde yapar ama ......

burda jkaldı pazr akşamı sabah eşim 8de evden cıkar normalde ogün kahvaltı hazırlamadım ege uyamamıştı ben uyudum sabah o jhazırlanıp cıkıcak süt ısıttım bi tekkahvaltı istemedi oda uyuyorduu

o giderken egede uyanıktıı yelegini gıydırmemiştim hemen hole cıkttı ege ama kaynanan uyuyor yanş bu arada uyandı falann kahvaltı edıyoz
dedi... oglum kahvaltı etmedenmii. gıttı canı istemıyomuş dedim. hım dediii
normalde her sabah hazırlarım annesi oldumuda gözüne soka oka hazırlıyommm
neyse ege hole yleksiz cıkmıştı uda uyuyoya kahvaltıda diyoki cocuga yelek giydir ee üzerinde yelek var dedim ee dedi sabah yoktu. ulen sen nasıl gördün arkan dönüktüüüü

kananan işte ogullarını paylaşamıyorlar bizdemi böyle olcazzzz

bende nisan annesiyim kızlar
hoşgeldinnnnn

egeyi yıkıcam şimdi byeeeeeeeeeeee

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, asyacenk, AysunEge, namem, TugbaEcrin

ev harman olsu oyuncaklar heryerde nehir evde koşturuyor ege yatak odasında cekmelerde ugraşıoo offfffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…