2009 Nisan Anneleri

benim ı harfim bzuldu kızlar basmıyor zor basıyor diğer harflerde öyle yazım hatalarım oluyodur kusura bakmayın

birde türkçe yi doğru kullanarak yazmaya özen gösterelim kurallarda da bu var zaten
anlayışınız için teşekkür ederim

eşim çok güzel salata yapar..kaynanama diom..okay çok güzell yapıoo diee okay mııı?? o yapamaz diyooo..yookk çokda güzel yapıoo diomm evde hiç yapmazdııı filan dio..ve yiyincede beğenmiooo..eşim çok kırılıoo öyle yapıncaa..

kesin biri benim çakma geçen facebook da ecrinin resimlerini takip ettiğini falan söyledi.burda da beni takip ediyodur psikiyatriste gidiyomuş kadın ya geçen gittiğimizde baya bi dertleşti benimle.bekar kaynım kafayı yedirtmiş kadına acıdım.40 yaşında bisürü hastalığı var.kayınpederim 2.yide gömer 3.yü ararsa valla şaşırmam.

ayyy ben hiçç türkçee kurallarına uymuyomm..geliomm gidiommm..

böyle yazmaya alışmışım planıda öyle yazıomm sonra oturr düzeltttt..

işte hasta olunca dınleyıncede uzuluyosun tuğbacım aslında bız ıyıyız tamam hatalarımızda oluyo olabılır ama onlarda kıymet bılmıyo gıbı gelıyo bana

selam kızlar.

anca gelebildim yusufa pançodan mont almıştım onu değiştirmeye gittim migros avm ye yusuf bugün benden dayak yedi şimdi annenesinin ayaklarında sallanıyor ilk uykusunu uyuyacak inşallah beni deli ediyor oğlum sabahtan beri bir kaşık bişey yemedi ve inatla yemiycem diye direniyor ağzında tutmayı öğrendi uykusunda bile olsa yutmuyor delimidir nedir..

seven seas balık yağı kullanan var mı? bugün aldım kardeşim derdi olan deli olurmuş diyo ne duysam alıyorum ama nafile vardır bundada bir hayır

konu dağıttım ama kusura bakmayın
yazı geldi yazım kuralları ile ilgili ben uyarımı yapayımda kabak benim başıma patlamasın
uymayanlar site yönetiminden uyarı alabilirler

esracım ben kullandım selene ama bi işe yaramadı canım ya belkı yusufta yarar kız el kadar cocuğu nıye dövdun canım sınırlere hakım ol esracım eğer olamıyosanda pasıfrol var bıtkısel sakınleştirici onu kullan bu ara bali

çıkıyorum diyecektim esra'nın yazdığını gördüm. kız sen deli misin el kadar sabi sübyana nasıl kıydın :umursamaz: aramak lazım hatta yakında olsan kulağını çekmek lazım yasakkelime

kağan da bişey yemek istemioo bugün.

kızlarr..bişey sorcam ne zamandır unutuyorum..kendinize hangi şampuanı kullanıyosunuz..

avonun bademli bi şampuanını kullanıom..kremini ve balsamınıı..biraz iyi geldi dökülmesine..ama hala dökülüyor..

kağana önce dalin kullanıyordum ama çok yağlanıyorduu..2 gün de bi kirli görünüyordu..avon kids dalgalı saçlar için aldım fena değil

aysun anlatığın herşeyi bende yaşıyorum en son gece 10 da muhallebi yapıyorum iki kaşık bağrış çağrış yiyor ve sabaha kadar sadece su içiyor kahvaltımız 12 de ve ilk kaşıkta kendini öğüre öğüre kusturuyor ve bu olay doğduğundan beri böyle bizde tahlillerini yaptırdık herşey normal doktorumuzu değiştirdik o da esra hanım yusufun yapısı bu ve böyle devam edecek kabullen dedi bilmiyorum ne olacak böyle asla acıkmıyor bu çocuk alah sanada banada yardım etsin.....

kağana önce dalin kullanıyordum ama çok yağlanıyorduu..2 gün de bi kirli görünüyordu..avon kids dalgalı saçlar için aldım fena değil

ben sebamed in şampuanın ve vucüt şampuanını kullanıyorum kendim içinde loreal vücut için avonun banyo köpüğünü kullanıyorum

valla bılmem tuğba ama kız çoscuklarının böyle yetiştilimesıne çok karşıyım ben sahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…