çok sevindim maşallahh güzel gözlü aşkitoya öksürüğüde geçecek birkaçgüne inşallah.hoşbulduk cnm iyi maşallah her ilaç içişinden sonra kustuğu için dokr antibiyotiğide vermeyin dedi vermiyorum biraz öksürüğü var
ben size asıl olayı anlatmayı unuttum bu akşam ben keremi yanma aldım kayınvalidem yanlz yattı neyse sabah kalkmış kahvaltı falan hazırlamış eşimde daha gitmemişti sofraya oturcaz oğluna kadar sucuk pişirmiş ayıptr söylemesi
oğlunun önüne koydu bana bişey yok
bi bozuldumki sormayın dayanamadım söyledim eşimde bencil oturdu yiyor tek başına
afiyet olsun dedim
sonra kayınvalideme anne kusura bkma da çok darldım dedim oğluna kadar pişiriyosun ben insan değilmiyim bide onun önüne koyuyorsun dedim
işte o işe gitçek ondan bilmem ne sanki taş taşıyo işte bütüngün oturuyo
benim annem olsa eşimin önüne koyar ilk önce ama sen herşeyde aman oğlum yesin aman oğlum bunaldı gitsin gezsin aman oğlum uyusun
ben günlerce uykusuz kaldımkeremin hastalığında kalmaya geldi beraber yatsaymışık eşim dinlenseymiş zaten annesinde kaldıı ben kendi annemde kaldım o kaç gün uyudu annesinde cerebeyi ben çektim
velhasıl ne olursa olsun kaynana
ama benim annem ilk önce kızım demiyor
çok kırıldım
pehh ben böyle lafı çarpsam suratlarına kayınpederim kalpten gider seher : hihih geçinemiyorum dediğim bi kavga tartışma hiçbişey yok adam lafları sokuyor ben susuyorum.ve ne olursa olsun yüzlerine gülüyorum tabi o laflar eşim yokken sokuluyor.bir de eşimi telefnda dolduruyor.artık anladımki ben o adama kızarsam eşim daha çok geriliyo ve kavga ediyoruz ama susar üzüldüğümü belli edersem babasına taviz vermiyor.
kıyamam yaa senin de sinirlerin yıprandı zaten yorgunluktan kaynanada tüy dikmiş.bi anneyi çocuğunun hasta olması nasıl yıpratır ve yorar sanki bilmiyor.büyüklerimiz bizi şimdiki yaşlarına göre eleştiriyorlar oysa bizim yaşımızdaki hallerini düşünüp hareket etseler hiç sorun olmaz.
canım ayağımda kerem duydum da kalkamadımsultaannn aradım seni iki laflayalım açılırsın diye.. ama duymadın telefonu... müsait olursam yine ararım :1hug:
sanki biz insan değilizay tuğba benim kayınvalide de öle oğlu uyusunmuş
niye uyusun Allah Allah ben de işe gidiyorum o da sanki eşim benden farklı çalışıyor. onların gözünde kadın olunca herşeyi kendin yapmak zorundasın. erkekler evde süs bitkisi. tv izleyen yalnız. öle görmüşler oğullarına da öyle uyguluyorlar
iyi demişsn canımvalla anneler özellıkle oğlancıysa bu durumlarla çok karşılanır sağollsun benım kaynanam da böyle t çok kollar oğlunu ama ben lafımı esırgemem gecen hafta sonu selenı babasına bıraktım dışarı çıktık ay cabuk gıdelım dedı uyanırsa sonay bunalmasın bende bırak baksın babası değilmi benım ne cektığımı anlasın öyle karsıdan bakmakla baba olunmuyo dedım sende oğluna ne kıyamıyosun o senın oğlunsa bende annemın kızıyım dedım valla bişey dıyemedı tamam kızımda o erkek falan dedı bende tek başıma yapmadım onu dedım sustu kaldı
kırıldığını dıle getırmekle ıyı yapmıssın canım valla oğlan kardeşim olsa annemdemı böyle yapardı merak edıyorum aynı senın annen gıbı tuğba benım annem gelcekmı onun sevdiği yemekleri yapar pek kıymetlı damadı
saol cnmben de gerildim şimdi. sultancım takma kafanı
hakkndır:))zor çok zor cidden kayınvalide ile olmak anlıyorum seni sultan.....bizde idil dolayısıyla bu hafta birlikteydik.....aynen bizdede var o olaylar soğuk dolayısıyla salona taşınmıştık malumunuz:)) idil beşikte bizde yatak olan koltuğumuzdayız geceleri....onlarda karı koca oturma odasında yatıyorlar...geçen pazartesi eşime dönüp dedi sen git oğlum yatak odasına rahat uyu bari ben burda gülşenle kalırım( bana sordun mu be kadın......sonra oğlun çalışıyorda ben geziyor muyum....2 gece saat 1 ekadar benimle oturdu diye akşam 8.30 ta yattı....nasıl yaşlılar bilmem sözde yaşlılar uykuyu sevmez yaş geçtikçe.....birde kızı geçen gün diyor geçen gece 2 de yattım sabah 6 da ege(oğlu)kalktı çok kızdım....kayınvalide diyor bak sen benim yavrumu uyutmamış....çocuk akşam 9 dan sabah 9 akadar uyuyor o gün 6 da kalkmış....dedim bende seni arka odaya alır sabah 6 ya kadar döverim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?