2009 Nisan Anneleri

hoşbulduk cnm iyi maşallah her ilaç içişinden sonra kustuğu için dokr antibiyotiğide vermeyin dedi vermiyorum biraz öksürüğü var
çok sevindim maşallahh güzel gözlü aşkitoya öksürüğüde geçecek birkaçgüne inşallah.

valla bunu benim annemde yapıyordu.ben hamileyken çoğunlukla adapazarındaydık yeğenim çok zor uyurdu ağlıyo annem ayy ağlamasın oğlum işe gidecek bilmem ne diye çocuğu salona getiriyodu orda da bizleri görüp uyumuyo tabi oyun istiyor çocuk.abim ayrı odaya geçiyo gece uyanıp ağlayınca falan valla tepem attı anne dedim bu çocuğu bu kız baba evinden getirmedi ya ceremesini beraber çekecekler.oğlunu işi çok mu zor marketi var akşama kadar oturuyo gelinin yanakları kıpkırmızı oluyo tansiyondan nasıl yaramaz bi çocuk tamam annem alıyodu geline git sen yat diodu bazen ama öyle oğlum oğlum yapmSına gerek yok ben olsam lafımı esitgemezdim kayınvalideme dedim.şimdi de ecrin ağlayınca panikliyo beyza ecrinin sesini duyup uyanacak da ağlıcak diye.ne olursa olsun ama oğluunun keyfi bozulmasın

hatasını falan anladığıı yok vallahi öyle söylerken sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım
odaya geçtim
arkamdan diyorki nasıl insansınız anlamayamadım böyle birşey söyledi yalan olmasın

insan bi gelir kzım düşünemedim yada yanlış anladın yok
çok kırgınım

kıyamam yaa senin de sinirlerin yıprandı zaten yorgunluktan kaynanada tüy dikmiş.bi anneyi çocuğunun hasta olması nasıl yıpratır ve yorar sanki bilmiyor.büyüklerimiz bizi şimdiki yaşlarına göre eleştiriyorlar oysa bizim yaşımızdaki hallerini düşünüp hareket etseler hiç sorun olmaz.

ay tuğba benim kayınvalide de öle oğlu uyusunmuş
niye uyusun Allah Allah ben de işe gidiyorum o da sanki eşim benden farklı çalışıyor. onların gözünde kadın olunca herşeyi kendin yapmak zorundasın. erkekler evde süs bitkisi. tv izleyen yalnız. öle görmüşler oğullarına da öyle uyguluyorlar

valla anneler özellıkle oğlancıysa bu durumlarla çok karşılanır sağollsun benım kaynanam da böyle t çok kollar oğlunu ama ben lafımı esırgemem gecen hafta sonu selenı babasına bıraktım dışarı çıktık ay cabuk gıdelım dedı uyanırsa sonay bunalmasın bende bırak baksın babası değilmi benım ne cektığımı anlasın öyle karsıdan bakmakla baba olunmuyo dedım sende oğluna ne kıyamıyosun o senın oğlunsa bende annemın kızıyım dedım valla bişey dıyemedı tamam kızımda o erkek falan dedı bende tek başıma yapmadım onu dedım sustu kaldı
kırıldığını dıle getırmekle ıyı yapmıssın canım valla oğlan kardeşim olsa annemdemı böyle yapardı merak edıyorum aynı senın annen gıbı tuğba benım annem gelcekmı onun sevdiği yemekleri yapar pek kıymetlı damadı

üzülme gülüm ya deymıyo onlar kendı bıldığını yapıyo gene sen uzulup ağladığınla kalıyosun canım

zor çok zor cidden kayınvalide ile olmak anlıyorum seni sultan.....bizde idil dolayısıyla bu hafta birlikteydik.....aynen bizdede var o olaylar soğuk dolayısıyla salona taşınmıştık malumunuz:)) idil beşikte bizde yatak olan koltuğumuzdayız geceleri....onlarda karı koca oturma odasında yatıyorlar...geçen pazartesi eşime dönüp dedi sen git oğlum yatak odasına rahat uyu bari ben burda gülşenle kalırım( bana sordun mu be kadın......sonra oğlun çalışıyorda ben geziyor muyum....2 gece saat 1 ekadar benimle oturdu diye akşam 8.30 ta yattı....nasıl yaşlılar bilmem sözde yaşlılar uykuyu sevmez yaş geçtikçe.....birde kızı geçen gün diyor geçen gece 2 de yattım sabah 6 da ege(oğlu)kalktı çok kızdım....kayınvalide diyor bak sen benim yavrumu uyutmamış....çocuk akşam 9 dan sabah 9 akadar uyuyor o gün 6 da kalkmış....dedim bende seni arka odaya alır sabah 6 ya kadar döverim:))

ahh evet bir de damadı tabii.heeeeeeep damadı haklı.annem çok tutucudur makyah yapmamı falan sevmezdi benim eşim göz makyajı yapmamı çok seviyor annem kalk yap demeye başladı :)) ama eşim de annemi ölen annesinin yerine koydu aralarından su sızmaz anneme elbiseler pardesüler alır ben gerek yok derim rahmetli annem hayattayken öğrenciydim param yoktu ona alamadım şimdi nurten annem var bırak ona alayım diyor.bazen kendimii yargılıyorum eşim benim babam annem kardeşlerimel böyle iyi geçinirken ben onun ailesiyle neden geçinemiyorum diye kızıyorum kendime söz veriyorum söylediklerini takmıcam eşime de yansıtmıcam diye ama kayınpederimin dili öyle sivri ki illaki üzülüyorum

benım kaynana gıbı gulşen akşam 9 da yatıyo kadın ya sabah 10 da kalkıyo gecen hafta 3 gun sabah 6 kalkmış sınırlenıyo nıye kalktım dıye bende erken kalıyosan evde yanlız oturma çık selenı bakta ben uyuyuyayım erken kalkman işe yarasın bali dedım :)

pehh ben böyle lafı çarpsam suratlarına kayınpederim kalpten gider seher : hihih geçinemiyorum dediğim bi kavga tartışma hiçbişey yok adam lafları sokuyor ben susuyorum.ve ne olursa olsun yüzlerine gülüyorum tabi o laflar eşim yokken sokuluyor.bir de eşimi telefnda dolduruyor.artık anladımki ben o adama kızarsam eşim daha çok geriliyo ve kavga ediyoruz ama susar üzüldüğümü belli edersem babasına taviz vermiyor.

valla öylesine böyle yapmak lazım canım o zaman kıymetlı oluyon kötü gelinim ben

valla ben bastan böyle değilidm canım susuyodum ama bı sure sonra değişti benım kayınpederde pek patavatsızdır valla oğullarını yanlarında ıstıyolarsa benı böyle kabul etmek zorundalar

slmm kıslarrr..

gesmeden geldimm..apartmandaydıı zateenn..

kaynana muhabbetii dönüooo..hepsii aynıı..benim cadıı kaynanacıkda okay hiç bana yardım etmezdi sana niee edioo diee çekemioo..gıcıkk yaaa..

ynen canım ya geçen gece dedi işte ihsan salonda yatsın biz beraber yatak odasında valla anne dedim ihsan kaç gecedir senin evinde uyuyor ben günlerdir uykusuzum asıl benim dinlenmeye ihtiyacım var
hık pık yaptı tamam dedi sonra bana yardımcıı olmaya mı geliyosun oğlunu rahat ettirmeye mi anlamadım

geçen hafta yine bzidelerdi ya balık yaptım demiştim bekar kaynımda mutfakta tv seyrediyodu
çorbada yapçaktım gel dedim çorbayı yap bana yardım et ben bilmem ki faan dedi anlattım işte hazır çorba sonuçta neyse yaptı sağolsun

kaynanamın sevineceğini düşünmüştüm oğlunun çorbasını içecekti sonuçta hayatıında ilk ve belkide son defa ne bi eline sağlık ne bi güzel olmuş bende yemek yerken vurguladım
çorbayı hilmi yaptı nasıl olmuş falan dedim eline sağlık dedim faalan hiç sesni çıkarmıyolar

insan bir eline sağlık oğlum der gıcık oldu heralde oğlunu yordum diye!!

sultaannn aradım seni iki laflayalım açılırsın diye.. ama duymadın telefonu... müsait olursam yine ararım :1hug:
canım ayağımda kerem duydum da kalkamadım
kayıvalidem burda ya rahatta konuşamam şimdi saol canıımcım

sanki biz insan değiliz
bizde bi annenin evladıyız

iyi demişsn canım

benim annemde sever eşimi pek kıymetli oluyo damatlarda gelinler yerden yere vuruluyorklava:
ben de gerildim şimdi. sultancım takma kafanı
saol cnm
hakkndır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…